Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αχ κορίτσια εγώ είμαι μοναχοπαίδι:(:(:(:(

ε καμια φορά τα πραγματα δεν ερχοντε ετσι οπως τα θέλουμε!!!! αλλά απο το να μην εχεις κανενα παιδακι το ενα ειναι θησαυρος!!!!!!!!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΈΡΑ!!!!

Βούλα χαθηκες λίγο κι εσυ,αλλά σε συγχωρούμε!χα χα Για τοιχογραφία μια φιλη μου περσυ έφερε προτζεκτορα και το σχέδιο έπεφτε στον τοίχο κ εμείς κάναμε τα περιγραμματα με μολύβι. Μετά μόνο γεμίσαμε με χρώμα,αν δεις τι τέλειο έγινε...!!!

Αναστασακι καλώς ήρθες πάλι,ελπίζω να είσαι σούπερ!!!

Κοριτσια γενικώς πάντως οι άντρες κάνουν πιο ουσιαστικές φιλίες που κρατάνε στο χρόνο...

καλημερα Δωριτσα!

τελεια ιδεα αυτη με τον προτζεκτορα!εγω θα αρκεστω στα αυτοκολλητα τοιχου παντως κοριτσια.αν ομως χρειαζοταν να το βαψω,θα το δοκιμαζα σιγουρα.

οσο για τις φιλιες,περιττο να πω πως με την κολλητουλα μου ειμαστε φιλες απο μωρα στην κυριολεξια.''γνωριστηκαμε'' την επομενη της γεννησης μου(αυτη ηταν 3 μηνων) και σημερα ειμαστε κ κουμπαρουλες!εχουμε περασει απο 40 κυματα αλλα παντα καταληγουμε μαζι.την εχω σαν αδερφη μου,κ αυτη εμενα.αλλα με θεωρω κ λιγο τυχερη σ'αυτο.ετυχε να δεσει το γλυκο!

Καλημέρα πριν μια βδομάδα ήμουν στη θέση σου οπότε ισχύει η παροιμία εκεί που ήσουν ήμουνα και εδω που είμαι θα έρθεις!!!Και στο εύχομαι ολόψυχα γιατι τα δικά μου νέα ήταν πολυ καλά και η μπλουμπλού μου super!!ΣΚ είναι θα περάσει θα πας βολτίτσες θα χουχουλιάσεις με τον αντρούλη σου και τσουουουπ ανάσκελα στο κρεβάτι του εξεταστηρίου να κοιτάς λιγωμένη το μωράκι σου που θα είναι ΤΕΛΕΙΟ;)

αχ πολυ συγκινηθηκα ετσι που τα εγραψες!μια χαρα ψαλαρη ημουν μεχρι χθες!μ'επιασε η ανυπομονησια μου,αλλα οπως λες κ εσυ,ενα σκ ειναι,θα περασει!

Άννα είτε με όμοφρο είτε με άσχημο τρόπο ο μικρος μου παντα γελάει και κοροιδευει..ισως το περνει σαν αστείο παιχνίδι δεν ξέρω.. αλλες φορές αντιδρά άσχημα..σαν έφηβος κάνει και μας χτυπα κιολας....τιμωρια τον βαζω και είναι όντως το μονο που τον στεναχωρεί...αλλά επειδη δεν είμαι μονη μου ερχετε ο καθε ένας και τον καλοπιανει και μου τα χαλαει όλα...είναι πολύ δυσκολο παιδί.. πρέπει να βρω έναν τρόπο..ξέρεις επειδή έχει αδυναμια στον μπαμπα του εμενα κανει σαννα και δεν θέλει να με δει μερικές φορες.. σαννα και δεν είμαι μανα του και είμαι ο χειρότερος του εχθρός....προχτες το βράδυ ο άντρας μου ήταν προπόνηση και κοριτσια με έκανε ο μικρος και έβαλα τα κλάματα... με πήρε το παραπονο ότι δεν αγαπα την μανούλα του που τον λατρεύει και άλλα τέτοια... στεναχωριέμαι πολύ που δεν βρίσκω ένα τρόπο να μας βολέυει και τους 2 :-(:-(

Αντωνια μου επειδη η δουλεια μου εχει να κανει με παιδια,θα σου πω οτι ποτε κ για κανενα λογο δεν πρεπει να ακυρωνεται ουτε η απειλη για τιμωρια και ποσω μαλλον να μην ολοκληρωνεται η ιδια η τιμωρια.τοτε φυσικα κ δε θα φοβαται τις απειλες οτι θα μπει τιμωρια γιατι για το παιδι δεν εχει καμια ισχυ ο λογος σου,οταν ποτε δεν παθαινει αυτο που εσυ του λες οτι θα παθει.δεν εχει καμια βαρυτητα η απειλη σου κ ακυρωνεσαι κ εσυ η ιδια.

GjJbp3.png7IWup3.png

Τοτε αφου την τιμωρια καποιος θα σου τη χαλασει απο τους γυρω, κανε αυτο με την επιβραβευση, που κανει και η νταντα στο σκαι, το εχεις δει??

Ειναι και μικρος ο γιος σου θα μπορουσες ας πουμε καθε βραδυ να τον επιβραυευεις για την καλη του συμπεριφορα με μια σφραγιδα, η με ενα αυτοκολλητο πανω σε εναν πινακα, και οταν μαζευτουν 10 η 7 για ολη την εβδομαδα να του εχεις πει οτι θα πατε για ενα παιχνιδακι μαζι. Κατι πολυ μικρο, δε χρειαζεται να ειναι αξιας.Η θα μπορουσε η επιβραβευση να ηταν μια βολτα στις κουνιες. Καθε φορα μπορεις να το αλλαζεις αυτο μεχρι να μαθει στη σωστη συμπεριφορα.

Ναι όμως αν τον επιβραυεύω για τετοια συμπεριφορα μετα θα σου πει να κανω καθε μερα αυτα που κανω αφου με επιβραυεύουν γι'αύτα:confused::confused: ξέρω;

χτες πήγα να τον΄πάρω απο την γιαγια μου και μου ανακοίνωσαν ότι δάγκωσε τον εξαδελφο το πισω στην πλάτη. ασχημο δάγκωμα ήταν ρε κοριτσια...και χαιρόταν που το έκανε....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα κι απο μενα,

κι εγω η αληθεια ειναι οτι σιγα σιγα αρχισα αν χανω τις φιλες μου ολες εκτος απο δυο που ειναι ακριβως στη ιδια φαση με μενα παντρεμενες η μια με παιδι η αλλη προσπαθει και ειμαι πολυ ευτυχισμενη που τουλαχιστον ξεκαθαρισα και καταλαβα ποιες ειναι πραγματικα φιλες μου

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Αντωνια μου επειδη η δουλεια μου εχει να κανει με παιδια,θα σου πω οτι ποτε κ για κανενα λογο δεν πρεπει να ακυρωνεται ουτε η απειλη για τιμωρια και ποσω μαλλον να μην ολοκληρωνεται η ιδια η τιμωρια.τοτε φυσικα κ δε θα φοβαται τις απειλες οτι θα μπει τιμωρια γιατι για το παιδι δεν εχει καμια ισχυ ο λογος σου,οταν ποτε δεν παθαινει αυτο που εσυ του λες οτι θα παθει.δεν εχει καμια βαρυτητα η απειλη σου κ ακυρωνεσαι κ εσυ η ιδια.

Το ξέρω εγω αυτό Λίτσα μου... με τους υπόλοιπους που τον καλομαθαίνουν όμως τι γίνεται;; ξέρεις ποσες φορες ετυχε να είμαστε στην μαμα μου ή στην πεθερά μου και να τον παρω και να φύγουμε γιατι μου τα χαλανε όλα αυτοί;; πολλές φορές.. αλλα ούτε αυτοί καταλαβαίνουν.. σαν τον γιο μου κάνουν.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Ναι όμως αν τον επιβραυεύω για τετοια συμπεριφορα μετα θα σου πει να κανω καθε μερα αυτα που κανω αφου με επιβραυεύουν γι'αύτα:confused::confused: ξέρω;

χτες πήγα να τον΄πάρω απο την γιαγια μου και μου ανακοίνωσαν ότι δάγκωσε τον εξαδελφο το πισω στην πλάτη. ασχημο δάγκωμα ήταν ρε κοριτσια...και χαιρόταν που το έκανε....

Μηπως να τον ξεκιναγες κανενα παιδικο σταθμο??Εκει ολα τα παιδια αλλαζουν και μαθαινουν να σινετιζονται.Εντωμεταξυ μηπως βαριεται κιολας με τη γιαγια?? Ισως αν πηγαινε λιγες ωρες, η εστω 3-4 φορες την εβδομαδα του εκανε καλο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ε καμια φορά τα πραγματα δεν ερχοντε ετσι οπως τα θέλουμε!!!! αλλά απο το να μην εχεις κανενα παιδακι το ενα ειναι θησαυρος!!!!!!!!!!!!:P:p

σίγουρα!!:)γι αυτο εγω δεν εμεινα στο ενα!ειχα ενα αγχος μηπως το παιδι μου γίνει μοναχοπαιδι κ δεν το θελω καθολου...κ επειδη εχω αρκετες φιλες μοναχοπαιδια καμια δεν θελει να κανει 1 παιδι...::):)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Αντωνία μου εγώ παιδιά δεν έχω αλλα την ίδια συμπεριφορά με τον γιο σου έχει και μιας γνωστης μου που ειναι 6χρονων...Βριζει,χτυπάει...Παει σε πολλά διαφορετικά ατομα της οικογένειας ο δικός σου?Μενει δηλ με γιαγιαδες παππούδες ξαδέλφια? Ολοι αυτοί μπορεί να τον μαθαινουν αλλιώς και το παιδι να εχει συγχιση και να μην ξερει να αντιδρασει σωστα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Το ξέρω εγω αυτό Λίτσα μου... με τους υπόλοιπους που τον καλομαθαίνουν όμως τι γίνεται;; ξέρεις ποσες φορες ετυχε να είμαστε στην μαμα μου ή στην πεθερά μου και να τον παρω και να φύγουμε γιατι μου τα χαλανε όλα αυτοί;; πολλές φορές.. αλλα ούτε αυτοί καταλαβαίνουν.. σαν τον γιο μου κάνουν.

Η αλήθεια ειναι οτι οι παππουδογιαγιάδες τα κακομαθαίνουν,,,το βλέπω κ απο το δικο μου που το κραταει η μαμα μου...αλλα ευτυχως οταν τον εχω εγω ειναι πειθαρχημενος αλλα κουραζομαι μεχρι να τον βαλω σε μια σειρα,,,βασικα αν του στερεις κατι που θελει(π.χ. κούνιες) οταν κανει καποια ζημια, τοτε συμμορφώνεται..αν απλα του λες μην κανεις αυτο ειναι κακο δεν το καταλαβαινει το θεωρει παιχνιδι,,,τα παιδια δεν ξερουν απο καλο κ κακο κ την εννοια τους,,,πρέπει να του μιλας πολυ και να του στερεις αγαπημενες του συνηθειες για να καταλαβει σιγα σιγα,,κ να προσπαθησεις να μιλησεις με τους παππουδογιαγιαδες που τον κρατουν να προσπαθουν να τον πειθαρχουν κ να μην τον αφηνουν να κανει ο τι θελει γιατι μονο κακο του κανουν,,,

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Μηπως να τον ξεκιναγες κανενα παιδικο σταθμο??Εκει ολα τα παιδια αλλαζουν και μαθαινουν να σινετιζονται.Εντωμεταξυ μηπως βαριεται κιολας με τη γιαγια?? Ισως αν πηγαινε λιγες ωρες, η εστω 3-4 φορες την εβδομαδα του εκανε καλο.

Το σκέφτηκα αυτό με τον παιδικό... Επειδη σε λίγο καιρό θα κατσω εγω σπίτι θα τον δω πως θα είναι και θα αποφασίσω.. Με την γιαγια δεν βαριέται.. όλο το πρωι παίζουν, πανε στην γειτονια για καφε το μεσημέρι πηγαινει ο πατερας μου και τον πέρνει περιπατο στα κλουβια που εχει τα σκυλια του και τα κουνελάκια του...αντιθέτως του αρέσει...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

σίγουρα!!:)γι αυτο εγω δεν εμεινα στο ενα!ειχα ενα αγχος μηπως το παιδι μου γίνει μοναχοπαιδι κ δεν το θελω καθολου...κ επειδη εχω αρκετες φιλες μοναχοπαιδια καμια δεν θελει να κανει 1 παιδι...::):)

και πολύ καλά εκανες!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αντωνία μου εγώ παιδιά δεν έχω αλλα την ίδια συμπεριφορά με τον γιο σου έχει και μιας γνωστης μου που ειναι 6χρονων...Βριζει,χτυπάει...Παει σε πολλά διαφορετικά ατομα της οικογένειας ο δικός σου?Μενει δηλ με γιαγιαδες παππούδες ξαδέλφια? Ολοι αυτοί μπορεί να τον μαθαινουν αλλιώς και το παιδι να εχει συγχιση και να μην ξερει να αντιδρασει σωστα!

Δεν ξερω ρε Δώρα.. δυσκολεύομαι πολύ μαζί του.. τωρα εχει 3-4 μέρες χειροτερευει η κατασταση.. σου λέω προχτες με έκανε και έκλεγα....Η μόνη λύση που βλέπω είναι να μείνω σπίτι εγω και να τον πειθαρχήσω όπως θέλω.. δεν γίνεται όμως.. μονο όταν πάρω αναρρωτική που δεν θα συναναστρέφετε με κανένα εχτός απο εμένα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Δεν ξερω ρε Δώρα.. δυσκολεύομαι πολύ μαζί του.. τωρα εχει 3-4 μέρες χειροτερευει η κατασταση.. σου λέω προχτες με έκανε και έκλεγα....Η μόνη λύση που βλέπω είναι να μείνω σπίτι εγω και να τον πειθαρχήσω όπως θέλω.. δεν γίνεται όμως.. μονο όταν πάρω αναρρωτική που δεν θα συναναστρέφετε με κανένα εχτός απο εμένα...

Πάντως μην αγχώνεσαι γιατι είναι μικρός πολύ ακόμα δεν έχει διαμορφωθεί ακόμη ο χαρακτήρας του.. Ασε που σε βλέπει να εχεις ζορι μαζι του και το απολαμβάνει!!! Ο αντρας σου δουλεύει πολύ?Η απουσια του αντρα πολλές φορές ειναι μοιραια..κι εγω τι θα κάνω που ο δικος μου μονο ενα μεσημερι εχει κενό?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...