Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΈΡΑ!!!!

Βούλα χαθηκες λίγο κι εσυ,αλλά σε συγχωρούμε!χα χα Για τοιχογραφία μια φιλη μου περσυ έφερε προτζεκτορα και το σχέδιο έπεφτε στον τοίχο κ εμείς κάναμε τα περιγραμματα με μολύβι. Μετά μόνο γεμίσαμε με χρώμα,αν δεις τι τέλειο έγινε...!!!

Αναστασακι καλώς ήρθες πάλι,ελπίζω να είσαι σούπερ!!!

Κοριτσια γενικώς πάντως οι άντρες κάνουν πιο ουσιαστικές φιλίες που κρατάνε στο χρόνο...

καλημέρα φουσκίτσα! δόξα το θεό είμαστε καλά!! :P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΈΡΑ!!!!

Βούλα χαθηκες λίγο κι εσυ,αλλά σε συγχωρούμε!χα χα Για τοιχογραφία μια φιλη μου περσυ έφερε προτζεκτορα και το σχέδιο έπεφτε στον τοίχο κ εμείς κάναμε τα περιγραμματα με μολύβι. Μετά μόνο γεμίσαμε με χρώμα,αν δεις τι τέλειο έγινε...!!!

Κοριτσια γενικώς πάντως οι άντρες κάνουν πιο ουσιαστικές φιλίες που κρατάνε στο χρόνο...

Ενδιαφέρουσα ιδέα τον προτζέκτορα με το σχέδιο ξέρεις πως το βρήκε?

zxG9p3.png

owokp3.png

Και εγω τοιχογραφιες ονειρευομουν για τα παιδικα δωματια, αλλα εδω στο νησι ειναι ολοι ασχετοι.Για να πεις οτι θα φερεις καποιον απο Αθηνα πρεπει να τον χρησοπληρωσεις.Οι μπογιατζηδες δεν ξερουν απο αυτα, αλλα και καποιος να σου πει πως τα καταφερνει εχεις εμπιστοσυνη αν πρωτα δεν δεις δουλεια του??

Παντως εκει στη Θεσσαλονικη ολο και καποιος θα υπαρχει δε μπορει!

Αν γνωριζεις καμμια διακοσμητρια εσωτερικων χωρων σιγουρα θα εχει καποιον.Η καμμια γνωστη σου ισως?? Για δες και στο google μηπως βρεις τιποτα για την πολη σου.

Ειναι γνωστος αυτος που θα μας βαψει το δωματιο και θα μας το κανει δωρο.Οποτε αναγκαστηκα θα καταληξω στο να μου το βαψει αυτος..Αρα μαλλον σε κατι ετοιμο θα καταληξω!

καλημερα τασπα! εχει παρα πολύ ωραιες ταπετσαριες παντως για να βαλεις! και σιγουρα ειναι πιο οικονομικες απο την ζωγραφικη!! ρίξε μια ματια. το βρηκα καθως εψαχνα για μενα! ειναι και θεσσαλονικη μπορεις να κανεις ενα τηλ!;)http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=10493

Ειναι οντως τελειες!Ρωτησες καθολου τιμες εσυ?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Αντωνια μου στα ειπαν ηδη οι μανουλες της παρεας.

εγω θα σου πω πως σιγουρα δεν εισαι κακη μανουλα και κακως σκεφτεσαι ετσι.πολλες φορες,σε πολλες οικογενειες,αδερφια μεγαλωμενα απο τους ιδιους γονεις,εχουν εντελως διαφορετικες συμπεριφορες.εχει να κανει κ με το παιδι λοιπον.απλα,καποια παιδια ειναι λιγο πιο δυσκολα απο τα αλλα.ειμαι σιγουρη οτι μεγαλωνοντας θα ηρεμησει.

σχετικα για τα αδερφια,εχω να καταθεσω και τη δικη μου εμπειρια,που τον αδερφουλη μου και την αδερφουλα μου απλα δεν τους αλλαζω με τιποτα στον κοσμο!αγαπιομαστε τρελα και αισθανομαι πολυ τυχερη που εχουμε τετοια σχεση μεταξυ μας!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Ενδιαφέρουσα ιδέα τον προτζέκτορα με το σχέδιο ξέρεις πως το βρήκε?

Τον προτζεκτορα τον έφερε ο άντρας της από την δουλειά κ τον συνδεσαμε με λαπτοπ. Είχε αποθηκεύσει μια εικόνα που ήθελε κ την παίξαμε με τον προτζεκτορα στον τοίχο... Είναι πολύ εύκολο να κανείς ότι σχέδιο θέλεις έτσι!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Άννα είτε με όμοφρο είτε με άσχημο τρόπο ο μικρος μου παντα γελάει και κοροιδευει..ισως το περνει σαν αστείο παιχνίδι δεν ξέρω.. αλλες φορές αντιδρά άσχημα..σαν έφηβος κάνει και μας χτυπα κιολας....τιμωρια τον βαζω και είναι όντως το μονο που τον στεναχωρεί...αλλά επειδη δεν είμαι μονη μου ερχετε ο καθε ένας και τον καλοπιανει και μου τα χαλαει όλα...είναι πολύ δυσκολο παιδί.. πρέπει να βρω έναν τρόπο..ξέρεις επειδή έχει αδυναμια στον μπαμπα του εμενα κανει σαννα και δεν θέλει να με δει μερικές φορες.. σαννα και δεν είμαι μανα του και είμαι ο χειρότερος του εχθρός....προχτες το βράδυ ο άντρας μου ήταν προπόνηση και κοριτσια με έκανε ο μικρος και έβαλα τα κλάματα... με πήρε το παραπονο ότι δεν αγαπα την μανούλα του που τον λατρεύει και άλλα τέτοια... στεναχωριέμαι πολύ που δεν βρίσκω ένα τρόπο να μας βολέυει και τους 2 :-(:-(

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ειναι γνωστος αυτος που θα μας βαψει το δωματιο και θα μας το κανει δωρο.Οποτε αναγκαστηκα θα καταληξω στο να μου το βαψει αυτος..Αρα μαλλον σε κατι ετοιμο θα καταληξω!

δεν πήρα τηλ. γιατι ακόμα δεν καταλήξαμε αν θα βάλουμε ταπετσαρία...:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΚΑΛΗΜΈΡΑ!!!!

το ξερω οτι χαθηκα...:(Αυριο πηρα ρεπο..εεε δεν παλυεται!Χθες εφυγα 5 η ωρα απο το γραφειο και δεν εκανα και ολες τις δουλειες μου...Ελπιζω να τα πουμε αυριο χαλαρα με καφεδακι!!:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Ωραια, τοτε γιατι δεν παιρνεις καμμια ταινια και να την κολλησετε γυρω γυρω??Μετα μπορεις να κανεις διχρωμια, αλλο χρωμα πανω και αλλο κατω. Μπορεις να βρεις και ιδιες κουρτινες με την ταινια, σε καταστημα υφασματων κουρτινων, τις εχουν.Επισης θα μπορουσες να βαλεις ταπετσαρια στον ενα τοιχο του δωματιου και το υπολοιπο απλα να το βαψεις.Μπαινει πολυ ευκολα και η ταπετσαρια και η ταινια.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Eσεις απολυτο δικιο!!

Και εγω με την αδερφη μου τελικα ειμαι καλυτερα.Να γιατι δεν πρεπει το παιδι να ειναι μοναχοπαιδι.Οταν εχει μια ισσοροπημενη και ουσιαστικη σχεση με τον αδερφο-αδερφη του απο μικρα, τοτε μεγαλωνοντας τελικα ειναι τα αδερφια που σε στηριζουν, παρα οι φιλοι.Οι φιλοι πανε και ερχονται και προσπερνανε απο τη ζωη σου....

Αχ κορίτσια εγώ είμαι μοναχοπαίδι:(:(:(:(

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

βασικα λεει απο διπλα.τωρα το ειδα!38 ευρω το τμ!!!χαχχαχ :shock:

εγώ δεν εδωσα σημασια στις τιμες, τα σχεδια κοιτουσα. αλλα αν μπορεσεις παρε ενα τηλ να δούμε τι θα σου πουν...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Τον προτζεκτορα τον έφερε ο άντρας της από την δουλειά κ τον συνδεσαμε με λαπτοπ. Είχε αποθηκεύσει μια εικόνα που ήθελε κ την παίξαμε με τον προτζεκτορα στον τοίχο... Είναι πολύ εύκολο να κανείς ότι σχέδιο θέλεις έτσι!

Τέλειο και έχει πολλά σχέδια να βρείς και του άντρα μου πιάνει το χέρι του;)δεν ακούστηκε κάπως αυτό!!!χιχιχιχι!

zxG9p3.png

owokp3.png

Άννα είτε με όμοφρο είτε με άσχημο τρόπο ο μικρος μου παντα γελάει και κοροιδευει..ισως το περνει σαν αστείο παιχνίδι δεν ξέρω.. αλλες φορές αντιδρά άσχημα..σαν έφηβος κάνει και μας χτυπα κιολας....τιμωρια τον βαζω και είναι όντως το μονο που τον στεναχωρεί...αλλά επειδη δεν είμαι μονη μου ερχετε ο καθε ένας και τον καλοπιανει και μου τα χαλαει όλα...είναι πολύ δυσκολο παιδί.. πρέπει να βρω έναν τρόπο..ξέρεις επειδή έχει αδυναμια στον μπαμπα του εμενα κανει σαννα και δεν θέλει να με δει μερικές φορες.. σαννα και δεν είμαι μανα του και είμαι ο χειρότερος του εχθρός....προχτες το βράδυ ο άντρας μου ήταν προπόνηση και κοριτσια με έκανε ο μικρος και έβαλα τα κλάματα... με πήρε το παραπονο ότι δεν αγαπα την μανούλα του που τον λατρεύει και άλλα τέτοια... στεναχωριέμαι πολύ που δεν βρίσκω ένα τρόπο να μας βολέυει και τους 2 :-(:-(

Τοτε αφου την τιμωρια καποιος θα σου τη χαλασει απο τους γυρω, κανε αυτο με την επιβραβευση, που κανει και η νταντα στο σκαι, το εχεις δει??

Ειναι και μικρος ο γιος σου θα μπορουσες ας πουμε καθε βραδυ να τον επιβραυευεις για την καλη του συμπεριφορα με μια σφραγιδα, η με ενα αυτοκολλητο πανω σε εναν πινακα, και οταν μαζευτουν 10 η 7 για ολη την εβδομαδα να του εχεις πει οτι θα πατε για ενα παιχνιδακι μαζι. Κατι πολυ μικρο, δε χρειαζεται να ειναι αξιας.Η θα μπορουσε η επιβραβευση να ηταν μια βολτα στις κουνιες. Καθε φορα μπορεις να το αλλαζεις αυτο μεχρι να μαθει στη σωστη συμπεριφορα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...