Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Το τουρλιού λες? Ειναι πολύ νόστιμο...Καλή επιτυχία!! Καλή όρεξη..καλή χώνεψη!!χα χα όλα καλά!!!

οου γιες!!!

θα κανω μπολικο να φαμε κ αυριο!!γιαμι!

Αντωνια μου γεμιστα μου ειχε η πεθερουλα προχθες!οντως νοστιμο αλλα μπελας αν δεν εχεις χρονο!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολλά κοινά έχουμε εμείς ε? Ημερομηνίες ονόματα... Τα πεθερικα μου απο Κοζάνη είναι απλά λείπουν όλο το καλοκαιρι κάτω γιατί εχουν δωματια ενοικιαζομενα και ολη την σεζον την περνανε εκει.Εχουν και σπιτι,εκει ειχα παει 15 μερες το καλοκαιρι!

Ναι, το θυμαμαι που ειχες παει.Δλδ, και οι δυο μεγαλωσατε Κοζανη εεε??

Η μητερα μου εμενα ειναι απο εδω και 16 χρονων παντρευτηκε και εφυγε για Αθηνα, ο πατερας μου απο Κοζανη αλλα δουλευε Αθηνα.Ετσι εκει γεννηθηκα και μεγαλωσα, αλλα οι διακοπες μας ηταν παντα στην Κεφαλλονια, λογω της θαλασσας.Καθε Αυγουστο εδω και τα περισσοτερα Πασχα εδω.Τον αντρα μου τον γνωρισα εδω στις διακοπες το 1996.Μαλιστα ειναι απο το ιδιο χωριο της μητερας μου.Και απο το 1999 εγκατασταθηκα και εγω μετα το γαμο... Μετα ερχοταν συχνα η αδερφη μου εδω για μενα, τσουπ γνωριζει και εκεινη καποιον κανουν σχεση, παντρευονται και ηρθε και αυτη εδω!!

Και υστερα??Χωριζουν οι γονεις μου υστερα απο 35 χρονια γαμου και τσουπ, ερχεται και η μαμα μου εδω!! Την φεραμε πισω στα μερη της ηθελε, δεν ηθελε!! ΑΥΤΑ!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ναι, το θυμαμαι που ειχες παει.Δλδ, και οι δυο μεγαλωσατε Κοζανη εεε??

Η μητερα μου εμενα ειναι απο εδω και 16 χρονων παντρευτηκε και εφυγε για Αθηνα, ο πατερας μου απο Κοζανη αλλα δουλευε Αθηνα.Ετσι εκει γεννηθηκα και μεγαλωσα, αλλα οι διακοπες μας ηταν παντα στην Κεφαλλονια, λογω της θαλασσας.Καθε Αυγουστο εδω και τα περισσοτερα Πασχα εδω.Τον αντρα μου τον γνωρισα εδω στις διακοπες το 1996.Μαλιστα ειναι απο το ιδιο χωριο της μητερας μου.Και απο το 1999 εγκατασταθηκα και εγω μετα το γαμο... Μετα ερχοταν συχνα η αδερφη μου εδω για μενα, τσουπ γνωριζει και εκεινη καποιον κανουν σχεση, παντρευονται και ηρθε και αυτη εδω!!

Και υστερα??Χωριζουν οι γονεις μου υστερα απο 35 χρονια γαμου και τσουπ, ερχεται και η μαμα μου εδω!! Την φεραμε πισω στα μερη της ηθελε, δεν ηθελε!! ΑΥΤΑ!!

Υστορία μεγάλη ε? χα χα!!!! Κεφαλλονια έχω έρθει 2 φορές...Ωραιο νησι,αλλα πολύ ακριβό ρε συ!!Γενικώς τα νησια... Αργοστόλι μένεις είπες?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια να ρωτησω κατι;; μην με παρεξηγητε.. δεν έχω σκοπο να πάω ούτε πήγα ποτέ μου... τι γνώμη έχετε για τις χαρτούδες καφετζούδες κλπ;; αυτες που λένε τα χαρτια και τον καφε εννοω... απλα με πηρε μια ξαδελφη μου προχθες και μου είπε ότι πήγε και τι της είπε..έμεινα αναυδη γιατι της είπε παρα πολλα και για το παρελθον της που τα ξέρουμε ελαχιστοι... εσεις τι γνωμη έχετε γι' αυτες;;;κουβέντα να γίνετε..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εγω επειδή έχω επισκέψεις την κουμπαρούλα μου αλλά και την κουνιάδα μου που είναι κακόφαγη για αύριο λέω να κάνω σουφλέ που το τρώει σίγουρα γρήγορο εύκολο και το τρώνε όλοι.Εγω γεμιστά τρώω μόνο από την μαμά μου παραξενιά μου αλλά από όπου και να έχω φάει δε μου αρέσουν κι επειδή είναι το αγαπημένο μου φαγητό πάντα μου κάνει ένα ταψάκι.Έχω προσπαθήσει να φτιάξω του Βασίλη μου του αρέσουν εγω πάλι θέλω της μαμάς μου!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Υστορία μεγάλη ε? χα χα!!!! Κεφαλλονια έχω έρθει 2 φορές...Ωραιο νησι,αλλα πολύ ακριβό ρε συ!!Γενικώς τα νησια... Αργοστόλι μένεις είπες?

Πανακριβα ειναι ολα εδω, αστα να πανε!!Εγω ψωνιζω παντα απο Αθηνα οποτε παμε, απο εδω πρεπει να ειναι αναγκη για να ψωνισω κανενα ρουχο.Μενω 8χλμ. εξω απο το Αργοστολι, δεν ειναι μακρια καλα ειναι γιατι ο δρομος ο συγκερκριμενος δεν εχει και φαναρια, και ετσι εισαι σε 10-15' Αργοστολι.Αλλα μεσα στην πολη δε λεει να μενεις και γενικα δε μου αρεσε η ιδεα του διαμερισματος, το ειχα βαρεθει απο την Αθηνα.Εδω ειναι εξοχη και το σπιτι μας ειναι πανω απο τη θαλασσα σχεδον.Εχει και μεγαλη αυλη με κηπο για τα παιδια, εχει φτιαξει και πισινα ο αντρας μου γιατι ειναι μεσα στη δουλεια, οποτε ακουω πολη τωρα και με πιανει κατι.

Κοριτσια να ρωτησω κατι;; μην με παρεξηγητε.. δεν έχω σκοπο να πάω ούτε πήγα ποτέ μου... τι γνώμη έχετε για τις χαρτούδες καφετζούδες κλπ;; αυτες που λένε τα χαρτια και τον καφε εννοω... απλα με πηρε μια ξαδελφη μου προχθες και μου είπε ότι πήγε και τι της είπε..έμεινα αναυδη γιατι της είπε παρα πολλα και για το παρελθον της που τα ξέρουμε ελαχιστοι... εσεις τι γνωμη έχετε γι' αυτες;;;κουβέντα να γίνετε..

Δεν ξερω βρε Νια μου, δε μου αρεσαν ποτε αυτα εμενα, οποτε τα ακουγα επαιρνα δρομο!!

Διαφημίσεις

Αντε καλέ εγώ αυτές τις φοβάμαι για μαύρες μαγείες και τετοια... Μακρυα!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κανονισα κομμωτηριο το απογευμα, εχω να χτενιστω 1 μηνα περιπου!!

Ετσι παει η πιτσα για αποψε!! Με κανενα σουβλακι θα τη βγαλουμε το βραδυ!

Κανονισα κομμωτηριο το απογευμα, εχω να χτενιστω 1 μηνα περιπου!!

Ετσι παει η πιτσα για αποψε!! Με κανενα σουβλακι θα τη βγαλουμε το βραδυ!

Μια χαρά σε κόβω κυρία μου ε??Αντε καλό ξεμάλλιασμα!!!:tongue::tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...