Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Λαμπρινή είχες επωμικό πλακούντα (κάπως έτσι τέλος πάντως)? Αχ παρόμοια ένδειξη έδειξε το β' επιπέδου σε εμένα αυτή την φορά αλλά ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκε και όλα καλά.

Για την καισαιρική όπως και για κάθε εγχείρηση ξέρω και εγώ πώς απαγορεύεται να τρως και να σηκωθείς αμέσως αλλά καθεμιά έχει την εμπειρία της και κάθε γιατρός τις μεθόδους του. Λαμπρινή είσαι τυχερή που ο δικός σου γιατρός είναι εξειδικευμένος και δεν περνάς αυτή την διαδικασία της καισαρικής γιατί από ό,τι λένε όσες κοπέλες ξέρω που έκαναν καισαρική, είναι το χειρότερο να μην μπορείς να φας.

Ναι,στον θάλαμο μας ειμασταν 3 ,οι 2 απο τον ιδιο γιατρο και η αλλη η καημενη μας κοιταγε που τρωγαμε και καταπινε μαζι μας!χιχι!ειναι σπαστικο ναι,,,ο δικος μου γιατρος εχει δουλεψει αρκετα χρονια σε νοσοκομεια στην Αγγλία και ειναι ειδικευμενος εμβρυολογος..μπορει εκει να ειδε αυτες τις μεθοδους,,,τι να πω??!καλο για μας που τον εχουμε παντως!!

οχι δεν ειχα επωματικο.Οταν ειχα παθει την αιμοραγια στις αρχες ηταν οταν σχηματιζοταν ο πλακουντας και ηταν χαμηλα,αλλα μετα ευτυχως ανεβηκε και εχω προσθιο υψηλο!!παλι καλα,,,εχω που εχω εγκυμοσυνη υψηλου κινδυνου,,,μου φτανει..

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Εννοώ αν είχες επωμικό στην πρώτη εγκυμοσύνη και χρειάστηκες καισαρική. Εσύ δεν ανέφερες πως ήταν χαμηλά ή μπερδεύτηκα? Εμ τόσες που είστε που να θυμάμαι και εγώ:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γειά σου Ελευθερία μου. Κι εγώ την Δευτέρα έχω ραντεβού στο γιατρό.Να δουμε τα μπεμπακια μας!!

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με αυτό που ειπες..."είσαι τυχερή που ο δικός σου γιατρός είναι εξειδικευμένος"...Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιος γιατρός που ειναι ανειδικευτος και να χειρουργει σε καισαρικες?Εμένα ο δικός μου ας πουμε ειναι απο τα πρωτα ονοματα εδω και εχει κανει απειρεςχειρουργ.επεμβασεις οχι μονο καισαρικη γεννα.Το οτι δεν μου δινει να φαω(καλα οχι εμενα τις κοπελες που εκαναν ήδη!!),δεν σημαινει οτι δεν ξερει και ο άλλος που δινει να φαει ξερει και ειναι εξειδικευμενος!! Μαλλον ο γιατρός που σου δινει να φας κανει το πιο περιεργο σε σχεση με ολους τους αλλους.... Βασικά μάλλον κι εσυ αυτο πιστευεις οτι ειναι λιγο περιεργο να τρως ε? Δεν αμφισβητω την Λαμπρινη προς θεου!! Απλα μου φαινεται περιεργο!Να μας κλεισει ραντεβου να γεννησουμε εκει ε??:tongue:

Πολυ ευχαριστως αλλα σου πεφτει λιγο μακρια...σιγουρα δεν ειναι μονο ο δικος μου γιατρος ετσι...υπαρχουν κ αλλοι..και σιγουρα υπαρχουν εξιδεικευμενοι γιατροι,,δλδ ακους οτι αλλος ειναι εξιδεικευμενος στις τεχνητες γονιμοποιησεις ,αλλος στις εγκυμοσυνες υψηλου κινδυνου,,,λογικα μπορει να υπαρχουν αντιστοιχα courses που μπορει να παρακολουθουν ή κατι,,,το οτι ο δικος μου γιατρος κανει κατι διαφορετικο με τους δικους σας ,ειναι προφανό ότι ακολουθει κάποια μέθοδο και σιγουρα δε λειτουργει αυθαιρετα,,,παντως οταν ξαναπαω θα τον ρωτησω να μου πει ,,,να σας πω την αληθεια δεν με ειχε απασχολησει ιδιαιτερα το θεμα ποτε αφου δεν ταλαιπωρηθηκα και ειμαι υγιής...αυτο με νοιαζει..τωρα αν ειναι να κανουμε κουβεντα για να κανουμε,οκ!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Εννοώ αν είχες επωμικό στην πρώτη εγκυμοσύνη και χρειάστηκες καισαρική. Εσύ δεν ανέφερες πως ήταν χαμηλά ή μπερδεύτηκα? Εμ τόσες που είστε που να θυμάμαι και εγώ:)

Σαυτη την εγκυμοσυνη ηταν στην αρχη χαμηλα ναι...στην πρωτη εγκυμοσυνη εκανα καισαρικη γιατι ενω μου ειχαν σπασει τα νερα περιμενα 9 ωρες με κλειστο τραχηλο και διαστολη μηδεν ούτε με τεχνητους πονους και αρχισαν να πεφτουν οι παλμοι του μωρου κ μπηκα εσπευσμενα για καισαρικη με ολικη,ουτε επισκληριδιο δεν μπορουσαμε να περιμενουμε...

επειτα που μιλησα με την αιματολογο μου που ειπε το οτι δει εκανα καθολου διαστολη μπορει να ηταν κ δειγμα οτι εχω θρομβοφιλία...

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Τι σημαίνει επωμικος?

Δεν νομίζω ό,τι τον λένε ακριβώς έτσι αλλά δεν μπορώ να βρω τον ακριβές όρο. Σημαίνει σε απλά Ελληνικά πως ο πλακούντας φράζει τον τράχηλο και δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά γιατί με την διαστολή προκαλείται αιμορραγία στον πλακούντα και κινδυνεύει το έμβρυο.

Εμένα στην β' επιπέδου βρήκε ο υπερηχογραφιστής μια υπόνοια πως είναι χαμηλά ο πλακούντας, δεν τον φράζει αλλά ζητούσε από τον γιατρό μου να το εξετάσει εκτενέστερα. Ευτυχώς έχει αρκετή απόσταση από τον τράχηλο οπότε δεν απαγορεύει τον φυσιολογικό τοκετό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σαυτη την εγκυμοσυνη ηταν στην αρχη χαμηλα ναι...στην πρωτη εγκυμοσυνη εκανα καισαρικη γιατι ενω μου ειχαν σπασει τα νερα περιμενα 9 ωρες με κλειστο τραχηλο και διαστολη μηδεν ούτε με τεχνητους πονους και αρχισαν να πεφτουν οι παλμοι του μωρου κ μπηκα εσπευσμενα για καισαρικη με ολικη,ουτε επισκληριδιο δεν μπορουσαμε να περιμενουμε...

επειτα που μιλησα με την αιματολογο μου που ειπε το οτι δει εκανα καθολου διαστολη μπορει να ηταν κ δειγμα οτι εχω θρομβοφιλία...

Δεν έκανες εξετάσεις για θρομβοφιλία μέτα να το διαπιστώσεις?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δεν νομίζω ό,τι τον λένε ακριβώς έτσι αλλά δεν μπορώ να βρω τον ακριβές όρο. Σημαίνει σε απλά Ελληνικά πως ο πλακούντας φράζει τον τράχηλο και δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά γιατί με την διαστολή προκαλείται αιμορραγία στον πλακούντα και κινδυνεύει το έμβρυο.

Εμένα στην β' επιπέδου βρήκε ο υπερηχογραφιστής μια υπόνοια πως είναι χαμηλά ο πλακούντας, δεν τον φράζει αλλά ζητούσε από τον γιατρό μου να το εξετάσει εκτενέστερα. Ευτυχώς έχει αρκετή απόσταση από τον τράχηλο οπότε δεν απαγορεύει τον φυσιολογικό τοκετό.

Ελευθερία στη Νικολούλη εκτός από την υπόθεση στη Σιατιστα Κοζάνης έχει υπόθεση με μια που χάθηκε από Ηρακλειο Κρητης

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

επωματικος...πα πα πα!μακρια απο εμας!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...