Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

πρίν από 31 λεπτά , Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

δεν θυμαμαι ακριβως αλλα απο τους πινακες ειχα δει οτι η χωριακη επρεπε να ειναι το ανωτερο 35.000

τελος παντων αφου συνεχιζουμε καλα δεν πρεπει να ανησυχω!! δεν αργει η αυχενικη κ τοσο!!

κοριτσια γυρισα απο δουλεια εκανα εμετο (που δεν ειχα κ τιποτα δηλαδη) μετα μαγειρεψα μακαρονοια με κιμα εφαγα 2 πιατα κ τωρα τσακισα μια σνικερς..με τι πεινα ειναι αυτη???? νιωθω οτι δεν χορταινω με τιποτα... εσεις πως νιωθετε?

Άσε κορίτσι κι εγώ εδώ όλη μέρα τρώω... Πρωί μεσημέρι βράδυ(αργα)!! Άστα σου λέω... Το καλό με μένα ευτυχώς είναι ότι δεν τρώω σοκολάτες και γλυκά καθόλου... Δεν τα ζηλεύωκαθόλου!!:D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακι μου καλα εισαι? τι κανει η κοιλιτσα σου?? μακαρι να ερθουν κ εδω τα συννεφακια εχουμε λιωσει απο τον καυσωνα....

frezyderm λεω να παρω και εγω.. απο ποτε ξεκιναμε με τις κρεμες?

Ναι αυτήν να πάρεις είναι πολύ καλή...Νιώθεις ελαστικότητα στο δέρμα για πολλές ώρες,αλλά ευτυχώς όχι λιπαρότητα! Prevenstria λέγεται.Στα 27? είναι...Πάνω το κουτί γράφει ότι πρέπει να την φοράμε απο τον 3ο μήνα...Καλά εγώ άργησα ένα μήνα it's ok!!:tongue:

Η κοιλίτσα μου καλά είναι σου στέλνει φιλικούς και αγωνιστικούς θα έλεγα(:tongue:) χαιρετισμούς!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

την prevenstria εννοεις?

Ναι αυτη!!! Είναι πολύ καλή!!! Δεν μυρίζει άσχημα,δεν είναι λιπαρή...Αυτά!!Λέτε να με πάρει πωλήτρια η frezyderm αν συνεχίσω λίγο ακόμη??:D:D:D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Σιγουρα δεν υπαρχει!

Θα δεις που απο τη στιγμη που γεννιεται ολες σου οι σκεψεις και οι προτεραιοτητες ειναι γυρω απο αυτο!Αλλαζει η ζωη σου στην κυριολεξια!!

Γι'αυτον ακριβως το λογο πρεπει να υπαρχει και μια σωστη και τελεια σχεση με τον ανθρωπο σου, γιατι αν δεν υπαρχει αυτο ποτε ενα παιδι δεν τη φτιαχνει απο μονο του!

το χειροτερο ειναι οτι καποια ζευγαρια κανουν παιδι για να "φτιαξει η σχεση" μα ειναι δυνατον???????????

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Εσυ κοιτα να προσεχεις και να ξεκουραζεσαι γιατι ειτε αυτος ειναι αναξιοπιστος ειτε ειναι κακος γιατρος δεν νομιζω να εχει καποιο οφελος να σου πει για την αποκολληση.Πιο πολυ για το καλο σου νομιζω σε ενημερωσε.

Εκτος και αν δε φοβασαι,τοτε παω πασο!!!!

Αν φοβάμαι λέει. Αλλά λόγω του ιστορικού ευτυχώς πρόσεχα και προσέχω πάρα πολύ. Και δεν μπορώ να πω. Ο άντρας μου με στηρίζει πάρα πολύ σε όλο αυτό. Αφού πια αυτός κάνει τις πιο πολλές δουλειές στο σπίτι.

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Κασσανδρα,τελεια τα νεα σου και απο εσενα!!:PΕιδατε κοριτσια τι ωραια που νιωθεις και τι ανακουφιση με το να πετας και εναν υπερυχο στο ασχετο?Πως μπορεις αλλιως να εισαι σιγουρη?Ακουτε και τις πιο εμπειρες!;)Ενταξει δεν ειπαμε να κανεις καθε εβδομαδα αλλα οταν σου λενε στον 1ο υπερυχο ελα μετα απο 1 μηνα η' ελα κατευθειαν για την αυχενικη, ολες οι γυναικες πανε ενδιαμεσα.Η ψυχολογικη ηρεμια ειναι το παν στην εγκυμοσυνη!!Εγω τωρα θα ξαναπαω στις αρχες Σεπτεμβριου, που εχω την αμνιοπαρακεντηση στην Αθηνα αυτη τη φορα.Ως τοτε ομως περιμενω να το ακουσω και ετσι απο κει και μετα εισαι συνεχεια σε επικοινωνια μαζι του, και δε χρειαζονται ουτε υπερυχοι ουτε τιποτα!!

Αυτό περιμένουμε κι εμείς. Να μεγάλωσει λίγο να το καταλαβαίνουμε μόνες μας χωρίς διαμεσολαβητές :)

Jfnqp3.png

Αν φοβάμαι λέει. Αλλά λόγω του ιστορικού ευτυχώς πρόσεχα και προσέχω πάρα πολύ. Και δεν μπορώ να πω. Ο άντρας μου με στηρίζει πάρα πολύ σε όλο αυτό. Αφού πια αυτός κάνει τις πιο πολλές δουλειές στο σπίτι.

Ετσι πρεπει να ειναι τα ζευγαρια, ο ενας να στηριζει τον αλλο.Και ο δικος μου αντρας μια απο τα ιδια ειναι, και με βοηθαει παρα πολυ και με τα πιαδια, απ'οταν γεννηθηκαν.Αλλιως δεν το παιρνεις ευκολα αποφαση για το τριτο!Ξερω γυναικες που τα τραβανε ολα μονες τους, αλλα πιστευω πως φταινε και αυτες γιατι αν απο την αρχη δεν τον αφησεις να ανακατευεται με το μωρο, μετα ισως και να μην το κανει καθολου.Δυο γονεις εχει το παιδι, και απεχθανομαι τους αντρες που το παιζουν αφεντικα και τα περιμενουν ολα ετοιμα!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

συμφωνω με αυτα που λες! εννοειται οτι η αγκαλια ειναι και της μανας αναγκη. πολυ μεγαλη κιολας. και γω το βραδυ που πηγαινω τα μικρα για υπνο και ξαπλωνω μαζι τους και τα παιρνω αγκαλια, ειναι και δικη μου αναγκη. και οταν ο αντρας μου μου λεει να μην πηγαινω για να μαθουν να κοιμουνται μονα τους, δεν μπορω. ειναι σαν εξαρτηση.

αλλα αυτο που ελεγα πριν ειναι αλλο. αν ενα μωρο κοιμαται απο την αρχη μονο του στην κουνια του, δεν θα το μαθω να κοιμαται αγκαλια. θα το αφησω οσο καθεται. αν δω οτι κλαιει, εννοειται οτι θα το παρω. αλλα αλλιως ειναι με το ενα και αλλιως με τα δυο. με το ενα, το παιρνεις αγκαλια οποτε θες. δεν εχεις αλλο απο πισω να κλαιει. με τα δυο... οταν γυρισα με το 2ο στο σπιτι και τη θηλαζα, και ο "μεγαλος" 14 μηνων μου ελεγε "πα" δηλαδη επανω, να τον παρω και αυτον αγκαλια και εκλαιγε, εκλαιγα και γω μαζι...

Σιγουρα αυτο που περιγραφεις ειναι πολυ δυσκολο και για τους 2, και τη μανα και το παιδι.

Ναι,αν το παιδι ειναι ησυχο και πχ. κοιμαται μονο του δεν το μαθαινουμε στις αγκαλιες,συμφωνω και εγω σαυτο.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

αυτες οι συμβουλες...μεχρι και πως να κραταω το βυζι στο θηλασμο ακουσα...η πεθερα που ολα τα ξερει και εχει μεγαλωσει τοσα παιδια....

Ποσα παιδια καλε εχει μεγαλωσει?

Συγνωμη εβλεπε η πεθερα σου την ωρα που θηλαζες? και το βυζι σου??????

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια εχω λιωσει με τα μωρακια σας και τις αγκαλιες... δεν πρεπει να υπαρχει πιο ομορφο συναισθημα...

Η αληθεια ειναι οτι ειναι ενα απο τα πιο ομορφα συναισθηματα που παιρνεις απτο παιδακι σου.Νομιζω οτι θα γινεις πολυ τρυφερη μανουλα παντως!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ετσι πρεπει να ειναι τα ζευγαρια, ο ενας να στηριζει τον αλλο.Και ο δικος μου αντρας μια απο τα ιδια ειναι, και με βοηθαει παρα πολυ και με τα πιαδια, απ'οταν γεννηθηκαν.Αλλιως δεν το παιρνεις ευκολα αποφαση για το τριτο!Ξερω γυναικες που τα τραβανε ολα μονες τους, αλλα πιστευω πως φταινε και αυτες γιατι αν απο την αρχη δεν τον αφησεις να ανακατευεται με το μωρο, μετα ισως και να μην το κανει καθολου.Δυο γονεις εχει το παιδι, και απεχθανομαι τους αντρες που το παιζουν αφεντικα και τα περιμενουν ολα ετοιμα!

Ναι και έχω δει πολλές τέτοιες περιπτώσεις. Βλέπω κοπέλες να τα υπομένουν όλα αδιαμαρτήρητα και άντρες να τα περιμένουν όλα στο χέρι και να θεωρούν ότι η γυναίκα οφείλει να αλλάζει και να ταϊζει το μωρό!

Jfnqp3.png

Σιγουρα δεν υπαρχει!

Θα δεις που απο τη στιγμη που γεννιεται ολες σου οι σκεψεις και οι προτεραιοτητες ειναι γυρω απο αυτο!Αλλαζει η ζωη σου στην κυριολεξια!!

Γι'αυτον ακριβως το λογο πρεπει να υπαρχει και μια σωστη και τελεια σχεση με τον ανθρωπο σου, γιατι αν δεν υπαρχει αυτο ποτε ενα παιδι δεν τη φτιαχνει απο μονο του!

Συμφωνω και επαυξανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

αμην και ποτε!!!!

Εσύ πώς τα καταφέρνεις με τη δουλειά; Εγώ σήμερα ήμουν πολύ χάλια και σκεφτόμουν πως τα καταφέρνουν οι κοπέλες που δουλεύουν. Αλλά ίσως να είναι συνήθεια ή να το παίρνεις απόφαση ότι δεν γίνεται αλλιώς.

Jfnqp3.png

Σιγουρα αυτο που περιγραφεις ειναι πολυ δυσκολο και για τους 2, και τη μανα και το παιδι.

Ναι,αν το παιδι ειναι ησυχο και πχ. κοιμαται μονο του δεν το μαθαινουμε στις αγκαλιες,συμφωνω και εγω σαυτο.

Και εγω συμφωνω και καλυτερα ειναι να μαθει απο πολυ μωρο να κοιμαται μονο του γιατι διαφορετικα ειναι δυσκολο μετα να αποχωριστει τους γονεις του στον υπνο.

Ξερω περιπτωσεις που κοιμουνται με τα παιδια τους, και καποια στιγμη που μεγαλωνουν, δηλ. σχεδον 2-3χρ. αναγκαστικα δε χωρουν στο κρεβατι και ετσι ο αντρας (συνηθως) μετακομιζει στον καναπε!Και η σχεση βεβαια εχει παει περιπατο προ πολλου!!Στο χερι μας ειναι πως θα μαθουμε τα παιδια μας.Οι αγκαλιες και οι αγαπουλες μπορουν να γινουν αλλες ωρες της ημερας, <το σκυλακι σου και το παιδακι σου, ειναι οπως τα μαθεις>;)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...