-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 26 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:
Όχι δεν έχω κάνει υστεροσκοπηση, στο χειρουργείο που εκανα για αφαίρεση εξωμητριου μου είπαν πως ήταν όλα καλά, εκανα μετά και σαλπιγγογραφια πάλι ολα καλά, 12.5 ηταν το ενδομητριο μου σε φυσικό κυκλο
Δεν θέλει να πάρω πολλά φάρμακα, όσες φορές κι αν το εξήγησα και εγώ κ ο γιατρός δεν θέλει, προτιμάει να κάνουμε μικρούς κύκλους και όποτε έρθει.. βέβαια αρχές Μαΐου έχουμε ραντεβού με τον εξωσωματικο για να δούμε πως θα προχωρήσουμε, ίσως του πω να μου δώσει λίγες πάρα πάνω δόσεις..
Κορίτσι είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση. Κι εγώ έχω ραντεβού την άλλη βδομάδα για να μου δώσει το πρωτόκολλο διέγερσης να μαζέψουμε εκ νέου. Εγώ βιταμίνες παίρνω σχεδόν όλη μου τη ζωή, προβιοτικά επίσης, δεν καπνίζω, δεν πίνω, περπατάω κάθε μέρα 2 ώρες και κάνω και λίγο πιλάτες ή γιόγκα, τώρα το καλοκαίρι πάω και κολυμβητήριο ή τουλάχιστον πήγαινα, φέτος δεν ξέρω αν θα με αφήσει ο γιατρός. Και πάλι 2 μέτριες βλαστοκύστες είχα. Ο γιατρός μου θέλει να δούμε εκ νέου τον παράγοντα σπερμα, πιο αναλυτικά και να επαναλάβουμε κάποιες εξετάσεις απλά για να είμαστε σίγουροι. Επίσης ο ενδοκρινολόγος μου άλλαξε την δόση στο χάπι για την αντίσταση στην ινσουλίνη, η οποία ενώ μειώθηκε ο δείκτης της και κανονικά θα έκοβα το χάπι, θέλει να μου το συνεχίσει για να ενισχύσει την ποιότητα των ωαρίων. Συζήτησε πάλι με τον ενδοκρινολόγο σου ίσως να σου αλλάξει κάποια δοσολογία ή να κάνετε κάποιες επιπλέον εξετάσεις. Η μόνη κατάχρηση που κάνω είναι που πίνω 3 καφέδες την ημέρα κι αυτό το είχα κόψει, μετά την μηδενική χοριακη ξανακύλησα 😂
Εγω έχω κάνει και υστεροσκοπηση (στο χειρουργείο του εξωμήτριου το τι συμβαίνει εντός μήτρας δεν το βλέπεις), είχα θέμα με το σχήμα, το διόρθωσα, έκανα μικροβιωμα όλα καλά, έκανα ανοσολογικής και αιματολογικές για τα πάντα, δεν είχα τίποτα, κάναμε καρυοτυπο τίποτα κ εκεί. Και πάλι δύο μέτριες βλαστοκύστες με μηδέν χοριακή 🫠Πλέον περάσαμε και επίσημα στο «ανεξήγητη υπογονιμότητα». 🤦♀️
-
Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012
-
Θέματα
-
- 12.884 απαντήσεις
- 1.300.868 εμφανίσεις
-
- 11.405 απαντήσεις
- 2.280.370 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 135 απαντήσεις
- 155.525 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 517.844 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 157.382 εμφανίσεις
-
-
-
- 6 απαντήσεις
- 87 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 1.797 εμφανίσεις
-
- 2.548 απαντήσεις
- 155.459 εμφανίσεις
-
- 140 απαντήσεις
- 14.740 εμφανίσεις
-
- 12.884 απαντήσεις
- 1.300.868 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 250 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2 3 4
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 45 απαντήσεις
- 4.628 εμφανίσεις
-
- 1.959 απαντήσεις
- 286.031 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 38
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 558 απαντήσεις
- 128.569 εμφανίσεις
-
- 28.410 απαντήσεις
- 3.666.384 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα