Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ειδες? Για να μην απορείτε!!!! Στην ουσια μεσω σωληνων ερχεται νερο με την δυναμη της Δεη που εχουμε εδω τα εργοστασια και περναει νερο στα αλοριφερ με εναν τροπο και συμφερει πιο πολυ απο το πετρελαιο!!! Απλα ολη η Κοζανη ειναι με σωληνες κατω απο την ασφαλτο και οταν χιονιζει δεν μενει το χιονακι!!!

Δηλαδη το χιονι λιωνει στους δρομους επειδη περνουν οι ζεστοι σωληνες??Καλο αυτο ε??Δεν το ειχα ξαναακουσει!! Και ο πατερας μου ειχε φυγει απο 20χρ. απο την Κοζανη και δε θα τα ξερει ολα αυτα. Ειναι χρονια αυτο το κολπο η καινουριο??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δηλαδη το χιονι λιωνει στους δρομους επειδη παιρνουν οι ζεστοι σωληνες??Καλο αυτο ε??Δεν το ειχα ξαναακουσει!! Και ο πατερας μου ειχε φυγει απο 20χρ. απο την Κοζανη και δε θα τα ξερει ολα αυτα. Ειναι χρονια αυτο το κολπο η καινουριο??

Οχι πολλά χρονια,νομίζω 15..Δεν θυμαμαι κι εγω μην νομιζεις,δεν με ενοιαζε τοτε! Αν ρίξει λιγο χιονι δεν μενει λιώνει..ανα ρίχνει συνεχομενα γι 2-3 μερες πράγμα οχι σπανιο για εδω,το στρωνει δεν παει να περναε σωληνες... Κ ειδικα εδω πανω που μενω εγω που ειναι ολο ανηφορες κατηφορες και δεν περνανε αποχιονιστικα να ριξουν αλατι ζήτω που καηκαμε κ φετος..Περσυ μας κολλησε το αμαξι κ δεν πηγαινε ουτε μπρος ουτε πισω!! χα χα Επρεπε να μπουν αλυσιδες!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καπως ετσι ειναι αν το πιασει καλα το χιονι!!

http://apokara.blogspot.com/2008/12/blog-post_19.html

Αμαν!! Αυτο το ειχα δει στο Καρπενησι τα προπερασμενα Χριστουγεννα, και δε μπορουσαμε να οδηγησουμε ηταν επικυνδηνο.Ειχαμε κλεισει ενα ταξι και μας πηγαινοεφερνε για 2 μερες απο και προς στο ξενοδοχειο, μιας και αυτοι ξερουν .

Εδω αν χιονισει θα γινει για 1 μερα αντε 2 το πολυ.Και πιο πολυ χιονιζει στα ορεινα χωρια. Εδω που ειμαι εγω δεν το πιανει, μαλλον γιατι ειναι η θαλασσα.

Διαφημίσεις

Αμαν!! Αυτο το ειχα δει στο Καρπενησι τα προπερασμενα Χριστουγεννα, και δε μπορουσαμε να οδηγησουμε ηταν επικυνδηνο.Ειχαμε κλεισει ενα ταξι και μας πηγαινοεφερνε για 2 μερες απο και προς στο ξενοδοχειο, μιας και αυτοι ξερουν .

Εδω αν χιονισει θα γινει για 1 μερα αντε 2 το πολυ.Και πιο πολυ χιονιζει στα ορεινα χωρια. Εδω που ειμαι εγω δεν το πιανει, μαλλον γιατι ειναι η θαλασσα.

Εντάξει εσας εκεί δεν ρίχνει χοντρες νυφαδες κατι σαν χιονονερο φανταζομαι ριχνει... Εσεις σε πολεις και μερη που δεν εχετε χιονια λογικο ειναι να μην μπορειτε να οδηγησετε.. Εμεις εδω ολοι ξερουν.Ετσι μαθαμε αναγκαστικα..Το χιονι δεν ειναι δυσκολο,οταν γινει παγος να δεις!!!Αν δεν ξερεις να το χειριστεις το αυτοκινητο μην το παρεις καλυτερα!! Ο μπαμπας μου να φανταστεις με καλοκαιρινα μπορει να το παει το αμαξι και στον παγο!! Ε εγω δεν ειμαι σε αυτο το σταδιο ακομα!! χα χα

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Nαι Δωρα μου δικιο εχεις οτι εμεις οι Αθηναιοι δεν αντεχουμε το κρυο..Μια-Δυο φορες χιονισε εδω κ δεν μπορουσαμε να κινηθουμε..δεν ειμαστε συνηθισμενοι.Βεβαια απολαμβανω τρελα τις χειμερινες διακοπες...Ειχαμε παει περσυ στην Πραγα για Χριστουγεννα κ ειχε -14 !!Σουπερ τελεια ηταν!!

Αυτο με την τηλεθερμανση τελειο ε ?δεν το εχω ξανακουσει...συμφερει σε σχεση με το πετρελαιο ετσι δεν ειναι?

Εμεις παντως εχουμε θερμοσυσσωρευτες..μια χαρα ειναι κ απο ζεστη ..να φαν και οι κοτες!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Την τηλεθερμανση πως την πληρωνεις?? Ερχεται λογαριασμος ειδικος για αυτη??

Ναι ειναι με την ΔΕΥΑΚ αλλά ειναι καθαρα για τηλεθερμανση.Το λεει δηλ και ξερεις ποτε ειναι νερο και ποτε τηλεθερμανση..Ερχεται σε 4 δοσεις νομιζω... Καθε 2μηνο εκτος απο τα διαστηματα μεσα Απριλιου με αρχες Οκτωβρη.. Περσυ πληρώσαμε σαν συνολο καπου 450?-500? ολο το χρονο.Τιποτα σε σχεση με το πετρελαιο ε?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Nαι Δωρα μου δικιο εχεις οτι εμεις οι Αθηναιοι δεν αντεχουμε το κρυο..Μια-Δυο φορες χιονισε εδω κ δεν μπορουσαμε να κινηθουμε..δεν ειμαστε συνηθισμενοι.Βεβαια απολαμβανω τρελα τις χειμερινες διακοπες...Ειχαμε παει περσυ στην Πραγα για Χριστουγεννα κ ειχε -14 !!Σουπερ τελεια ηταν!!

Αυτο με την τηλεθερμανση τελειο ε ?δεν το εχω ξανακουσει...συμφερει σε σχεση με το πετρελαιο ετσι δεν ειναι?

Εμεις παντως εχουμε θερμοσυσσωρευτες..μια χαρα ειναι κ απο ζεστη ..να φαν και οι κοτες!!

Επειδη ο πατερας μου ειναι υδραυλικος εκτος απο το περιπτερο που εχουμε ξερω οτι οι θερμοσυσσωρευτες ειναι το χειροτερο πραγμα!!!Δεν συμφερει!! Κ παλιος τροπος νομιζω..Νοικιαζετε εσεις?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Επειδη ο πατερας μου ειναι υδραυλικος εκτος απο το περιπτερο που εχουμε ξερω οτι οι θερμοσυσσωρευτες ειναι το χειροτερο πραγμα!!!Δεν συμφερει!! Κ παλιος τροπος νομιζω..Νοικιαζετε εσεις?

Οντως ειναι παλιος τροπος αλλα για μενα ο καλυτερος..Το σπιτι ειναι δικο μας κ τωρα που το ανακαινισαμε το διαλεξα εγω να το κρατησω.Ειναι πολυ καλυτερα απο οτι το πετρελαιο..Συμφερει αρκει να ξερεις να το χρησιμοποιεις..Αν δεν ξερεις , καηκες..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εντάξει εσας εκεί δεν ρίχνει χοντρες νυφαδες κατι σαν χιονονερο φανταζομαι ριχνει... Εσεις σε πολεις και μερη που δεν εχετε χιονια λογικο ειναι να μην μπορειτε να οδηγησετε.. Εμεις εδω ολοι ξερουν.Ετσι μαθαμε αναγκαστικα..Το χιονι δεν ειναι δυσκολο,οταν γινει παγος να δεις!!!Αν δεν ξερεις να το χειριστεις το αυτοκινητο μην το παρεις καλυτερα!! Ο μπαμπας μου να φανταστεις με καλοκαιρινα μπορει να το παει το αμαξι και στον παγο!! Ε εγω δεν ειμαι σε αυτο το σταδιο ακομα!! χα χα

Παγο πιανει πολυ στο χωριο του αντρα μου, δλδ εκει που ειναι τα πεθερικα μου.Ειναι στους προποδες του Αινου, εκει που ειναι ο Αγιος Γερασιμος.Χωρις να χιονισει πιανει παγο στους δρομους .Εχει και ομιχλη πολυ, αλλο επικυνδινο πραγμα, γιατι οι δρομοι μας εδω ειναι και επικυνδινοι αν θυμασαι ολο στροφες και γκρεμους:confused::confused:

αχ πολυ τα συζηταμε τα χιονια και δεν μου αρεσει!!! Φτανει γιατι μας βλεπω να ξυπναμε αυριο και να ειναι ασπρα ολα!! χα χα!!

Τωρα ελεγα να κανω ενα κεικ και δεν εχω γαλα...Το ηπιαμε το πρωι.. Εχω ακομα και σταγονες κουβερτουρα για να βαλω μεσα και δεν εχω γαλα..τα νευρα μου τωρα!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αχ πολυ τα συζηταμε τα χιονια και δεν μου αρεσει!!! Φτανει γιατι μας βλεπω να ξυπναμε αυριο και να ειναι ασπρα ολα!! χα χα!!

Τωρα ελεγα να κανω ενα κεικ και δεν εχω γαλα...Το ηπιαμε το πρωι.. Εχω ακομα και σταγονες κουβερτουρα για να βαλω μεσα και δεν εχω γαλα..τα νευρα μου τωρα!!!!

Αν εχεις πορτοκαλια, στυψε και βαλε το χυμο, τελειο!! Ειναι αυτο που ελεγα εγω τις προαλλες.Μαζι και τις σταγονες.

Αν εχεις πορτοκαλια, στυψε και βαλε το χυμο, τελειο!! Ειναι αυτο που ελεγα εγω τις προαλλες.Μαζι και τις σταγονες.

χωρις γαλα ομως?Σιγουρα? Κανονισε να βγει καμια βλακεια γιατι θα ερθω Κρφαλλονια!!:D:D:D Ξερεις τι?Δεν θα βαλω κ αυγα εγω για το γνωστο θεμα του αντρος μου..Μπορει να βαλω 1 σε ολη την ζυμη...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...