Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Eleutheria mou fenonte poli oraia mia matia pou erixa kai ftina poso kero ekanan na erthoun?dora mou pigene kai esi ikea kai rixe mia matia:)7 vathmi?ine poli krio tote emis exoume 3o keros gia paplomata

Ναι έχει κρύο!!! Ανοίξαμε κ τα καλοριφέρ! Είπαν θα ανοίξει πάλι ο καιρός από Τετάρτη,να δούμε...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσακια μου ειμαι νοσοκομειο τελικα ακομα ποναω. Τωρα μου εβαλαν ορο με παυσιπονη κ ορο. Υπαρχει περιπτωση να εχω Σκωληκοειδητη.. Δεν θελω ουτε να το σκεφτω

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Κοριτσακια μου ειμαι νοσοκομειο τελικα ακομα ποναω. Τωρα μου εβαλαν ορο με παυσιπονη κ ορο. Υπαρχει περιπτωση να εχω Σκωληκοειδητη.. Δεν θελω ουτε να το σκεφτω

Μαργαριτα μου περαστικα ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο κι ολα να πανε καλα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Πλάκα κάνεις?:shock:

Κι αν ειναι σκωληκοειδίτιδα τι θα κάνεις?Εγχείρηση?? Αμάν βρε κοριτσάκι!!! Περαστικά!!! Αν σου πουν κατι νεοτερο πες μου... Η σκεψη μου θα ειναι σε σενα!!Μην αγχωνεσαι!!!Φιλάκια

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτα μου περαστικα ευχομαι να μην ειναι τιποτα σοβαρο κι ολα να πανε καλα

Γεια σου Μελίνα μου!Καλά εισαι?? Πω πω με επιασε τωρα ενα σφηξιμο που ακουσα τα νεα της Μαργαριτας...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Eleutheria mou fenonte poli oraia mia matia pou erixa kai ftina poso kero ekanan na erthoun?dora mou pigene kai esi ikea kai rixe mia matia:)7 vathmi?ine poli krio tote emis exoume 3o keros gia paplomata

10-15 μέρες κάνουν συνήθως να έρθουν. Έχω παραγγείλει πάρα πολλές φορές για τον γιο μου και για δώρα. Πολύ καλές ποιότητες και κατά καιρούς έχει προσφορές και πόντους!

7 βαθμούς???Αμάν βρε Δώρα, τι λες? Άλλος κόσμος είστε εκεί? Εμείς με κοντομάνικα αν και βρέχει έξω αλλά κάνει ζέστη. Περίπου 24-25 βαθμούς έχει εκτός σπιτιού.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τι λες βρε Μαργατίτα? Απαπα η Παναγίτσα μαζί σου κοριτσάκι μου, να τελιώσει γρήγορα και ανώδυνα όλο αυτό. Σε σκεφτόμαστε, πολύ πολύ θετική ενέργεια...

Ναι ρε συ!! Να μπορεσει να μπει ξανα λες να μας πει τα νεα της?? Ουφ...

Εσυ τι κανεις?Εμεις κρυο ρε..αναψαμε κ καλοριφερ!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σας κοριτσια!!

Μαργαριτα μου τι ηταν αυτο??Τωρα βρηκε και αυτο γμτ??

Σου ευχομαι περαστικα και να μην ταλαιπωρηθεις.Περιμενουμε νεα σου!

Τι κανετε κοριτσια??Εμεις ημασταν στα πεθερικα για φαγητο σημερα.Γιουβετσι ειχε το μενου.Υστερα γυρισαμε και εριξα κατι υπνους!!

Τη νυχτα δεν μπορουσα να βολευτω με τιποτα.Κοιμαμαι στο πλαι τωρα συνεχεια και ολο πιανομαι, αλλαζω πλευρο πιανομαι ξανα....:rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Mαργαριτα μου δεν το πιστευω...Τοσο πολυ πονας ε? Σε σκεφτομουν και ελεγα αφου δεν μπηκες θα ξεκουραζοσουν...Κοπελα μου ευχομαι οτι ειναι να περασει γρηγορα...και να πας γρηγορα στο σπιτακι σου..!θα περιμενουμε νεα σου...!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Γεια σας κοριτσια!!

Μαργαριτα μου τι ηταν αυτο??Τωρα βρηκε και αυτο γμτ??

Σου ευχομαι περαστικα και να μην ταλαιπωρηθεις.Περιμενουμε νεα σου!

Τι κανετε κοριτσια??Εμεις ημασταν στα πεθερικα για φαγητο σημερα.Γιουβετσι ειχε το μενου.Υστερα γυρισαμε και εριξα κατι υπνους!!

Τη νυχτα δεν μπορουσα να βολευτω με τιποτα.Κοιμαμαι στο πλαι τωρα συνεχεια και ολο πιανομαι, αλλαζω πλευρο πιανομαι ξανα....:rolleyes:

Γεια σου Αννα μου! Εμεις οπως ειδες πηγαμε στης μαμας μου για φαγητο και παγωσαμε στη διαδρομη! Πρεπει να βγαλω χοντρα μπουφαν!! Εμεις καναμε ντουλαπες σημερα με τον αντρα μου τα δικα του δηλ αφου εμενα ειναι προ πολλου οκ!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι ρε συ!! Να μπορεσει να μπει ξανα λες να μας πει τα νεα της?? Ουφ...

Εσυ τι κανεις?Εμεις κρυο ρε..αναψαμε κ καλοριφερ!

Γεια σου Δωρα μου!!Τι κανεις?Σε ζηλευω που εχετε κρυο..αναψατε καλοριφερ ε?Εμας εδω μολις ξεκινησε μια μπορα...!!Αντε επιτελους να δροσισει για τα καλα!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Αρχισε το κρυο ε Δωρα??

Και εδω σημερα βρεχει, βασικα απο τη νυχτα, και εχει υγρασια.Εχει πεσει και η θερμοκρασια και εξω και μεσα στο σπιτι.Θα βαλω τον αντρα μου σε λιγο να μου κατεβασει απο την ντουλαπα τις καλοκαιρινες κουβερτες, γιατι αποψε δεν θα ειναι μονο για σεντονι. Εσεις καλοριφερ εε?? Περυσι τα ειχατε αναψει τετοιες μερες η δε θυμασαι??Σε ρωταω γιατι εμεις περυσι τα αναψαμε αρχες Δεκεμβριου, δε χρειαστηκε πιο πριν, και θελω να συγκρινω με φετος.:rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεια σου Δωρα μου!!Τι κανεις?Σε ζηλευω που εχετε κρυο..αναψατε καλοριφερ ε?Εμας εδω μολις ξεκινησε μια μπορα...!!Αντε επιτελους να δροσισει για τα καλα!!!

Αχ εμας ο χειμωνας ειναι δυσκολος...Εχουμε πολλά κρυα που οι Αθηναιοι και οι νησιωτες δεν τα αντεχουν με τιποτα..Τσουζει το κρυο εδω,ξυριζει που λεμε!! Εμεις ειμαστε συνηθησμενοι... Αφου πιο παλιά εκει κοντα στου Αγ.Δημητρίου περιμεναμε χιονια...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...