Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μαργαριτα μου, οταν αποφασισεις να μπεις στη φαση αυτη, σιγουρα τα εχεις βαρεθει ολα αυτα και δεν συμβαδιζεις με τους αλλους.Αλλα πες μου οταν εισαι σε αυτη την ηλικια και χορτασμενος πλεον απο τα ξενυχτια , δεν σε γεμιζει περισσοτερο η δημιουργια μιας οικογενειας?? Αυτοι οι φιλοι σας, απλα μπορει να μην τους εκατσε ακομη να κανουν οικογενεια, γι'αυτο και περνανε τον καιρο τους ετσι, η απλως να μην εχουν χορτασει ολα αυτα ακομη.Και οταν μια γυναικα αποφασιζει στα 40 της να αλλαξει τροπο ζωης, τοτε ειναι και πολυ πιο δυσκολο να κανει παιδια.

Οσο για φιλες με κοινα ενδιαφεροντα θα βρεθουν στη πορεια της ζωης σου, μη νομιζεις.Εγω οταν ηρθα εδω απο την Αθηνα το 1999 που παντρευτηκα δεν ειχα φιλες.Σιγα σιγα ομως εκανα και μαλιστα στην ιδια φαση με εμενα δλδ παντρεμενες με παιδια και κοινα ενδιαφεροντα.Και μετα ξεκινοντας παιδικο σταθμο τα παιδια να δεις ποσες γνωστες εχω, και τωρα με το σχολειο.

Και οι πραγματικοι φιλοι σας, τωρα θα φανουν, αν ερχονται και σας βλεπουν η αν σας συναντουν και αλλου, οχι μονο στα μπαρακια.

Έχεις δίκιο Αννα μου! Εμένα οι φίλες μου στα δύσκολα συνήθως αποχωρούν με ελαφρά... Θα θελα πολύ να εχω μια φιλη στην δική μου φάση! Εχω πολλούς γνωστούς βέβαια κ από τον άντρα μου κ οκ εχω κοινα ενδιαφεροντα... Χτες είχε έρθει η μια φιλη μου για καφέ και οκ έκατσε λίγο αλλά εγώ ήθελα να της λέω για το μωρό κ την έβλεπα βαριόταν λίγο!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έχεις δίκιο Αννα μου! Εμένα οι φίλες μου στα δύσκολα συνήθως αποχωρούν με ελαφρά... Θα θελα πολύ να εχω μια φιλη στην δική μου φάση! Εχω πολλούς γνωστούς βέβαια κ από τον άντρα μου κ οκ εχω κοινα ενδιαφεροντα... Χτες είχε έρθει η μια φιλη μου για καφέ και οκ έκατσε λίγο αλλά εγώ ήθελα να της λέω για το μωρό κ την έβλεπα βαριόταν λίγο!

Οταν αυτες ειναι αλλου, σιγουρα βαριουνται να ακουσουν τα δικα μας.Και δεν μπορεις να συνεχισεις και την κουβεντα γιατι σκεφτεσαι μηπως νομιζει οτι τα λες επιτιδες για να ζηλεψει. Αλλα οταν αυτη η φιλη σου βρεθει στην ιδια φαση με εσενα, τοτε θα θελει την παρεα σου πως και πως.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Οταν αυτες ειναι αλλου, σιγουρα βαριουνται να ακουσουν τα δικα μας.Και δεν μπορεις να συνεχισεις και την κουβεντα γιατι σκεφτεσαι μηπως νομιζει οτι τα λες επιτιδες για να ζηλεψει. Αλλα οταν αυτη η φιλη σου βρεθει στην ιδια φαση με εσενα, τοτε θα θελει την παρεα σου πως και πως.

Έχουμε περάσει πολλά με τις φίλες μου και απλά στεναχωριεμαι που εγώ είμαι σε άλλη φάση... Ευτυχώς υπάρχει και το καφέ εδώ κ έχουμε κοινα ενδιαφεροντα!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Έχουμε περάσει πολλά με τις φίλες μου και απλά στεναχωριεμαι που εγώ είμαι σε άλλη φάση... Ευτυχώς υπάρχει και το καφέ εδώ κ έχουμε κοινα ενδιαφεροντα!!!

Ναι, αλλα καποια θα εκανε την αρχη να αλλαξει τη ζωη της, ουτως η αλλως.Απλα συνεχιζεις και τις βλεπεις πιο αραια η ερχονται για επισκεψη, και οταν και αυτες παντρευτουν κανεις πια οικογενειακη παρεα.

Ναι, αλλα καποια θα εκανε την αρχη να αλλαξει τη ζωη της, ουτως η αλλως.Απλα συνεχιζεις και τις βλεπεις πιο αραια η ερχονται για επισκεψη, και οταν και αυτες παντρευτουν κανεις πια οικογενειακη παρεα.

Έτσι είναι... Ας αλλάξουμε κουβέντα..

Τι θα φάτε αύριο??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Τι λεει το μενου αποψε Δωρα??

Εγω δεν ξερω μαλλον κανενα σαντουιτς θα τους κανω η τοστ και εγω ενα γιαουρτι, δεν πειναω κιολας.

Κατευθειαν στο φαι το μυαλο μας!!! Χε,χε, χε!!!:tongue:

Για αυριο μου εχει μεινει φαι απο σημερα, γιατι τωρα το βραδυ αποκλειεται να φαμε παλι σαλτσες.

Κατευθειαν στο φαι το μυαλο μας!!! Χε,χε, χε!!!:tongue:

Για αυριο μου εχει μεινει φαι απο σημερα, γιατι τωρα το βραδυ αποκλειεται να φαμε παλι σαλτσες.

Κι εγώ εχω ένα πιάτο φακες από προχτες και ένα τουρλιου από σήμερα. Θα βολευτουμε για αύριο.... Ρε συ πόσα κιλά να περιμένω να βάλω από δω κ πέρα σε φυσιολογικά πλαίσια?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κι εγώ εχω ένα πιάτο φακες από προχτες και ένα τουρλιου από σήμερα. Θα βολευτουμε για αύριο.... Ρε συ πόσα κιλά να περιμένω να βάλω από δω κ πέρα σε φυσιολογικά πλαίσια?

Τι να σου πω τωρα? Τα φυσιολογικα που λενε οι γιατροι ειναι 12-14. Αλλες λενε πως το καταφερνουν, εγω οχι.Ενω μπορω να συγκρατηθω οταν δεν ειμαι εγκυος και να κανω και σωστη διατροφη, στην εγκυμοσυνη παντα δεν συγκρατουμαι ειδικα με τα γλυκα, και αυτο ειναι το κακο μου.Να οπως τωρα δεν εχω ορεξη να φαω τιποτα οπως τα περισσοτερα βραδια, αλλα ενα κομματι τσιζκεικ το εφαγα το απογευμα!

Στα αγορια ειχα παρει και τις 2 φορες 19 κιλα ,αλλα τα εχανα ολα μετα.Τωρα ειμαι στα +6, τι να πω θα δειξει.Παντως στα αγορια αυτη την εβδομ. εγκυμοσυνης ημουν στα +8.5!!

Αυτοι οι μηνες απο δω και περα ειναι πιο δυσκολοι με τα κιλα, μπαινουν τακα-τακα!

Τι να σου πω τωρα? Τα φυσιολογικα που λενε οι γιατροι ειναι 12-14. Αλλες λενε πως το καταφερνουν, εγω οχι.Ενω μπορω να συγκρατηθω οταν δεν ειμαι εγκυος και να κανω και σωστη διατροφη, στην εγκυμοσυνη παντα δεν συγκρατουμαι ειδικα με τα γλυκα, και αυτο ειναι το κακο μου.Να οπως τωρα δεν εχω ορεξη να φαω τιποτα οπως τα περισσοτερα βραδια, αλλα ενα κομματι τσιζκεικ το εφαγα το απογευμα!

Στα αγορια ειχα παρει και τις 2 φορες 19 κιλα ,αλλα τα εχανα ολα μετα.Τωρα ειμαι στα +6, τι να πω θα δειξει.Παντως στα αγορια αυτη την εβδομ. εγκυμοσυνης ημουν στα +8.5!!

Αυτοι οι μηνες απο δω και περα ειναι πιο δυσκολοι με τα κιλα, μπαινουν τακα-τακα!

Όταν λες τακα τακα πόσα κιλά το μήνα από δω κ πέρα? 3?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Όταν λες τακα τακα πόσα κιλά το μήνα από δω κ πέρα? 3?

Δε νομιζω 3 , ισως 1,5-2. Αναλογα και το ποσο σαβουριαζουμε!!!

Πρεπει να προσεχουμε απο εδω και περα....αααχ!!...

Εγω με κοβω να παιρνω αλλα 8-9 αν δεν προσεξω!!:(

Κορίτσια δυστυχώς πάντα υπάρχει η απομάκρυνση απο τις φίλες ειδικά όταν αυτές δεν είναι στην φάση που είσαι εσυ... Το βλέπω και με τις δικές μου,χανόμαστε που και που...Και απο οταν αρραβωνιάστηκα επειδή ήμουν η πρώτη στην παρεά και μετα και με τον γάμο άρχισαν λίγο να απομακρύνονται...Και τώρα οκ ήρθαμε κοντά πάλι αλλά όσο να ναι θα χαθούμε πάλι μόλις έρθει το μωρο.. Η δικαιολογία τους ως τώρα ήταν να ην μας ενοχλούν και μπαίνουν ανάμεσα στο ζευγαρι(εμας δηλ)..Τωρα τι θα πουν αναρωτιέμαι? χα χα

ειδα οτι λέγατε πριν για τις φίλες αστε εγω εχω μια φιλη απο το γυμνασιο περιπου 11 χρονια φίλες όταν πηγαμε λυκειο χαθηκαμε λίγο αλλά βγαιναμε που και που, οταν ξεκινησα οι σπουδες εκεινη λεμεσο εγω λευκωσια παλι βγαιναμε που και που, οταν εμαθε οτι εμεινα εγκυος μου ελεγε θα βγαινουμε και θα παρουμε πραγαμτα του μωρου και θα κανουμε το ενα θα κανουμε το άλλο, τελικα τίποτα μονο αν την πάρω εγω τηλεφωνο και αν κανουμε τίποτε... και υστερα σου λένε φίλες... μονο λόγια και τίποτα άλλο....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Margarita mou kai ego auto to diastima niotho moni mou kai poli evesthiti tous monous pou thelo ine o antras mou i mama kai o papas mou alla mono me tin mama mou niotho arketi asfalia perasa kai polla ta teleutea xronia kai imastan demenes:Dpistepse me i files tis perissoteres fores se theloun mono gia to exo otan exis ena provlima kai tous milas den sigkinounte idios an exoun diaforetika endiaferonta apo esena;)kai ego pligothika apo files etsi ipa arketa.i moni pou endiaferonte gia emas ine i ikogenia mas kai steni siggenis.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...