Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Έχεις ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μαύρα.Και εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξέταση δεν θα είχε νόημα,τα έχεις κάνει όλα.Ισως είναι θέμα εμβρύων τελικά.Για σπέρμα δεν μας είπες αν το τσεκαρατε,αλλά θεωρώ πως το έχετε κάνει.Κανε στοχευμένες επαφές τις ημέρες τις ωορρηξίας και δοκίμασε και αυτό με τον υπέρηχο στο γυναικολόγο για παρακολούθηση της ωορρηξίας και οβιτρελ,μια φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.

Σε ποια ηλικία όμως? Όλα αυτά που σας είπα, τα έκανα για απόκτηση 2ου παιδιού. Για να αποκτήσω το 1ο, προσπαθουσαμε αρχικά 1 χρόνο χωρίς αποτέλεσμα, 33,5 εγώ τότε ηλικία. Στο σύζυγο είχε βρεθεί χρόνια προστάτιδα η όποια και αντιμετωπιστηκε. Εκανα 4 σπερματεγχυσεις, οι 3 με αρνητικη χοριακη και η 4η με χοριακη 25,δηλαδή βιοχημική κύηση. Περνάω από επιτροπή για εξωσωματική και πριν ξεκινήσουμε μένω μόνη μου έγκυος. Εξελίχθηκε σε ανεμβρυική κύηση. Μετά από λίγους μήνες μένω ξανά έγκυος, χοριακη που δε διπλασιαστηκε, αποβολή. Μετά από λίγους μήνες ξανά έγκυος, χοριακη που έφτασε μέχρι το 6000 και μετά άρχισε να πέφτει. Μου λέει ο γιατρός σταματά να δούμε τι φταίει. Επισκέφτηκα πολλούς γιατρούς διαφορων ειδικοτήτων. Ήδη από την ανεμβρυική κύηση είχα κάνει πολλές εξετάσεις. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη πήρα Glucophage και κάποια στιγμή πήραμε αντιβίωση και οι δύο για μικρόβια. Λίγους μήνες μετά έμεινα έγκυος στο γιο μου. Προληπτικά έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη ενεσεις αντιπηκτικες. Είχα μια πολύ ήρεμη εγκυμοσύνη και γέννησα με τεχνητούς πόνους φυσιολογικα την 40η εβδομάδα. Μετά από ένα χρόνο έγιναν προσπάθειες για 2ο παιδί, στα 38 μου πλέον και μάλιστα κάποιοι μήνες συντονισμένα με υπέρηχο. Πίστεψα ότι δε θα ταλαιπωρηθώ τόσο ξανά. Άρα κουβαλάω μια ταλαιπωρία πολλών χρόνων... 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εχει Ιασω κ στη Λαρισα! πηρα τηλ κ ειπα θελω ναρθω για ενα υπερηχο γιατι εχω ενοχλησεις κ η γιατρος μου λειπει. μου λενε ελα κ τωρα αν θες αλλα επειδη ηθελα να κανω μπανακι πρωτα κλεισαμε ραντεβου για μετα απο 1 ωρα περιπου. πηγα, εκανα υπερηχο με εναν καταπληκτικο γιατρο οπως ειπα , πληρωσα 30 ευρω κ εφυγα!

απ'οτι ξερω βεβαια δεν εχει κ πολυ κοσμο το Ιασω εδω ισως γιαυτο με δεχτηκαν αμεσως.τελεια εξυπηρετηση παντως

ωραια δεν ειναι που εχει κεφαλι κ χερια τωρα? δεν ειναι φασολι πλεον, εχει ακρα !!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

συνδυασμος των δυο μου ειπε! απλα επειδη χθες πονουσα προς αριστερα μου ειπε πιο πολυ εντερο.πολυ καλος γιατρος παντως, μια ωρα με κοιτουσε για να μας πει το φυλλο, δεν ειδε τιποτα ομως. σωτηρια παντως το Ιασω, πας οτι ωρα θες αλλα δεν εχει την ταλαιπωρια του δημοσιου!

Οτι πληρωνεις παιρνεις σε αυτην τη χωρα!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Α ναι; Και εσάς γύρω στα 3 εκ. είναι; Αυτό σημαίνει ότι όλα πηγαίνουν καλά!

Πάντως θέλει προσοχή. Εμένα αυτός ο γιατρός μου είπε ότι σε μια μεριά του σάκου φαίνεται ότι είχα αποκόλληση αλλά τώρα επουλώνεται. Αγχώθηκα βέβαια. Αυτός είπε ότι όλα καλά τώρα απλά γενικά να προσέχω. Εγώ βέβαια δεν τον παίρνω και πολύ στα σοβαρά γιατί όπως σας είπα δεν φημίζονται εδώ όλοι για την επιστημοσύνη τους!

Εσυ κοιτα να προσεχεις και να ξεκουραζεσαι γιατι ειτε αυτος ειναι αναξιοπιστος ειτε ειναι κακος γιατρος δεν νομιζω να εχει καποιο οφελος να σου πει για την αποκολληση.Πιο πολυ για το καλο σου νομιζω σε ενημερωσε.

Εκτος και αν δε φοβασαι,τοτε παω πασο!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Α! Ξέχασα να σας πω ότι τελικά πήγα σήμερα στο νοσοκομείο.

Όλα μια χαρά το φασολάκι είναι 3,35 εκ. και ακούσαμε καθαρότατα την καρδούλα. Απλά ο γιατρός μου είπε ότι φάνηκε σε ένα σημείο ότι μάλλον είχα ελαφριά αποκόλληση η οποία τώρα επουλώνεται και γενικά δεν πρέπει καθόλου να κουράζομαι. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που μου είπε με άγχωσε αλλά αφού τώρα είναι όλα καλά πρέπει να είμαι περισσότερο αισιόδοξη.

Τώρα αναμένω κι εγώ την αυχενική στις 23 Αυγούστου.

Μπραβο Κασσανδρα,τελεια τα νεα σου και απο εσενα!!:PΕιδατε κοριτσια τι ωραια που νιωθεις και τι ανακουφιση με το να πετας και εναν υπερυχο στο ασχετο?Πως μπορεις αλλιως να εισαι σιγουρη?Ακουτε και τις πιο εμπειρες!;)Ενταξει δεν ειπαμε να κανεις καθε εβδομαδα αλλα οταν σου λενε στον 1ο υπερυχο ελα μετα απο 1 μηνα η' ελα κατευθειαν για την αυχενικη, ολες οι γυναικες πανε ενδιαμεσα.Η ψυχολογικη ηρεμια ειναι το παν στην εγκυμοσυνη!!Εγω τωρα θα ξαναπαω στις αρχες Σεπτεμβριου, που εχω την αμνιοπαρακεντηση στην Αθηνα αυτη τη φορα.Ως τοτε ομως περιμενω να το ακουσω και ετσι απο κει και μετα εισαι συνεχεια σε επικοινωνια μαζι του, και δε χρειαζονται ουτε υπερυχοι ουτε τιποτα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Οι δικες μου ειναι 22.2 .10., οποτε ειναι κοντα! Πανω στην τρέλα τους, αλλα εχουν τοσο γέλιο. Εγω ξεκινάω δυναμικά την ημέρα κ εκει γυρω στις 8 τι βράδυ με εχουν εξοντώσει, οποτε θελω να τις παιρνουν για λίγο ή οι γιαγιαδες ή ο άντρας μου, για κανένα μισάωρο να χαλαρώνω. Ο μεγάλος σου πόσο είναι?

Παντως αυτο με την περιοδο της εγκυμοσυνης πιστευω είναι κ ανάλογα με την εγκυμοσυνη κ ποια εγκυμοσυνη ειναι.Δηλ. στην 1η μου εγκ. περασα πολλά αλλά ασχολιομουν ολο με την κοιλιά μου, να φαω υγιεινα, να βάλω τραγουδάκια κλπ. Ακομη κ οι γυρω μου ηταν πιο τρυφεροι. Τωρα μερικες φορες απο το τρέξιμο με τις μικρές ξεχνάω οτι ειμαι έγκυος, δηλ. δεν δινω ολη μου την προσοχη σε αυτην.Σκεφτομαι βεβαια τι φατσάκι θα ειναι αυτο κ τελικά με πιάνουν χαρούλες που θα ειμαι μικρή ακομη ηλικιακα για να μπορέσω να φέρω βολτα 3 μωρα. Ελπιζω μονο να μην κανω τα ιδια λάθη με τις μικρες, τις οποιες αν κ διδυμες τις μεγαλώσαμε σαν πριγκιποπουλες με πολλες αγκαλιες κλπ. Τωρα θελω να το μαθω να τρώει κ μετά να κοιμαται μονο στο κουνάκι του, χωρις κουνηματα κ αγκαλιες...μου τα λέγανε κ τοτε κ τους έλεγα δε θα κάνω στα πολυτιμά μου ολη την ώρα αγκαλιες???:shock: Μέχρι που τα έφτυσα κ ησυχασα.:cool:

ακριβως ενα μηνα διαφορα! 22/3/10 η μικρη μου! ο μεγαλος ειναι 2,5 (ιανουαριος του 09).

οντως εχει σημασια ποια εγκυμοσυνη ειναι, αλλα και αν δουλευεις η οχι. εγω στην 1η οσο δουλευα, ασχολουμουν λιγο με την εγκυμοσυνη. μετα που ειχα προβληματα, μονο με αυτην ασχολουμουν! στη δευτερη εγκυμοσυνη, δε δουλευα, αλλα επειδη ειχα το μωρο, σχεδον καθολου δεν ασχολουμουν. μονο ανησυχουσα πολυ για τη νεα γριπη που τοτε ειχε πρωτοεμφανιστει και ελεγαν διαφορα για τις εγκυους... τωρα στην τριτη, δουλευω, εχω και τα μωρα, αστα να πανε. αδικημενο το τριτο!

και για τις αγκαλιες...ειναι και στο παιδι. ο μεγαλος, απο τις πρωτες μερες ηθελε αγκαλιες και το ματι γαριδα. δεν κοιμοταν με τιποτα. εβαζα το περιστρεφομενο με τη μουσικη και επαιρνε εμενα ο υπνος, οχι το μωρο! και απο 3,5-4 μηνων ηθελε αγκαλια να περπαταμε και να τον κραταμε ορθιο για να κοιταει τριγυρω. η μικρη...τους τρεις πρωτους μηνες της ζωης της κοιμοτανε. ουτε αγκαλιες, ουτε τιποτα! νομιζω οτι αν και η μικρη ειχε ανησυχιες, παλι θα την επαιρνα αγκαλιες. δε θα την αφηνα να κλαιει. και τωρα οταν γεννηθει το νεο μελος με το καλο, πιστευω θα πραξω αναλογα με το παιδι. αν κοιμαται συνεχεια, εννοειται οτι δεν θα το εχω ολο αγκαλιες. θα δειξει!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

ωραια δεν ειναι που εχει κεφαλι κ χερια τωρα? δεν ειναι φασολι πλεον, εχει ακρα !!

πραγματι υπεροχοοοο!!! αρχιζει να μοιαζει με ανθρωπακι!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ναι πραγματι δεν ηξερα οτι εχεις περασει ολα αυτα κ λυπαμαι πολυ..ημουν διακοπες οταν πρωτομπηκες νομιζω και δεν διαβαζα τα παντα.

η αυχενικη διαφανεια γινεται συνδιαστικα με μια εξεταση αιματος. Αυτη μετραει την χοριακη και την πρωτεινη papp-a σε συνδιασμο μεταξυ τους και δινουν πιθανοτητες. Επειδη ειχα πολυ υψηλη χωριακη μου ειχε φανει παραξενο.

δεν ξερω ομως αν εχω ουσιαστικα λογο να ανυσηχω, εχω να δω την χωριακη μου αρκετες εβδομαδες οποτε δεν εχω ιδεα σε τι επιπεδα ειναι. κ εκτος αυτου ολα πανε καλα μεχρι τωρα οποτε προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη!

Τι είναι το τεστ PAPP-a;

Είναι ο προσδιορισμός στο αίμα της πρωτεϊνης PAPP-a και της ελεύθερης β χοριακής γοναδοτροπίνης. Γυναίκες που κυοφορούν έμβρυα με σύνδρομο Down έχουν χαμηλή πρωτεϊνη PAPP-a και υψηλή β-χοριακή γοναδοτροπίνη. Αν η συγκεκριμένη μέτρηση συνδυαστεί με το υπερηχογράφημα αυχενικής διαφάνειας, τότε η ευαισθησία ανίχνευσης του συνδρόμου Down αυξάνεται κατά πολύ (πάνω από 90%).

Μην αγχωνεσαι και μη βαζεις κακες σκεψεις με το μυαλο σου!Ισως η β' χοριακη γοναδοτροπινη, να μην εχει καμμια σχεση με τη β' χοριακη.Στο ειπε γιατρος?Γιατι αν το ειδες μονη σου στο internet,σε πληροφορω οτι και ο γυναικολογος μου και ο ενδοκρινολογος μου, μου λενε οτι οσο κοιτας στο internet για ιατρικα θεματα τοσο τρελαινεσαι!!Επειτα και η ιδια ορμονη να ειναι αυτη να ξερεις πεφτει καποια στιγμη στην 10η εβδομαδα οπως μου εχει πει ο γιατρος μου.:PΓι'αυτο σου λεω μη σκοτιζεις το μυαλουδακι σου, θα δεις που ολα καλα θα πανε!!Βρε κοριτσια αφου φτασαμε ολες ως εδω μια χαρα θα παμε μεχρι το τελος!!!Οι κρισιμες εβδομαδες περασαν:!::!::!:

Το μωρο ειναι λογικο οτι απο τη στιγμη που γεννιεται θελει τη ζεστη αγκαλια μας εφοσον εφυγε απο την ζεστη φωλιτσα του.Για μενα δεν υπαρχουν κανονες και πρεπει οσον αφορα την αγκαλια που θα προσφερω στο παιδι μου.Και ας την ''εκμεταλλευτει'' στη συνεχεια.Οπως το μωρο εχει αναγκη την αγκαλια μας,ισως και η μανα να εχει αναγκη την αγκαλια του παιδιου της,το εχετε σκεφτει αυτο?

Πως θα σας φαινοταν να ζηταγατε απο το παιδι σας να σας σφιξει μια δυνατη αγκαλια και αυτο να σας την αρνηθει?

Πολλοι μου λεγανε πριν καν γεννησω να μην το κακομαθω με αγκαλιες,να το αφηνω μονο του για να μαθει και να μη με ζορισει στη πορεια και πραγματικα τους κοιταζα και απορουσα με τις βλακεις που ακουγα.Εννοειτε οτι δεν εκανα τιποτα απολα αυτα,εκανα οτι ενιωθα και ας μην αρεσε σε πολλους.Εξαλλου το παιδι ειναι δικο μου και ικανοποιω τα συναισθηματα μου με το να το κρατω στην αγκαλια μου!!!

Ο καθενας κουμαντο στο σπιτι του!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

ακριβως ενα μηνα διαφορα! 22/3/10 η μικρη μου! ο μεγαλος ειναι 2,5 (ιανουαριος του 09).

οντως εχει σημασια ποια εγκυμοσυνη ειναι, αλλα και αν δουλευεις η οχι. εγω στην 1η οσο δουλευα, ασχολουμουν λιγο με την εγκυμοσυνη. μετα που ειχα προβληματα, μονο με αυτην ασχολουμουν! στη δευτερη εγκυμοσυνη, δε δουλευα, αλλα επειδη ειχα το μωρο, σχεδον καθολου δεν ασχολουμουν. μονο ανησυχουσα πολυ για τη νεα γριπη που τοτε ειχε πρωτοεμφανιστει και ελεγαν διαφορα για τις εγκυους... τωρα στην τριτη, δουλευω, εχω και τα μωρα, αστα να πανε. αδικημενο το τριτο!

και για τις αγκαλιες...ειναι και στο παιδι. ο μεγαλος, απο τις πρωτες μερες ηθελε αγκαλιες και το ματι γαριδα. δεν κοιμοταν με τιποτα. εβαζα το περιστρεφομενο με τη μουσικη και επαιρνε εμενα ο υπνος, οχι το μωρο! και απο 3,5-4 μηνων ηθελε αγκαλια να περπαταμε και να τον κραταμε ορθιο για να κοιταει τριγυρω. η μικρη...τους τρεις πρωτους μηνες της ζωης της κοιμοτανε. ουτε αγκαλιες, ουτε τιποτα! νομιζω οτι αν και η μικρη ειχε ανησυχιες, παλι θα την επαιρνα αγκαλιες. δε θα την αφηνα να κλαιει. και τωρα οταν γεννηθει το νεο μελος με το καλο, πιστευω θα πραξω αναλογα με το παιδι. αν κοιμαται συνεχεια, εννοειται οτι δεν θα το εχω ολο αγκαλιες. θα δειξει!

Κοριτσια αυτο με τις αγκαλιες ειναι ενα θεμα!!

Θυμαμαι στο ΙΑΣΩ τις εβλεπα που τα εβαζαν για υπνο στα κρεβατακια τους χωρις κανενα κουνημα, και κοιμοντουσαν μονα τους.Πηγαμε και εμεις στο σπιτι με το πρωτο παιδι καναμε το ιδιο, μια χαρα τον πρωτο καιρο!

Οταν αρχισαν ομως οι κολικοι και επρεπε να το ηρεμησουμε απο το κλαμα, τοτε ηταν που εμαθε στις αγκαλιες για τα καλα!!Ευτυχως που ο αντρας μου με βοηθαει, δεν εχω παραπονο!Για να σταματησουμε τις αγκαλιες ειδαμε και παθαμε!!Αυτο κρατησε μηνες!

Ο δευτερος ευτυχως δεν ειχε κολικους και ετσι κοιμοταν ησυχα απο μικρος οποτε ειχε παρει καλη σειρα.:)

Το μωρο ειναι λογικο οτι απο τη στιγμη που γεννιεται θελει τη ζεστη αγκαλια μας εφοσον εφυγε απο την ζεστη φωλιτσα του.Για μενα δεν υπαρχουν κανονες και πρεπει οσον αφορα την αγκαλια που θα προσφερω στο παιδι μου.Και ας την ''εκμεταλλευτει'' στη συνεχεια.Οπως το μωρο εχει αναγκη την αγκαλια μας,ισως και η μανα να εχει αναγκη την αγκαλια του παιδιου της,το εχετε σκεφτει αυτο?

Πως θα σας φαινοταν να ζηταγατε απο το παιδι σας να σας σφιξει μια δυνατη αγκαλια και αυτο να σας την αρνηθει?

Πολλοι μου λεγανε πριν καν γεννησω να μην το κακομαθω με αγκαλιες,να το αφηνω μονο του για να μαθει και να μη με ζορισει στη πορεια και πραγματικα τους κοιταζα και απορουσα με τις βλακεις που ακουγα.Εννοειτε οτι δεν εκανα τιποτα απολα αυτα,εκανα οτι ενιωθα και ας μην αρεσε σε πολλους.Εξαλλου το παιδι ειναι δικο μου και ικανοποιω τα συναισθηματα μου με το να το κρατω στην αγκαλια μου!!!

Αυτο παλι με τις συμβουλες του καθενος που το πας?Φυσικα ο καθενας κουμαντο στο σπιτι του!!

Να σου πουν και τι θα κανεις με το παιδι σου?Οτι νιωθει η καθε μανα θα κανει, εκεινη που το εφερε στον κοσμο!:roll:

Διαφημίσεις

συμφωνω με αυτα που λες! εννοειται οτι η αγκαλια ειναι και της μανας αναγκη. πολυ μεγαλη κιολας. και γω το βραδυ που πηγαινω τα μικρα για υπνο και ξαπλωνω μαζι τους και τα παιρνω αγκαλια, ειναι και δικη μου αναγκη. και οταν ο αντρας μου μου λεει να μην πηγαινω για να μαθουν να κοιμουνται μονα τους, δεν μπορω. ειναι σαν εξαρτηση.

αλλα αυτο που ελεγα πριν ειναι αλλο. αν ενα μωρο κοιμαται απο την αρχη μονο του στην κουνια του, δεν θα το μαθω να κοιμαται αγκαλια. θα το αφησω οσο καθεται. αν δω οτι κλαιει, εννοειται οτι θα το παρω. αλλα αλλιως ειναι με το ενα και αλλιως με τα δυο. με το ενα, το παιρνεις αγκαλια οποτε θες. δεν εχεις αλλο απο πισω να κλαιει. με τα δυο... οταν γυρισα με το 2ο στο σπιτι και τη θηλαζα, και ο "μεγαλος" 14 μηνων μου ελεγε "πα" δηλαδη επανω, να τον παρω και αυτον αγκαλια και εκλαιγε, εκλαιγα και γω μαζι...

Αυτο παλι με τις συμβουλες του καθενος που το πας?Φυσικα ο καθενας κουμαντο στο σπιτι του!!

Να σου πουν και τι θα κανεις με το παιδι σου?Οτι νιωθει η καθε μανα θα κανει, εκεινη που το εφερε στον κοσμο!:roll:

αυτες οι συμβουλες...μεχρι και πως να κραταω το βυζι στο θηλασμο ακουσα...η πεθερα που ολα τα ξερει και εχει μεγαλωσει τοσα παιδια....

συμφωνω με αυτα που λες! εννοειται οτι η αγκαλια ειναι και της μανας αναγκη. πολυ μεγαλη κιολας. και γω το βραδυ που πηγαινω τα μικρα για υπνο και ξαπλωνω μαζι τους και τα παιρνω αγκαλια, ειναι και δικη μου αναγκη. και οταν ο αντρας μου μου λεει να μην πηγαινω για να μαθουν να κοιμουνται μονα τους, δεν μπορω. ειναι σαν εξαρτηση.

αλλα αυτο που ελεγα πριν ειναι αλλο. αν ενα μωρο κοιμαται απο την αρχη μονο του στην κουνια του, δεν θα το μαθω να κοιμαται αγκαλια. θα το αφησω οσο καθεται. αν δω οτι κλαιει, εννοειται οτι θα το παρω. αλλα αλλιως ειναι με το ενα και αλλιως με τα δυο. με το ενα, το παιρνεις αγκαλια οποτε θες. δεν εχεις αλλο απο πισω να κλαιει. με τα δυο... οταν γυρισα με το 2ο στο σπιτι και τη θηλαζα, και ο "μεγαλος" 14 μηνων μου ελεγε "πα" δηλαδη επανω, να τον παρω και αυτον αγκαλια και εκλαιγε, εκλαιγα και γω μαζι...

αχ κοριτσια εχω λιωσει με τα μωρακια σας και τις αγκαλιες... δεν πρεπει να υπαρχει πιο ομορφο συναισθημα...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αυτες οι συμβουλες...μεχρι και πως να κραταω το βυζι στο θηλασμο ακουσα...η πεθερα που ολα τα ξερει και εχει μεγαλωσει τοσα παιδια....

Και η οποια πεθερα που ολα τα ξερει στα νιατα της δε θα ηθελε να ακουσει και εκεινη συμβουλες!

Για το καθε παιδι ειναι Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ και κανενας αλλος!Οσο υπαρχει το μητρικο ενστικτο ολοι οι αλλοι περιτευουν!

Αχ, ηθελα να'ξερα εγω τι πεθερα θα γινω?Μηπως μετα απο 30 χρονια λεω και εγω αλλα?:rolleyes:

αχ κοριτσια εχω λιωσει με τα μωρακια σας και τις αγκαλιες... δεν πρεπει να υπαρχει πιο ομορφο συναισθημα...

Σιγουρα δεν υπαρχει!

Θα δεις που απο τη στιγμη που γεννιεται ολες σου οι σκεψεις και οι προτεραιοτητες ειναι γυρω απο αυτο!Αλλαζει η ζωη σου στην κυριολεξια!!

Γι'αυτον ακριβως το λογο πρεπει να υπαρχει και μια σωστη και τελεια σχεση με τον ανθρωπο σου, γιατι αν δεν υπαρχει αυτο ποτε ενα παιδι δεν τη φτιαχνει απο μονο του!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...