Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημέρα σας!!!!!!!!!! εχω καιρο να σας μιλησω!! ειστε ολες καλά???????:P

Εμεις καλα ειμαστε!! Εσυ που χαθηκες???

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω πραγματική φίλη μονο μια είχα με την οποία χαθηκα μετα το λύκειο λογω σπουδων της στο εξωτερικό. τωρα ξαναβρεθηκαμε μεσω φεισ μιλαμε τακτικα αλλα λογω οικογενειακων υποχρεωσεων (καναμε και οι 2 οικογενεια και παιδια) δεν έχουμε τον χρόνο να βγαίνουμε συχνα. βρεθομαστε στα σπιτια μας με τα παιδια μας!!

Εχω και μια άλλη φιλη.. ποτε δεν καταλαβα αν ήταν όντως φίλη μου αυτή γιατι ενιωθα ότι δεν ήθελε την ευτυχια μου.. χαθηκα μαζι της για αρκετο καιρο και μολις εμαθε ότι παντρευτηκα και εκανα μωρο ήρθε να με δει εφερνε δώρα του γιου μου κτλ κτλ και ήταν όλη μερα μαζι μου και μου έδειχνε ενδιαφερον..μετα απο λιγους μηνες αρχισε να μου λέει ότι ο φιλος της την πιέζει για να κανουν μωρο..εγω δεν την πιστεψα φυσικα αφού πάντα ζήλευε και υπεθεσα ότι αυτή ήθελε μωρο. τώρα έχει 1 γιο 8 μηνων, με τον αντρα της δεν παντρευτηκαν και εχουν πολλους καυγαδες κτλ κτλ..απο τον καιρο που εμεινε εγκυος δεν ερχοταν να με δει δεν με επερνε τηλεφωνο κτλ κτλ.. δεν με πειραξε φυσικα αφού τοσα χρόνια που την ξέρω την έχω μαθει πολυ καλα..

Παντως είναι όντως ενοχλητικο να χανονται ορισμένοι γιατι εκαναν οικογενεια. είναι ενας λογος παραπανω τώρα να βρεθουμε να παιξουν τα παιδια μας και εξάλλου έχουμε και παραπανω κοινα τώρα..

Καλημέρα Αντωνία!Είμαι της άποψης ότι καλύτερα μόνοι μας παρά με άτομα που δε φέρονται σωστά και ειδικά τώρα με το παιδί επιλέγω πολυ προσεκτικά ποιός θα μπεί στο σπίτι.Όσο για τους φίλους του άντρα μου το θέμα είναι ότι εγω δεν έχω πρόβλημα να βγαίνει ο δικός μου μόνος του μια φορά την εβδομάδα ενω οι άλλοι ούτε για πλάκα.Και για τις γυναίκες τους είμαι κακή παρέα γιατι είμαι πολύ χαλαρη με τον άντρα μου:shock:ενώ τι θα έπρεπε να τον δέσω στην αυλή με το σκύλο????Ήμαρτον!

zxG9p3.png

owokp3.png

μου αρεσει πολυ η συζητηση που εχετε για τα αδερφακια!!!!! εμεις ειμαστε 4 αδερφια! εγω η μεγαλυτερη και ακολουθουν 3 αγορια. με τον 1ο εχουμε 1,5 χρονο διαφορα και με τον δευτερο 3 χρονια. ομε τον τριτο εχω 13 χονια διαφορα!:D παρόλο που δεν ειμαστε του ιδιου φυλλου η σχεση που εχουμε ειναι πραγματικα απεριγραπτη και χαιρομαι πολυ γι'υτο!!:P:p μακαρι να μπορεσω να κανω κ εγω τετοια οικογενεια!!!!!!:D:D:D επομενως για μενα δεν παιζει ρολο το φυλλο των παιδιων...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εμεις καλα ειμαστε!! Εσυ που χαθηκες???

εδω ειμαι!!! χεχεχεχεχε εκλεισα τα πραγματα για το μωρό!!!!!!:P:p:p

Καλημέρα Αντωνία!Είμαι της άποψης ότι καλύτερα μόνοι μας παρά με άτομα που δε φέρονται σωστά και ειδικά τώρα με το παιδί επιλέγω πολυ προσεκτικά ποιός θα μπεί στο σπίτι.Όσο για τους φίλους του άντρα μου το θέμα είναι ότι εγω δεν έχω πρόβλημα να βγαίνει ο δικός μου μόνος του μια φορά την εβδομάδα ενω οι άλλοι ούτε για πλάκα.Και για τις γυναίκες τους είμαι κακή παρέα γιατι είμαι πολύ χαλαρη με τον άντρα μου:shock:ενώ τι θα έπρεπε να τον δέσω στην αυλή με το σκύλο????Ήμαρτον!

χαχαχαχαχα πολύ καλό! κ εγω ετσι ειμαι!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσια και ειδικα εσεις που έχετε είδη μωράκι θέλω την συμβουλή σας.. Νιωθω ότι δεν είμαι καλή μαμα. ίώθω ότι κάνω λάθος στην ανατροφή του μωρού μου... είναι παρα πολύ ζωηρός δερνει αλλα μωρά αλλά και εμάς (γονεις παππουδες θειους κτλ) βρίζει τσιριζει αντιδρά άσχημα κανει αποτομες κινησεις όταν θέλει να γίνεται το δικό του και πολλά άλλα... π.χ σημερα το πρωι μολις ξύπνησε (πριν απο μενα) ήρθε στο δωματιο μου βγήκε πανω μου και αρχισε να με κλωτσαει και να με δερνει απαιτώντας διαφορα πράγματα..του θύμωσε ο άντρας μου αλλά όσο του θυμωνεις αντιδρά χειρότερα....του εξηγώ με το καλο και δεν καταλαβαίνει.. με το ασχημο παλι δεν καταλαβαίνει.. οταν έρθει το άλλο το μωρο δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνεται....δεν ξέρω τι να κάνω.. δεν ακουει κανέναν δεν φοβάται κανέναν και τίποτε.. Έδω και λιγες μερες αρχισα να σκέφτομαι και να διεροτάμαι που κάνω λάθος;; τι να κάνω για να μάθει το παιδί μου ότι πρέπει να ακούει τουλάχιστον τους γονεις του;; δοκιμασα τα πάντα..ή τουλάχιστον έτσι νομίζω.... πείτε μου την γνώμη σας σας παρακαλω..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια!!!Κατι μου λεει οτι παλι στην καλημερα θα μεινω..

Να σας ρωτησω κατι τωρα που βρηκα χρονο..Αν μπειτε εδω http://toixografies.wordpress.com/category/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%B1/

θα δειτε κατι τοιχογραφιες..Αυτα φανταζομαι ετσι οπως τα δειχνει, ειναι ζωγραφικη στον τοιχο.Αυτος που θα μας βαψει το δωματιο, δεν νομιζω να ξερει να κανει τετοια..Πως μπορω ομως να κανω κατι τετοιο στο δωματιο?Να το εκτυπωσω σε ταπετσαρια?Δεν θα μου βγει πολυ ακριβο?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Να σας ρωτησω κατι τωρα που βρηκα χρονο..Αν μπειτε εδω http://toixografies.wordpress.com/category/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%B1/

θα δειτε κατι τοιχογραφιες..Αυτα φανταζομαι ετσι οπως τα δειχνει, ειναι ζωγραφικη στον τοιχο.Αυτος που θα μας βαψει το δωματιο, δεν νομιζω να ξερει να κανει τετοια..Πως μπορω ομως να κανω κατι τετοιο στο δωματιο?Να το εκτυπωσω σε ταπετσαρια?Δεν θα μου βγει πολυ ακριβο?

Και εγω τοιχογραφιες ονειρευομουν για τα παιδικα δωματια, αλλα εδω στο νησι ειναι ολοι ασχετοι.Για να πεις οτι θα φερεις καποιον απο Αθηνα πρεπει να τον χρησοπληρωσεις.Οι μπογιατζηδες δεν ξερουν απο αυτα, αλλα και καποιος να σου πει πως τα καταφερνει εχεις εμπιστοσυνη αν πρωτα δεν δεις δουλεια του??

Παντως εκει στη Θεσσαλονικη ολο και καποιος θα υπαρχει δε μπορει!

Αν γνωριζεις καμμια διακοσμητρια εσωτερικων χωρων σιγουρα θα εχει καποιον.Η καμμια γνωστη σου ισως?? Για δες και στο google μηπως βρεις τιποτα για την πολη σου.

καλημερα τασπα! εχει παρα πολύ ωραιες ταπετσαριες παντως για να βαλεις! και σιγουρα ειναι πιο οικονομικες απο την ζωγραφικη!! ρίξε μια ματια. το βρηκα καθως εψαχνα για μενα! ειναι και θεσσαλονικη μπορεις να κανεις ενα τηλ!;)http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=10493

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσια και ειδικα εσεις που έχετε είδη μωράκι θέλω την συμβουλή σας.. Νιωθω ότι δεν είμαι καλή μαμα. ίώθω ότι κάνω λάθος στην ανατροφή του μωρού μου... είναι παρα πολύ ζωηρός δερνει αλλα μωρά αλλά και εμάς (γονεις παππουδες θειους κτλ) βρίζει τσιριζει αντιδρά άσχημα κανει αποτομες κινησεις όταν θέλει να γίνεται το δικό του και πολλά άλλα... π.χ σημερα το πρωι μολις ξύπνησε (πριν απο μενα) ήρθε στο δωματιο μου βγήκε πανω μου και αρχισε να με κλωτσαει και να με δερνει απαιτώντας διαφορα πράγματα..του θύμωσε ο άντρας μου αλλά όσο του θυμωνεις αντιδρά χειρότερα....του εξηγώ με το καλο και δεν καταλαβαίνει.. με το ασχημο παλι δεν καταλαβαίνει.. οταν έρθει το άλλο το μωρο δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνεται....δεν ξέρω τι να κάνω.. δεν ακουει κανέναν δεν φοβάται κανέναν και τίποτε.. Έδω και λιγες μερες αρχισα να σκέφτομαι και να διεροτάμαι που κάνω λάθος;; τι να κάνω για να μάθει το παιδί μου ότι πρέπει να ακούει τουλάχιστον τους γονεις του;; δοκιμασα τα πάντα..ή τουλάχιστον έτσι νομίζω.... πείτε μου την γνώμη σας σας παρακαλω..

Αντωνία μου ποιά μανούλα είναι σίγουρη ότι τα κάνει όλα καλά?Όλες αυτά σκεφτόμαστε εγω πριν κάνω παιδί έβλεπα στο δρόμο στο super market παιδιά που τσίριζαν χτυπιόντουσαν και έλεγα τσ τσ πως τα έχουν μάθει έτσι.Όταν έκανα κι εγω παιδι το πρώτο που έμαθα ήταν να μη κρίνω γιατι τα παιδιά γεννιούνται με δικό τους χαρακτήρα ότι και να κάνουν οι γονείς οκ παίζουμε και εμείς ένα ρόλο αλλά μικρό κατά τη γνώμη μου.Εμένα ο δικός μου δε τα κάνει αυτά αλλά έχω ακούσει ότι τα παιδιά πλησιάζοντας τα 2 χρόνια προσπαθούν να επιβληθούν (το βλέπω σε αυτή τη νταντά στο ΣΚΑΙ) οπότε ο δικός σου φαντάζομαι κάτι τέτοιο θέλει να κάνει ίσως να αισθάνεται την αλλαγή με το μωράκι σας και να αισθάνεται κάπως.Η μόνη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να είσαι ήρεμη και η ατμόσφαιρα στο σπίτι σας να μην έχει εντάσεις ώστε να μην έχει λαβές και να του μιλάς πολύ και ήρεμα (και μετά να βγαίνεις στο μπαλκόνι και να χτυπάς το κεφάλι σου εγω αυτό κάνω;))Υπομονή φάση θα είναι.

zxG9p3.png

owokp3.png

Αχ, βρε Νια μου!! Το ξερεις οτι το πιο δυσκολο επαγγελμα σημερα ειναι η ανατροφη των παιδιων?? Οσα βιβλια και να διαβασεις, οτι και αν σου πουν αλλες μαμαδες, αν δε βρεις εσυ τον τροπο με το παιδι σου, ξεχασε 'το.

Νομιζεις οτι εμενα δεν περνουν φασεις??Με νευρακια, με θυμους, με αντιμιλιες σε εμας... Ποσες φορες μας κανουν και νευριαζουμε μαζι τους, που εγω με τον αντρα μου ποτε δεν ειχαμε καυγαδες και τσακωμους, ελα ομως που καποιες φορες σε φερνουν στο ακρο και σε κανουν να φωναζεις αφου με τον ομορφο τροπο δεν το καταλαβαινουν .Οταν τους μιλαμε ομορφα και ηρεμα πολλες φορες το εκμεταλευονται και γελανε..

Παντως εχω καταλαβει οτι τελικα το μονο που πιανει ειναι η τιμωρια. Και ο δικος σου ειναι και μικρος ο καημενος, τι να κανεις??Πιστευω οτι μια τιμωρια παντα πιανει.Στερησε του κατι που το θελει πολυ για μια μερα, π.χ. τα παιδικα η τη βολτα του και θα δεις.Αρκει βεβαια να το κανεις εσυ και να του εξηγησεις και εκεινου γιατι γινεται.Πιστευω οτι η τιμωρια ειναι ο καλυτερος τροπος, και εμεις το κανουμε πολλες φορες και πιανει.

Διαφημίσεις

καλημερα κοιλουμπιτσες!

προσπαθησα να παρακολουθησω αυτες τις μερες που δεν εμπαινα για να μαθαινω τα νεα απο τα μπεμπακια και χαιρομαι που ολα ειναι καλα!

εγω επεσα με τα μουτρα στο σπιτι κανοντας απειρες δουλειες και επισης δεν εβαλα πωπο κατω απο βολτιτσες!

Δευτερα εχω β επιπεδου κ θελω να κοιμηθω και να ξυπνησω απευθειας για την εξεταση!γινεται;;;;

GjJbp3.png7IWup3.png

μου αρεσει πολυ η συζητηση που εχετε για τα αδερφακια!!!!! εμεις ειμαστε 4 αδερφια! εγω η μεγαλυτερη και ακολουθουν 3 αγορια. με τον 1ο εχουμε 1,5 χρονο διαφορα και με τον δευτερο 3 χρονια. ομε τον τριτο εχω 13 χονια διαφορα!:D παρόλο που δεν ειμαστε του ιδιου φυλλου η σχεση που εχουμε ειναι πραγματικα απεριγραπτη και χαιρομαι πολυ γι'υτο!!:P:p μακαρι να μπορεσω να κανω κ εγω τετοια οικογενεια!!!!!!:D:D:D επομενως για μενα δεν παιζει ρολο το φυλλο των παιδιων...

Καλημέρα εμείς δεν έχουμε μιλήσει με λένε Γεωργία και χαίρομαι πολύ για αυτά που λες για τη σχέση σου με τα αδέρφια σου.Μακάρι και τα δικά μας να είναι έτσι στο κάτω κάτω είναι η μόνη ανιδιοτελής σχέση ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα εμείς δεν έχουμε μιλήσει με λένε Γεωργία και χαίρομαι πολύ για αυτά που λες για τη σχέση σου με τα αδέρφια σου.Μακάρι και τα δικά μας να είναι έτσι στο κάτω κάτω είναι η μόνη ανιδιοτελής σχέση ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι.

1317309lsk5aj07xu.gif

καλημέρα γεωργια! και εγώ χαίρομαι πολύ για τη σχεση που εχουμε με τα αδερφια μου! εχεις δικιο που λες τουλάχιστον θα επρεπε γιατι, εχουμε δει και τα τελειως αντιθετα,.....

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ΚΑΛΗΜΈΡΑ!!!!

Βούλα χαθηκες λίγο κι εσυ,αλλά σε συγχωρούμε!χα χα Για τοιχογραφία μια φιλη μου περσυ έφερε προτζεκτορα και το σχέδιο έπεφτε στον τοίχο κ εμείς κάναμε τα περιγραμματα με μολύβι. Μετά μόνο γεμίσαμε με χρώμα,αν δεις τι τέλειο έγινε...!!!

Αναστασακι καλώς ήρθες πάλι,ελπίζω να είσαι σούπερ!!!

Κοριτσια γενικώς πάντως οι άντρες κάνουν πιο ουσιαστικές φιλίες που κρατάνε στο χρόνο...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κοιλουμπιτσες!

προσπαθησα να παρακολουθησω αυτες τις μερες που δεν εμπαινα για να μαθαινω τα νεα απο τα μπεμπακια και χαιρομαι που ολα ειναι καλα!

εγω επεσα με τα μουτρα στο σπιτι κανοντας απειρες δουλειες και επισης δεν εβαλα πωπο κατω απο βολτιτσες!

Δευτερα εχω β επιπεδου κ θελω να κοιμηθω και να ξυπνησω απευθειας για την εξεταση!γινεται;;;;

Καλημέρα πριν μια βδομάδα ήμουν στη θέση σου οπότε ισχύει η παροιμία εκεί που ήσουν ήμουνα και εδω που είμαι θα έρθεις!!!Και στο εύχομαι ολόψυχα γιατι τα δικά μου νέα ήταν πολυ καλά και η μπλουμπλού μου super!!ΣΚ είναι θα περάσει θα πας βολτίτσες θα χουχουλιάσεις με τον αντρούλη σου και τσουουουπ ανάσκελα στο κρεβάτι του εξεταστηρίου να κοιτάς λιγωμένη το μωράκι σου που θα είναι ΤΕΛΕΙΟ;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...