Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Που είσαι ρε Μαργκαρέτ??? Εγω το είπα δεν γεννάω!!! Κάνε κι εσύ το ίδιο..Απεργία γέννας!! χα χα!! Γιατι αν ειναι να εχω το μπουκωμα στην καισαρικη,να θελω να φυσηξω και να ποναω στα ραμματα και να μην πινω νερο!!Ε,αυτό ηταν δεν γεννάω!!!!!!!

κοιτα τι σκεφτηκε η τρελη!!θελουμε δε θελουμε,με καποιο τροπο πρεπει να το βγαλουμε απο κει μεσα!!αχ κ τρεμω κ τους 2 τροπους εγω!!

GjJbp3.png7IWup3.png

στο δευτερο εκανες επισκληριδιο με καισαρικη? η κανονικο?

Γεια σου Μαργαριτα!! Καισαρικη ηταν και το 2ο με επισλ. ομως, καμμια σχεση με την 1η φορα.Πολυ καλυτερα!!

Εχθες το απογευμα απο οταν εκλεισες και μεχρι το βραδυ μιλαγαμε για φιλες, τα ειδες τα ποστ??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

κοιτα τι σκεφτηκε η τρελη!!θελουμε δε θελουμε,με καποιο τροπο πρεπει να το βγαλουμε απο κει μεσα!!αχ κ τρεμω κ τους 2 τροπους εγω!!

Εγώ να σου πω μέχρι τωρα επιδη ήξερα οτι εχω θεμα με τα ματια,οτι θα κανω καισαρικη και ημουν οκ!!Ελεγα μια χαρα δεν θα πονεσω..Τωρα πιο πολυ με φοβιζει η καισαρικη παρα το φυσιολογικο... Αλλα θα δειξει!!Καλα ναι να το καταπιουμε το μωρο δεν γινεται!!Θα το βγαλουμε!!!:tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αυτό ήταν μέχρι να αποφασιστεί πως είναι το σωστό για την καισαρική πήρα μια απόφαση!! Δεν γεννάω,δεν γεννάω!!!! Πως λέμε δεν πληρώνω..κάτι τετοιο!!!!:tongue::tongue::tongue:

Χα,χα!!:tongue::tongue: ΚΑΛΟ!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια θα σας αφησω για λιγο θα τα πουμε απο το Αργοστολι στις 4.30!!

Οκ τα λεμε μετα!!!

Κλείνω κι εγώ να παω λιγο να ξαπλώσω..

Ραντεβου το απογευμα για καφε στην οθονη μπροστα!!χα χα

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Που είσαι ρε Μαργκαρέτ??? Εγω το είπα δεν γεννάω!!! Κάνε κι εσύ το ίδιο..Απεργία γέννας!! χα χα!! Γιατι αν ειναι να εχω το μπουκωμα στην καισαρικη,να θελω να φυσηξω και να ποναω στα ραμματα και να μην πινω νερο!!Ε,αυτό ηταν δεν γεννάω!!!!!!!

χαχαχααα...βασικα τωρα που σε διαβαζα ξεβουλώσε το ενα ρουθουνι κ πηρα ανασα!!!!!!! καταπληκτικο?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Γεια σου Μαργαριτα!! Καισαρικη ηταν και το 2ο με επισλ. ομως, καμμια σχεση με την 1η φορα.Πολυ καλυτερα!!

Εχθες το απογευμα απο οταν εκλεισες και μεχρι το βραδυ μιλαγαμε για φιλες, τα ειδες τα ποστ??

τα ειδα κ τωρα πια δεν νιωθω καθολου μονη!!!! ολες εχουμε τετοιες ιστοριες λοιπον! εν τω μεταξυ χτες με πηραν κατι φιλες μου μετα κ χαρηκα οτι δεν με ξεχασαν! ειδικα εσυ Αννα που εφυγες απο Αθηνα φανταζομαι θα ηταν αρκετα δυσκολο στην αρχη. Αλλα κ ενθουσιαστικο καπως το να αρχιζεις ξανα!

κοριτσια να πω κατι? σκεφτομαι να παω Γερμανια. ειναι ο αντρας μου απο εκει (η μαμα του) κ ειναι τοσο καλυτερα (παιδεια υγεια νοοτροπια) που εχει αρχισει να με ψηνει αρκετα η ιδεα.. αν και θελει πολυ οργανωση.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας και πάλι κορίτσια είχα δουλειά και σας άφησα για λίγο.Το θέμα περί καισαρικής δε το έχω γέννησα φυσιολογικά και ελπίζω και το δεύτερο γιατι ήμουν καλύτερα από όταν είχα δει την αδερφή μου με καισαρική.Σοφία γεια σου συγχαρητήρια για τα καλά νέα όσο για την τουαλέτα χιχι παγωμένο γάλα το πρωί!!!Όσο για την αδερφή σου κρίμα ρε γ...το ευτυχώς εμείς είμαστε από τις τυχερές που δε τα πέρασαν κουράγιο τώρα και μόλις της δώσει άδεια ο γιατρός βουουουρ!Μαργαρίτα γειά σου κι εσένα σου έχει πει ότι θα γεννήσεις με καισαρική για κάποιο λόγο?

zxG9p3.png

owokp3.png

τα ειδα κ τωρα πια δεν νιωθω καθολου μονη!!!! ολες εχουμε τετοιες ιστοριες λοιπον! εν τω μεταξυ χτες με πηραν κατι φιλες μου μετα κ χαρηκα οτι δεν με ξεχασαν! ειδικα εσυ Αννα που εφυγες απο Αθηνα φανταζομαι θα ηταν αρκετα δυσκολο στην αρχη. Αλλα κ ενθουσιαστικο καπως το να αρχιζεις ξανα!

κοριτσια να πω κατι? σκεφτομαι να παω Γερμανια. ειναι ο αντρας μου απο εκει (η μαμα του) κ ειναι τοσο καλυτερα (παιδεια υγεια νοοτροπια) που εχει αρχισει να με ψηνει αρκετα η ιδεα.. αν και θελει πολυ οργανωση.

μαργαριτα μου οντως θελει οργανωση,αλλα αν μπορεις να φυγεις,απο ολες τις αποψεις,καντο!!το οτι αν πατε θα εχετε δικους σας ανθρωπους ειναι καλο.

GjJbp3.png7IWup3.png

Γειά σας και πάλι κορίτσια είχα δουλειά και σας άφησα για λίγο.Το θέμα περί καισαρικής δε το έχω γέννησα φυσιολογικά και ελπίζω και το δεύτερο γιατι ήμουν καλύτερα από όταν είχα δει την αδερφή μου με καισαρική.Σοφία γεια σου συγχαρητήρια για τα καλά νέα όσο για την τουαλέτα χιχι παγωμένο γάλα το πρωί!!!Όσο για την αδερφή σου κρίμα ρε γ...το ευτυχώς εμείς είμαστε από τις τυχερές που δε τα πέρασαν κουράγιο τώρα και μόλις της δώσει άδεια ο γιατρός βουουουρ!Μαργαρίτα γειά σου κι εσένα σου έχει πει ότι θα γεννήσεις με καισαρική για κάποιο λόγο?

Γεια σου Γεωργια μου! ναι καισαρικη θα κανω γιατι στην αποξεση που εκανα τον απριλιο ειδε οτι το ενα ινομυωμα ειναι κοντα στην εξοδο του τραχηλου κ εμποδιζει. δεν με φοβιζει κ πολυ προς το παρον. μαλλον μαζεμενο θα παθω το σοκ!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

μαργαριτα μου οντως θελει οργανωση,αλλα αν μπορεις να φυγεις,απο ολες τις αποψεις,καντο!!το οτι αν πατε θα εχετε δικους σας ανθρωπους ειναι καλο.

καλησπερα Λιτσακι! ναι μακαρι να το κανουμε θα ειναι ενα νεο ξεκινημα. απλα με στεναχωρει να αφησω εδω τους δικους μου. απλα νιωθω οτι αυτη η χωρα ολο με προδιδει. εγω γιατι να εξακολουθω να μενω εδω? καλα τωρα ξεκινησαμε να το σκεφτομαστε. θα δουμε πως θα γινει κ αν θα γινει!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

γεωργια μου κ εγω προτιμω να γεννησω φυσιολογικα αν κ φοβαμαι αρκετα!παντως αν δεν υπαρξει λογος,την καισαρικη δεν θα την προτιμησω σιγουρα.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...