Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αυτο συζητουσαμε τωρα το απογευμα με την κομμωτρια μου.Αυτη γεννησε ενα κοριτσακι τον Αυγουστο (το 1ο της), και εγω την πρωτοειδα σημερα. Θυμασαι που ειχαμε μια κουβεντα καποια στιγμη, που ελεγες οτι θα φοβασαι πως θα το πιανεις, οτι δεν ξερεις τι θα κανεις τις πρωτες μερες κλπ..? Και αυτη το ιδιο ελεγε πριν γεννησει ,οπως ολες μας αλλωστε, και μου ελεγε για το ποσο εχει εκπλαγει η ιδια με τον εαυτο της.Απο την πρωτη στιγμη που πηγε σπιτι ηξερε τι θελει το μωρο, και ηξερε πως να το χειριστει. Ειδες που λεγαμε για το μητρικο ενστικτο? θα το δεις και εσυ πρωτα ο Θεος:D

Και εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα να το σηκώνω. Και δεν νομίζω να έχει να κάνει ό,τι ήταν μεγαλωπός. Συμπεριφερόμουν λες και είχα πιάσει χιλιάδες νεογέννητα. Το μητρικό ένστικτο δεν σε προδίδει...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι, ειναι γυαλινο μπουκαλι.Απ'εξω ομως ειχε ενα αλλο αρκουδακι, αλλα εχουν περασει και τοσα χρονια.:rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

είσαι τυχερή που ο δικός σου γιατρός είναι εξειδικευμένος

Γειά σου Ελευθερία μου. Κι εγώ την Δευτέρα έχω ραντεβού στο γιατρό.Να δουμε τα μπεμπακια μας!!

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με αυτό που ειπες..."είσαι τυχερή που ο δικός σου γιατρός είναι εξειδικευμένος"...Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιος γιατρός που ειναι ανειδικευτος και να χειρουργει σε καισαρικες?Εμένα ο δικός μου ας πουμε ειναι απο τα πρωτα ονοματα εδω και εχει κανει απειρεςχειρουργ.επεμβασεις οχι μονο καισαρικη γεννα.Το οτι δεν μου δινει να φαω(καλα οχι εμενα τις κοπελες που εκαναν ήδη!!),δεν σημαινει οτι δεν ξερει και ο άλλος που δινει να φαει ξερει και ειναι εξειδικευμενος!! Μαλλον ο γιατρός που σου δινει να φας κανει το πιο περιεργο σε σχεση με ολους τους αλλους.... Βασικά μάλλον κι εσυ αυτο πιστευεις οτι ειναι λιγο περιεργο να τρως ε? Δεν αμφισβητω την Λαμπρινη προς θεου!! Απλα μου φαινεται περιεργο!Να μας κλεισει ραντεβου να γεννησουμε εκει ε??:tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι είναι..Παντα μου αρεσαν τα μωρακια και τοσο πολυ που πιστευα οτι δεν θα μπορεσω να εχω δικο μου,φοβομουν οτι δεν θα μπορω να κανω...Φαντασου!

Πως είναι ρε κορίτσια η πρώτη μερα με το μωρο? Θα το κοιτάω οπως λενε ολοι και δεν θα το πιστευω οτι ειναι δικο μου?

Για μενα η πρώτη μέρα στο σπιτι ητανε καπως... το εβαζα στην κούνια και στεκομασταν με τον άντρα μου απο πανω και λεγαμε τωρα αυτο ήταν μεσα στην κοιλια μου;;;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ναι, ειναι γυαλινο μπουκαλι.Απ'εξω ομως ειχε ενα αλλο αρκουδακι, αλλα εχουν περασει και τοσα χρονια.:rolleyes:

Ε ναι ρε συ μετα απο τοσα χρονια θα μεγαλωσε ακομα και το αρκουδακι της φωτογραφιας!! χα χα χα χα

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα να το σηκώνω. Και δεν νομίζω να έχει να κάνει ό,τι ήταν μεγαλωπός. Συμπεριφερόμουν λες και είχα πιάσει χιλιάδες νεογέννητα. Το μητρικό ένστικτο δεν σε προδίδει...

Γιατι σαμπως εγω ειχα ξαναπιασει ποτε στα χερια μου τοσο μικρο μωρο??

Αλλα σου βγαινει βρε παιδι μου, πως να το κανεις!

Και οταν το κοιτας μεσα στα ματια εκεινες τις πρωτες ωρες?? Απιστευτο!!

Γειά σου Ελευθερία μου. Κι εγώ την Δευτέρα έχω ραντεβού στο γιατρό.Να δουμε τα μπεμπακια μας!!

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με αυτό που ειπες..."είσαι τυχερή που ο δικός σου γιατρός είναι εξειδικευμένος"...Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάποιος γιατρός που ειναι ανειδικευτος και να χειρουργει σε καισαρικες?Εμένα ο δικός μου ας πουμε ειναι απο τα πρωτα ονοματα εδω και εχει κανει απειρεςχειρουργ.επεμβασεις οχι μονο καισαρικη γεννα.Το οτι δεν μου δινει να φαω(καλα οχι εμενα τις κοπελες που εκαναν ήδη!!),δεν σημαινει οτι δεν ξερει και ο άλλος που δινει να φαει ξερει και ειναι εξειδικευμενος!! Μαλλον ο γιατρός που σου δινει να φας κανει το πιο περιεργο σε σχεση με ολους τους αλλους.... Βασικά μάλλον κι εσυ αυτο πιστευεις οτι ειναι λιγο περιεργο να τρως ε? Δεν αμφισβητω την Λαμπρινη προς θεου!! Απλα μου φαινεται περιεργο!Να μας κλεισει ραντεβου να γεννησουμε εκει ε??:tongue:

Μπραβο βρε Δωρα, με προλλαβες και τα εγραψες!

Μπραβο βρε Δωρα, με προλλαβες και τα εγραψες!

Καλά και η Ελευθερία σίγουρα το ίδιο πιστευει ρε αλλά ειπα να ανάψω λίγο τα αίματα να έχουμε να λέμε!! :D:D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Για μενα η πρώτη μέρα στο σπιτι ητανε καπως... το εβαζα στην κούνια και στεκομασταν με τον άντρα μου απο πανω και λεγαμε τωρα αυτο ήταν μεσα στην κοιλια μου;;;;

Αντωνία μου κι εγώ πιστεύω οτι θα το κοιτάμε σαν χαζοι απο την κουνια και δεν θα το πιστευουμε!!! Οπως κι εσεις!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλά και η Ελευθερία σίγουρα το ίδιο πιστευει ρε αλλά ειπα να ανάψω λίγο τα αίματα να έχουμε να λέμε!! :D:D:D

Ναι βρε, αλλωστε σημερα το εχει η μερα!!! Χι,χι!!:tongue:

Ναι δεν το έθεσα σωστά, μετά που ξαναδιάβασα το πμ το κατάλαβα. Εννοώ ουσιαστικά πως είναι τυχερή που έχει τέτοια αντιμετώπιση στο θέμα αυτό, γιατί δεν ταλαιπωρείται τόσο. Τώρα αν ο συγκεκριμένος γιατρός ξέρει κάτι λιγότερο ή κάτι περισσότερο δεν το ξέρω. Υποθέτω όμως πως για να είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις, δεν θα ρισκάρει την υγεία όσων κουράρει απλά ή θα το έχει ψάξει ή θα έχει εξειδικευτεί και χρησιμοποιεί συγκεκριμένη μέθοδος ή κάνει κάτι που άλλοι δεν κάνουν κατά την εγχείρηση. Τα φαντάζομαι αυτά, δεν ξέρω και δεν θέλω να ανακαλύψω κιόλας!:P Προτιμώ να γεννήσω και πάλι φυσιολογικά:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...