Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι εντελώς τρελαμένη με άπειρη δουλειά που έχω αφήσει πίσω γιατί δεν έχω τη ψυχολογία να κάνω το ο,τιδηποτε. Τώρα τελείωσα με ενδοκρινολόγο κ πάω σπίτι να δουλέψω γιατί με κυνηγάνε. 
      Ο ενδοκρινολόγος μου έκανε τη καρδιά περιβόλι. Μου λέει γιατί το προσπαθείς κορίτσι μου ; Πήγαινε με δότρια. Μου έγραψε ένα κάρο εξετάσεις, είπε πως ίσως οι καμπύλες δε βγήκαν καλές λόγω των φαρμάκων που παίρνω ένα χρόνο αλλά δεν είναι κ εντελώς  Σίγουρο. Μου έγραψε για όλα τα αυτοάνοσα κ για αυτοάνοσα έναντι των ωοθηκών κ διαβήτη . Μου την είπε γιατί δεν έκανα παιδί νωρίτερα ούτως ώστε να μη τρέχω τώρα εφόσον ήξερα για την πρόωρη ωοθήκη ανεπάρκεια. Είμαι από τα «άτυχα κορίτσια» μου είπε κ πως πρέπει να κοιτάξω για ορμονική υποκατάσταση σύντομα όταν τελειώσει η περίοδος για να αποφύγω καρδιαγγειακά προβλήματα και προβλήματα άνοιας στα 60. 

Α και επίσης λέει μπορεί να έχω χρόνια θυρεοειδίτιδα αλλά δεν είναι σημαντικό. Θα τα δούμε όλα όταν βγουν οι εξετάσεις λέει. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να πάρω glucophase. Επισης έχουμε υψηλές πιθανότητες να κάνουμε παιδί με πρόβλημα γιατί το σπερμα δεν είναι άριστο λόγω τσιμπημένου κατακερματισμού που σε συνδυασμό με την ΠΩΑ, δίνουν πιθανότητες για γενετικές ανωμαλίες. Ως εκ τούτου ας μη το προσπαθώ άλλο, κάνε λέει άλλη 1-2 προσπάθειες εφόσον το θέλω κ μετά δότρια.

καλε ποιος ειναι αυτος ο ενδοκρινολογος να ξερουμε να μην παμε ;;;;;;;;;;

και το λεω πολυ σοβαρα!!

τι βλακειες ειναι αυτες ; απο που να το πιασω που να το αφησω ;;;;

καλα για τον τροπο και το υφος δεν εχω λογια … 

επειδη με συγχυσανε ολα, θα μεινω μονo στο τελευταιο ! για το κακο σπερμα… εμας με αζωοσπερμια κοριτσι μου και σπερμα απο βιοψια ουτε ενας γιατρος δεν μας ειχε πει τετοια πραγματα … και πιστεψε με πηγαμε σε ενα καρο!! ισα ισα λεγανε ολοι πως στην ivf βρισκουν τα καλυτερα σπερματοζωαρια, που με φυσικες προσπαθειες αναθεμα αν θα πετυχαινανε ποτε κι οτι μετα την τριτη μερα (αν εχουνε επιβιωσει) πλεον ενα καλο και δυνατο ωαριο κανει τη δουλεια κ αναστρεφει και την οποια ανωμαλια… 

ετσι που το παει αυτος ουτε καν δωρεα ωαριων δεν πρεπει να ακολουθησετε εσεις.. πατε σε διπλη δωρεα κι ααααν ειστε τυχεροι και παλι…

βρε τι μας λες παπ@&@ ;;; πες του απο μενα.

θελω μολις μεινεις εγκυος να πας να του τριψεις τη χοριακη στη μουρη!

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

και εμενα παναγιωτη τον λενε:rolleyes::rolleyes:λεω να κανω κανενα πλιγουρι για σημερα αρεση πολυ στο παιδι!!

γεια σου εφακη!! τι κανεις??

μμμμμ ωραιο φαγακι θα κανεις!! μ'αρεσει!!!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τωρα που λεμε για αδερφες, να σας πω κ εγω τον πονο μου!η δικια μου αρραβωνιαστηκε το Πασχα κ ειχε σκοπο να παντρευτει το Πασχα του 12. προεκυψε ομως η εγκυμοσυνη μου κ της εξηγω οτι ειναι δυσκολο να εχω ενα μωρακι 2 μηνων στον γαμο της, δεν θα μπορω να βοηθησω ! θα ηταν καλυτερα να το κανει Σεπτεμβριο που με το καλο θα εχει μεγαλωσει το παιδακι. αλλα βρε κοριτσια εχει μουλαρωσει κ οποτε ανοιγουμε το θεμα μαλωνουμε κ δεν μιλαμε για 2 μερες. κ η μαμα μου συμφωνει με μενα γιατι ουτε αυτη θα μπορει να ετοιμαζει για το γαμο κ να βοηθαει κ μενα με το μωρο. κ να σας πω οτι ακομα κ τη μερα του γαμου δεν θα εχω πουθενα να αφησω το μωρο, για τα πεθερικα μου σας τα εχω πει, ουτε τον εαυτο τους δεν μπορουν να φροντισουν! η μαμα μου και η θεια μου θα ειναι στο γαμο, αρα σιγουρα το μωρο θα ειναι με μενα!δικιο δεν εχω??

BJVqp3.png

τωρα που λεμε για αδερφες, να σας πω κ εγω τον πονο μου!η δικια μου αρραβωνιαστηκε το Πασχα κ ειχε σκοπο να παντρευτει το Πασχα του 12. προεκυψε ομως η εγκυμοσυνη μου κ της εξηγω οτι ειναι δυσκολο να εχω ενα μωρακι 2 μηνων στον γαμο της, δεν θα μπορω να βοηθησω ! θα ηταν καλυτερα να το κανει Σεπτεμβριο που με το καλο θα εχει μεγαλωσει το παιδακι. αλλα βρε κοριτσια εχει μουλαρωσει κ οποτε ανοιγουμε το θεμα μαλωνουμε κ δεν μιλαμε για 2 μερες. κ η μαμα μου συμφωνει με μενα γιατι ουτε αυτη θα μπορει να ετοιμαζει για το γαμο κ να βοηθαει κ μενα με το μωρο. κ να σας πω οτι ακομα κ τη μερα του γαμου δεν θα εχω πουθενα να αφησω το μωρο, για τα πεθερικα μου σας τα εχω πει, ουτε τον εαυτο τους δεν μπορουν να φροντισουν! η μαμα μου και η θεια μου θα ειναι στο γαμο, αρα σιγουρα το μωρο θα ειναι με μενα!δικιο δεν εχω??

Ναι δίκιο έχεις...Απλά κι αυτή ίσως νιώθει οτι προσπαθειτε να την καθυστερησετε απο τον γαμο...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ελα καλε αδερφη ειναι, τη συγχωρεις θες δεν θες! εμενα η αδερφη μου με περναει 1 χρονο κ ειμαστε ολη την ωρα μαζι. μενει 2 πολυκατοικιες πιο κατω απο μενα κ ολη την ωρα πηγαινοερχομαστε ή μιλαμε στο τηλ. εχουμε μαλωσει απειρες φορες κ της το κραταω κ δεν της μιλαω αλλα μετα απο 1-2 μερες μου λειπει κ τελικα τα ξεχναω ολα!

και εμεις όλη την ώρα μαζι είμαστε. απλα νομιζει τώρα ότι μονο αυτη είναι εγκυος και εγω όχι. νομιζει ότι μόνο αυτη εχει νευρα και πρεπει να προσεχουμε όλοι αυτην.. καταλαβες...δεν με ενοχλησε ποτε αυτο αλλα ετσι που κάνει του παιδιού μου με ενοχλά αφανταστα και με το χτεσινο ξεχιλισα δεν μπορω...

Να προσεχεις εσυ μη σου δωσει καμμια μες' στην κοιλια!!

Και η αδερφη μου ετσι παρεξηγηται μετο τιποτα, τι ειναι αυτο το πραγμα!!!

Πρεπει να προσεχω καθε μου κουβεντα που θα πω.Μετα ομως το μετανιωνει υστερα απο τα μουτρα που εχει κρατησει και με παιρνει τηλεφωνο για να ζητησει συγγνωμη.Και αυτο μπορει να μη κρατησει και πανω απο μια μερα, αλλα βραζει το αιμα της για τσαντιλες.Το ακρως αντιθετο απο εμενα!

Ρε Άννα ότι κανουμε εμεις να το κακολογήσουν να μας την πουν και όταν κάνουνκατι αυτοί πάλι εμεις έχουμε το αδικο δηλαδη..

Το παραπονω μου όμως είναι για την συμπεριφορά της στον μικρο μου... δεν μου αρεσει καθολου και της το εξηγησα απειρες φορες...τα ίδια και τα ίδια... φοραει παροπιδες και είναι καρφωνεμενη μονο στον γιο της.. δεν υπάρχει άλλο παιδι εχτος απο τον γιο της... εγω στις αρχες τον γιο της τον είχα και σαν δικο μου. οτι αγοραζα του δικού μου αγοραζα και αυτου..οταν ειδα ότι δεν κάνει τα ίδια και για τον δικο μου γιο τα έκοψα όλα. τωρα όπως συμπεριφερετε στον δικο μου σμπεριφερομαι και εγω στον δικο της... Θα μου πεις δεν φταιει το παιδι αλλα ετσι μου βγαίνει εμένα....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

καλα σ' αυτο εχεις δικιο Αντωνια , ειστε ακριβως το ιδιο, εγκυος με ενα παιδακι! δεν θα επρεπε να το βλεπει ετσι!

η δικια μου αυτο πιστευει Δωρα κ μου λεει "εσυ καλα εμεινες εγκυος, εγω ποτε θα γεννησω το πρωτο, στα 35?" της ειπε κ ο μπαμπας μου κανε παιδακι κ παντρεψου μετα αλλα αυτη δεν θελει.

BJVqp3.png

Δίκιο έχεις.. μηπως έχει ο αρραβωνιαστικος της το πρόβλημα;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Δίκιο έχεις.. μηπως έχει ο αρραβωνιαστικος της το πρόβλημα;

μπα να σκεφτεις οτι κ αυτος Σεπτεμβριο θελει γιατι Απριλιο-Ιουλιο εχει πολυ δουλεια παντα κ απο Αυγουστο χαλαρωνει! η δικια μου η αναποδη θελει μονο Πασχα!!

BJVqp3.png

Εχεις και εσυ το δικιο σου αλλα ελα στη θεση της.Εμενα παντως δε θα μου αρεσε για ενα τετοιο λογο να καθηστερησω το γαμο μου. Το μωρο εκεινη την ημερα δε μπορει να το κρατησει κανενας αλλος?? Η πεθερα σου??

Οταν γεννηθηκε ο 1ος μου γιος τον ιανουαριο του 2003, το ιδιο πασχα παντρευτηκε ο κουνιαδος μου.Πολυ απλα το πηρα μαζι μου το μωρο στο καροτσι.Βγηκε και στις φωτογραφιες με το γαμπρο και τη νυφη και με τους αλλους.Στο εστιατοριο τον ειχα στο καροτσι και κοιμοταν σκεπασμενος. Τι να καναμε, να μην πηγαιναμε στο γαμο του αδερφου του αντρα μου, γινονται αυτα τα πραγματα??

Παντως πιστευω πως ειναι υπερβολη να αναβαλλει το γαμο της για αυτο το λογο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

μπα να σκεφτεις οτι κ αυτος Σεπτεμβριο θελει γιατι Απριλιο-Ιουλιο εχει πολυ δουλεια παντα κ απο Αυγουστο χαλαρωνει! η δικια μου η αναποδη θελει μονο Πασχα!!

Δηλαδη, δεν ειναι κανονισμενο?? Σορυ εγω νομιζα οτι ηταν.

Αν τελικα θελει και ο αντρας της τοτε, μαλλον επρεπε και εκεινη να σκεφτει διαφορετικα. Παντως πες'της να βαλει μπρος για το παιδι γιατι δε σου ερχεται και οποτε το θελεις...

Διαφημίσεις

Εχεις και εσυ το δικιο σου αλλα ελα στη θεση της.Εμενα παντως δε θα μου αρεσε για ενα τετοιο λογο να καθηστερησω το γαμο μου. Το μωρο εκεινη την ημερα δε μπορει να το κρατησει κανενας αλλος?? Η πεθερα σου??

Οταν γεννηθηκε ο 1ος μου γιος τον ιανουαριο του 2003, το ιδιο πασχα παντρευτηκε ο κουνιαδος μου.Πολυ απλα το πηρα μαζι μου το μωρο στο καροτσι.Βγηκε και στις φωτογραφιες με το γαμπρο και τη νυφη και με τους αλλους.Στο εστιατοριο τον ειχα στο καροτσι και κοιμοταν σκεπασμενος. Τι να καναμε, να μην πηγαιναμε στο γαμο του αδερφου του αντρα μου, γινονται αυτα τα πραγματα??

Παντως πιστευω πως ειναι υπερβολη να αναβαλλει το γαμο της για αυτο το λογο.

δεν εχω κανεναν να το αφησω. μονο μια φιλη μου που την εμπιστευομαι, εχει κ αυτη παιδακι αλλα 2 μηνων πολυ μικρο ειναι, φοβαμαι! να το παρω μαζι μου μεσα σην τσιγαριλα ομως?ενταξει στην εκκλησια, αλλα μετα? εδω παντου καπνιζουν!

BJVqp3.png

Δύσκολη η θέση σου και σένα τώρα.. απο την μια είναι ο γάμος της αδελφης σου και αφού δεν θελει να το ακυρωσει για 5 μηνες μετα θα αναγκαστεις να πας με το μικρο και να ταλεπωρειτε και αυτό και εσύ και δεν θα χαρεις και τον γαμο της αδελφης σου όπως θες....και αυτή δεν σκέφτεται το βρέφος; κρίμα ειναι ρε παιδί μου.. καλα αφού αύτή δεν σκέφτεται το μωρό εσυ όταν νιωσεις ότι το παιδι ταλαιπωρείτε θα φύγεις λογικα.. φυσικα το παιδι θα κοιματε στο καριτσακι του αλλα σε πολυκοσμια 2 μηνων μωρο να σκύβουν ολοι να το δουν κλπ είναι καπως...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κοριτσια, μπορειτε να κατσετε πολυ ωρα ανασκελα στο κρεβατι??

Εγω αν κατσω πανω απο 5 λεπτα νομιζω οτι θα πνιγω, πως κατι θα με βρει.Μονο με διπλο μαξιλαρι μπορω.

Δηλαδη, δεν ειναι κανονισμενο?? Σορυ εγω νομιζα οτι ηταν.

Αν τελικα θελει και ο αντρας της τοτε, μαλλον επρεπε και εκεινη να σκεφτει διαφορετικα. Παντως πες'της να βαλει μπρος για το παιδι γιατι δε σου ερχεται και οποτε το θελεις...

οχι δεν ειναι κανονισμενο, τωρα ψαχνουν μαγαζι , ως την αλλη βδομαδα θα εχουν αποφασισει!

παρεπιπτοντως κ εγω ετσι ελεγα για το παιδι κ με την πρωτη προσπαθεια εγινε, αλλα πιστευω οτι ημουν παρα παρα παρα πολυ τυχερη!:D

BJVqp3.png

Κορίτσια σας αφήνω για λίγο.... Θα βάλω λίγο ένα επεισόδιο τούρκικο να δω..Μην κοροϊδεύεται,πρεπει να βρω κατι όλη μερα να περνάει η ωρα μου..Βλέπω αυτο στον Αντ1 τον πειρασμο,αλλά τα βλεπω στο webtv.Αντε τα λεμε μετα!!Φιλια

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...