Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια..Χαθηκα λιγο αλλα τρεχαμε κ δεν προλαβαιναμε...Εχθες το απογευμα βγηκαμε για ψωνια.Πηγαμε κ παραλαβαμε το σετ καροτσιου απο τα Λητω, πηγαμε στα next κ ψωνισα για τον μπεμπη κ μετα στα h&m πηρα ενα τζιν κ ενα παντελονι-κολαν.Νομιζω οτι εχω κλεισει με τα δικα μου ψωνια..Θα την βγαλω με αυτα (2 τζιν κ 2 κολαν) κ τα δικα μου μπλουζοφορεματα..

Καλα ξετρελαθηκαμε με τα μωρουδιακα ..του πηρα 3 φανελακια, 2 φορμιτσες με μπλουζα κ ζακετακι κ αλλο ενα σετ φορμας...Σουπερ!!

Μολις τελειωσαμε απο ολα ηρθαμε στο σπιτι κ ανοιξαμε το καροτσι.Πολυ πιο ωραιο απο κοντα το χρωμα του.Το πηραμε caramello...

Σημερα το πρωι πιασαμε να κανουμε γενικη στο σπιτι κ μας πηρε το μεσημερι...Αργησαμε να τελειωσουμε..Οταν εκατσα να σας διαβασω μου πηρε πολυ ωρα..!!Βρε κοριτσια μην τσακωνεστε για τις μεθοδους του καθε γιατρου κ μην αμφισβητειτε η μια την αλλη ..Εδω ειμαστε για να ανταλλασουμε τις αποψεις μας οχι να τσακωνομαστε.Εγω παντως συμμεριζομαι ολες τις αποψεις αφου τα εχετε περασει αυτα..!

Μαργαριτα μου μαλλον κανενας κολικος εντερου ειναι .Καλα δεν σου ειπαν να παρεις τιποτα?Ουτε ενα ντεπον?Εγω ξερω οτι βοηθαει κ η γιατρος μου τα επιτρεπει αν ποναω..Αν υπαρχει αναγκη ισως κατι πρεπει να παρεις..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Kαλημέρα σας κοριτσια! τι κάνετε; Τα Σαββατοκυριακα συνηθως δεν προλαβαίνω να μπαινω και πολυ.

Ελευθερία πολύ γελώ που αποκαλείς τον γιο σου Ταλιμπαν!! Πραγματι σε αυτη την ηλικια όλα τα παιδια Ταλιμπανακια είναι!!

δεν ξερω πραγματικα... σαν κολικος ειναι φανταζομαι..ποναω πολυ τι να κανω?

Μαργαρίτα μην αγχώνεσε. κολικος θα είναι... σκέψου ποσο πολύ πονάνε τα μωράκια που υποφέρουν απο κολικούς, και κλαίνε μερα νύχτα... Αλλά ρε παιδι μου έπρεπε να σου δώσουν κάτι για τον πόνο να μην υποφέρεις έτσι....Αν διαθπέτεις χαρουπόμελο πιες μια κουταλια.. κανει πολύ καλο...

Αννίτα μου 50ευρω ε;; ακριβή ήταν ναι.. δεν ξαναψωνισα για μενα απο mothercare οποτε την μέρα που έλεγα ότι ήταν φτηνα τα μωρουδίστικα εννοουσα.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

φανταζομαι δεν ειναι καμια μεσα τοσο πρωι. εγω τελικα πηρα 2 μπουσκοπαν τιποτα δεν μου εκαναν ειμαι τελειως αυπνη κ ποναω παρα πολυ εδω και 20 ωρες. χαμηλα δεξια ειναι ο πονος. θα ξαναπαρω τον γιατρο μου σε λιγο να δω τι θα κανω.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημέρα κοριτσια!

Μαργαρίτα μου,αχ βρε κοριτσάκι μου πολύ στεναχωριεμαι που ακόμα πονας. Πήρες τον γιατρό σου? Τι σου είπε? Αν μάθεις πες μου γιατί σε εχω στο μυαλό μου...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μαργαριτα μου ειλικρινα περαστικα να παρεις το γιατρο σου οφες φορες χρειαστει μην το αφησεις στα καλα καθουμε, σε ποιο νοσοκομειο πηγες ? μηπως να πας σε κανενα γυναικολογικο π.χ. ελενα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Αννίτα μου,καλά είμαι. Τώρα ήρθαμε στη μαμα μου για φαγητό. Έχει μοσχάρι κοκκινιστο με ρύζι. Το δωμάτιο ακόμα δεν το ετοιμάζουμε. Σκεφτόμαστε να δούμε κούνια κ στα ΙΚΕΑ. Τις έχει δει καμία από κοντά??? Απλά θα πρέπει να παμε Θεσ/νίκη η Γιάννενα.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλησπέρα. Μαργαριτάκι τι κάνεις βρε ψυχή? Ακόμη πονάς?Πάρε παιδί μου τον γιατρό σου να σου δώσει κάτι πιο ισχυρό να ηρεμήσεις. Αυτό σου έλειπε τώρα. Εύχομαι τώρα να είσαι ήδη καλύτερα, να φύγει και να μην ξαναγυρίσει.

Φασίνα εγώ και σήμερα αν και ο καιρός δεν βοηθάει. Το πρωί φυσούσε, πιο μεσημέρι έβρεξε κιόλας και έκανα και τζάμια χθες! Τελοσπάντων, καλά να είμαι και θα τα ξανακάνω.

Σοφία με γεια τα πραγματάκια του μπέμπη, καλοτάξιδο το καρότσι, καλοφόρετα τα ρουχαλάκια.

Δώρα επίσκεψη στην μαμά σήμερα ε? Ωραίο το μοσχάρι! Εγώ έκανα γαριδομακαρονάδα και γλύφαμε τα δάχτυλά μας.

Α παρέλεβα και εγώ τα φουστανάκια με τα αξεσουάρ τους που σας έδειχνα τις προάλλες από Αμερική. Είναι σκέτη γλύκα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γειά σου Ελευθερία. Κι εμείς κάναμε τις ντουλάπες του άντρα μου αφού οι δικές μου είναι έτοιμες... Εδώ σήμερα κ τώρα συγκεκριμένα έχει 7 βαθμούς!!! Κρύο λέμε!

Αννίτα δεν θέλω απλή τελείως κούνια,νομίζω έχει κ άλλες το ικεα. Θα δούμε...

Μαργαρίτα μου,όλα καλά??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...