Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα Λιτσα.

Καλημέρα Αννα. Το κέικ έγινε πολύ νόστιμο... Έβαλα ελάχιστο χυμό ρε συ ίσα για το άρωμα... Επίσης έβαλα κ σταγόνες κουβερτουρα που του πήγαν πολύ!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελευθερια, παρηγγειλε η αδερφη μου απο τα mini raxevsky για την κορη της μια φορμα.Το κοριτσακι δεν εχει κλεισει τα 4 και πηρε το νουμ.4 γιατι μετα ηταν το 6.Η φορμα ηρθε και ειναι πολυ μικρη, κανει για την αλλη της κορη που ειναι 2.5χρ. Τι γινεται με τα κοριτσιστικα τοσο μινιον τα κανουν??

Εγω οσες φορες εχω παρει απο εκει των αγοριων μια χαρα ειναι.Τωρα ο μικρος μου που ειναι 6χρ. του κανουν οι φορμες το νουμ.6 απο εκει.Τις εχω και τις φοραει δλδ.

Γι'αυτο τα ειχες δει μικρα, και τωρα το ειδα και εγω.:confused:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημέρα Έφη και Δώρα. Και εγώ έχω σήμερα γιατρό. Στις 7 ή 7μιση, δεν θυμάμαι καλά. Πρέπει να κοιτάξω!

καλημερα ελευθερια!!!

Καλημέρα κ από μένα! Πως είστε κοριτσια? Καλή εβδομάδα να έχουμε. Σήμερα ποιες έχουν γιατρό? Εγώ θα παω στις 9 παρά τέταρτο το βράδυ. Αχ,τι να κάνει η Μαργαρίτα άραγε??

καλημερα δωρα!!

Kαλημερα κοριτσακια!! Εδω αρχισε το κρυο νωρις νωρις φετος.

Δωρα τι εγινε με το κεικ??Ρωταω επειδη ειπες οτι εβαλες και γιαουρτι και χυμο, εγω σου ειχα πει η το ενα η το αλλο.Πως και ετσι πρωινη??

Εφη καλημερα, ποτε σταματας απο τη δουλεια??

καλημερα!!προς το παρον ειμαι με αδεια μεχρι τες 31/10 δε ξερω ακομα αν θα παω πισω ή αν θα παρω και αλλοι αδεια!!

καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες!

αχ πολυ στεναχωρεθηκα με τη Μαργαριτα..ηταν αναγκη;μακαρι να ξεμπερδεψει χωρις να ταλαιπωρηθει...περαστικα και γρηγορα Μαργαριτακι!!

εγω επιτελους σημερα παω για β επιπεδου.εχουμε 5:30 ραντεβου αλλα θα φυγουμε νωρις γιατι μπορει να εχει κινηση λογω των απεργιων και το πολυ πολυ να πιουμε ενα καφεδακι αν φτασουμε πολυ νωρις.

αντε με το καλο να δουμε τα μπεμπακια μας!!

καλημερα λιτσα μου!!

Καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε; Κανένα νέο απο την Μαργαρίτα ακομα ε;; Μακαρι να είναι όλα καλα!

Δώρα εγω εδω και 2 βδομάδες σηκώνωμαι σίγουρα 4-5 φορές.. όταν αλλάξω πλευρό ο μπεμπης γυρναει μαζι μου φενετε και πιέζει την΄κύστη.. και όχι μόνο το βράδυ αλλα και την μέρα. μια αποτομη κινηση να κάνω είτε σκυψω είτε περπατήσω 5-10 λεπτά με πιανει μονομιας σε σημειο που δεν αντέχω... ασχημο πράγμα αυτη η συχνοουρία....

Ελευθερία αν σου πω ότι καθε βράδυ απο τις 930-10 κοιμάμαι... και ποτε ποτε δεν χορταινω τον ύπνο...

Καλη επιτυχία στον γιατρο σας σήμερα κοπελες και στην Νικη για τις εξετασεις της!!

Ψες ξύπνησα κατα τις 230 και ένιωθα πονακια-κραμπες χαμηλα.. σταματαγε και μετα απο λιγο ερχοτανε παλι...αυτο διηρκησε για καμια ώρα περιπου...ευτυχως σταματησε αλλα φοβηθηκα πολυ...

καλημερα αντωνια!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα Λιτσα.

Καλημέρα Αννα. Το κέικ έγινε πολύ νόστιμο... Έβαλα ελάχιστο χυμό ρε συ ίσα για το άρωμα... Επίσης έβαλα κ σταγόνες κουβερτουρα που του πήγαν πολύ!!

Αυτο ελεγα και εγω τις προαλλες, οτι η μυρωδια του πορτοκαλιου με τη σοκολατα ειναι υπεροχη εε??

Τα ασπραδια ποσα ηταν δεν υπηρχε προβλημα στην υφη του .....

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!Ειδα και εγω τα νεα για την Μαργαριτα!Ευχομαι περαστηκα να ειναι...

Σας εχω χασει παντως...Δεν μπορω να συντονιστω και να μπω μεσα στο θεμα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημέρα Αντωνία μου! Τελικά όλες έχουμε συχνοουρια! Τι να κάνουμε. Αυτό δεν είναι τίποτα...

Ελπίζω η Μαργαρίτα να είναι καλά!

και εγω εχω πολυ συχνοουρια ξυπναω τουλαχιστω τρεις φορες το βραδι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα Ελευθερία μου! Καλά είσαι? Κοιμηθηκες καλά χτες ε? Ρε συ,εγώ άρχισα να μην βολευομαι ασε που ξυπναω 3 φορές για κατουρημα!! Ξυπναω κ νωρίς... Δεν κοιμάμαι σωστά ασε...

Όχι δεν κοιμήθηκα καλά. Κάθε μα κάθε βράδυ ξυπνάω γύρω στις 4-5 και μου παίρνει μια ώρα να ξανακοιμηθώ. Ε χθες ξύπνησα 3 παρά, κοιμήθηκα 4 παρά και στις 5 ξύπνησε ο μικρός. Τον έφερε ο άντρας μου στο κρεβάτι και πήγε 6 και να κοιμηθώ. 7:20 ξύπνησα!

Πλέον όμως δεν με νοιάζει γιατί κοιμάμαι μεσημέρια. Για κατούρημα και εγώ ξυπνάω 2-3 φορές!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα κοριτσια!!Ειδα και εγω τα νεα για την Μαργαριτα!Ευχομαι περαστηκα να ειναι...

Σας εχω χασει παντως...Δεν μπορω να συντονιστω και να μπω μεσα στο θεμα!

καλημερα βουλλα!!ηρεμησαν τα πραγματα στην δουλεια?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κ εμενα τα 3 ξυπνηματα τη νυχτα ειναι στανταρ!αλλα οπως λεει κ η Αντωνια,ακομη και κατα τη διαρκεια της ημερας με πιεζει και πολλες φορες νιωθω οτι μου κλωτσαει την κυστη,τρεχω τουαλετα κ κανω ενα τσσσιρ 5 σταγονες!τσαμπα το χαρτι και το νερο για το καζανακι!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Ελευθερια! Τον πηγες τον μικρο??

Καλημέρα Αννούλα. Κρύο κατέβασε και εδώ και μάλλον πρέπει να κατεβάζουμε ρούχα σιγά σιγά. Τον μικρό θα τον πηγαίνει ο μπαμπάς του το πρωί, φεύγοντας για την δουλειά. Εγώ θα τον παίρνω, σήμερα θα τον αφήσω 3ωρο και θα τον πάρω στις 11μιση.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα βουλλα!!ηρεμησαν τα πραγματα στην δουλεια?

Οχι ρε συ!!Καθολου..μια απο τα ιδια!Απλα τωρα που ειναι πρω, βρηκα λιγο χρονο!

Ειλικρινα μου ελειψε που δεν ειχα τπτ να κανω και τα λεγαμε...Και στο σπιτι οταν παω θα κανω ή δουλειες ή θα την πεσω ξερη!Υπομονη μεχρι τα Χριστουγεννα!

Αρχιζουμε και δειλα δειλα να μαζευουμε τα πραγματα απο το παιδικο για να το βαψουμε..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Οχι ρε συ!!Καθολου..μια απο τα ιδια!Απλα τωρα που ειναι πρω, βρηκα λιγο χρονο!

Ειλικρινα μου ελειψε που δεν ειχα τπτ να κανω και τα λεγαμε...Και στο σπιτι οταν παω θα κανω ή δουλειες ή θα την πεσω ξερη!Υπομονη μεχρι τα Χριστουγεννα!

Αρχιζουμε και δειλα δειλα να μαζευουμε τα πραγματα απο το παιδικο για να το βαψουμε..

ολα θα γινουν βουλλα μου κανε υπομονη!!κοντευουν και τα χριστουγενα:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ελευθερια, παρηγγειλε η αδερφη μου απο τα mini raxevsky για την κορη της μια φορμα.Το κοριτσακι δεν εχει κλεισει τα 4 και πηρε το νουμ.4 γιατι μετα ηταν το 6.Η φορμα ηρθε και ειναι πολυ μικρη, κανει για την αλλη της κορη που ειναι 2.5χρ. Τι γινεται με τα κοριτσιστικα τοσο μινιον τα κανουν??

Εγω οσες φορες εχω παρει απο εκει των αγοριων μια χαρα ειναι.Τωρα ο μικρος μου που ειναι 6χρ. του κανουν οι φορμες το νουμ.6 απο εκει.Τις εχω και τις φοραει δλδ.

Γι'αυτο τα ειχες δει μικρα, και τωρα το ειδα και εγω.:confused:

Τι να σου πω βρε κοριτσάκι μου, με το μάτι μου φάνηκαν πολύ πολύ μικρά. Και να πω πως δεν έχω ιδέα από βρεφικά ρουχαλάκια...Και εγώ έχω ρούχα του μικρού από εκεί και τα νούμερά του είναι οκ. Τα κοριτσίστικα όμως μου φαίνονται μικρά. Και δώρα που έχω πάρει από το φυσικό μαγαζί πάλι μινιόν τα βρίσκω τα κοριτσίστικα. Εγώ πήρα το 9 μηνών, ελπίζω να της κάνει όταν έρθει η ώρα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ολα θα γινουν βουλλα μου κανε υπομονη!!κοντευουν και τα χριστουγενα:rolleyes::rolleyes:

Να περασουν πρωτα 10μερες να δω την μπουμπου και μετα να ερθουν και τα Χριστουγεννα!!

Τελικα τον αισθανθηκες τον ανδρακλα σου?

Εγω νομιζω οτι κλωτσαει πλεον!:-P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...