Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Για να σου προτείνουν προεμφυτευτικό πρέπει να περάσεις επιτροπή και για να σε περάσουν από την επιτροπή πρέπει να έχεις τουλάχιστον 2 αποβολές, πολλαπλές αποτυχημένες εμβρυομεταφορές ή κάποιο γνωστό γονίδιο πχ μεσογειακής αναιμίας, κυστικής ίνωσης κλπ. Αλλιώς θα κάναμε όλες προεμφυτευτικό έτσι! Χώρια το κόστος που οκ είναι μεγάλο. Επίσης δεν νομίζω πως δεν στο προτείνουν γιατί δεν έχεις βλαστοκύστες, δλδ οκ σου πήρε χρόνο αλλά 50% επιτυχία δεν το λες και λίγο, είναι μεγάλο νούμερο. Άσχετα από το αποτέλεσμα. Απλά το φάνηκε πεπεισμένος ότι θα βρει κάτι λέει πολλά και κυρίως φωνάζει από μακριά ότι δεν έχει βρει τίποτα τουλάχιστον όχι κάτι ουσιαστικό. 

Να σου πω νομίζεις όλες εμείς που είμαστε σε αυτό το θεματάκι είμαστε εδώ έτσι γιατί το θέλουμε; Ή γιατί έτυχε; Υποβάλουμε τον εαυτό μας σε διαδικασίες την μία μετά την άλλη και πολλές φορές επίπονες έτσι γιατί δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε; Ούτε το πρώτο ζευγάρι είστε με προβλήματα ούτε το τελευταίο και προβλήματα που λύνονται. Ειλικρινά ο μόνος αρμόδιος που μπορεί να σου συστήσει δανεικά είναι ο εξωσωματιστής σου κανένας άλλος. Κάθε ένας στην ειδικότητα του. Δεν θα σε άφηνε αυτός που διάλεξες να του χαλάς τα ποσοστά αν θεωρούσε πως είναι χαμένη υπόθεση, έτσι ενημερωτικά αυτό γιατί οι IVF είναι εμπόριο και οι πελάτες διαβάζουν κριτικές, οι κριτικές είναι ποσοστά επιτυχίας. Ξεκάθαρα! 

Του λείπουν κάποιες γνώσεις αλλά ας μην το σχολιάσουμε. Πείτε μου θα σκάσω στείλτε μου μνμ ποιος είναι; Θέλω να δω την διατριβή που λέει...γιατί κ η δικιά μου διατριβή είναι στην ανοσολογία και την διατροφή αλλά δεν είμαι διαιτολόγος (τουλάχιστον απ όσο ξέρω)! 

Συμφωνώ με την Δήμητρα. @MK2012ο μόνος που μπορεί να έχει λόγο για δανεικά είναι ο εξωσωματιστης σου κανένας άλλος. Ο γιατρός αυτός μόνο γιατρός δεν είναι. 🤡μου θύμησες τον πρώτο μου γυναικολόγο που είχα από παλιά.  Μας είχε ανέφερει στην αρχή πριν καν ξεκινήσουμε εξωσωματική ότι πολλά ζευγάρια κάνουν προσπάθειες εξωσωματικής και αποτυγχάνουν αλλά στο τέλος καταφέρνουν εγκυμοσύνη με φυσικό τρόπο αλλά βέβαια αυτό δεν ισχύει για εσάς γιατί εσείς μόνο με εξωσωματική και ΑΝ μπορέσετε να κάνετε παιδί. Φυσικά δεν ξαναπήγα και όχι γιατί είναι θέμα εγωιστικό ότι δεν μπορώ να αποδεχτώ την ιατρική του τοποθέτηση αλλα γιατί  Οκ να είσαι ειλικρινής , ρεαλιστής και να πεις το τυπικό ιατρικό σου αλλά είσαι και ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 
      Και ο ενδοκρινολόγος αυτος που πηγες δεν γίνεται να σου λέει κατάμουτρα είσαι άτυχη.

δλδ σαν να πάει ένας ασθενής με καρκίνο  και θα του πει κρίμα είσαι άτυχος. Πάμε καλά ; Μαλλον οχι. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εγω επειδή έχω επισκέψεις την κουμπαρούλα μου αλλά και την κουνιάδα μου που είναι κακόφαγη για αύριο λέω να κάνω σουφλέ που το τρώει σίγουρα γρήγορο εύκολο και το τρώνε όλοι.Εγω γεμιστά τρώω μόνο από την μαμά μου παραξενιά μου αλλά από όπου και να έχω φάει δε μου αρέσουν κι επειδή είναι το αγαπημένο μου φαγητό πάντα μου κάνει ένα ταψάκι.Έχω προσπαθήσει να φτιάξω του Βασίλη μου του αρέσουν εγω πάλι θέλω της μαμάς μου!!!

Και μενα αυτο ειναι το αγαπημενο μου φαγητο απο τα χερακια της μαμας μου!!!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελα καλε!τί επαθες??χαλαρωσε αρχικα!!!!!ναι εφαγα κανονικα κ καταλαβα οτι ειναι θεμα γιατρου..γιατι μολις ελεγα το ονομα του μου ελεγαν καλα εσυ θα φας μην ανησυχεις!χιχι!η δοση ειναι μικρη.κραταει 20 λεπτα.εγω 11.30 μπηκα χειρουργειο κ 12 ειχα ξυπνησει.ηπια αμεσως τσάι κ εφαγα κανονικα,,4 ωρες μετα μου εβγαλαν τον καθετηρα κ εκοβα βολτες στον διαδρομο...

πιστευω εχει να κανει με τον γιατρο κ το ποσο εξειδικευμενος κ εμπειρος ειναι κ τι μεθοδους χρησιμοποιει!

Δεν εχει καμμια σχεση η δοση στην αναισθησια της ολικης για την καισαρικη, με τη δοση που σου βαζουν για την αποξεση, ρωτα τον γιατρο σου αν θες!

Το οτι περπατησες εχει να κανει με τη 2η καισαρικη.Χαιρω πολυ και εγω στη 2η αμεσως σηκωθηκα, επειδη σου ανοιγουν το νεκρο σημειο και δεν πονας το ιδιο οπως στην 1η.Οχι περπατησες αμεσως γιατι ηταν ολικη, αυτο δεν εχει σχεση.

Οσο για το φαι σε καθε εγχειρηση κοιλιας, οτι εγχειρηση και να ειναι αυτη, η διαιτα για 2 μερες ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ , για να επανελθουν τα εντερα στη θεση τους. Αρα ας μη μιλαμε για εξειδικευμενους και εμπειρους γιατρους, ρωτα να μαθεις τα πρεπει και τα μη.

Και δεν τσαντηστηκα απλα μας ακουνε και κοπελες που δεν ξερουν και πρεπει να μαθουν τα πραγματα πως γινονται στο 99,9%, τωρα αν εσυ εισαι η εξαιρεση, τι να πω...

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Οχι παιδι μου, τωρα γι'αυτο και το συζητω!

Αλλα εχω διαβασει οτι το ανασκελα δεν ειναι και η καλυτερη θεση για τις εγκυες, γιατι το μωρο κατι πιεζει μεσα.

Αυτο το ειχα και στους αλλους τους μεγαλους ομως μηνες.

και εγω εχω αυτο το προβλημα!! εδω οταν αλλαζω πλευρο κ ειμαι για λιγο ανασκελα υποφερω!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Παντως εμας εδω για να βρεις να κλεισεις γαμο πρεπει να κλεισεις 2 χρόνια πριν... εγω παντρευτηκα Μαιο του 2009 και το είχα κλείσει απο Σεπτεμβριο του 2007 και ήταν η μονη ημερομηνια που είχα βρει..

κ εδω μεχρι περυσι ετσι ηταν! εγω παντρευτηκα τον Ιουνιο κ το εκλεισα Νοεμβριο και το βρηκα γιατι ηταν τριημερο του Αγ. Πνευματος κ δεν ειχε ζητηση! αλλιως εβρισκα για Νοεμβριο στην καλυτερη!αλλα τωρα ισως λογω κρισης, ισως λογω δισεκτου, δεν ξερω βρισκουνε ανετα για Σεπτεμβριο!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Και μη νομιζεις Λαμπρινη, οτι γεννησα εδω που ειμαι και τα λεω αυτα.

Μεσα στο ΙΑΣΩ τα εχω κανει ολα και ο γιατρος μου ειναι καθηγητης στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.

και εγω εχω αυτο το προβλημα!! εδω οταν αλλαζω πλευρο κ ειμαι για λιγο ανασκελα υποφερω!!!!

Ξερεις κατι??Μαλλον πιεζεται η σπληνα απο το μωρο, καπου το ειδα αυτο στα διαφορα σαιτ περι εγκυμοσυνης.

κ εδω μεχρι περυσι ετσι ηταν! εγω παντρευτηκα τον Ιουνιο κ το εκλεισα Νοεμβριο και το βρηκα γιατι ηταν τριημερο του Αγ. Πνευματος κ δεν ειχε ζητηση! αλλιως εβρισκα για Νοεμβριο στην καλυτερη!αλλα τωρα ισως λογω κρισης, ισως λογω δισεκτου, δεν ξερω βρισκουνε ανετα για Σεπτεμβριο!

Βρε κοριτσια μου σε λιγο θα τα ξεχασουμε ολα αυτα, δεν το καταλαβαινετε?? Που λεφτα για τετοια πραγματα??Ενας γαμος εκει με τους γονεις μονο θα γινεται και χωρις τραπεζια, αν γινεται και αυτος.Γιατι σημερα δεν το αποφασιζεις και ευκολα, λογω οικονομ.κρισης.

Διαφημίσεις

εμενα μικρουλα ειναι! απορω που πηγαν τα 4 κιλα:mad:

μαλλον στηθος γινανε γιατι αυτο μου περισσευει!!!:D

Το πιστεύεις ότι ακομα εδω στην δουλεια μου υπάρχουν συναδελφοι που δεν ξέρουν ότι είμαι έγκυος; καλα δεν το βλέπουν απορω... ισως τελικα η κοιλια μου να φενεται σαν παχος παρα σαν εγκυου:shock::shock:

προχτες ήρθε μια γνωστη μας στην αδελφη μου και όταν της ειπαμε ότι είμαι έγκιυος μου είπε "ειδα την κοιλιτσα αλλα νομισα οτι σου εμειναν κιλα απο τον 10":shock::shock: και να πεις οτι είναι καμια απειρη και αυτη 2 παιδια εχει...εδω και 2-3 μερες όμως καταλαβαινω ότι μεγαλωσε αρκετα.. στις 11 μπνω στον 6ο και νομιζω φενομαι για 6!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Δεν εχει καμμια σχεση η δοση στην αναισθησια της ολικης για την καισαρικη, με τη δοση που σου βαζουν για την αποξεση, ρωτα τον γιατρο σου αν θες!

Το οτι περπατησες εχει να κανει με τη 2η καισαρικη.Χαιρω πολυ και εγω στη 2η αμεσως σηκωθηκα, επειδη σου ανοιγουν το νεκρο σημειο και δεν πονας το ιδιο οπως στην 1η.Οχι περπατησες αμεσως γιατι ηταν ολικη, αυτο δεν εχει σχεση.

Οσο για το φαι σε καθε εγχειρηση κοιλιας, οτι εγχειρηση και να ειναι αυτη, η διαιτα για 2 μερες ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ , για να επανελθουν τα εντερα στη θεση τους. Αρα ας μη μιλαμε για εξειδικευμενους και εμπειρους γιατρους, ρωτα να μαθεις τα πρεπει και τα μη.

Και δεν τσαντηστηκα απλα μας ακουνε και κοπελες που δεν ξερουν και πρεπει να μαθουν τα πραγματα πως γινονται στο 99,9%, τωρα αν εσυ εισαι η εξαιρεση, τι να πω...

Στην ΠΡΩΤΗ καισαρικη αναφερομαι κοπελια και οχι στη δευτερη.ΚΑΙ ΝΑΙ περπατησα.γιατι να σου πω ψεμματα δηλαδη??!!εγω οπως και ολες οι κοπελες που γεννησαμε με τον ιδιο γιατρο ΦΑΓΑΜΕ!!!δεν καταλαβαινω γιατι με αμφισβητεις!!!ελα παναγία μου!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

εγω παντως και ολες οι κοπελες που γεννησαμε στον ιδιο γιατρο κ καναμε καισαρικη κ φαγαμε αμεσως μια χαρα ηρθαν τα εντερά τους στη θεση τους!αυτο που λες για τα εντερα και οτι επιβαλλεται 2 μερες διαιτα που το εχεις διαβασει???

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

εμενα μικρουλα ειναι! απορω που πηγαν τα 4 κιλα:mad:

μαλλον στηθος γινανε γιατι αυτο μου περισσευει!!!:D

εγω νιωθω οτι φούσκωσαν και λιγακι τα ποδια μου.. μαλλον απο την κατακρατηση...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Το πιστεύεις ότι ακομα εδω στην δουλεια μου υπάρχουν συναδελφοι που δεν ξέρουν ότι είμαι έγκυος; καλα δεν το βλέπουν απορω... ισως τελικα η κοιλια μου να φενεται σαν παχος παρα σαν εγκυου:shock::shock:

προχτες ήρθε μια γνωστη μας στην αδελφη μου και όταν της ειπαμε ότι είμαι έγκιυος μου είπε "ειδα την κοιλιτσα αλλα νομισα οτι σου εμειναν κιλα απο τον 10":shock::shock: και να πεις οτι είναι καμια απειρη και αυτη 2 παιδια εχει...εδω και 2-3 μερες όμως καταλαβαινω ότι μεγαλωσε αρκετα.. στις 11 μπνω στον 6ο και νομιζω φενομαι για 6!

το εχω παθει κ εγω στο αντιστροφο!ειχα βρει μια γνωστη μου που ηταν εγκυος κ νομιζα οτι απλα παχυνε! κ με ρωτουσε πως παει η εγκυμοσυνη μου κ εγω δεν τη ρωτησα τιποτα! ξεφτιλα καλε!

σχολαω κοριτσια!! καλο σ/κ!!

bye!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...