Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Και εγω το βλεπω πολυ ωραιο για να ειναι αληθινο!! Το ωραιο ειναι που οταν μερικες φορες επιστρεφει στο σπιτι εκεινο υστερα απο κανα μηνα, ολα λειτουργουν ρολοι οπως τα αφησε!!Χε,χε,χε....!!!

Δλδ, μονο τα δικα μας παιδια ειναι ανυπακουα και θα ξαναγυρναγαν στη προηγουμενη συμπεριφορα?? Τι να πω, παντως δεν υπαρχουν κανονες, γιατι καθε οικογενεια, καθε γονιος και καθε παιδι ειναι διαφορετικοι.

Παντού τα ίδια είναι σπάνια βλέπω παιδιά ήσυχα και είμαι σίγουρη ότι όφείλεται στο χαρακτήρα τους όχι στη διαπαιδαγώγηση και μου την σπάει όταν αυτοί οι γονείς υπερηφανεύονται και δίνουν και συμβουλές και καλά ότι εκείνοι τα κατάφεραν και εσύ τα έκανες σ....:mad:.Ένα παράδειγμα θα σου πω ο γιος μου κοιμάται από όταν ήταν σπόρος το μεσημέρι 2-3 ώρες και το βράδυ 11-9 το πρωί (ξύπναγε βέβαια και για να θηλάσει έτσι?) της αδερφής μου ΠΟΤΕ δεν κοιμήθηκαν μεσημέρι και το βράδυ με το ζόρι 12 -7 τι να πω δηλ. εγω ότι εγω τον έμαθα να κοιμάται από μόνος του το έκανε.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάντως είμαστε απο τα καλύρτερα καφε για να μην πω το καλυτερο!!!Δείτε πόσες σελίδες εχουν γραφτεί και πόσα πολλά εχουμε σχολιασει!!!!

Πρεπει ο συντονιστης να μας δώσει ένα δωράκι!!! Ακούει?? χα χα

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δωρα τι θα φατε?? Εμεις φαι απο εχθες, και το βραδυ ισως κανω πιτσα.

Α,με πρόλαβες!!! χα χα

Εχω φακες και τουρλιού και θα τσιμπησουμε αυτα.. Ο Παναγιώτης θα φυγει σημερα Αιδηψο να πάει να παρει τους δικούς του,θα έχουν πολλά πραγματα...Θα τσιμπησει και θα φυγει...Μου ειπε να παω αλλα βαριεμαι ρε συ!! Θα γυρισουμε αυριο αλλα ξερω γω?Θα δω...

Θα κανεις πιτσα το βραδυ?Κι εγω κανω φοβερη πιτσα λεει ο αντρας μου αλλα οσες φορες εχω κανει για κοσμο δεν πολυπαιτυχαινει!!Γκαντεμιά!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δωρακι εγω θα φτιαξω το χθεσινο σου φαγακι σημερις!!το λιμπιστηκα απο την Τριτη και σημερα θα αξιωθω να το κανω!ολο με προλαβαινε η πεθερουλα και μου εφερνε φαι!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Α,με πρόλαβες!!! χα χα

Εχω φακες και τουρλιού και θα τσιμπησουμε αυτα.. Ο Παναγιώτης θα φυγει σημερα Αιδηψο να πάει να παρει τους δικούς του,θα έχουν πολλά πραγματα...Θα τσιμπησει και θα φυγει...Μου ειπε να παω αλλα βαριεμαι ρε συ!! Θα γυρισουμε αυριο αλλα ξερω γω?Θα δω...

Θα κανεις πιτσα το βραδυ?Κι εγω κανω φοβερη πιτσα λεει ο αντρας μου αλλα οσες φορες εχω κανει για κοσμο δεν πολυπαιτυχαινει!!Γκαντεμιά!!!

Παναγιωτη, λενε τον μικρο μου γιο!

Τα πεθερικα σου μενουν Κοζανη??Θελω να πω ειναι απο εκει η απο Αιδηψο??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Δωρακι εγω θα φτιαξω το χθεσινο σου φαγακι σημερις!!το λιμπιστηκα απο την Τριτη και σημερα θα αξιωθω να το κανω!ολο με προλαβαινε η πεθερουλα και μου εφερνε φαι!!

Το τουρλιού λες? Ειναι πολύ νόστιμο...Καλή επιτυχία!! Καλή όρεξη..καλή χώνεψη!!χα χα όλα καλά!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

και εμενα παναγιωτη τον λενε:rolleyes::rolleyes:λεω να κανω κανενα πλιγουρι για σημερα αρεση πολυ στο παιδι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Πολλά κοινά έχουμε εμείς ε? Ημερομηνίες ονόματα... Τα πεθερικα μου απο Κοζάνη είναι απλά λείπουν όλο το καλοκαιρι κάτω γιατί εχουν δωματια ενοικιαζομενα και ολη την σεζον την περνανε εκει.Εχουν και σπιτι,εκει ειχα παει 15 μερες το καλοκαιρι!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγω σημερα θέλω γεμιστα....δυσκολο φαγητό για μένα αλλα θα δω αν προλαβαίνω!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Α,με πρόλαβες!!! χα χα

Πιστευω τελικα οτι στην πιτσα, εκτος βεβαια απο την πετιχυμενη ζυμη, μεγαλο ρολο παιζει τι σαλτσα θα βαλεις.Εγω τα τελευταια 2 χρονια φτιαχνω δικη μου κετσαπ απο φρεσκες ντοματες και αυτη βαζω στην πιτσα μου και τα παιδια τρελλαινονται!!Τη φτιαχνω σε ποσοτητα και τη φιλαω στο ψυγειο και τη χρησιμοποιω μονο για πιτσα.Επισης στην πιτσα εκτος απο διαφοτα μαλακα τυρια βαζω παντα και λιγη μοτσαρελα στο τελος.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Πιστευω τελικα οτι στην πιτσα, εκτος βεβαια απο την πετιχυμενη ζυμη, μεγαλο ρολο παιζει τι σαλτσα θα βαλεις.Εγω τα τελευταια 2 χρονια φτιαχνω δικη μου κετσαπ απο φρεσκες ντοματες και αυτη βαζω στην πιτσα μου και τα παιδια τρελλαινονται!!Τη φτιαχνω σε ποσοτητα και τη φιλαω στο ψυγειο και τη χρησιμοποιω μονο για πιτσα.Επισης στην πιτσα εκτος απο διαφοτα μαλακα τυρια βαζω παντα και λιγη μοτσαρελα στο τελος.

Μου ανοιξες την ορεξη...κακούργα μαμαφορουμιτισσα!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγω σημερα θέλω γεμιστα....δυσκολο φαγητό για μένα αλλα θα δω αν προλαβαίνω!

Γιατί σε δυσκολευουν τα γεμιστα? Μαλλον μπελαλιδικα ειναι ε? Δικιο έχεις και με τον μικρο που να τα κανεις...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γιατί σε δυσκολευουν τα γεμιστα? Μαλλον μπελαλιδικα ειναι ε? Δικιο έχεις και με τον μικρο που να τα κανεις...

Ναι μπελαλιδικα είναι και επειδη δουλεύω κιολας λιγο χρονοβορο μου φένετε...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...