Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι λεει το μενου σας για σημερα κοριτσια?? Εγω φασολαδα και μαλιστα θα μου βγει και μπολικη, γιατι μουλιασα τα φασολια και τωρα τα ειδα πως επεσαν πολλα.Ηταν χυμα και δεν τα υπολογισα καλα.Βεβαια του αντρα μου ειναι η καλυτερη του γιατι ειναι το αγαπημενο του φαι και δε θα παει χαμενη.:P

και εγω φασολαδα για σημερα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ευαισθητο μου βγηκε το στηθακι μου μου φαινεται!!θα ρωτησω σιγουρα το γιατρο,κ εγω λεω μαλλον κρεμμουλα θα θελει.

καλημερα Γεωργια!!καλη εβδομαδα!

Αννα οντως ειναι προβλημα αυτο με τους παιδικους.τωρα με τους μεγαλους δεν πιστευω να εχεις προβλημα γιατι εκ των πραγματων δε θα αρρωσταινουν φανταζομαι οσο αρρωσταιναν οταν ηταν μικροτερα.παντως οντως θελει λιγο παραπανω προσοχη στην αποστειρωση.

Λιτσάκι βάλε λίγο ελαιόλαδο που έτσι και αλλιώς κακό δεν κάνει, αλλά πρόσεχε με τις μαλάξεις. Όχι πολλές μαλάξεις στο στήθος γιατί προκαλούνται συσπάσεις!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχ ρε κοριτσια θέλω και εγω να καθησω στο σπιτάκι μου... όλο λέω να περιμένω ακόμα λίγο καιρό αλλά δεν αντέχω... κουράστηκα, εχω 1 σορο πράματα να κάνω και νομιζω δεν θα προλάβω και βαρεθηκα κιολας... απο την άλλη ντρέπομαι να πω της γιατρού γράψε μου άδεια γιατι βαρεθηκα... ουφ και ως τον Ιανουάριο έχουμε ακόμα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Να σας ρωτησω κατι...Πρωι πρωι και εγω..αλλα δεν ξερω αν θα μπορω μετα!!

Σας αισθηση, ποια ειναι η διαφορα της συσπασης με το οτι κλωσταει το μωρο?

Εγω βασικα νιωθω να χτυπαει πολυ χαμηλα..εκει που ξεκιναει το "τριχωτο..":oops:!

Ολο το υπολοιπο σωμα το αισθανομαι πιο πανω..ειναι καπως λοξα μαλλον..:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Αυτους δεν τους φοβαμαι, δεν ξερω ομως αν ισχυει αυτο που λενε, οτι τα παιδια μεταφερουν ιωσεις.Ξερω και 'γω, αν δεν ειναι αυτα αρρωστα πως τις μεταφερνουν στην τσεπη??:tongue:

χαχαχαχαχα!ελα ντε!!υποπτα πραματα!!

εγω δεν αποφασισα ακομη τι θα φτιαξω απο φαι..

GjJbp3.png7IWup3.png

Αυτους δεν τους φοβαμαι, δεν ξερω ομως αν ισχυει αυτο που λενε, οτι τα παιδια μεταφερουν ιωσεις.Ξερω και 'γω, αν δεν ειναι αυτα αρρωστα πως τις μεταφερνουν στην τσεπη??:tongue:

Θα σου πω τι μου έχει πει ο κουμπάρος μου που είναι γιατρός. Ιώσεις μεταφέρουμε όλοι και πολύ συχνά. Άλλες φορές τις εκδηλώνει ο οργανισμός μας άλλες φορές τις καταπολεμά και τις περνάμε 'κλινικά' που λένε οι γιατροί. Δηλαδή μπορεί ένα μεγαλύτερο παιδί να είναι άρρωστο και να μην εκδηλώσει συμπτώματα, αλλά ένα μωρό με λιγότερα αντισώματα να κολλήσει και να νοσήσει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα!!!Αυτο μηπως ειναι γριπη?Κυκλοφορει μια..ολη η οικογενεια μου κολλησε...

Δυστυχώς μετά την εγχείρηση είμαι έτσι συνέχεια! Ειδικά τα πρωινα! Κάνω υπομονή!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ ρε κοριτσια θέλω και εγω να καθησω στο σπιτάκι μου... όλο λέω να περιμένω ακόμα λίγο καιρό αλλά δεν αντέχω... κουράστηκα, εχω 1 σορο πράματα να κάνω και νομιζω δεν θα προλάβω και βαρεθηκα κιολας... απο την άλλη ντρέπομαι να πω της γιατρού γράψε μου άδεια γιατι βαρεθηκα... ουφ και ως τον Ιανουάριο έχουμε ακόμα...

Γτ να ντρεπεσαι καλε?Αφου ειναι αδεια που δικαιουσε!Και σιγα μην την παιρνουν μονο οσες εχουν προβλημα!!Απλα αν μπορεις κανε λιγο ακομα υπομονη που θα χαλασει και εκει ο καιρος!Ειναι αλλη αισθηση...:-P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

2ωρο τον άφησα την προηγούμενη εβδομάδα, 3ωρο θα το κάνουμε από σήμερα και ίσως 4ωρο προς το τέλος της εβδομάδος.

Για τον παιδικό είχα τρομερές ενστάσεις και το συζήτησα με τον παιδίατρο που τον παρακολουθεί από τότε που γεννήθηκε. Μου είπε πως το παιδί είναι πολύ δραστήριο και έχει πολύ ενέργεια μέσα του και είναι κρίμα να το κλείσω στο σπίτι. Όσο για το τι θα γίνει όταν έρθει το νεογέννητο μου είπε πως θα το προστατεύω, θα τον απομακρύνω από το μωρό και δεν θα κολλάει. Εξάλλου, αν είμαστε καλά και θηλάζει, θα έχει και κάποιο συν.

Η αλήθεια είναι πως είναι τρομερά νευρικός και μες το σπίτι δεν αντέχεται. Το καλοκαίρι τον βγάζεις έξω και ξεδίνει, τον χειμώνα? Πέρυσι που ήταν και μικρότερος είχαμε και οι δυο κουραστεί πολύ. Αυτός γκρίνια όλη μέρα, να βαριέται και να μην ξέρει τι θέλει. Εγώ να μην ξέρω πως να τον απασχολήσω και να κάνει χιλιάδες αταξίες. Φέτος είναι μεγαλύτερος, ακόμη πιο ζωηρός και με ένα νεογέννητο και θηλασμό, με έβλεπα για τρελοκομείο. Θα δείξει...θα το αντιμετωπίσουμε όταν προκύψει...

Και εγω ημουν παντα υπερ του παιδικου απο τα 2.5 χρ. Ο μεγαλος μου ειχε ξεκινησει τοτε , τον εκοψα μετα που γεννηθηκε ο μικρος, περασα ενα χειμωνα μεσα στην τρελλα, γιατι ο μεγαλος δεν ηταν και εμενα απο τα παιδακια που θα κατσουν ολη μερα με dvd, η στην τι-βι.Απο ανοιξη τον ξαναεστειλα και μετα τον μικρο οταν ηταν 2.5χρ. Μαθαινουν πολλα πραγματα και κοινωνικοποιουνται, μεσα στο σπιτι βαριουνται κιολας.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

αντωνια μου γιατι να μην παρεις αδεια αμα κουραστηκες φυσιολογικο ειναι αυτο!!τοσα λεφτα δινουμε στους γιατρους γιατι να ντρεπομαστε??:confused::confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Να σας ρωτησω κατι...Πρωι πρωι και εγω..αλλα δεν ξερω αν θα μπορω μετα!!

Σας αισθηση, ποια ειναι η διαφορα της συσπασης με το οτι κλωσταει το μωρο?

Εγω βασικα νιωθω να χτυπαει πολυ χαμηλα..εκει που ξεκιναει το "τριχωτο..":oops:!

Ολο το υπολοιπο σωμα το αισθανομαι πιο πανω..ειναι καπως λοξα μαλλον..:rolleyes:

Καλημέρα Βούλα, σιγουρεύτηκες τώρα ό,τι κλοτσάει η μικρούλα ε?

Οι συσπάσεις λένε πως συνοδεύονται με πόνο και πέτρωμα, όταν κλοτσάει το μωρό δεν πονάς εκτός και αν είσαι σε μεγάλο μήνα και σε χτυπήσει σε κάποιο ζωτικό όργανο. Εκεί χαμηλά νιώθω και εγώ συχνά κλοτσιές, θα είναι τα πόδια τους ή ίσως τα χεράκια τους. Καμιά φορά νομίζω πως θα βγει κανένα ποδαράκι από το 'απαυτό'!αχαχα

Εγώ για σήμερα φακή με κουνουπίδι βραστό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δυστυχώς μετά την εγχείρηση είμαι έτσι συνέχεια! Ειδικά τα πρωινα! Κάνω υπομονή!

Μεχρι τι κανεις υπομονη?Ποια εγχειρηση?Εχασα επεισοδια..Νομιζα λογω εγκυμοσυνης το ειχες αυτο..:confused:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ικα δεν έχεις? 56 μέρες πριν την πητ μπορείς να βγεις στην άδεια κύησης.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...