Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

πρίν από 31 λεπτά , Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Και εγω συμφωνω και καλυτερα ειναι να μαθει απο πολυ μωρο να κοιμαται μονο του γιατι διαφορετικα ειναι δυσκολο μετα να αποχωριστει τους γονεις του στον υπνο.

Ξερω περιπτωσεις που κοιμουνται με τα παιδια τους, και καποια στιγμη που μεγαλωνουν, δηλ. σχεδον 2-3χρ. αναγκαστικα δε χωρουν στο κρεβατι και ετσι ο αντρας (συνηθως) μετακομιζει στον καναπε!Και η σχεση βεβαια εχει παει περιπατο προ πολλου!!Στο χερι μας ειναι πως θα μαθουμε τα παιδια μας.Οι αγκαλιες και οι αγαπουλες μπορουν να γινουν αλλες ωρες της ημερας, <το σκυλακι σου και το παιδακι σου, ειναι οπως τα μαθεις>;)

Κορίτσια , εσείς που έχετε ήδη παιδάκια μέχρι πόσο μηνών πιστεύετε ότι πρέπει να μείνουν στο δωμάτιο των γονιών;

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άσε κορίτσι κι εγώ εδώ όλη μέρα τρώω... Πρωί μεσημέρι βράδυ(αργα)!! Άστα σου λέω... Το καλό με μένα ευτυχώς είναι ότι δεν τρώω σοκολάτες και γλυκά καθόλου... Δεν τα ζηλεύωκαθόλου!!:D

ποτε γυριζεις κοριτσακι?? εγω ανυπομονω τρελλα για την αυχενικη... καλα αυτο με το φαι που με εχει πιασει ειναι πολυ περιεργο..εχω ναυτια συνεχεια οπως εχω αναφερει 48.000 φορεσ. οταν τρωω για λιγο αισθανομαι καλυτερα αλλα μετα επανερχεται γρηγορα οποτε ξανατρωω...μα τι βλακεια ειναι αυτη επιτελους??? δηλαδη και θα γινω φαλαινα και δεν ευχαριστιεμαι το φαγητο, απλα ανακουφιζομαι προσωρινα....πρεπει να φρεναρω λιγο κ ας εχω ναυτια.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ναι αυτη!!! Είναι πολύ καλή!!! Δεν μυρίζει άσχημα,δεν είναι λιπαρή...Αυτά!!Λέτε να με πάρει πωλήτρια η frezyderm αν συνεχίσω λίγο ακόμη??:D:D:D:D

Την ειχα παρει και γω αλλα απο την βαρεμαρα μου ουτε τη μιση δεν εβαλα τελικα.Μετα μολις γεννησα την χρησιμοποιησα σαν ενυδατικη για τα ποδια μετα το ξυρισμα:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Καλα μιλαμε για τα πανηγυρια ειμαι............

Τωρα θα παρω την simulcium g3 για να την βαλω.............στις μασχαλες!!!!!!!!:-P :-P :-P :-P :-P :-P

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εσύ πώς τα καταφέρνεις με τη δουλειά; Εγώ σήμερα ήμουν πολύ χάλια και σκεφτόμουν πως τα καταφέρνουν οι κοπέλες που δουλεύουν. Αλλά ίσως να είναι συνήθεια ή να το παίρνεις απόφαση ότι δεν γίνεται αλλιώς.

τωρα εθιξες ενα φοβερο θεμα...υποφερω στη δουλεια κ επειδη δεν γνωριζουν για την εγκυμοσυνη ακομα χειροτερα..βεβαια μετα την αυχενικη θα το πω γιατι δεν μπορω αλλο. ασε που αρχιζει να φαινεται.. λιγο τα κιλακια η κοιλιτσα.. δεν κρυβεται για πολυ ακομα...δεν ξερω πως θα συνεχισω.. ελπιζω να περασουν οι ναυτιες τουλαχιστον, τοτε δεν νομιζω να εχω φοβερο θεμα.. οι ναυτιες ειναι το χειροτερο πολυ βασανιστηριο ολη μερα.

εσυ πως εισαι?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Την ειχα παρει και γω αλλα απο την βαρεμαρα μου ουτε τη μιση δεν εβαλα τελικα.Μετα μολις γεννησα την χρησιμοποιησα σαν ενυδατικη για τα ποδια μετα το ξυρισμα:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Καλα μιλαμε για τα πανηγυρια ειμαι............

Τωρα θα παρω την simulcium g3 για να την βαλω.............στις μασχαλες!!!!!!!!:-P :-P :-P :-P :-P :-P

χαχααα:P:p:p:p:p:p

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εσύ πώς τα καταφέρνεις με τη δουλειά; Εγώ σήμερα ήμουν πολύ χάλια και σκεφτόμουν πως τα καταφέρνουν οι κοπέλες που δουλεύουν. Αλλά ίσως να είναι συνήθεια ή να το παίρνεις απόφαση ότι δεν γίνεται αλλιώς.

Μαλλον το δευτερο ισχυει,γιατι πρεπει να εισαι πολυ μαζοχα να εισαι με την κοιλια τουρλα και να θες να πηγαινεις στη δουλεια σου!!!!!!

Εγω προσωπικα αν μου ελεγες να μην δουλευα ποτε θα το εκανα μετα χαρας,αλλα ας οψετε που δεν ειμαστε πλουσιοι απο τα γεννοφασκια μας!!!!

Ατιμη κοινωνια!!!!!!!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κορίτσια , εσείς που έχετε ήδη παιδάκια μέχρι πόσο μηνών πιστεύετε ότι πρέπει να μείνουν στο δωμάτιο των γονιών;

Απ'οτι πιστευω και απ'οτι μου εχει πει και η παιδιατρος μου, απο τη στιγμη που το παιδι μπορει και γυριζει το κεφαλακι του μονο του στον υπνο του κατα τροπο που να διευκολυνει την αναπνοη του, μπορει να μετακομισει στο δωματιο του.Δηλαδη περιπου 6 μηνων, γιατι τοτε εχει αισθηση της αυτοσυντηρησης, δηλ. να μην ειναι το κεφαλι του μπρουμητα στο μαξιλαρι και να μπορει να το γυρισει απο μονο του.Οταν θα το δεις αυτο οτι το κανει τοτε μπορει να παει στο δικο του.

Εκεινο παντως που δεν περιμενα απο τον εαυτο μου και τελικα εγινε ηταν να πεταγομαι με καθε κιχ που ακουγα απο το δωματιο του.Φαινεται το εχεις στην εννοια σου ακομη και οταν κοιμασαι!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ναι και έχω δει πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Βλέπω κοπέλες να τα υπομένουν όλα αδιαμαρτήρητα και άντρες να τα περιμένουν όλα στο χέρι και να θεωρούν ότι η γυναίκα οφείλει να αλλάζει και να ταϊζει το μωρό!

και ο αντρας μου λεει οτι θα εχει προβλημα με το αλλαγμα..γενικα ομως κανει οτι δουλεια χρειαζεται..δεν μπορω να πω ειναι αστερι!! και παλι καλα γιατι ειμαι τοσο χαλια που μερικες μερες δεν μπορω να κανω τιποτα εκτος απο εμετο.. ενταξει αν οντως δεν την παλευει να το αλλαζει θα δουμε...

αρκει να μην ειμαι εγκυος και εχω ναυτια... εκει νομιζω δεν θα αντεχω! αλλα και παλι ολα ειναι πολυ αγνωστα για μενα! θα δειξει!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

τωρα εθιξες ενα φοβερο θεμα...υποφερω στη δουλεια κ επειδη δεν γνωριζουν για την εγκυμοσυνη ακομα χειροτερα..βεβαια μετα την αυχενικη θα το πω γιατι δεν μπορω αλλο. ασε που αρχιζει να φαινεται.. λιγο τα κιλακια η κοιλιτσα.. δεν κρυβεται για πολυ ακομα...δεν ξερω πως θα συνεχισω.. ελπιζω να περασουν οι ναυτιες τουλαχιστον, τοτε δεν νομιζω να εχω φοβερο θεμα.. οι ναυτιες ειναι το χειροτερο πολυ βασανιστηριο ολη μερα.

εσυ πως εισαι?

Σήμερα κι εγώ ήμουν χάλια. Ειδικά το διάστημα 4-6 ήμουν λες και ταξίδευα με καράβι και είχε 10 μποφόρ! Είχα και πονοκέφαλο. Ευτυχώς που δεν κάνω εμετό.

Ο εργοδότης σου πως λες να σε αντιμετωπίσει όταν του το πεις. Έχω ακούσει τρελές ιστορίες για τον ιδιωτικό τομέα.

Jfnqp3.png

Μαλλον το δευτερο ισχυει,γιατι πρεπει να εισαι πολυ μαζοχα να εισαι με την κοιλια τουρλα και να θες να πηγαινεις στη δουλεια σου!!!!!!

Εγω προσωπικα αν μου ελεγες να μην δουλευα ποτε θα το εκανα μετα χαρας,αλλα ας οψετε που δεν ειμαστε πλουσιοι απο τα γεννοφασκια μας!!!!

μωρε ας μην ειχαμε αναγκη τα λεφτα κ θα σου ελεγα εγω!!!!!:P:p:p:p

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

και ο αντρας μου λεει οτι θα εχει προβλημα με το αλλαγμα..γενικα ομως κανει οτι δουλεια χρειαζεται..δεν μπορω να πω ειναι αστερι!! και παλι καλα γιατι ειμαι τοσο χαλια που μερικες μερες δεν μπορω να κανω τιποτα εκτος απο εμετο.. ενταξει αν οντως δεν την παλευει να το αλλαζει θα δουμε...

αρκει να μην ειμαι εγκυος και εχω ναυτια... εκει νομιζω δεν θα αντεχω! αλλα και παλι ολα ειναι πολυ αγνωστα για μενα! θα δειξει!

Καλά το άλλαγμα ειδικά στο νεογέννητο δεν είναι τόσο τραγικό όσο νομίζεις. Το έζησα με το ανιψάκι μου. Τώρα είναι έξι μηνών. Νόμιζα ότι δεν θα μπορούσα να το αλλάζω αλλά ήμουν κοντά από τις πρώτες μέρες της ζωής του και συνήθισα. Νομίζω ότι και αυτό είναι θέμα συνήθειας.

Jfnqp3.png

Εγω τον κρατησα μεχρι να κλεισει και τον 4ο μηνα,για 2 λογους.

Πρωτον γιατι επαψε να ξυπναει την νυχτα για γαλα και κοιμοτανε συνεχομενα μεχρι το πρωι.Ενω οταν τον ειχα διπλα μου αμεσως ''εβγαζα βυζι και εγω'' και τελειωναμε γρηγορα.Βαριομουνα να κανω το δρομολογιο μεχρι το παιδικο καθε τρεις και λιγο βραδιατικα και

Δευτερον ειχαμε τον θρησκευτικο γαμο και επρεπε να μετακομισουμε την κουνια του απτο δωματιο μας, για να συμμαζευτει το σπιτι.

Αν το αφηνες στην δικη μου κριση ακομα μεχρι τωρα μαζι μας θα τον ειχα!!!!

Χαζομαμα σου λεω.........................................

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εγώ ευτύχως που τώρα που είμαι στο πρώτο τρίμηνο είναι κλειστά τα σχολεία λόγω καλοκαιριού. Φαντάζομαι από 4 μέχρι 6,5 μηνών που θα αναγκαστώ να πάω σχολείο θα διανύω και την καλύτερη περίοδο στην εγκυμοσύνη. Και μετά δύο μήνες πριν την ΠΗΤ μου θα πάρω την άδεια.

Jfnqp3.png

Εγω τον κρατησα μεχρι να κλεισει και τον 4ο μηνα,για 2 λογους.

Πρωτον γιατι επαψε να ξυπναει την νυχτα για γαλα και κοιμοτανε συνεχομενα μεχρι το πρωι.Ενω οταν τον ειχα διπλα μου αμεσως ''εβγαζα βυζι και εγω'' και τελειωναμε γρηγορα.Βαριομουνα να κανω το δρομολογιο μεχρι το παιδικο καθε τρεις και λιγο βραδιατικα και

Δευτερον ειχαμε τον θρησκευτικο γαμο και επρεπε να μετακομισουμε την κουνια του απτο δωματιο μας, για να συμμαζευτει το σπιτι.

Αν το αφηνες στην δικη μου κριση ακομα μεχρι τωρα μαζι μας θα τον ειχα!!!!

Χαζομαμα σου λεω.........................................

Τελικά μέχρι πόσο μηνών το θήλασες;

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...