Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κ εμενα τα 3 ξυπνηματα τη νυχτα ειναι στανταρ!αλλα οπως λεει κ η Αντωνια,ακομη και κατα τη διαρκεια της ημερας με πιεζει και πολλες φορες νιωθω οτι μου κλωτσαει την κυστη,τρεχω τουαλετα κ κανω ενα τσσσιρ 5 σταγονες!τσαμπα το χαρτι και το νερο για το καζανακι!

Αχαχα αυτό λέει ο άντρας μου, ασύμφορη είσαι στην τουαλέτα μου λέει:P

Καλή επιτυχία στην β' επιπέδου σήμερα Λιτσάκι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια να ρωτησω κατι;εχω παρατηρησει οτι ξεφλουδιζουν οι θηλες μου..πρεπει να βαλω καμια κρεμουλα;;η δεν κανει;θα ρωτησω και το γιατρο την επομενη εβδομαδα που θα παω,αλλα για πειτε γνωμες να ξερετε κατι!

GjJbp3.png7IWup3.png

Λίτσα δεν έχω ξανακούσει για ξεφλούδισμα θηλών αλλά ανέφερέ το στον γιατρό σου. Ίσως να ξηραίνονται και να θέλουν ενυδάτωση. Κυκλοφορούν πολλές ειδικές κρέμες στο εμπόριο και είναι θαυματουργές!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα Αννούλα. Κρύο κατέβασε και εδώ και μάλλον πρέπει να κατεβάζουμε ρούχα σιγά σιγά. Τον μικρό θα τον πηγαίνει ο μπαμπάς του το πρωί, φεύγοντας για την δουλειά. Εγώ θα τον παίρνω, σήμερα θα τον αφήσω 3ωρο και θα τον πάρω στις 11μιση.

Τον αφηνεις λιγο για να σηνυθιζει εε?? Του ερεσει τι λεει??

Οταν γεννηθηκε ο μικρος μου Σεπτ. του '05 ο μεγαλος πηγαινε παιδικο και ηταν τοτε 2χρ.και 9μηνων.Απο Οκτωβρη αρχισε να ερχεται με μυξες, και διαφορες ψιλοιωσεις και καποιες φορες κολλαγε και το μωρο.Μου λεει η παιδιατρος λοιπον, η κοβεις τον σταθμο στο μεγαλο για φετος η θα παει ολη η χρονια ετσι.Τελικα τον σταματησα και τους ειχα και τους δυο μεσα.Τωρα πρωτα ο Θεος με τη μπεμπα να δω τι θα κανω αν και τα αγορια δεν αρρωσταινουν τωρα οπως παλια γιατι συνεχιζουν και το κολυμβητηριο τον χειμωνα, αλλα αν ισχυει αυτο που λενε πως μπορουν να μεταφερουν ιωσεις τα μικρα παιδια?? Οπως θα μπαινουν σπιτι θα πρεπει να εχουμε dettol και αντισηπτηκα τζελ μου φαινεται!!:rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημέρα κορίτσια!Τι ήταν κι αυτό με την Μαργαρίτα μας,τώρα τα διάβασα γιατι είχα φιλοξενούμενους στο σπίτι και ΠΣΚ δεν πρόλαβα να σας διαβάσω.Περαστικά σου κοριτσάκι και όλα να πάνε καλά!Λιτσάκι καλά απότελέσματα να έχεις σήμερα με το καλό να δείς το μωράκι σου!Το πιό κουλό που μου συνέβη το ΣΚ είναι που τρία άτομα άσχετα μεταξύ τους με πήραν και μου είπαν ότι με είδαν στον ύπνο τους με αγοράκι και να μη το δένω λέει κόμπο γιατι έχουν γίνει και λάθη!!!!Γέλασα πάντως με την καρδιά μου!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Να περασουν πρωτα 10μερες να δω την μπουμπου και μετα να ερθουν και τα Χριστουγεννα!!

Τελικα τον αισθανθηκες τον ανδρακλα σου?

Εγω νομιζω οτι κλωτσαει πλεον!:-P

ναι το νοιωθω!!!επιτελουσ την ενοιωσες και εσυ την μπουμπου σου να ηρεμησεις:rolleyes::rolleyes:

κοριτσια να ρωτησω κατι;εχω παρατηρησει οτι ξεφλουδιζουν οι θηλες μου..πρεπει να βαλω καμια κρεμουλα;;η δεν κανει;θα ρωτησω και το γιατρο την επομενη εβδομαδα που θα παω,αλλα για πειτε γνωμες να ξερετε κατι!

λιτσακι μου δεν ξερω καλητερα να ρωτησεις τον γιατρο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αχαχα αυτό λέει ο άντρας μου, ασύμφορη είσαι στην τουαλέτα μου λέει:P

Καλή επιτυχία στην β' επιπέδου σήμερα Λιτσάκι!

ε,μα πραγματι το χαρτι δεν το προλαβαινουμε!!

ολες να τα δουμε τα μωρουλια μας και να τα χαρουμε με το καλο!αγχωνομαι μωρε αλλα ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι καλα!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Γειά σου Βούλα! Υπομονή με την δουλειά δεν γίνεται αλλιώς!!

Κοριτσια εχω απίστευτο φτερνισμα πάλι πρωί πρωί,δεν με αντέχω άλλο!!! Κ πολύ φύσημα,αμάν πια!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ε,μα πραγματι το χαρτι δεν το προλαβαινουμε!!

ολες να τα δουμε τα μωρουλια μας και να τα χαρουμε με το καλο!αγχωνομαι μωρε αλλα ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι καλα!!

Λιτσακι, λογικο ειναι μωρε και το αγχος!!

Για τις θηλες ουτε εγω ξερω κατι!Παθαινω μως το αλλο..Οταν κρυωνω και "τσιτωνουν", ποναν παααρα πολυ!Το επαθα σημερα που μπηκα στο αμαξι..Ειχε κρυο και πεθανα στον πονο!Το ειχα ξανα παθει και το καλοκαιρι μεσα στη θαλασσα!:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

ευαισθητο μου βγηκε το στηθακι μου μου φαινεται!!θα ρωτησω σιγουρα το γιατρο,κ εγω λεω μαλλον κρεμμουλα θα θελει.

καλημερα Γεωργια!!καλη εβδομαδα!

Αννα οντως ειναι προβλημα αυτο με τους παιδικους.τωρα με τους μεγαλους δεν πιστευω να εχεις προβλημα γιατι εκ των πραγματων δε θα αρρωσταινουν φανταζομαι οσο αρρωσταιναν οταν ηταν μικροτερα.παντως οντως θελει λιγο παραπανω προσοχη στην αποστειρωση.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Τι λεει το μενου σας για σημερα κοριτσια?? Εγω φασολαδα και μαλιστα θα μου βγει και μπολικη, γιατι μουλιασα τα φασολια και τωρα τα ειδα πως επεσαν πολλα.Ηταν χυμα και δεν τα υπολογισα καλα.Βεβαια του αντρα μου ειναι η καλυτερη του γιατι ειναι το αγαπημενο του φαι και δε θα παει χαμενη.:P

Κοριτσια εχω απίστευτο φτερνισμα πάλι πρωί πρωί,δεν με αντέχω άλλο!!! Κ πολύ φύσημα,αμάν πια!!

Καλημερα!!!Αυτο μηπως ειναι γριπη?Κυκλοφορει μια..ολη η οικογενεια μου κολλησε...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Τον αφηνεις λιγο για να σηνυθιζει εε?? Του ερεσει τι λεει??

Οταν γεννηθηκε ο μικρος μου Σεπτ. του '05 ο μεγαλος πηγαινε παιδικο και ηταν τοτε 2χρ.και 9μηνων.Απο Οκτωβρη αρχισε να ερχεται με μυξες, και διαφορες ψιλοιωσεις και καποιες φορες κολλαγε και το μωρο.Μου λεει η παιδιατρος λοιπον, η κοβεις τον σταθμο στο μεγαλο για φετος η θα παει ολη η χρονια ετσι.Τελικα τον σταματησα και τους ειχα και τους δυο μεσα.Τωρα πρωτα ο Θεος με τη μπεμπα να δω τι θα κανω αν και τα αγορια δεν αρρωσταινουν τωρα οπως παλια γιατι συνεχιζουν και το κολυμβητηριο τον χειμωνα, αλλα αν ισχυει αυτο που λενε πως μπορουν να μεταφερουν ιωσεις τα μικρα παιδια?? Οπως θα μπαινουν σπιτι θα πρεπει να εχουμε dettol και αντισηπτηκα τζελ μου φαινεται!!:rolleyes::rolleyes:

2ωρο τον άφησα την προηγούμενη εβδομάδα, 3ωρο θα το κάνουμε από σήμερα και ίσως 4ωρο προς το τέλος της εβδομάδος.

Για τον παιδικό είχα τρομερές ενστάσεις και το συζήτησα με τον παιδίατρο που τον παρακολουθεί από τότε που γεννήθηκε. Μου είπε πως το παιδί είναι πολύ δραστήριο και έχει πολύ ενέργεια μέσα του και είναι κρίμα να το κλείσω στο σπίτι. Όσο για το τι θα γίνει όταν έρθει το νεογέννητο μου είπε πως θα το προστατεύω, θα τον απομακρύνω από το μωρό και δεν θα κολλάει. Εξάλλου, αν είμαστε καλά και θηλάζει, θα έχει και κάποιο συν.

Η αλήθεια είναι πως είναι τρομερά νευρικός και μες το σπίτι δεν αντέχεται. Το καλοκαίρι τον βγάζεις έξω και ξεδίνει, τον χειμώνα? Πέρυσι που ήταν και μικρότερος είχαμε και οι δυο κουραστεί πολύ. Αυτός γκρίνια όλη μέρα, να βαριέται και να μην ξέρει τι θέλει. Εγώ να μην ξέρω πως να τον απασχολήσω και να κάνει χιλιάδες αταξίες. Φέτος είναι μεγαλύτερος, ακόμη πιο ζωηρός και με ένα νεογέννητο και θηλασμό, με έβλεπα για τρελοκομείο. Θα δείξει...θα το αντιμετωπίσουμε όταν προκύψει...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ευαισθητο μου βγηκε το στηθακι μου μου φαινεται!!θα ρωτησω σιγουρα το γιατρο,κ εγω λεω μαλλον κρεμμουλα θα θελει.

καλημερα Γεωργια!!καλη εβδομαδα!

Αννα οντως ειναι προβλημα αυτο με τους παιδικους.τωρα με τους μεγαλους δεν πιστευω να εχεις προβλημα γιατι εκ των πραγματων δε θα αρρωσταινουν φανταζομαι οσο αρρωσταιναν οταν ηταν μικροτερα.παντως οντως θελει λιγο παραπανω προσοχη στην αποστειρωση.

Αυτους δεν τους φοβαμαι, δεν ξερω ομως αν ισχυει αυτο που λενε, οτι τα παιδια μεταφερουν ιωσεις.Ξερω και 'γω, αν δεν ειναι αυτα αρρωστα πως τις μεταφερνουν στην τσεπη??:tongue:

υπομονη Δωρακι..φυσα κ ερχεται!!!:tongue:

Λιτσακι, λογικο ειναι μωρε και το αγχος!!

Για τις θηλες ουτε εγω ξερω κατι!Παθαινω μως το αλλο..Οταν κρυωνω και "τσιτωνουν", ποναν παααρα πολυ!Το επαθα σημερα που μπηκα στο αμαξι..Ειχε κρυο και πεθανα στον πονο!Το ειχα ξανα παθει και το καλοκαιρι μεσα στη θαλασσα!:rolleyes:

χαχαχα!κ εγω το παθαινω αυτο!!υπομονη κ γι'αυτο λοιπον!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...