Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πραγματικά πόσα χαστούκια θα φας; Που μένεις να έρθω να σε πάρω μια σφιχτή αγκαλιά! 
      Σε έχουν τρελάνει πραγματικά. Μια το σπερμα είναι μια χαρά, μια όχι. Μια λίγο τσιμπημένες κάποιες εξετάσεις, τώρα κοιτάνε και για αυτοάνοσα. Ο προηγούμενος ούτε μια εξέταση και τώρα όλα αυτά . Εκεί που προσπαθείς να ελπίζεις να έχεις θετική ενέργεια ! Τι να πω. Υπομονή όσο σου έχει απομείνει, να βγουν τα αποτελέσματα. Ο ανδρολόγος τι σας είχε πει; 

Ο ανδρολόγος δεν είδε κάτι τρομερό στο σπερμα. Είπε οκ δεν είναι κ το άριστο αλλά παίζει να φταίει το μικρόβιο. Ο ενδοκρινολόγος μου λέει να αποδεχτώ την κατάσταση κ να πάω παρακάτω. «Είσαι από τα άτυχα κορίτσια». Δε ξέρω πόσο πια μπορώ να την παλέψω. Πραγματικά. Ετσι μου έρχεται να τα παρατήσω όλα.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δύσκολη η θέση σου και σένα τώρα.. απο την μια είναι ο γάμος της αδελφης σου και αφού δεν θελει να το ακυρωσει για 5 μηνες μετα θα αναγκαστεις να πας με το μικρο και να ταλεπωρειτε και αυτό και εσύ και δεν θα χαρεις και τον γαμο της αδελφης σου όπως θες....και αυτή δεν σκέφτεται το βρέφος; κρίμα ειναι ρε παιδί μου.. καλα αφού αύτή δεν σκέφτεται το μωρό εσυ όταν νιωσεις ότι το παιδι ταλαιπωρείτε θα φύγεις λογικα.. φυσικα το παιδι θα κοιματε στο καριτσακι του αλλα σε πολυκοσμια 2 μηνων μωρο να σκύβουν ολοι να το δουν κλπ είναι καπως...

σκεφτομαι ολες τις θειτσες απο το χωριο να θελουν να το δουν κ μου ερχεται τρελλα!!!!:shock:

Αννα γιατι το παθαινεις αυτο? το ειχες κ πριν την εγκυμοσυνη?

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν εχω κανεναν να το αφησω. μονο μια φιλη μου που την εμπιστευομαι, εχει κ αυτη παιδακι αλλα 2 μηνων πολυ μικρο ειναι, φοβαμαι! να το παρω μαζι μου μεσα σην τσιγαριλα ομως?ενταξει στην εκκλησια, αλλα μετα? εδω παντου καπνιζουν!

Γιατι δε βρισκετε μια μεση λυση που να βολευει και τις δυο??

Δηλαδη αν ο γαμος γινει καλοκαιρι , 2 μηνες μετα τα τραπεζια θα ειναι σε εξωτερικο χωρο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κοριτσια, μπορειτε να κατσετε πολυ ωρα ανασκελα στο κρεβατι??

Εγω αν κατσω πανω απο 5 λεπτα νομιζω οτι θα πνιγω, πως κατι θα με βρει.Μονο με διπλο μαξιλαρι μπορω.

Τι εννοεις να πνιγείς; εμενα ανασκελα με ποναει πολύ η μέση μου. αφορητος πονος....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κορίτσια σας αφήνω για λίγο.... Θα βάλω λίγο ένα επεισόδιο τούρκικο να δω..Μην κοροϊδεύεται,πρεπει να βρω κατι όλη μερα να περνάει η ωρα μου..Βλέπω αυτο στον Αντ1 τον πειρασμο,αλλά τα βλεπω στο webtv.Αντε τα λεμε μετα!!Φιλια

τα λεμε Δωρα! καλα κανεις, πως να περασει αλλιως η μερα?

BJVqp3.png

Δηλαδη αν ο γαμος γινει καλοκαιρι , 2 μηνες μετα τα τραπεζια θα ειναι σε εξωτερικο χωρο.

Σωστο κι αύτό.. προτεινε της το μπορει να της αρεσει..

σκεφτομαι ολες τις θειτσες απο το χωριο να θελουν να το δουν κ μου ερχεται τρελλα!!!!:shock:

Αμαν! ούτε εμενα μ' αρέσει και το Πάσχα είναι εποχη που αλλάζει ο καιρος π.χ όπως τώρα εμας εδω και οι περισσότεροι είναι και άρρωστοι...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Οχι παιδι μου, τωρα γι'αυτο και το συζητω!

Αλλα εχω διαβασει οτι το ανασκελα δεν ειναι και η καλυτερη θεση για τις εγκυες, γιατι το μωρο κατι πιεζει μεσα.

Αυτο το ειχα και στους αλλους τους μεγαλους ομως μηνες.

Ιουνιο που λεγανε ειναι κλεισμενα ολα και μετα αρχιζει τρελλη ζεστη εδω!βρηκανε το Σαββατο του Θωμα κ μετα Σεπτεμβριο! τελως παντων θα δουμε, δεν την πιεζω αλλο ας κανει οτι θελει!

BJVqp3.png

Μαλλον το μωρο πιεζει το διαφραγμα, αλλα απο τωρα?? Ειναι τοσο ψηλα???

εγω το αντιθετο εκει που δεν μου αρεσε ανασκελα τωρα με ξεκουραζει! εχεις μεγαλη κοιλιτσα εσυ?

BJVqp3.png

Οχι παιδι μου, τωρα γι'αυτο και το συζητω!

Αλλα εχω διαβασει οτι το ανασκελα δεν ειναι και η καλυτερη θεση για τις εγκυες, γιατι το μωρο κατι πιεζει μεσα.

Αυτο το ειχα και στους αλλους τους μεγαλους ομως μηνες.

Αν καταλαβα καλα εννοεις σαν καούρα που νομιζεις θα σου βγεί όλο το περιεχομενο του στομαχιου απο το στόμα;;:shock::shock:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

εγω το αντιθετο εκει που δεν μου αρεσε ανασκελα τωρα με ξεκουραζει! εχεις μεγαλη κοιλιτσα εσυ?

Ναι, εχω.Οποιος με βλεπει λεει πως ειμαι 7+ μηνων!

Αν καταλαβα καλα εννοεις σαν καούρα που νομιζεις θα σου βγεί όλο το περιεχομενο του στομαχιου απο το στόμα;;:shock::shock:

Οχι, με την ανασα εχει σχεση οχι με το στομαχι, ξερω και εγω!!

Δε μου λες βρε Λαμπρινη ,γιατι θα μας τρελλανεις, τι ελεγες τις προαλλες οτι μετα την καισαρικη ετρωγες τα παντα και οτι η δοση της αναισθησιας ειναι η ιδια με την αποξεση?? Τις απαντησεις μου τις ειδες??

ελα καλε!τί επαθες??χαλαρωσε αρχικα!!!!!ναι εφαγα κανονικα κ καταλαβα οτι ειναι θεμα γιατρου..γιατι μολις ελεγα το ονομα του μου ελεγαν καλα εσυ θα φας μην ανησυχεις!χιχι!η δοση ειναι μικρη.κραταει 20 λεπτα.εγω 11.30 μπηκα χειρουργειο κ 12 ειχα ξυπνησει.ηπια αμεσως τσάι κ εφαγα κανονικα,,4 ωρες μετα μου εβγαλαν τον καθετηρα κ εκοβα βολτες στον διαδρομο...

πιστευω εχει να κανει με τον γιατρο κ το ποσο εξειδικευμενος κ εμπειρος ειναι κ τι μεθοδους χρησιμοποιει!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Ιουνιο που λεγανε ειναι κλεισμενα ολα και μετα αρχιζει τρελλη ζεστη εδω!βρηκανε το Σαββατο του Θωμα κ μετα Σεπτεμβριο! τελως παντων θα δουμε, δεν την πιεζω αλλο ας κανει οτι θελει!

Παντως εμας εδω για να βρεις να κλεισεις γαμο πρεπει να κλεισεις 2 χρόνια πριν... εγω παντρευτηκα Μαιο του 2009 και το είχα κλείσει απο Σεπτεμβριο του 2007 και ήταν η μονη ημερομηνια που είχα βρει..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...