Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα Δωρακι μου! εγω τι να πω που σε καποια φταιρνισματα εχω και ακρατεια? χαχαχχχαχαχαχα

αλλαζω στανταρ 2-3 εσωρουχα την ημερα κ παντα πλεον φοραω σερβιετακι!

αυτο που ειπες δεν το ηξερα.. δηλαδη ειναι λογικο να εχω πονους επειδη κινειται? στο ειπε ο γιατρος αυτο? παντως κλωτσια δεν εχω νιωσει κουνηματα νιωθω.. εκτος αν ειμαι τρελλη κ τα φανταζομαι!:P:p:p

Αχ! το γυρισα!!

Σταματα παιδακι μου που εισαι τρελλη, τι ειναι αυτα τωρα?? Το μωρο σου ειναι, καποιος ειναι εκει μεσα το ξεχασες??

Αυτο που λες δεξια και χαμηλα, το εχω συχνα και εγω (τον πονο) και ξεκινησε στη 2η εγκυμοσυνη, και μετα με ποναγε κατα καιρους. Τωρα με την εγκυμ. παλι με ποναει ωρες-ωρες.Ο γυναικολογος μου μου ειχε πει οτι εκει ειναι το παχυ εντερο, και αν εχω προβλημα δισκοιλιοτητας σιγουρα το επιρεαζει, συν του οτι μεγαλωνει η μητρα και το πιεζει αν ειναι και ευερεσθητο.Απο τον 7ο μηνα της 2ης εγκυμ. μου το γκενιαστηκα αυτο εγω, απο τοτε που αρχισε και η δισκοιλιοτητα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η Δώρα προφανώς εννοείτα τα τραβήγματα της μήτρας που κάνει επειδή μεγαλώνει για να φιλοξενήσει το έμβρυο. Είναι σαν πόνους περιόδου αλλά πιο ομαλοί και ανεπαίσθητοι. Με τα σερβιετάκια προσοχή, ευνοούν ανάπτυξη μικροβίων και μυκήτων. Και εγώ έβαζα μέχρι 17η εβδομάδα και ο γιατρός τα απαγόρεψε! Τα έκοψα μαχαίρι και αλλάζω 3-4 φορές την ημέρα.

και εγω γενικα τα αντιπαθω τα σερβιετακια γι αυτο το λογο. ε δεν πειραζει θα αλλαζω πιο πολλες φορες. ξερεις ποια ειναι η βλακεια? στη δουλεια τι να κανω? να παιρνω μαζι εσωρουχο?

τα πονος που νιωθω ειναι περιοδου. πετρωμα δεν εχω καταλαβει να εχω. αυτο ππου ειπε η Δωρα μου φαινεται αρκετα πιθανο αν ισχυει. ωχ αυτη τη στιγμη ενιωσα πονο κ κατι να σαλευει μεσα μου. αλλα εβαλα το χερι απανω κ δεν καταλαβα κατι απο εξω. σαν πιασιμο απο μεσα ενα πραγμα σαν τεντωμα...πολυ παραξενη αισθηση.

να παρω τον γιατρο?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Η Δώρα προφανώς εννοείτα τα τραβήγματα της μήτρας που κάνει επειδή μεγαλώνει για να φιλοξενήσει το έμβρυο. Είναι σαν πόνους περιόδου αλλά πιο ομαλοί και ανεπαίσθητοι. Με τα σερβιετάκια προσοχή, ευνοούν ανάπτυξη μικροβίων και μυκήτων. Και εγώ έβαζα μέχρι 17η εβδομάδα και ο γιατρός τα απαγόρεψε! Τα έκοψα μαχαίρι και αλλάζω 3-4 φορές την ημέρα.

Και εγω το ιδιο, δεν τα χρησιμοποιω καθολου τωρα.Προτιμω να αλλαζω αν και δεν εχω πολλα υγρα.

Αχ! το γυρισα!!

Σταματα παιδακι μου που εισαι τρελλη, τι ειναι αυτα τωρα?? Το μωρο σου ειναι, καποιος ειναι εκει μεσα το ξεχασες??

Αυτο που λες δεξια και χαμηλα, το εχω συχνα και εγω (τον πονο) και ξεκινησε στη 2η εγκυμοσυνη, και μετα με ποναγε κατα καιρους. Τωρα με την εγκυμ. παλι με ποναει ωρες-ωρες.Ο γυναικολογος μου μου ειχε πει οτι εκει ειναι το παχυ εντερο, και αν εχω προβλημα δισκοιλιοτητας σιγουρα το επιρεαζει, συν του οτι μεγαλωνει η μητρα και το πιεζει αν ειναι και ευερεσθητο.Απο τον 7ο μηνα της 2ης εγκυμ. μου το γκενιαστηκα αυτο εγω, απο τοτε που αρχισε και η δισκοιλιοτητα.

α ετσι ε? ε αυτο στεκει γιατι ειχα 3 μερες να παω τουαλετα. λες να ηταν απο αυτο? σημερα πηγα βεβαια αλλα εξακολουθουν τα πονακια.

εν τω μεταξυ φανταστειτε οτι πηγα την δευτερα στο γιατρο κ ηδη εχω ανασφαλεια... ε ρε μουρλα....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

και επισης εχω κ κατι αλλο που δεν το εχω διαβασει πουθενα!!!! νιωθω γαργαλητο στο υψος του στομαχιου! το εχει καμια? κ αυτο εντερο πρεπει να ειναι επειδη μετακινειται.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Δωρακι μου! εγω τι να πω που σε καποια φταιρνισματα εχω και ακρατεια? χαχαχχχαχαχαχα

αλλαζω στανταρ 2-3 εσωρουχα την ημερα κ παντα πλεον φοραω σερβιετακι!

αυτο που ειπες δεν το ηξερα.. δηλαδη ειναι λογικο να εχω πονους επειδη κινειται? στο ειπε ο γιατρος αυτο? παντως κλωτσια δεν εχω νιωσει κουνηματα νιωθω.. εκτος αν ειμαι τρελλη κ τα φανταζομαι!:P:p:p

Για τον πόνο καλύτερα να ακούσεις τα κοριτσια που ξέρουν πιο καλά λόγω εμπειρίας! Τώρα σερβιετακι κι εγώ δεν φοράω τα φοβάμαι για μύκητες!

Όσο για την ακρατεια κ εγώ εχω πολλές φορές με το φτερνισμα!Αστα ότι να ναι!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

και εγω γενικα τα αντιπαθω τα σερβιετακια γι αυτο το λογο. ε δεν πειραζει θα αλλαζω πιο πολλες φορες. ξερεις ποια ειναι η βλακεια? στη δουλεια τι να κανω? να παιρνω μαζι εσωρουχο?

τα πονος που νιωθω ειναι περιοδου. πετρωμα δεν εχω καταλαβει να εχω. αυτο ππου ειπε η Δωρα μου φαινεται αρκετα πιθανο αν ισχυει. ωχ αυτη τη στιγμη ενιωσα πονο κ κατι να σαλευει μεσα μου. αλλα εβαλα το χερι απανω κ δεν καταλαβα κατι απο εξω. σαν πιασιμο απο μεσα ενα πραγμα σαν τεντωμα...πολυ παραξενη αισθηση.

να παρω τον γιατρο?

Αν ειναι σαν πονος περιοδου, θα ειναι αυτο που λεει η Δωρα.Το εντερο κανει δυνατο πονο σαν σφαξια, σα μαχαιρια. Παρτον τηλ. και μη το σκεφτεσαι, γιατρος σου ειναι, τοσα λεφτα παιρνει και με τη γεννα θα παρει, η δουλεια του ειναι!

να παρω τον γιατρο?

καλημερα κοριτσια! margo θα σου ελεγα να παρεις τηλ το γιατρο σου κ να του περιγραψεις ακριβως τι αισθανεσαι.. εγω αυτο το τεντωμα οπως λες το ενιωθα απο τον 4ο μηνα και οταν ξαπλωνα εκινη τη στιγμη (αν ηταν εφικτο) και επιανα την κοιλια μου, ηταν σκληρη για λιγα δευτερολεπτα, σαν πετρα! αλλα μου με ειχε προειδεασει απο πριν η γιατρος μου. την ειχα παρει τηλ και μου ειχε πει πως ειναι συσπασεις και μου εδωσε αγωγη.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

και επισης εχω κ κατι αλλο που δεν το εχω διαβασει πουθενα!!!! νιωθω γαργαλητο στο υψος του στομαχιου! το εχει καμια? κ αυτο εντερο πρεπει να ειναι επειδη μετακινειται.

Αυτό είναι σίγουρα το μωρό ρε τρελή! Πως δεν το χεις ακούσει ξανά!?? Το έχουμε πει ότι το μωρό σαν γαργαλημα το νιώθεις στην αρχή!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αυτό είναι σίγουρα το μωρό ρε τρελή! Πως δεν το χεις ακούσει ξανά!?? Το έχουμε πει ότι το μωρό σαν γαργαλημα το νιώθεις στην αρχή!

στο υψος του στομαχιου απο τοσο νωρίς?????:shock::shock::shock:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Παντως αν υπαρχει δισκοιλιοτητα , επηρεαζεται σιγουρα το εντερο στην εγκυμοσυνη, μου το ειπε και ο γαστρεντερολογος αυτο.Ειχα παει και σε αυτον γιατι ειχα φοβηθει πολυ με αυτους τους πονους, τους οποιους τους ειχα εντονους και μετα τη γεννα, και μετα στην πορεια οποτε ημουν δισκοιλια.Ακομη τωρα ευτυχως καλα τα παω με τη δισκοιλ., αλλα ωρες ωρες με ποναει, μαλλον πιεζεται.Να δουμε αργοτερα αχχχχ.....

να παρω τον γιατρο?

Αν είναι πόνος συχνός και ενοχλητικός να τον πάρεις!!!! Ποτέ δεν ξέρεις...πότε έχεις πάλι γιατρό?

Και εγώ δούλευα μέχρι πριν 1 βδομάδα και κρατούσα μαζί μου εσώρουχα και άλλαζα. Προτιμώ αυτό από καμιά κολπίτιδα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

στο υψος του στομαχιου απο τοσο νωρίς?????:shock::shock::shock:

Ναι κι εγώ έτσι το είχα νιώσει... Αυτό είναι μικρό ακόμα κ επιπλεει παντού μέσα στην κοιλία μας!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Το γαργαλητό είναι το μωρό!! Δεν είναι τα πάντα το έντερο βρε:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

στο στομαχι βρε Δωρακι? τι ειμαι στον 9ο??? πως το νιωθω εκει πανω? φαντασου λιγο κατω απο το στηθος. ε δεν ειναι το μωρο εκει μην τρελλαθουμε!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...