Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

επωματικος ειναι το χειροτερο ειδος!

''Επιπωματικός ή τετάρτου βαθμού, όταν ο πλακούντας καλύπτει πλήρως το έσω τραχηλικό στόμιο, ακόμη και αν υπάρχει διαστολή του τραχήλου''.

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι δεν το έθεσα σωστά, μετά που ξαναδιάβασα το πμ το κατάλαβα. Εννοώ ουσιαστικά πως είναι τυχερή που έχει τέτοια αντιμετώπιση στο θέμα αυτό, γιατί δεν ταλαιπωρείται τόσο. Τώρα αν ο συγκεκριμένος γιατρός ξέρει κάτι λιγότερο ή κάτι περισσότερο δεν το ξέρω. Υποθέτω όμως πως για να είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις, δεν θα ρισκάρει την υγεία όσων κουράρει απλά ή θα το έχει ψάξει ή θα έχει εξειδικευτεί και χρησιμοποιεί συγκεκριμένη μέθοδος ή κάνει κάτι που άλλοι δεν κάνουν κατά την εγχείρηση. Τα φαντάζομαι αυτά, δεν ξέρω και δεν θέλω να ανακαλύψω κιόλας!:P Προτιμώ να γεννήσω και πάλι φυσιολογικά:tongue:

Με κάλυψες απόλυτα!!!

Μακαρι να ειχα κι εγω την χαρα να γεννησω φυσιολογικα και ας πονούσα Ελευθερία μου!!

Άντε καληνύχτα σας τσούπρες!!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Δεν έκανες εξετάσεις για θρομβοφιλία μέτα να το διαπιστώσεις?

εκανα οταν ειχα ηδη χασει το 2ο μου παιδι,,,,στον 5ο μηνα,,,μου το ειπε η αιματολογος που επισκεφτηκα εκεινη την περιοδο..:(

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Με κάλυψες απόλυτα!!!

Μακαρι να ειχα κι εγω την χαρα να γεννησω φυσιολογικα και ας πονούσα Ελευθερία μου!!

Άντε καληνύχτα σας τσούπρες!!!

Σημασία έχει το αποτέλεσμα και όχι ο τρόπος!!!!

Καλή σου νύχτα, πάω και εγώ! Φιλάκια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

εκανα οταν ειχα ηδη χασει το 2ο μου παιδι,,,,στον 5ο μηνα,,,μου το ειπε η αιματολογος που επισκεφτηκα εκεινη την περιοδο..:(

Ωχ λυπάμαι βρε κοριτσάκι. Είχα διαβάσει που έλεγες πως είχες χάσει ένα μωρό σε προχωρημένο μήνα αλλά δεν ήξερα τον λόγο...Όλα καλά για σένα, θα γίνεις πολύτεκνη!

Εγώ είμαι ετερόζυγη στην θρομβοφιλία από τον ένα γονιό δηλαδή. Το ανακάλυψα μετά την 1η εγκυμοσύνη που παλλινδρόμησε στην 8η εβδομάδα. Στην 2η εγκυμοσύνη έκανα ενέσεις μέχρι την 12η εβδομάδα και αυτή την φορά ως την 15η.

Καλό μας βράδυ, η Παναγίτσα να φυλάει τα παιδάκια μας εκτός και εντός κοιλιάς.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ωχ λυπάμαι βρε κοριτσάκι. Είχα διαβάσει που έλεγες πως είχες χάσει ένα μωρό σε προχωρημένο μήνα αλλά δεν ήξερα τον λόγο...Όλα καλά για σένα, θα γίνεις πολύτεκνη!

Εγώ είμαι ετερόζυγη στην θρομβοφιλία από τον ένα γονιό δηλαδή. Το ανακάλυψα μετά την 1η εγκυμοσύνη που παλλινδρόμησε στην 8η εβδομάδα. Στην 2η εγκυμοσύνη έκανα ενέσεις μέχρι την 12η εβδομάδα και αυτή την φορά ως την 15η.

Καλό μας βράδυ, η Παναγίτσα να φυλάει τα παιδάκια μας εκτός και εντός κοιλιάς.

και γω απο τον ενα γονεα εχω,,,:(

ευτυχως βρηκαμε την αιτια για ο τι μας συνεβη τουλάχιστον!!το 2ο παιδακι που εχασα ηταν αγορακι ,,,τωρα τα 2 κοριτσάκια μας ηρθαν σαν εκπληξη,,,δωρο Θεου θα ελεγα!!Good night!!:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

καλημερα κοριτσια, εγω ειχα επιπωματικο πλακουντα, αν και πρωτη εγκυμοσυνη μου, το διαπιστωσαμε στον β΄ επιπεδου και δεν ανεβηκε ποτε, γεννησα με αποκολληση και τρελλη αιμοραγια οπως ειπα σχεδον 37 εβδ., η χειροτερη εμπειρια μου, ευτυχως ομως το μωρο αντεδρασε καλα και δεν χρειαστηκε να μπει θερμοκιτιδα παρα μονο λιγες ωρες για να του ρυθμισουν την θερμοκρασια του γεννηθηκε 2800, οντως ειναι το χειροτερο ειδος πλακουντα ευτυχως σ΄ αυτη την εγκυμοσυνη μου ο πλαλκουντας ειναι ψηλα αλλιως δεν θα το αντεχα παλι

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

καλημερα τσουπριτσες! τοση ωρα διαβαζα! ουφ! Καλα εσενα Αννουλα το ποσο σε ζηλευω που μενεις εξοχη δεν φανταζεσαι!!!! ενα κομματι μου θα ηθελε παρα πολυ να φυγει απο την πολη. εχω τασεις φυγης!!!!

εγω απο χτες το βραδι εχω πονους στην κοιλια χαμηλα στη δεξια πλευρα. εχω ανησυχησει λιγο μπορω να πω.. διαβαζα κ κατι δυσαρεστα στο φορουμ κ επηρεαστηκα γμτ... και αυτο το μωρο με μπερδευει! κουνιεται αλλα νομιζω οτι το φανταζομαι κ δεν εγινε στα αληθεια! και σημερα το πρωι ενω ημουν ξαπλωμενη αναμεσα σε υπνο κ ξυπνιο νομιζω εκανε τις βολτες του... αλλα μετα λεω μηπως τα φανταζομαι? και αυτος ο πονος χαμηλα τι ειναι? δεν θελω να ενοχλησω κ το γιατρο μου σαββατιατικο τον εχω πρηξει γενικα...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Δωράκι να σου πω εγώ πως ένιωσα μόλις είδα το μωρό στην αγκαλιά μου?

Αρχικά περίεργα και αμήχανα...Γέννησα και με οξύ τοκετό, μέσα σε λιγότερο από μιάμιση ώρα, οπότε δεν είχα και τον χρόνο να σκεφτώ και να συνηδητοποιήσω τι θα γίνει. Αρχικά αυτό το πλασματάκι μου φάνηκε ξένο αλλά συνάμα και πολύ γνώριμο. Τα μουτράκια του ήταν ακριβώς όπως τα είχα στην φαντασία μου. Όταν μπήκα στην ανάνηψη και μέχρι να πάω στο δωμάτιο να μου το φέρουν για θηλασμό, είχα τρομερή αγωνία να το ξαναδώ και να το αγκαλιάσω. Να το μυρίσω, να το χαιδέψω...Απίστευτο συναίσθημα..Ένα τόσο δα ανθρωπάκι σε εγκλωβίζει στην στιγμή και δεν θες να κάνεις τίποτα άλλο παρά να το κοιτάς και να το φιλάς...

αυτο ηταν με ελιωσες πρωινιατικο!!!! αχ δεν μπορω να περιμενω!!!!!!!!!!!! θα πρεπει να ειναι τρελλα.... αχ φοβαμαι μακαρι να πανε ολα καλα μεχρι τελους..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μαργαρίτα. Είναι φυσιολογικός ο πονος τώρα που κουνιέται κ το μωρό... Τραβάει η μήτρα γι'αυτό. Εγώ ασε εχω τρελαθεί στο φτερνισμα σημερα.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα Μαργαρίτα. Είναι φυσιολογικός ο πονος τώρα που κουνιέται κ το μωρό... Τραβάει η μήτρα γι'αυτό. Εγώ ασε εχω τρελαθεί στο φτερνισμα σημερα.

Καλημερα Δωρακι μου! εγω τι να πω που σε καποια φταιρνισματα εχω και ακρατεια? χαχαχχχαχαχαχα

αλλαζω στανταρ 2-3 εσωρουχα την ημερα κ παντα πλεον φοραω σερβιετακι!

αυτο που ειπες δεν το ηξερα.. δηλαδη ειναι λογικο να εχω πονους επειδη κινειται? στο ειπε ο γιατρος αυτο? παντως κλωτσια δεν εχω νιωσει κουνηματα νιωθω.. εκτος αν ειμαι τρελλη κ τα φανταζομαι!:P:p:p

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημέρα κορίτσια.Τα αγόρια πήγαν στην πεθερά μου και έμεινα να συμμαζέψω λίγο με την ησυχία μου ε και να κουτσομπολέψω κιόλας:)

Μαργαρίτα αυτό που θα ζήσεις δεν περιγράφεται σε 2 σειρές και δεν τελιώνει ποτέ. Κάθε φορά θα νιώθεις κάτι πρωτόγνωρο και οι ευτυχισμένες στιγμές πολλαπλασιάζονται όταν κάνεις ένα παιδί. Περίμενε και δεν αργείς...

Όσο για τον πόνο είναι μόνο πόνος ή και πέτρωμα? Μπας είναι συσπάσεις και σε σένα?Πάρε ένα τηλ τον γιατρό να του το περιγράψεις, δουλειά τους είναι και εσύ είσαι έγκυα και έχεις προτεραιότητα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα Δωρακι μου! εγω τι να πω που σε καποια φταιρνισματα εχω και ακρατεια? χαχαχχχαχαχαχα

αλλαζω στανταρ 2-3 εσωρουχα την ημερα κ παντα πλεον φοραω σερβιετακι!

αυτο που ειπες δεν το ηξερα.. δηλαδη ειναι λογικο να εχω πονους επειδη κινειται? στο ειπε ο γιατρος αυτο? παντως κλωτσια δεν εχω νιωσει κουνηματα νιωθω.. εκτος αν ειμαι τρελλη κ τα φανταζομαι!:P:p:p

Η Δώρα προφανώς εννοείτα τα τραβήγματα της μήτρας που κάνει επειδή μεγαλώνει για να φιλοξενήσει το έμβρυο. Είναι σαν πόνους περιόδου αλλά πιο ομαλοί και ανεπαίσθητοι. Με τα σερβιετάκια προσοχή, ευνοούν ανάπτυξη μικροβίων και μυκήτων. Και εγώ έβαζα μέχρι 17η εβδομάδα και ο γιατρός τα απαγόρεψε! Τα έκοψα μαχαίρι και αλλάζω 3-4 φορές την ημέρα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα τσουπριτσες! τοση ωρα διαβαζα! ουφ! Καλα εσενα Αννουλα το ποσο σε ζηλευω που μενεις εξοχη δεν φανταζεσαι!!!! ενα κομματι μου θα ηθελε παρα πολυ να φυγει απο την πολη. εχω τασεις φυγης!!!!

εγω απο χτες το βραδι εχω πονους στην κοιλια χαμηλα στη δεξια πλευρα. εχω ανησυχησει λιγο μπορω να πω.. διαβαζα κ κατι δυσαρεστα στο φορουμ κ επηρεαστηκα γμτ... και αυτο το μωρο με μπερδευει! κουνιεται αλλα νομιζω οτι το φανταζομαι κ δεν εγινε στα αληθεια! και σημερα το πρωι ενω ημουν ξαπλωμενη αναμεσα σε υπνο κ ξυπνιο νομιζω εκανε τις βολτες του... αλλα μετα λεω μηπως τα φανταζομαι? και αυτος ο πονος χαμηλα τι ειναι? δεν θελω να ενοχλησω κ το γιατρο μου σαββατιατικο τον εχω πρηξει γενικα...

Kalimera koritsia!! Kala ti epathe tora to laptop kai de mporv na to giriso sta ellinika, xerei kammia?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...