Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια, τι κανετε? εμεις θα φαμε παστιτσιο απο προχθες κ σουπα λαχανικων απο χθες. το βραδυ λεει ο αντρας μου να φαμε εξω αλλα εγω αγχωθηκα με τα κιλα κ δεν θελω!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια, τι κανετε? εμεις θα φαμε παστιτσιο απο προχθες κ σουπα λαχανικων απο χθες. το βραδυ λεει ο αντρας μου να φαμε εξω αλλα εγω αγχωθηκα με τα κιλα κ δεν θελω!

Αντε καλέ βγές εκει με τον αντρα σου να φάτε!!! Τι αγχώνεσαι θα τα χασουμε τα κιλα!! Μωρό εχουμε μεσα μας οχι βαμβακι!!! Ποσα πήρες και σκας?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τελικα οι περισσοτερες σημερα εχουμε ξεκαθαρισμα στο ψυγειο μας εε???:P:p

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αντε καλέ βγές εκει με τον αντρα σου να φάτε!!! Τι αγχώνεσαι θα τα χασουμε τα κιλα!! Μωρό εχουμε μεσα μας οχι βαμβακι!!! Ποσα πήρες και σκας?

4 πηρα αλλα μου την ειπε η γιατρος κ ντρεπομαι οταν ξαναπαω να εχω παρει πολλα! κ αφου τα γλυκα δεν βλεπω να τα κοβω ας κοψω το απ'εξω! αν αντεξω φυσικα!!:D

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Αντε καλέ εγώ αυτές τις φοβάμαι για μαύρες μαγείες και τετοια... Μακρυα!!!!

χαχαχα καλα και εγω χ....ζω για τέτοια δεν το συζητώ.. αυτή πήγε και της ειπαν τα χαρτια.. της βρήκε παρα πολλα πραγματα βρε παιδι μου πως τα καταφερνουν και πως τα βρησκουν αυτες;;;:rolleyes::rolleyes:

Κοριτσια την γνώμη σας για κατι άλλο...Σας τρέλλανα σήμερα μου φένετε:D:D

χτες καθομασταν με την αδελφη μου στον καναπε και ήταν ο γιος μου στην μεση μας. και το παιδι έπαιζε και σαν πολυ ζωηρό που είναι σηκωνοταν και καθοταν αποτομα με τον ποπο (στον καναπε) και γελαγαμε. σε κάποια φάση οπως πηγε να καθησει ακούμπησε στην κοιλια της και αρχισε να του φωναζει σαν υστερικη...της είπα να μην φωναζει και ότι δεν φταιει το μωρο που δεν καταλαβαίνει και απλα επαιζε αλλα φταιει αυτη που δεν προσεχει... δηλαδη εμενα ο γιος της ποσες φορες μου έχει χτυπησει καταλαθος και οποτε με δει θελει να τον σηκωνω πανω μου και μπορει να τον κραταω και αρκετη ωρα. μετα απο λιγο καθησε με τον ίδιο τρόπο και τον έβλεπε σαννα του έλεγε ελα ξανα για να σου θυμωσω πάλι.. εγω μολις καταλαβα την προθεση της πηρα το μωρο μου και έφυγα.. Νευριασα παρα πολυ γιατι όταν εμεινα εγκυος εγω δεν είπε κανενας προσεχετε την Αντωνια ή δεν θύμωσε κανεις (ουτε εγω) του γιου της και τον έχω στα όπα όπα τον έχω...και η αλήθεια δεν περιμενα κατι τέτοιο απο την ιδια την αδελφη μου... Αποφασισα να μην ξαναπαω και δεν με νοιαζει αν είναι αδελφη μου.. πειράχτηκα παρα πολυ..

Μου φένεται ότι σήμερα είμαι εγω με τα ψυχολογικα μου.......

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Δε μπορω αλλο με αυτον τον εφιαλτη!!!

Δικαιολογουμαστε ομως ετσι δεν ειναι??? Μετα ουτως η αλλως θα πρεπει να προσεχουμε και να μη τρωμε τα βραδια για να τα χασουμε.Ας φαμε λοιπον τωρα που μπορουμε!!;)

Ναι μάλλον σήμερα θέλεις περισσότερα χαδάκι και αγκαλίτσες απο άλλη φορά!! Κοίτα πιστεύω οτι επειδη η αδερφη σου έχει θαρρος κ εσενα κ τον μικρό αντεδρασε έτσι... Εγκυος ειναι κ αυτη και φοβηθηκε για την κοιλια της? Ε βρε μην τα παιρνεις ετσι και λες δεν θα ξαναπας στην αδερφη σου!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

χαχαχα καλα και εγω χ....ζω για τέτοια δεν το συζητώ.. αυτή πήγε και της ειπαν τα χαρτια.. της βρήκε παρα πολλα πραγματα βρε παιδι μου πως τα καταφερνουν και πως τα βρησκουν αυτες;;;:rolleyes::rolleyes:

χτες καθομασταν με την αδελφη μου στον καναπε και ήταν ο γιος μου στην μεση μας. και το παιδι έπαιζε και σαν πολυ ζωηρό που είναι σηκωνοταν και καθοταν αποτομα με τον ποπο (στον καναπε) και γελαγαμε. σε κάποια φάση οπως πηγε να καθησει ακούμπησε στην κοιλια της και αρχισε να του φωναζει σαν υστερικη...της είπα να μην φωναζει και ότι δεν φταιει το μωρο που δεν καταλαβαίνει και απλα επαιζε αλλα φταιει αυτη που δεν προσεχει... δηλαδη εμενα ο γιος της ποσες φορες μου έχει χτυπησει καταλαθος και οποτε με δει θελει να τον σηκωνω πανω μου και μπορει να τον κραταω και αρκετη ωρα. μετα απο λιγο καθησε με τον ίδιο τρόπο και τον έβλεπε σαννα του έλεγε ελα ξανα για να σου θυμωσω πάλι.. εγω μολις καταλαβα την προθεση της πηρα το μωρο μου και έφυγα.. Νευριασα παρα πολυ γιατι όταν εμεινα εγκυος εγω δεν είπε κανενας προσεχετε την Αντωνια ή δεν θύμωσε κανεις (ουτε εγω) του γιου της και τον έχω στα όπα όπα τον έχω...και η αλήθεια δεν περιμενα κατι τέτοιο απο την ιδια την αδελφη μου... Αποφασισα να μην ξαναπαω και δεν με νοιαζει αν είναι αδελφη μου.. πειράχτηκα παρα πολυ..

Να προσεχεις εσυ μη σου δωσει καμμια μες' στην κοιλια!!

Και η αδερφη μου ετσι παρεξηγηται μετο τιποτα, τι ειναι αυτο το πραγμα!!!

Πρεπει να προσεχω καθε μου κουβεντα που θα πω.Μετα ομως το μετανιωνει υστερα απο τα μουτρα που εχει κρατησει και με παιρνει τηλεφωνο για να ζητησει συγγνωμη.Και αυτο μπορει να μη κρατησει και πανω απο μια μερα, αλλα βραζει το αιμα της για τσαντιλες.Το ακρως αντιθετο απο εμενα!

ελα καλε αδερφη ειναι, τη συγχωρεις θες δεν θες! εμενα η αδερφη μου με περναει 1 χρονο κ ειμαστε ολη την ωρα μαζι. μενει 2 πολυκατοικιες πιο κατω απο μενα κ ολη την ωρα πηγαινοερχομαστε ή μιλαμε στο τηλ. εχουμε μαλωσει απειρες φορες κ της το κραταω κ δεν της μιλαω αλλα μετα απο 1-2 μερες μου λειπει κ τελικα τα ξεχναω ολα!

BJVqp3.png

Ναι μάλλον σήμερα θέλεις περισσότερα χαδάκι και αγκαλίτσες απο άλλη φορά!! Κοίτα πιστεύω οτι επειδη η αδερφη σου έχει θαρρος κ εσενα κ τον μικρό αντεδρασε έτσι... Εγκυος ειναι κ αυτη και φοβηθηκε για την κοιλια της? Ε βρε μην τα παιρνεις ετσι και λες δεν θα ξαναπας στην αδερφη σου!!

Ναι όμως με πέρνει το παραπονω γιατι και πολυ πριν μείνει έγκυος έκανε σαννα και δεν ΄το ήθελε το μωρο...και τώρα με την εγκυμοσύνη ένιωσα ότι ξέσπασε πάνω του..δεν μου αρέσει αυτό..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ναι όμως με πέρνει το παραπονω γιατι και πολυ πριν μείνει έγκυος έκανε σαννα και δεν ΄το ήθελε το μωρο...και τώρα με την εγκυμοσύνη ένιωσα ότι ξέσπασε πάνω του..δεν μου αρέσει αυτό..

Ναι αν μιλάει πάντα αποτομα στο παιδι θα μαθει κ αυτο ετσι(οπως και κανει)... Πες της με τροπο να μην φωναζει μπροστα στο παιδι... Αλλα με τροπο γιατι ξερω κι εγω απο τον αδερφο μου πρεπει να βρεις το κουμπι του για να μην τσατιζεται με το παραμικρο!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...