Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ε τωρα για να καταλάβεις επειδή απο τις 7 δεν έφαγα τίποτα με έπιασε μια πείνα και έκανα 2 τοστ με γαλοπουλα και κασερι... Αμαρτάνω αλλά τι να κάνω!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για να κρατιέται το σάκχαρο σε νορμάλ επίπεδα, δεν είναι σωστό το στομάχι να μένει άδειο πολλές ώρες. Αυτό ισχύει γενικότερα αλλά επειδή η εγκυμοσύνη είναι κατάσταση που προδιαθέτει το σάκχαρο, έχε το υπόψιν σου. Καλό δεν κάνεις, άσε που φορτώνεις το στομάχι σου πολύ αργά και δεν έχεις περιθώριο να κάψεις θερμίδες.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;

Κι εγώ εχω ένα πιάτο φακες από προχτες και ένα τουρλιου από σήμερα. Θα βολευτουμε για αύριο.... Ρε συ πόσα κιλά να περιμένω να βάλω από δω κ πέρα σε φυσιολογικά πλαίσια?

Δώρα εμένα μου είπε γύρω στα 10-12 οχι παραπανω. φανταζομαι είναι ανάλογα με τον σωματοτυπο της καθεμιας...

κοριτσια σας καλημεριζω εγω....

θα φυγουμε σε λιγο για πρωταρα...

τα λεμε... καλο σαββατοκυριακο σε ολες.... φυλακια στις κοιλιτσες σας:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα Νίκη!! πως και θα πάτε Πρωταρα Οκτώβριο;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα κορίτσια πρόλαβα να σας διαβάσω με τους φίλους εγω έχω περάσει διάφορες φάσεις ξεκαθαρίσματος.Ένα έγινε μετά το Λύκειο ένα μόλις έπιασα δουλειά ένα όταν παντρεύτηκα και ακόμα ένα μετά το πρώτο παιδί.Φαντάζομαι ότι θα γίνουν κι άλλα στη διάρκεια της ζωής μας και μετά το πρώτο σοκ το βρήκα φυσιολογικό μεγαλώνουμε αλλάζουμε αλλάζουν οι προτεραιότητές μας και τα άτομα στη ζωή μας έρχονται μένουν φεύγουν δε με ενοχλεί πια ίσως γιατι η καλύτερή μου φίλη είναι η αδερφή μου και η αγάπη της είναι αδιαπραγμάτευτη.Τον άντρα μου πάντως τον ενοχλεί ακόμα όταν "κολλητοί" του εξαφανίζονται κι όχι γιατι κάναμε εμείς οικογένεια αλλά γιατι έκαναν εκείνοι!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα κορίτσια πρόλαβα να σας διαβάσω με τους φίλους εγω έχω περάσει διάφορες φάσεις ξεκαθαρίσματος.Ένα έγινε μετά το Λύκειο ένα μόλις έπιασα δουλειά ένα όταν παντρεύτηκα και ακόμα ένα μετά το πρώτο παιδί.Φαντάζομαι ότι θα γίνουν κι άλλα στη διάρκεια της ζωής μας και μετά το πρώτο σοκ το βρήκα φυσιολογικό μεγαλώνουμε αλλάζουμε αλλάζουν οι προτεραιότητές μας και τα άτομα στη ζωή μας έρχονται μένουν φεύγουν δε με ενοχλεί πια ίσως γιατι η καλύτερή μου φίλη είναι η αδερφή μου και η αγάπη της είναι αδιαπραγμάτευτη.Τον άντρα μου πάντως τον ενοχλεί ακόμα όταν "κολλητοί" του εξαφανίζονται κι όχι γιατι κάναμε εμείς οικογένεια αλλά γιατι έκαναν εκείνοι!!!

Eσεις απολυτο δικιο!!

Και εγω με την αδερφη μου τελικα ειμαι καλυτερα.Να γιατι δεν πρεπει το παιδι να ειναι μοναχοπαιδι.Οταν εχει μια ισσοροπημενη και ουσιαστικη σχεση με τον αδερφο-αδερφη του απο μικρα, τοτε μεγαλωνοντας τελικα ειναι τα αδερφια που σε στηριζουν, παρα οι φιλοι.Οι φιλοι πανε και ερχονται και προσπερνανε απο τη ζωη σου....

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγω πραγματική φίλη μονο μια είχα με την οποία χαθηκα μετα το λύκειο λογω σπουδων της στο εξωτερικό. τωρα ξαναβρεθηκαμε μεσω φεισ μιλαμε τακτικα αλλα λογω οικογενειακων υποχρεωσεων (καναμε και οι 2 οικογενεια και παιδια) δεν έχουμε τον χρόνο να βγαίνουμε συχνα. βρεθομαστε στα σπιτια μας με τα παιδια μας!!

Εχω και μια άλλη φιλη.. ποτε δεν καταλαβα αν ήταν όντως φίλη μου αυτή γιατι ενιωθα ότι δεν ήθελε την ευτυχια μου.. χαθηκα μαζι της για αρκετο καιρο και μολις εμαθε ότι παντρευτηκα και εκανα μωρο ήρθε να με δει εφερνε δώρα του γιου μου κτλ κτλ και ήταν όλη μερα μαζι μου και μου έδειχνε ενδιαφερον..μετα απο λιγους μηνες αρχισε να μου λέει ότι ο φιλος της την πιέζει για να κανουν μωρο..εγω δεν την πιστεψα φυσικα αφού πάντα ζήλευε και υπεθεσα ότι αυτή ήθελε μωρο. τώρα έχει 1 γιο 8 μηνων, με τον αντρα της δεν παντρευτηκαν και εχουν πολλους καυγαδες κτλ κτλ..απο τον καιρο που εμεινε εγκυος δεν ερχοταν να με δει δεν με επερνε τηλεφωνο κτλ κτλ.. δεν με πειραξε φυσικα αφού τοσα χρόνια που την ξέρω την έχω μαθει πολυ καλα..

Παντως είναι όντως ενοχλητικο να χανονται ορισμένοι γιατι εκαναν οικογενεια. είναι ενας λογος παραπανω τώρα να βρεθουμε να παιξουν τα παιδια μας και εξάλλου έχουμε και παραπανω κοινα τώρα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Eσεις απολυτο δικιο!!

Και εγω με την αδερφη μου τελικα ειμαι καλυτερα.Να γιατι δεν πρεπει το παιδι να ειναι μοναχοπαιδι.Οταν εχει μια ισσοροπημενη και ουσιαστικη σχεση με τον αδερφο-αδερφη του απο μικρα, τοτε μεγαλωνοντας τελικα ειναι τα αδερφια που σε στηριζουν, παρα οι φιλοι.Οι φιλοι πανε και ερχονται και προσπερνανε απο τη ζωη σου....

Έτσι είναι Άννα μου έχεις σκεφτεί τώρα που είναι αγόρια και κορίτσι αν θα είναι δεμένα ή λες να είναι ανάλογα στο παιδί?Εμείς είμαστε δυο αδερφές με 11 χρόνια διαφορά ηλικίας αλλά είμαστε τόσο δεμένες.Και τώρα σκέφτομαι τα δικά μου που θα είναι αγόρι-κορίτσι θα είναι δεμένα ή έπρεπε να είναι το ίδιο φύλλο?Θέλω πραγματικά να έχουν την σχέση που έχω με την αδερφή μου γιατι είναι ανιδιοτελής λες το πρόβλημά σου και ξέρεις ότι πονάει το ίδιο με σένα τη χαρά σου πιό πολύ κι απο σένα αυτό θέλω και για τα δικά μου.

zxG9p3.png

owokp3.png

Έτσι είναι Άννα μου έχεις σκεφτεί τώρα που είναι αγόρια και κορίτσι αν θα είναι δεμένα ή λες να είναι ανάλογα στο παιδί?Εμείς είμαστε δυο αδερφές με 11 χρόνια διαφορά ηλικίας αλλά είμαστε τόσο δεμένες.Και τώρα σκέφτομαι τα δικά μου που θα είναι αγόρι-κορίτσι θα είναι δεμένα ή έπρεπε να είναι το ίδιο φύλλο?Θέλω πραγματικά να έχουν την σχέση που έχω με την αδερφή μου γιατι είναι ανιδιοτελής λες το πρόβλημά σου και ξέρεις ότι πονάει το ίδιο με σένα τη χαρά σου πιό πολύ κι απο σένα αυτό θέλω και για τα δικά μου.

Και εγω ειμαι 8 χρονια μεγαλυτερη απο την αδερφη μου, γι'αυτο και προσπαθουσα οποσδηποτε να κανω δευτερο παιδι κοντα στο πρωτο.Ειναι πολυ δεμενοι οι γιοι μου γιατι μεγαλωνουν μαζι στην ουσια και εχουν κοινα ενδιαφεροντα.Τωρα με τη μικρη , τι να σου πω, λεω οτι τωρα που ειναι μικρα ισως και να μη της δινουν πολυ σημασια, γιατι δεν θα βρισκουν και κοινα με τη μπεμπα.Μεγαλωνοντας ομως θελω να πιστευω πως θα την εχουν στα οπα-οπα και θα ενδιαφερονται γι'αυτη.Νομιζω οτι ειναι και στο χερι των γονιων να ειναι αγαπημενα τα αδερφια, ειναι πως τα εχεις μεγαλωσει.Εμεις απο οταν τους ανακοινωσαμε την εγκυμοσυνη, απο τοτε ειναι σαν να ειναι εδω η μπεμπα, δλδ ειναι μεσα στις κουβεντες μας, μεσα στα σχεδια μας....Εχουν καταλαβει πλεον οτι δεν ειμαστε 4, ειμαστε 5 και η μπεμπα ειναι κομματι της ζωης μας.Η αληθεια παντως ειναι οτι την πριμενουν πως και πως!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...