Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δεν ξερω ρε Δώρα.. δυσκολεύομαι πολύ μαζί του.. τωρα εχει 3-4 μέρες χειροτερευει η κατασταση.. σου λέω προχτες με έκανε και έκλεγα....Η μόνη λύση που βλέπω είναι να μείνω σπίτι εγω και να τον πειθαρχήσω όπως θέλω.. δεν γίνεται όμως.. μονο όταν πάρω αναρρωτική που δεν θα συναναστρέφετε με κανένα εχτός απο εμένα...

Μάλλον σε σένα βλέπει οτι η συμπεριφορά του σε επηρρεάζει και θα περάσει το δικό του.Μια άλλη ιδέα που μου έρχεται είναι να μη του δώσεις σημασία όταν κάνει κάτι μέσα στο σπίτι να τον αγνοήσεις μήπως έτσι καταλάβει ότι μόνο με καλή συμπεριφορά θα έχει την προσοχή σου.Κι εγω όταν πάει να σπάσει κάτι όταν με βλέπει ότι δεν του δίνω σημασία το αφήνει αν με πιάσει σε μέρα με νεύρα και αρχίσω τα μημημημημημημη το έσπασε και με χαμόγελο πλήρης ικανοποίησης.Τώρα βέβαια όλα αυτά είναι θεωρίες θα δοκιμάσεις ότι μπορείς να δεις τι πιάνει εμένα για παράδειγμα πάει με το καλό με το άγριο δε καταφέρνω τίποτα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεραααααααααααααααααααααα

τι μου κανετε?εγω τωρα τελειωσα με τες δουλειες!!

παω να σας διαβασω !!

καλημερα Εφακη!!!!!!

ζωη κ κοτα τωρα στο σπιτακι σου ε;;απολαυσε το!!

καλε περνα να πεις ενα γεια διπλα!ανησυχουν κ ρωτανε για σενα τα κοριτσια!

GjJbp3.png7IWup3.png

Πάντως μην αγχώνεσαι γιατι είναι μικρός πολύ ακόμα δεν έχει διαμορφωθεί ακόμη ο χαρακτήρας του.. Ασε που σε βλέπει να εχεις ζορι μαζι του και το απολαμβάνει!!! Ο αντρας σου δουλεύει πολύ?Η απουσια του αντρα πολλές φορές ειναι μοιραια..κι εγω τι θα κάνω που ο δικος μου μονο ενα μεσημερι εχει κενό?

Ο άντρας μου σχολάει στις 3 αλλά παει δικη του δουλεια εξτρα μεχρι τις 7 και μετα προπόνηση....................... ευτυχως απο αυτή την βδομάδα η προπόνηση θα είναι μόνο 2 φορές την βδομάδα αλλά και το 630-7 που επιστρέφει παλι αργά είναι για μ'ένα... Ξέρεις τι; παραπανω φοβάμαι για τον μικρο που θα ρθει....ξέρω ότι θα ζηλέψει κιολας και θα πρέπει να έχω τα ματια μου 100000004.....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Μάλλον σε σένα βλέπει οτι η συμπεριφορά του σε επηρρεάζει και θα περάσει το δικό του.Μια άλλη ιδέα που μου έρχεται είναι να μη του δώσεις σημασία όταν κάνει κάτι μέσα στο σπίτι να τον αγνοήσεις μήπως έτσι καταλάβει ότι μόνο με καλή συμπεριφορά θα έχει την προσοχή σου.Κι εγω όταν πάει να σπάσει κάτι όταν με βλέπει ότι δεν του δίνω σημασία το αφήνει αν με πιάσει σε μέρα με νεύρα και αρχίσω τα μημημημημημημη το έσπασε και με χαμόγελο πλήρης ικανοποίησης.Τώρα βέβαια όλα αυτά είναι θεωρίες θα δοκιμάσεις ότι μπορείς να δεις τι πιάνει εμένα για παράδειγμα πάει με το καλό με το άγριο δε καταφέρνω τίποτα.

ετσι ακριβως αντιμετωπιζουμε κ ενα ανηψακι μου που ειναι ζορικο αρκετα και τρελαινεται να σου ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι.το αγνοουμε οι παντες μεχρι που βαριεται να κανει ανω κατω τα παντα και ηρεμει.δεν πιανει παντα,αλλα τις περισσοτερες φορες ειναι σωτηριο.

GjJbp3.png7IWup3.png

Πάντως κακά τα ψέματα ειναι πολύ δυσκολη δουλειά το να μεγαλώνεις ένα παιδί!! Πρεπει να εισαι εκει συνέχεια... Και αυτά που δειχνει η νταντα στο ΣΚΑΙ ολα καλά δεν λέω αλλά πολύ εύκολο για να είναι αληθινο...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Εφη!!!

καλημερα δωρα!!

καλημερα Εφακη!!!!!!

ζωη κ κοτα τωρα στο σπιτακι σου ε;;απολαυσε το!!

καλε περνα να πεις ενα γεια διπλα!ανησυχουν κ ρωτανε για σενα τα κοριτσια!

καλημερα λιτσα!!!καλα ειναι στο σπιτι αλλα κανω και πολλες δουλειες και κουραζομαι!!τωρα να μπω να πω ενα γεια,απο το καιρο που εμεινα σπιτι μονο εδω μπαινω και για λιγο,εχω και εγω το μικρο που με παιδευει!!!

αντωνια μου διαβασα τι εγραψες φασεις ειναι αυτες με τα παιδια που παιρνουν ειναι και πολυ μικρος ακομα για να καταλαμβαινει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Δε μου λες βρε Λαμπρινη ,γιατι θα μας τρελλανεις, τι ελεγες τις προαλλες οτι μετα την καισαρικη ετρωγες τα παντα και οτι η δοση της αναισθησιας ειναι η ιδια με την αποξεση?? Τις απαντησεις μου τις ειδες??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ακριβως έτσι Γεωργια μου.....

Εχω και αυτό όμως που φοβάμαι μην πάθει κάτι... π.χ βγείναι πάνω στο τραπέζι της του σαλονιου που είναι και ψηλό για να κανει βουτια... φοβαμαι ότι αν δεν του δώσω σημασία θα το κάανει έτσι κι αλλιως.. αν αντιδράσω θα κάνει χειρότερα.. κάποιες φορες του λέω π.χ ελα εδω και θα σου δώσω π.χ καραμέλα...αυτό μπορεί να πιάσει... είναι όμως λύση αυτή;;;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Πάντως κακά τα ψέματα ειναι πολύ δυσκολη δουλειά το να μεγαλώνεις ένα παιδί!! Πρεπει να εισαι εκει συνέχεια... Και αυτά που δειχνει η νταντα στο ΣΚΑΙ ολα καλά δεν λέω αλλά πολύ εύκολο για να είναι αληθινο...

Ναι βρε παιδί μου είδες πως τα κουμαντάρει η άτιμη?Ώρες ώρες το ζηλέω απίστευτα οι τεχνικές που χρησιμοποιεί δεν είναι δύσκολες αλλά ουτοπικές καμιά φορά και θέλουν ποοοοολυ υπομονή που εγω δεν έχω και κακώς αυτά τα πράγματα θέλουν χρόνο για να αποφέρουν καρπούς.

zxG9p3.png

owokp3.png

Ναι βρε παιδί μου είδες πως τα κουμαντάρει η άτιμη?Ώρες ώρες το ζηλέω απίστευτα οι τεχνικές που χρησιμοποιεί δεν είναι δύσκολες αλλά ουτοπικές καμιά φορά και θέλουν ποοοοολυ υπομονή που εγω δεν έχω και κακώς αυτά τα πράγματα θέλουν χρόνο για να αποφέρουν καρπούς.

καλε ταινια ειναι αυτη μην νομιζετε οτι αυτα γινονται και στην πραγματικοτητα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Ακριβως έτσι Γεωργια μου.....

Εχω και αυτό όμως που φοβάμαι μην πάθει κάτι... π.χ βγείναι πάνω στο τραπέζι της του σαλονιου που είναι και ψηλό για να κανει βουτια... φοβαμαι ότι αν δεν του δώσω σημασία θα το κάανει έτσι κι αλλιως.. αν αντιδράσω θα κάνει χειρότερα.. κάποιες φορες του λέω π.χ ελα εδω και θα σου δώσω π.χ καραμέλα...αυτό μπορεί να πιάσει... είναι όμως λύση αυτή;;;;

Αγριμάκι σωστό ο δικός σου ε?Καλά σε αυτό πάω πάσο το σπίτι ας το ρημάξει αλλά όχι και να το διακινδυνεύσω να πάθει κάτι όχι καραμέλα τα άστρα θα του κατέβαζα και δυστυχώς το ξέρουν Αντωνία μου.Η πεθερά μου θα έλεγε ας τον να πέσει να καταλάβει τι λές μωρέ αυτός θα καταλάβει κι εγω θα τρέχω δεν ξέρω δεν είμαι των ακραίων λύσεων.Ίσως μόνο με κουβέντα όταν είναι ήρεμος και αυτός και εσυ να χουζουρέψετε πάνω στο κρεβάτι εγω πιστεύω ότι μια χαρά καταλαβαίνουν σε αυτή την ηλικία την μ..... πως την καταλαβαίνουν και την κάνουν

zxG9p3.png

owokp3.png

Αγριμάκι σωστό ο δικός σου ε?Καλά σε αυτό πάω πάσο το σπίτι ας το ρημάξει αλλά όχι και να το διακινδυνεύσω να πάθει κάτι όχι καραμέλα τα άστρα θα του κατέβαζα και δυστυχώς το ξέρουν Αντωνία μου.Η πεθερά μου θα έλεγε ας τον να πέσει να καταλάβει τι λές μωρέ αυτός θα καταλάβει κι εγω θα τρέχω δεν ξέρω δεν είμαι των ακραίων λύσεων.Ίσως μόνο με κουβέντα όταν είναι ήρεμος και αυτός και εσυ να χουζουρέψετε πάνω στο κρεβάτι εγω πιστεύω ότι μια χαρά καταλαβαίνουν σε αυτή την ηλικία την μ..... πως την καταλαβαίνουν και την κάνουν

χαχαχαχαχαχαχα!!ελα μου ντε!!!αχ πολυ γελασα!

GjJbp3.png7IWup3.png

Γεωργία μου είναι ένα ζιζανιο....

Ο πατέρας μου θα το έλεγε αυτό!! ούτε εγω όμως το κάνω να τον αφήσω να πέσει.. και μετα τι; να κλαίμε και οι 2 και να τρέχουμε σε κανενα νοσοκομειο γιατι θα σπάσει το κεφαλι του μηκακο:shock::shock: οχι οχι...

σήμερα το πρωι που ηρεμήσαμε και τον πήγα στην γιαγια καθησαμε διπλα διπλα στον καναπε και του εξηγησα οτι πρεπει να είναι φρόνιμος για να μην του θυμώνουν. να είναι καλο παιδι για να τον αγαπανε κτλ κτλ.. μου είπε ενταξει αλλά όση ώρα του τα λες.. μετα τα ίδια και τα ίδια....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Και εγω το βλεπω πολυ ωραιο για να ειναι αληθινο!! Το ωραιο ειναι που οταν μερικες φορες επιστρεφει στο σπιτι εκεινο υστερα απο κανα μηνα, ολα λειτουργουν ρολοι οπως τα αφησε!!Χε,χε,χε....!!!

Δλδ, μονο τα δικα μας παιδια ειναι ανυπακουα και θα ξαναγυρναγαν στη προηγουμενη συμπεριφορα?? Τι να πω, παντως δεν υπαρχουν κανονες, γιατι καθε οικογενεια, καθε γονιος και καθε παιδι ειναι διαφορετικοι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεωργία μου είναι ένα ζιζανιο....

Ο πατέρας μου θα το έλεγε αυτό!! ούτε εγω όμως το κάνω να τον αφήσω να πέσει.. και μετα τι; να κλαίμε και οι 2 και να τρέχουμε σε κανενα νοσοκομειο γιατι θα σπάσει το κεφαλι του μηκακο:shock::shock: οχι οχι...

σήμερα το πρωι που ηρεμήσαμε και τον πήγα στην γιαγια καθησαμε διπλα διπλα στον καναπε και του εξηγησα οτι πρεπει να είναι φρόνιμος για να μην του θυμώνουν. να είναι καλο παιδι για να τον αγαπανε κτλ κτλ.. μου είπε ενταξει αλλά όση ώρα του τα λες.. μετα τα ίδια και τα ίδια....

ολα τα παιδια το ιδιο κανουν!!!οτι ωρα τους τα λεμε ,μετα τα ιδια παλι!!!κανε υπομονη αντωνια μου και θα φτιαξουν τα πραγματα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...