Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ανναααα???????? Θα βάλω γιαούρτι... αν δεν μας αρεσει θα στο στειλω οκ?? χι χι!!! Εχω και ενα μικρο νουνου μηπως να το αραιωνα και να εβαζα αυτο?

Εδω ειμαι, σου απαντησα πριν αλλα μου κανει κολπα το ιντερνετ αποψε!!

Το εχεις ξανακανει με 1 αυγο?? Το πορτοκαλι μονο του μπορει να μπει παντως.Γιαουρτι ειπες εχεις, μπορεις και με αυτο, μπορεις επισης και με το νουνου, αραιομενο, μισο ποτηρι νερο και μισο γαλα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εδω ειμαι, σου απαντησα πριν αλλα μου κανει κολπα το ιντερνετ αποψε!!

Το εχεις ξανακανει με 1 αυγο?? Το πορτοκαλι μονο του μπορει να μπει παντως.Γιαουρτι ειπες εχεις, μπορεις και με αυτο, μπορεις επισης και με το νουνου, αραιομενο, μισο ποτηρι νερο και μισο γαλα.

οχι την κλασικη συνταγη με ενα αυγο δεν την εκανα ξανα... θα βαλω μονο τα ασπραδια ρε συ σιγα ο κροκος ειναι για το χρωμα πιο πολυ τα ασπραδια δινουν την αφραταδα!!! ε? ασπραδια κανει να φαει

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Μπαινοβγαίνω όπως καταλάβατε. Όση ώρα κυκλοφορεί ο μικρός δεν παίζει να μπω μέσα. Τώρα τον πήρε λίγο η αδερφή μου από κάτω.

Έχω αγωνία για την Μαργαρίτα...

Σε λίγο θα κάνω ξυνόχοντρο στο κρεατόζουμο με πατατούλα και ντομάτα γιατί τα αγόρια θα με φάνε!

Μα γιαούρτι γίνεται το κέικ και μάλιστα πιο αφράτο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

οχι την κλασικη συνταγη με ενα αυγο δεν την εκανα ξανα... θα βαλω μονο τα ασπραδια ρε συ σιγα ο κροκος ειναι για το χρωμα πιο πολυ τα ασπραδια δινουν την αφραταδα!!! ε? ασπραδια κανει να φαει

Θα στο ελεγα και εγω για τα ασπραδια, το ξερω απο τη Βεφα, θα σε ρωταγα αν κανει.Η Βεφα εχει κανει κεικ μονο με ασπραδια, αλλα νομιζω εγω βαλε και τον ενα κροκο οπως λες γιατι το δενει καλυτερα.

Κοριτσια ευχαριατω για την συμπαρασταση χαιρομαι πολυ που σας γνωρισα κ με στηριζετε.. Τελικα θα μεινω σημερα για παρακολουθηση για να δουμε πως θα παω. Ελπιζω μονο να μην χρειαστει να μπω για χειρουργειο. Τι να πω κοριτσια πολυ γκαντεμια

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Κοριτσια ευχαριατω για την συμπαρασταση χαιρομαι πολυ που σας γνωρισα κ με στηριζετε.. Τελικα θα μεινω σημερα για παρακολουθηση για να δουμε πως θα παω. Ελπιζω μονο να μην χρειαστει να μπω για χειρουργειο. Τι να πω κοριτσια πολυ γκαντεμια

Αχ, βρε Μαργαριτα μου , ευχομαι να περασει και να πας σπιτι σου το συντομοτερο! Ειναι τελικα σκωλικοειδητις, μπορει να γινει χειρουργειο αν χρειαστει??

Μαργαριτα μου περαστικα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα και να μην χρειαστει να κανεις χειρουργειο φιλια πολλα,

κοριτσια μπαινοβγαινω σας διαβαζω αλλα δεν μπορω να απαντησω δουλευει ο αντρας μου και ο μικρος μου ειναι πολυ ζωηρος τωρα ειναι ετοιμος να πεταξει κατω τον υπολογιστη φιλια πολλα καληνυχτα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Αχ δεν την προλαβα την Μαργαριτα... Ας ειναι ολα καλά και να την προσεξουν εκει τωρα!! Ευχομαι να περασει γρηγορα Μαργαριτακι μου!!

Το έβαλα και το κεικ..Εβαλα γιαουρτι,λιγο χυμο και 3 ασπραδια και ενα ολοκληρο ετσι για να πω οτι εβαλα αυγο... Θα δειξει...Τωρα ψηνεται... Μπαινω κ για μπανιο να προλαβω πριν τελειωσει το ψησιμο,τα λεμε σε λιγο παλι!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Hρθα παλι!!Εφυγα και εγινε χαμος με το κεικ ε? Εγω λεω αυριο να φτιαξω ενα κεικ σοκολατας βραστο...Αχ απο τωρα το ονειρευομαι...

Δωρα τελικα δεν μας ειπες καλο εγινε το κεικ??

Μαργαριτα μου περαστικα σου ..Τι γκαντεμια οντως!!Μην ανησυχεις ολα θα περασουν..Θα σε σκεφτομαστε ολες νοερα...!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

γεια σας κοπελες.... κατι εχει γίνει με την μαργαρίτα απο τι καταλαβα... δεν τα διαβασα γιατι δεν ειμαι πολύ καλα,,,, θα ξαπλόσω,,,, περαστικα στη μαργαριτα μας,,,,, τα λέμε αυριο..... Καληνυχτα !!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

γεια σας κοπελες.... κατι εχει γίνει με την μαργαρίτα απο τι καταλαβα... δεν τα διαβασα γιατι δεν ειμαι πολύ καλα,,,, θα ξαπλόσω,,,, περαστικα στη μαργαριτα μας,,,,, τα λέμε αυριο..... Καληνυχτα !!!!

Γεια σου Νικη ..Τι κανεις εσυ?δεν ειχες φυγει για το σ-κ? Τι εχεις κ δεν εισαι καλα? ΚΑληνυχτα παντως κ τα λεμε αυριο..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Γεια σου Νικη ..Τι κανεις εσυ?δεν ειχες φυγει για το σ-κ? Τι εχεις κ δεν εισαι καλα? ΚΑληνυχτα παντως κ τα λεμε αυριο..

ξανα μπηκα τελικα αλλα θα βγω πάλι... ναι πριν λίγο ηρθαμε,

βασικα εχω ζαλαδες και είμαι αρκετα κουρασμενη.... εσυ εισαι καλα;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...