Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

9 ώρες πρίν, Nels είπε:

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημρα κοριτσια κι απο μενα,

εμεις σημερα θα φαμε ρεβυθαδα στο φουρνο, νομιζω οτι τη σηκωνει κι ο καιρος, εδω ριχνει τουλουμια και μ΄αρεσει πολυ επιτελους φθινοπωρο, αχ αυτη η μικρη κι εμενα τα ιδια μου κανει αφου το εχω απορια δεν κοιμαται ποτε ελπιζω κι εγω να ειναι ησυχη μετα, καλη επιτυχια στην β΄ επιπεδου σημερα λιτσα, κανενα νεο απο τη μαργαριτα ειχαμε?

καλημερα Μελινα!!ατακτουλι κ εσενα ε;;

η Μαργαριτα δεν μπηκε ακομη..περιμενουμε.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειναι ωραια, οταν θα αρχισει να φερνει και τις εργασιες που φτιαχνουν!

Μπορει να κανουν και σκετς τα Χριστουγεννα, εμενα παντα ειχαν.Καλα την 1η φορα που θα πας σε γιορτη να τον δεις , δεν περιγραφεται τι συγκινηση θα νιωσεις!!

Ναι οντως, τι να κανουν στο σπιτι μαζι μας, και ποσο υπομονη να εχεις να ασχοληθεις συνεχως ειδικα αν υπαρχει και ενα μωρο?? Και μετα με τις γιαγιαδες αν πηγαινουν καθημερινα τα κακομαθαινουν κιολας...

Αχ είπες για σκετσάκια και βούρκωσα μόνο στην ιδέα...Το παιδάκι μου, πόσο μεγάλωσε...

Με την μάνα μου που τον έβλεπε και όσο ήμουν στην δουλειά και γενικώς με οποιονδήποτε άλλο, δεν κάνει πάνω από 5 λεπτά όταν ξέρει ό,τι είμαι τριγύρω. Τους βγάζει όλους άκυρους. Δηλαδή μην φανταστείς πως θα έρθει η μαμά μου και θα κάτσει μαζί της. Μένει και δίπλα μου και ανοίγει άνετα την πόρτα και έρχεται δίπλα σε εμάς.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αχ κ εγω το αντρα μου τον λεεω ''η κορη σου δεν κοιμαται ΠΟΤΕ!''

ηθελα να ξερα,κουνιεται κ στον υπνο της μωρε;δεν εξηγειται αλλιως!μ'εχει σαπισει,αλλα το ευχαριστιεμαι!

Την ίδια απορία είχα και εγώ 'καλά δεν κοιμάται ποτέ?' Κοιμούνται αλλά συμπεριφέρονται σαν νεογέννητα, δηλαδή κουνάνε ποδαράκι-χεράκια και αλλάζουν πλευρό. Οπότε και όταν κοιμάται μια χαρά τα νιώθουμε.

Εμένα και ο μεγάλος ήταν πολύ γυριστρούλης και δεν μου κάνει εντύπωση η μικρά που είναι σουρλουλού!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

56 μερες πριν τι να μου κανουν Δωρακι;:Dασε και θα το μελετησω και στο επομενο ραντεβου ισως της πω να μου γραψει. μια συναδελφος εδω καθοτανε απο τα μεσα του 2ου μηνα γιατι δηθεν είχε συσπάσεις απο τότε:roll:

Σιγουρα πολλες θα της είπανε να τους γραψει άδεια μια στις πολλες θα είμαι ε;;

Πως είναι ο καιρος σας Εφη;; Ζηλεύω Δωρα τον καιρο σας. θελω και εγω. το πρωι ήτανε λιγο μουντος αλλα τωρα παλι ζεστη.. ουφφ..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αχ είπες για σκετσάκια και βούρκωσα μόνο στην ιδέα...Το παιδάκι μου, πόσο μεγάλωσε...

Με την μάνα μου που τον έβλεπε και όσο ήμουν στην δουλειά και γενικώς με οποιονδήποτε άλλο, δεν κάνει πάνω από 5 λεπτά όταν ξέρει ό,τι είμαι τριγύρω. Τους βγάζει όλους άκυρους. Δηλαδή μην φανταστείς πως θα έρθει η μαμά μου και θα κάτσει μαζί της. Μένει και δίπλα μου και ανοίγει άνετα την πόρτα και έρχεται δίπλα σε εμάς.

Α εγώ με τα ανήψια μου και έκλαιγα με αναφιλητά με τα δικά μου τι θα κάνω:?

Και μένα τα ίδια κάνει όσους πιό πολλούς έχει μέσα το σπίτι μας τόσο λιγότερο κάθεται!!Το ιδανικό είναι να είμαι εγώ μόνη μαζί του φαίνεται με λυπάται και δεν με λιώνει πολύ;)Τον πατέρα του όμως τον τρελαίνει του κάνει όοολα τα χατήρια και τα εικονίσματα να του δείξει θα τα κατεβάσει:shock:

zxG9p3.png

owokp3.png

ναι ναι ατακτουλα κι η δικια μου πιο ατακτη απο τον μικρο μου ολη την ωρα κουνιεται αφου τα βραδια δεν μπορω να κοιμηθω καλα δεν πειραζει ομως ας ειναι καλα κι ας κουνιεται ολη την ωρα, εγω τωρα τελειωσα τις δουλειες μιας κι εχουμε ξυπνησει απο τις 7 εβαλα και το φαι και τωρα ο μικρος ξανακοιμηθηκε μεσα στο παρκο του κι ειπα να δω τι κανετε

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Εγω εδω κοντα δεν εχω καμμια γιαγια.Η μανα μου μενει 15χλμ. απο εδω αλλα δεν ειναι και απο τις γιαγιαδες με την πολλη υπομονη.Το μονο ας πουμε που θα κανει ειναι να ερθει εδω σαββατοβραδο να κατσει με τα παιδια, για να βγουμε εμεις.Υστερα κοιμαται και εδω και φευγει την κυριακη το απογευμα.Αυτο βεβαια εχει να γινει απο το χειμωνα γιατι το καλοκαιρι τα παιρναμε μαζι μας τα παιδια.Ηπεθερα μου απ'την αλλη, δως'της παιδια και δε θελει τιποτε αλλο.Οταν της τα παμε στο σπιτι της το οποιο απεχει απο εδω 20 χλμ. ειναι ικανη να τα κρατησει και 2 εβδομαδες, εχει πολυ υπομονη και τους κανει ολα τα χατηρια.Αλλο βεβαια που εμεις δε μπορουμε να τα αφησουμε πανω απο 2 μερες τωρα, γιατι αδειαζει το σπιτι!

Η πεθερα μου μας βολευει, αν θελουμε ας πουμε να παμε κανενα ταξιδι οι δυο μας, τοτε τα κραταει εκεινη.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

56 μερες πριν τι να μου κανουν Δωρακι;:Dασε και θα το μελετησω και στο επομενο ραντεβου ισως της πω να μου γραψει. μια συναδελφος εδω καθοτανε απο τα μεσα του 2ου μηνα γιατι δηθεν είχε συσπάσεις απο τότε:roll:

Σιγουρα πολλες θα της είπανε να τους γραψει άδεια μια στις πολλες θα είμαι ε;;

Πως είναι ο καιρος σας Εφη;; Ζηλεύω Δωρα τον καιρο σας. θελω και εγω. το πρωι ήτανε λιγο μουντος αλλα τωρα παλι ζεστη.. ουφφ..

Κοίτα κι εγώ από την αρχή κάθομαι... Αλλά ξέρουν ότι μετά την ατυχία που είχα θα έφευγα αμέσως από την δουλειά με ενδεχόμενη εγκυμοσύνη...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοίτα κι εγώ από την αρχή κάθομαι... Αλλά ξέρουν ότι μετά την ατυχία που είχα θα έφευγα αμέσως από την δουλειά με ενδεχόμενη εγκυμοσύνη...

Εσυ τι σκεφτεσαι μετα με το μωρο να κανεις??Θα κατσεις αρκετα στο σπιτι, και αν πας για δουλεια θα σου το κραταει η μαμα σου??

αχ κοριτσια ποσο σας καταλαβαινω εγω προς το παρον δεν δουλευω, εχασα τη δουλεια μου περσι οταν τους ανακοινωσα οτι ειμαι εγκυος λογω περικοπων, ετσι ομως οπως μας εχουν καταντησει θελω πρωτα ο θεος του χρονου τετοια εποχη να ψαχνω για δουλεια εκει να με δω που δεν εχω και κανεναν να μου τα κρατησει η πεθερα μου κραταει τα παιδια του μεγαλου της γιου και η μαμα μου ακομα δουλευει, να δουμε τι θα κανω καμια φορα απο τωρα το σκεφτομαι

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

καλημερα ξανα σε όλες.... καλη επιτυχια σε όσες εχουν γιατρο, εγω εχ την παρασκευη γατρό....

εγω εκανα πρωινο τώρα καπιρουλες και ζεστη σοκολατα.....σημερα ειναι μουντος ο καιρός (τελειος) μετα απο τοση ζέστη, και εχει και αερα.... μια χαρα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καλημερα ξανα σε όλες.... καλη επιτυχια σε όσες εχουν γιατρο, εγω εχ την παρασκευη γατρό....

εγω εκανα πρωινο τώρα καπιρουλες και ζεστη σοκολατα.....σημερα ειναι μουντος ο καιρός (τελειος) μετα απο τοση ζέστη, και εχει και αερα.... μια χαρα....

Τι ειναι οι καπιρουλες??

Ρε παιδια πολυ αργει η Μαργαριτα και δε μ'αρεσει!:|

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...