Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Margarita mou kai ego auto to diastima niotho moni mou kai poli evesthiti tous monous pou thelo ine o antras mou i mama kai o papas mou alla mono me tin mama mou niotho arketi asfalia perasa kai polla ta teleutea xronia kai imastan demenes:Dpistepse me i files tis perissoteres fores se theloun mono gia to exo otan exis ena provlima kai tous milas den sigkinounte idios an exoun diaforetika endiaferonta apo esena;)kai ego pligothika apo files etsi ipa arketa.i moni pou endiaferonte gia emas ine i ikogenia mas kai steni siggenis.

Έχεις δίκιο πολλές φορές σε θέλουν μόνο για το έξω οι φίλες... Στις δύσκολες στιγμές σε αφήνουν...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Πωπω βρε κορίτσια, μέχρι να σας διαβάσω ξεχνάω τι έχετε γράψει!!!

Για τις φιλίες, οκ λογικό είναι όταν διαφοροποιούνται τα ενδιαφέροντα να απομακρύνεσαι. Εξάλλου όταν κάνεις οικογένεια και παιδιά, πρώτο ρόλο στην ζωή σου έχει η οικογένεια. Με τα παιδιά δε αλλάζεις τελείως, δεν μπορείς να τα κουβαλάς παντού και όταν μεγαλώσουν λίγο βαριούνται τις παρέες που δεν έχουν παιδιά να παίξουν. Οπότε από κάποια στιγμή και μετά, οι φίλοι κρατάνε αναγκαστικά διακριτική στάση, το 'κολλητηλίκι' του Λυκείου ξεχάστε το!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δώρα καλησπέρα. Για τα κιλά που ρώτησες από εδώ και πέρα υπολόγισε 2-2,5 κιλά πως θα πάρει το μωρό, οπότε τα έχουμε στο τσεπάκι μας αυτά. Μεγαλώνει η μήτρα και όλο το σύστημα διογκώνεται, αυξάνεται και η κατακράτηση υγρών, ο οργανισμός συσσωρεύει λίπος για τον θηλασμό επίσης. Στην καλύτερη περίπτωση βάλε 2 κιλά τον μήνα.

Εγώ είμαι ακόμη στα +5. Θα δω και την Δευτέρα τις μετρήσεις του γιατρού γιατί δική του ζυγαριά δείχνει 3 κιλά επιπλέον, επίτηδες το κάνει! Έχει κόλλημα και αυτός με τα κιλά. Φοβούνται το βάρος για διαβήτη κύησης, προεκλαμψία και γενικώς δυσκολεύουν τον φυσιολογικό τοκετό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Eleutheria mou ti kanis?dora mou?ego xekourazome

Καλά είμαι Αννιτάκι, έφτασε το κιλό ο μπέμπης σου ε? Μια χαρά, σε 2 βδομάδες μπαίνεις στον 8 ε?

Διάβασα πως καλλωπίστηκες κιόλας, καλά το κάνεις βρε κοπελιά. Σε χαίρομαι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δώρα καλησπέρα. Για τα κιλά που ρώτησες από εδώ και πέρα υπολόγισε 2-2,5 κιλά πως θα πάρει το μωρό, οπότε τα έχουμε στο τσεπάκι μας αυτά. Μεγαλώνει η μήτρα και όλο το σύστημα διογκώνεται, αυξάνεται και η κατακράτηση υγρών, ο οργανισμός συσσωρεύει λίπος για τον θηλασμό επίσης. Στην καλύτερη περίπτωση βάλε 2 κιλά τον μήνα.

Εγώ είμαι ακόμη στα +5. Θα δω και την Δευτέρα τις μετρήσεις του γιατρού γιατί δική του ζυγαριά δείχνει 3 κιλά επιπλέον, επίτηδες το κάνει! Έχει κόλλημα και αυτός με τα κιλά. Φοβούνται το βάρος για διαβήτη κύησης, προεκλαμψία και γενικώς δυσκολεύουν τον φυσιολογικό τοκετό.

Φαντάσου εγώ που λέω συνέχεια να μην μιλάμε για κιλά έγω το έθιξα πάλι αυτό το θέμα.. Τρελή παιδί μου τι νομίζεις!!!!:tongue::tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...