Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Θα σου πω τι μου έχει πει ο κουμπάρος μου που είναι γιατρός. Ιώσεις μεταφέρουμε όλοι και πολύ συχνά. Άλλες φορές τις εκδηλώνει ο οργανισμός μας άλλες φορές τις καταπολεμά και τις περνάμε 'κλινικά' που λένε οι γιατροί. Δηλαδή μπορεί ένα μεγαλύτερο παιδί να είναι άρρωστο και να μην εκδηλώσει συμπτώματα, αλλά ένα μωρό με λιγότερα αντισώματα να κολλήσει και να νοσήσει!

Ωχ, ωχ , ωχ!!!!:confused::confused:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Βούλα, σιγουρεύτηκες τώρα ό,τι κλοτσάει η μικρούλα ε?

Οι συσπάσεις λένε πως συνοδεύονται με πόνο και πέτρωμα, όταν κλοτσάει το μωρό δεν πονάς εκτός και αν είσαι σε μεγάλο μήνα και σε χτυπήσει σε κάποιο ζωτικό όργανο. Εκεί χαμηλά νιώθω και εγώ συχνά κλοτσιές, θα είναι τα πόδια τους ή ίσως τα χεράκια τους. Καμιά φορά νομίζω πως θα βγει κανένα ποδαράκι από το 'απαυτό'!αχαχα

Εγώ για σήμερα φακή με κουνουπίδι βραστό!

Οχι πετρωμα δεν ειχα..Αλλα σε μια κλωτσια λιγο πονεσα..Εεε αν συμβαινει μια στο τοσο, λογικο θα ειναι!Αχ ειμαι πολυ ευτυχισμενη..2 μερες συνεχομενα την νιωθω!Βεβαια μονο αν ξαπλωνω..Αν ειμαι καθιστη πιο σπανια!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Και εγω ημουν παντα υπερ του παιδικου απο τα 2.5 χρ. Ο μεγαλος μου ειχε ξεκινησει τοτε , τον εκοψα μετα που γεννηθηκε ο μικρος, περασα ενα χειμωνα μεσα στην τρελλα, γιατι ο μεγαλος δεν ηταν και εμενα απο τα παιδακια που θα κατσουν ολη μερα με dvd, η στην τι-βι.Απο ανοιξη τον ξαναεστειλα και μετα τον μικρο οταν ηταν 2.5χρ. Μαθαινουν πολλα πραγματα και κοινωνικοποιουνται, μεσα στο σπιτι βαριουνται κιολας.

Πάνω από όλα ο λόγος που τον στέλνω παιδικό είναι να αξιοποιήσει λίγο τον χρόνο του σε κάτι εποικοδομητικό, να μάθει νέα πράγματα και γιατί όχι να μπει και σε κανόνες. Του αρέσει τόσο πολύ να έρχεται σε επαφή με τα παιδάκια, με μένα τι να κάνει όλη μέρα χειμωνιάτικα σε ένα διαμέρισμα. Απασχολείται και ο ίδιος, δεν βαριέται και ήδη κοιμάται από τις 10 ενώ πριν πήγαινε και 11μιση να κοιμηθεί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μεχρι τι κανεις υπομονη?Ποια εγχειρηση?Εχασα επεισοδια..Νομιζα λογω εγκυμοσυνης το ειχες αυτο..:confused:

Καλέ δεν έχασες επισόδεια! Πριν 2χρόνια έκανα διαφραγμα κ από τότε έτσι είμαι τα πρωινα. Χα χα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλέ δεν έχασες επισόδεια! Πριν 2χρόνια έκανα διαφραγμα κ από τότε έτσι είμαι τα πρωινα. Χα χα!

Και αμα γεννησεις θα πας να το δεις;

Παντως και εγω οταν γεννησω, γενικο σερβις θελω!:tongue:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Βούλα, σιγουρεύτηκες τώρα ό,τι κλοτσάει η μικρούλα ε?

Οι συσπάσεις λένε πως συνοδεύονται με πόνο και πέτρωμα, όταν κλοτσάει το μωρό δεν πονάς εκτός και αν είσαι σε μεγάλο μήνα και σε χτυπήσει σε κάποιο ζωτικό όργανο. Εκεί χαμηλά νιώθω και εγώ συχνά κλοτσιές, θα είναι τα πόδια τους ή ίσως τα χεράκια τους. Καμιά φορά νομίζω πως θα βγει κανένα ποδαράκι από το 'απαυτό'!αχαχα

Εγώ για σήμερα φακή με κουνουπίδι βραστό!

Αυτο το ειχα στην 1η εγκυμ. και δεν ηξερα τι γινεται!! Ελεγα Παναγια μου τωρα θα μου βγει το παιδι! Φοβομουν που ηταν και ο γιατρος μου στην Αθηνα:shock::shock:

Εμείς σήμερα θα φάμε ψάρια φρέσκα που χτες τα έπιασε ο ψαράς στα δίχτια στην Αιδηψο κ τα έφεραν τα πεθερικα μου εδώ! Ψητα θα τα φάμε!! Μιαμ...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Πάνω από όλα ο λόγος που τον στέλνω παιδικό είναι να αξιοποιήσει λίγο τον χρόνο του σε κάτι εποικοδομητικό, να μάθει νέα πράγματα και γιατί όχι να μπει και σε κανόνες. Του αρέσει τόσο πολύ να έρχεται σε επαφή με τα παιδάκια, με μένα τι να κάνει όλη μέρα χειμωνιάτικα σε ένα διαμέρισμα. Απασχολείται και ο ίδιος, δεν βαριέται και ήδη κοιμάται από τις 10 ενώ πριν πήγαινε και 11μιση να κοιμηθεί.

Ειναι ωραια, οταν θα αρχισει να φερνει και τις εργασιες που φτιαχνουν!

Μπορει να κανουν και σκετς τα Χριστουγεννα, εμενα παντα ειχαν.Καλα την 1η φορα που θα πας σε γιορτη να τον δεις , δεν περιγραφεται τι συγκινηση θα νιωσεις!!

Ναι οντως, τι να κανουν στο σπιτι μαζι μας, και ποσο υπομονη να εχεις να ασχοληθεις συνεχως ειδικα αν υπαρχει και ενα μωρο?? Και μετα με τις γιαγιαδες αν πηγαινουν καθημερινα τα κακομαθαινουν κιολας...

Αυτο το ειχα στην 1η εγκυμ. και δεν ηξερα τι γινεται!! Ελεγα Παναγια μου τωρα θα μου βγει το παιδι! Φοβομουν που ηταν και ο γιατρος μου στην Αθηνα:shock::shock:

Χιχι εγώ το νοιώθω σε αυτή την εγκυμοσύνη και είναι τόοοσο έντονο.Ο μεγάλος μου έκατσε σε μια μεριά και κάτι χτύπους αριστερά κάτι δεξιά και thats all αυτή η σουρλουλού όοολη τη μέρα γυρνάει κάθομαι στέκομαι ξαπλώνω το ίδιο της είναι δεν έχει βάλει τον απαυτό της κάτω:DΕλπίζω να κουραστεί 9 μήνες και όταν βγεί να κοιμάαααταιιιαιαιαι:D:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Χιχι εγώ το νοιώθω σε αυτή την εγκυμοσύνη και είναι τόοοσο έντονο.Ο μεγάλος μου έκατσε σε μια μεριά και κάτι χτύπους αριστερά κάτι δεξιά και thats all αυτή η σουρλουλού όοολη τη μέρα γυρνάει κάθομαι στέκομαι ξαπλώνω το ίδιο της είναι δεν έχει βάλει τον απαυτό της κάτω:DΕλπίζω να κουραστεί 9 μήνες και όταν βγεί να κοιμάαααταιιιαιαιαι:D:tongue:

Καλά θα ήταν να στριφογυρίζει τώρα κ μετά να είναι σαν αρνάκι ε?? Χα χα

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

αχ κ εγω το αντρα μου τον λεεω ''η κορη σου δεν κοιμαται ΠΟΤΕ!''

ηθελα να ξερα,κουνιεται κ στον υπνο της μωρε;δεν εξηγειται αλλιως!μ'εχει σαπισει,αλλα το ευχαριστιεμαι!

GjJbp3.png7IWup3.png

αχ κ εγω το αντρα μου τον λεεω ''η κορη σου δεν κοιμαται ΠΟΤΕ!''

ηθελα να ξερα,κουνιεται κ στον υπνο της μωρε;δεν εξηγειται αλλιως!μ'εχει σαπισει,αλλα το ευχαριστιεμαι!

Μωρέ ας γυρνάνε συνέχεια στην κοιλία... Αυτό δείχνει ότι είναι καλά!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημρα κοριτσια κι απο μενα,

εμεις σημερα θα φαμε ρεβυθαδα στο φουρνο, νομιζω οτι τη σηκωνει κι ο καιρος, εδω ριχνει τουλουμια και μ΄αρεσει πολυ επιτελους φθινοπωρο, αχ αυτη η μικρη κι εμενα τα ιδια μου κανει αφου το εχω απορια δεν κοιμαται ποτε ελπιζω κι εγω να ειναι ησυχη μετα, καλη επιτυχια στην β΄ επιπεδου σημερα λιτσα, κανενα νεο απο τη μαργαριτα ειχαμε?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...