Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εγώ τέλιωσα, την κρεβατοκάμαρά μου και τώρα θα πιάσω τα παιδικά. Αχ δεν μπορώ να κάνω και όσα θέλω ρε γμτ. Πχ. κάτω σπό το κρεβάτι δύσκολο να σκουπίσω. Παλιά έπεφτε στα γόνατα, τώρα αποφεύγω τα ακροβατικά αν και νιώθω πολύ ευέλικτη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγω το εχω αυτο. ειναι λογικο απο τοσο νωρις? χτες περπατησα κανενα 15' και μετα εκανε ποση ωρα να μου περασει. που να παμε και 9ο.. μ αρεσει που θελω κ να δουλευω μεχρι τελους τρομαρα μου... μουχαχα..

Εγώ δεν έκανα τίποτα κ με έπιασε... Τι να πω πια? Τώρα θα σας αφήσω για να καθαρίσω λίγο όσο μπορέσω. Φιλάκια σε όλες τα λέμε πιο μετά!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

πηρα τελικα τον γιατρο και μου ειπε να ξεκουραστω το σκ.. να αδειασω το εντερο:shock::shock::shock: κ αν συνεχισει ο πονος θα παρω ουτροτζεσταν καπως ετσι μου το ειπε. τι ειναι αυτο? το εχω ακουσει πολλες φορες αλλα δεν ξερω. προγεστερονη?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

και εγω το εχω αυτο. ειναι λογικο απο τοσο νωρις? χτες περπατησα κανενα 15' και μετα εκανε ποση ωρα να μου περασει. που να παμε και 9ο.. μ αρεσει που θελω κ να δουλευω μεχρι τελους τρομαρα μου... μουχαχα..

Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες και κυρίως από τα κιλά που θα βάλεις. Εγώ στον 9ο ανέβαινα πολύ άνετα 60 σκαλοπάτια 3-4 φορές την ημέρα γιατί μένω στον 2ο αν και ήταν Αύγουστος αλλά είχα πάρει μόλις 9 κιλά.

Γενικώς όμως βαραίνεις γιατί δυσκολεύεται και ο οργανισμός, υπερλειτουργεί το σώμα σου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

πηρα τελικα τον γιατρο και μου ειπε να ξεκουραστω το σκ.. να αδειασω το εντερο:shock::shock::shock: κ αν συνεχισει ο πονος θα παρω ουτροτζεσταν καπως ετσι μου το ειπε. τι ειναι αυτο? το εχω ακουσει πολλες φορες αλλα δεν ξερω. προγεστερονη?

Προγεστερόνη που κρατάει σε σχετική ηρεμία την μήτρα και τα δίνουν πολύ συχνά στην εγκυμοσύνη. Σε τούτη την εγκυμοσύνη τα πήρα και εγώ επειδή ήταν χαμηλή η χοριακή μου και είχα μια κύστη στην ωοθήκη που ευνοούσε μια αποβολή, αλλά τα άντεξα μόνο 3 μέρες. Μου έκαναν άσχημες παρενέργειες ενώ τις περισσότερες φορές δεν κάνουν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

ναι προγεστερονη ειναι. εγω τα ειχα παρει γιατι ειχα δει λιγο καφε και ηταν μικρη απολοληση η οποια τωρα ειναι οκ!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Να αδειασω το εντερο πες'του ok. αλλα πως αν δε θελει εκεινο???:P

Τα ουτροζεσταν τα δινουν οταν εχεις πονακια περιοδου και καφετια υγρα, συνηθως ομως στις αρχες της εγκυμοσ. Τα ειχα παρει στις αλλες 2 εγκυμοσ. μεχρι την 11-12 εβδομ. αν θυμαμαι καλα.

Ναι, νομιζω προγεστερονη ειναι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Προγεστερόνη που κρατάει σε σχετική ηρεμία την μήτρα και τα δίνουν πολύ συχνά στην εγκυμοσύνη. Σε τούτη την εγκυμοσύνη τα πήρα και εγώ επειδή ήταν χαμηλή η χοριακή μου και είχα μια κύστη στην ωοθήκη που ευνοούσε μια αποβολή, αλλά τα άντεξα μόνο 3 μέρες. Μου έκαναν άσχημες παρενέργειες ενώ τις περισσότερες φορές δεν κάνουν.

Εμενα μου εκαναν πρηξιμο στην κοιλια αμεσως, το ενιωθα κιολας σα να ειχα φαει κανενα βοδι!!

Εμενα μου εκαναν πρηξιμο στην κοιλια αμεσως, το ενιωθα κιολας σα να ειχα φαει κανενα βοδι!!

ωχ εγω που ειμαι ηδη τουμπανο δηλαδη τι θα γινω? εχω ακουσει κ διαφορα για παρενεργειες....α μου φαινεται θα του το κρυψω... θα βαλω κανενα κλυσμα μαλλον για να αδειασω κ βλεπουμε... μακαρι να μου περασει.. μα καλα ετσι στα καλα του καθουμενου να παρω χαπια?:mad::mad::mad::mad:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

ωχ εγω που ειμαι ηδη τουμπανο δηλαδη τι θα γινω? εχω ακουσει κ διαφορα για παρενεργειες....α μου φαινεται θα του το κρυψω... θα βαλω κανενα κλυσμα μαλλον για να αδειασω κ βλεπουμε... μακαρι να μου περασει.. μα καλα ετσι στα καλα του καθουμενου να παρω χαπια?:mad::mad::mad::mad:

δεν νομιζω να κανει το κλισμα! νομιζω πως προκλει συσπασεις στο εντερο γι'αυτο δεν επιτρεπεται! φαε ακτινιδια και ξερα δαμασκηνα. εγω που εχω προβλημα και δυσκοιλιοτητας μου εχει δωσει μονο το σιροπι duphalac. δεν παει σρο στομαχι μενει στο εντερο σαν λαδακι..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ξερω και εγω βρε Μαργαριτακι??

Οι γιατροι παντως θελουν να ειναι καλυμενοι απο ολες τις πλευρες γι'αυτο σου ειπε οτι θα στα δωσει αν συνεχιστει. Προσπαθησε εσυ με το εντερο και τη διατροφη και πιστευω οτι θα περασει.

Το ξερω οτι τα δαμασκηνα τα ξερα δεν ειναι και οτι πιο ωραιο, αλλα οντως βοηθουν παρα πολυ.Στις εγκυμ.στους μεγαλους μηνες που ειχα και εγω το προβλημα τα ετρωγα αυτα και τα ακτινιδια.

Ασχετο τωρα: την ανοιξη πριν μεινω εγκυος εκανα διαιτα για να χασω 4 κιλα και εκανα διατροφη.Στα σνακ ειχα και μια φορα την ημερα 3 αποξ. δαμασκηνα και μια χουφτα ξηρους καρπους, σηνυθως αμυγδαλα αναλατα.Ετσι ανακατεμενα τα τρως πιο ευχαριστα.Εγω τα ετρωγα τοτε για να αδειαζει το εντερο καθημερινα, μαλιστα το ειχα πετυχει πολλες φορες και 2 φορες την ημερα.

Εχασα τοτε 3 κιλα σε 1,5 μηνα και τσουπ!! εμεινα εγκυος!!

Αυτο το πραγμα με εμενα συνεχεια συμβαινει!! Οποτε χανω μερικα κιλα μενω εγκυος!! Λετε να επηρεαζονται και οι ορμονες με τη σωστη διατροφη??;)

Μαργαρίτα εμένα τα ουτρογκεστάν προκαλούσαν τρομερή ναυτία, σε σημείο να μην αντέχετε όμως (είχα ήδη από δικού μου και τα χάπια τις επιδείνωναν) και τρομερές ζαλάδες, μιλάμε για τρελό χάσιμο σε σημείο να σωριάζομαι πάνω στο γραφείο, να μην μπορώ να οδηγήσω. Υπέφερα για 3 μέρες, μέτα πήρα τηλ τον γιατρό και μου έδωσε κολπική προγεστερόνη, την vasiclor, είναι αλοιφή που μπαίνει στον κόλπο και ηρέμησα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...