Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ξανα μπηκα τελικα αλλα θα βγω πάλι... ναι πριν λίγο ηρθαμε,

βασικα εχω ζαλαδες και είμαι αρκετα κουρασμενη.... εσυ εισαι καλα;

Ναι εγω μια χαρα ...αφου αισθανεσαι ετσι καλα θα κανεις να ξεκουραστεις..Αντε σε καληνυχτω!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα.Πριν λίγο ξύπνησα αφού κοιμήθηκα από τις 10. Πήγα τον μικρό για ύπνο 10 παρά και τελικά ξύπνησα και εγώ.

Για την Μαργαρίτα μπήκα. Κοριτσάκι μου πες μας νεότερα. Εσύ είσαι καλύτερα?Ο γιατρός σου τι λέει?Σου εύχομαι το καλύτερο, να γυρίσεις σπιτάκι σου γερή και σύντομα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα.Πριν λίγο ξύπνησα αφού κοιμήθηκα από τις 10. Πήγα τον μικρό για ύπνο 10 παρά και τελικά ξύπνησα και εγώ.

Για την Μαργαρίτα μπήκα. Κοριτσάκι μου πες μας νεότερα. Εσύ είσαι καλύτερα?Ο γιατρός σου τι λέει?Σου εύχομαι το καλύτερο, να γυρίσεις σπιτάκι σου γερή και σύντομα.

καλημερα...

ελευθερια μου πες μου και εμενα τι εγινε με την μαργαριτα;

εγω ξυπνησα πρωι γιατι θα παω να κανω εξετασεις ... ουρων και αιματος ...

να ρωτησω και κατι είναι φυσιολογικο να βγαίνει απο τωρα υγτό απο το στηθος μας, προσεξα οτι ειδικά τη νυχτα που κοιμαμαι βγαινει υγρο απο το στηθος μου

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλημέρα Νίκη.Είχε έντονο πόνο δεξιά και πήγε νοσοκομείο, είπαν πως μπορεί να είναι σκωληκοειδήτης. Αυτά ξέρω.

Ναι φυσικά είναι το πυάρ αυτό που βγαίνει από το στήθος, απόλυτα φυσιολογικό. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου.

Πάω να ξυπνήσω τον μικρό για τον παιδικό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα Νίκη.Είχε έντονο πόνο δεξιά και πήγε νοσοκομείο, είπαν πως μπορεί να είναι σκωληκοειδήτης. Αυτά ξέρω.

Ναι φυσικά είναι το πυάρ αυτό που βγαίνει από το στήθος, απόλυτα φυσιολογικό. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου.

Πάω να ξυπνήσω τον μικρό για τον παιδικό!

περατικα στη κοπελα....

τα λέμε πιο μετα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια ευχαριατω για την συμπαρασταση χαιρομαι πολυ που σας γνωρισα κ με στηριζετε.. Τελικα θα μεινω σημερα για παρακολουθηση για να δουμε πως θα παω. Ελπιζω μονο να μην χρειαστει να μπω για χειρουργειο. Τι να πω κοριτσια πολυ γκαντεμια

καλημεραααααααααααααααα

περαστικα στην μαργαριτα !!!!!μακαρι να το γλιτωσεις το χειρουργιο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα κ από μένα! Πως είστε κοριτσια? Καλή εβδομάδα να έχουμε. Σήμερα ποιες έχουν γιατρό? Εγώ θα παω στις 9 παρά τέταρτο το βράδυ. Αχ,τι να κάνει η Μαργαρίτα άραγε??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα Έφη και Δώρα. Και εγώ έχω σήμερα γιατρό. Στις 7 ή 7μιση, δεν θυμάμαι καλά. Πρέπει να κοιτάξω!

Καλημέρα Ελευθερία μου! Καλά είσαι? Κοιμηθηκες καλά χτες ε? Ρε συ,εγώ άρχισα να μην βολευομαι ασε που ξυπναω 3 φορές για κατουρημα!! Ξυπναω κ νωρίς... Δεν κοιμάμαι σωστά ασε...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Kαλημερα κοριτσακια!! Εδω αρχισε το κρυο νωρις νωρις φετος.

Δωρα τι εγινε με το κεικ??Ρωταω επειδη ειπες οτι εβαλες και γιαουρτι και χυμο, εγω σου ειχα πει η το ενα η το αλλο.Πως και ετσι πρωινη??

Εφη καλημερα, ποτε σταματας απο τη δουλεια??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες!

αχ πολυ στεναχωρεθηκα με τη Μαργαριτα..ηταν αναγκη;μακαρι να ξεμπερδεψει χωρις να ταλαιπωρηθει...περαστικα και γρηγορα Μαργαριτακι!!

εγω επιτελους σημερα παω για β επιπεδου.εχουμε 5:30 ραντεβου αλλα θα φυγουμε νωρις γιατι μπορει να εχει κινηση λογω των απεργιων και το πολυ πολυ να πιουμε ενα καφεδακι αν φτασουμε πολυ νωρις.

αντε με το καλο να δουμε τα μπεμπακια μας!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημέρα Ελευθερία μου! Καλά είσαι? Κοιμηθηκες καλά χτες ε? Ρε συ,εγώ άρχισα να μην βολευομαι ασε που ξυπναω 3 φορές για κατουρημα!! Ξυπναω κ νωρίς... Δεν κοιμάμαι σωστά ασε...

Και εγω δε βολευομαι τη νυχτα, κοιμαμαι στο πλαι και ολο πιανομαι , παω να γυρισω ξυπναω, το αποτελεσμα ειναι να βλεπω ολο χαζοονειρα!!

Καλα αποτελεσματα σε ολες οσες εχετε γιατρο σημερα.

Εγω την αλλη δευτερα εχω β'επιπεδου στην Αθηνα, τετοια ωρα θα ταξιδευω.

Καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε; Κανένα νέο απο την Μαργαρίτα ακομα ε;; Μακαρι να είναι όλα καλα!

Δώρα εγω εδω και 2 βδομάδες σηκώνωμαι σίγουρα 4-5 φορές.. όταν αλλάξω πλευρό ο μπεμπης γυρναει μαζι μου φενετε και πιέζει την΄κύστη.. και όχι μόνο το βράδυ αλλα και την μέρα. μια αποτομη κινηση να κάνω είτε σκυψω είτε περπατήσω 5-10 λεπτά με πιανει μονομιας σε σημειο που δεν αντέχω... ασχημο πράγμα αυτη η συχνοουρία....

Ελευθερία αν σου πω ότι καθε βράδυ απο τις 930-10 κοιμάμαι... και ποτε ποτε δεν χορταινω τον ύπνο...

Καλη επιτυχία στον γιατρο σας σήμερα κοπελες και στην Νικη για τις εξετασεις της!!

Ψες ξύπνησα κατα τις 230 και ένιωθα πονακια-κραμπες χαμηλα.. σταματαγε και μετα απο λιγο ερχοτανε παλι...αυτο διηρκησε για καμια ώρα περιπου...ευτυχως σταματησε αλλα φοβηθηκα πολυ...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...