Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Antonia mou piga stin anna mavronikola pou ine stin prodromou sto pediatriko kentro agias sofias kai se liges meres tha pao kai stin kallipoleos ston pari iakovidi pou ine kai pedokardiologos:)

Σε αυτό το παιδιατρικο κέντρο που λες είναι και η παιδίατρος η μια (Ευη το ονομα της) που σου είχα στείλει στο πμ!!

Την έχω ακουστά την Άννα Μαυρονικόλα. Πάει μια γνωστη μου εκει και είναι ευχαριστημένη!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια ..Τι μου κανετε? Εγω μολις γυρισα απο ενα μαθημα κ απο το πρωι ετρεχα λιγακι...Σηκωθηκα,μαγειρεψα φακες κ μετα πηγα στην αδελφη μου να την δω γιατι σημερα πηγε για αποξεση.Ηταν εγκυος αλλα τελικα το εμβρυακι δεν τα καταφερε.Ηταν περιπου 7 εβδομαδων και τωρα ειναι αρκετα στεναχωρημενη...Ευτυχως που εχει τον γιο της που λεγεται και ''Ντενιζ Ο Τρομερος''(απο τις πολλες ταρζανιες) να ξεχνιεται...

Οσο για τις κακιες τι να πω??Αντι να λεει ο κοσμος γερο παιδι να'ναι ..ξερει μονο να λεει πικροχολα σχολια!!!Αφου τα ξερουμε κ εμεις τι καθομαστε κ δινουμε σημασια??Αφηστε τους να λενε!!!

Σημερα το απογευμα εχω ραντεβου στην γιατρο για το καθιερωμενο ραντεβου του μηνα..Αχ ανυπομονω να δω το μικρουλι μου...

Μαλλον θα επανελθω το βραδακι ..φιλακια στις κοιλιτσες!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

τι κανετε κοριτσια? εγω σημερα εχω πολυ χαλια διαθεση με εχει πιασει ενα παραπονο... εχω τσαντιστει που δεν εχω αμαξι κ το εχει παρει η αδερφη μου... μενω κ μακρια απο τις φιλες μου και δεν τις βλεπω συχνα.. με εχουν γραψει κ λιγο νομιζω επειδη δεν βγαινω πολυ εξω και δεν μπορω και την καπνα.. πρεπει να συνηδητοποιησω μαλλον οτι η ζωη μου θα αλλαξει αρκετα. κ μερικες φορες νιωθω κολλημενη στο παρελθον.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

τι κανετε κοριτσια? εγω σημερα εχω πολυ χαλια διαθεση με εχει πιασει ενα παραπονο... εχω τσαντιστει που δεν εχω αμαξι κ το εχει παρει η αδερφη μου... μενω κ μακρια απο τις φιλες μου και δεν τις βλεπω συχνα.. με εχουν γραψει κ λιγο νομιζω επειδη δεν βγαινω πολυ εξω και δεν μπορω και την καπνα.. πρεπει να συνηδητοποιησω μαλλον οτι η ζωη μου θα αλλαξει αρκετα. κ μερικες φορες νιωθω κολλημενη στο παρελθον.

Οντως η ζωη μας αλλαζει πλεον αλλα δεν νομιζω οτι δεν μπορουμε να βγουμε εξω επειδη ειμαστε εγκυες ή εχουμε παιδι...Ισως οι αλλοι το πιστευουν κ μας γραφουν!!!Μην στεναχωριεσαι καθολου Μαργαριτα μου εχεις τον αντρα σου κ σε λιγο καιρο θα εχεις κ το παιδακι σου..Θα περνατε ολοι μαζι τελεια!!!!

Ασε τους υπολοιπους εκει που θελουν να ειναι..ετσι αποφασιζω κ εγω αντιστοιχα για οσους διαλεγουν να απομακρυνθουν..!δεν λεω με ενοχλει αλλα τι να κανουμε???

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

καλησπερα κοριτσια κι εμενα η διαθεση μου δεν ειναι και η καλυτερη σημερα ολη μερα παλευω με τα ρουχα χειμωνιατικα καλοκαιρινα ευτυχως τελειωσα τωρα θελω να αρχισω τα πλυντηρια να δω τι θα κρατησω για τη μικρη και τι θα αγορασω, μολις παρελαβα και το διπλο καροτσι, αχ ειναι τελειο παρα πολυ ωραιο το συναρμολογησαμε κιολας και το απογευμα λεμε να παμε να δουμε και για επιπλα δεν εχουμε αποφασισει ακομα αλλα σιγουρα χρειαζομαστε και κουνια και συρταριερα ειχε ρεπο ο αντρας μου σημερα και τον ξεθεωσα κι ακομα εχουμε μελλον μεχρι το βραδυ, κι οσο γιαυτα που λεγονται μη δινετε σημασια εγω αυτο κανω εχω τ΄αυτια μου κλειστα και τη διαθεση μου ανεβασμενη ο κοσμος ειναι κακος και ζηλευει την ευτυχια των αλλων οποτε το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να μη δινουμε σημασια, σοφια συμφωνω μαζι σου κι εγω απο τοτε που γεννησα καταλαβα οτι εχουν αλλαξει τα δεδομενα πολυ απομακρυνθηκαν και λιγοι μειναν κοντα μου, δεν λεω εχουν αλλαξει και τα δικα μου ενδιαφεροντα, φταιω λοιπον κι εγω, αλλα δεν μπορω να κανω διαφορετικα, προτεραιοτητα εχει η οικογενεια μου

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Οντως η ζωη μας αλλαζει πλεον αλλα δεν νομιζω οτι δεν μπορουμε να βγουμε εξω επειδη ειμαστε εγκυες ή εχουμε παιδι...Ισως οι αλλοι το πιστευουν κ μας γραφουν!!!Μην στεναχωριεσαι καθολου Μαργαριτα μου εχεις τον αντρα σου κ σε λιγο καιρο θα εχεις κ το παιδακι σου..Θα περνατε ολοι μαζι τελεια!!!!

Ασε τους υπολοιπους εκει που θελουν να ειναι..ετσι αποφασιζω κ εγω αντιστοιχα για οσους διαλεγουν να απομακρυνθουν..!δεν λεω με ενοχλει αλλα τι να κανουμε???

το εχεις παρατηρησει κ εσυ? δηλαδη το οτι καποιοι απομακρυνονται? ναι η αληθεια ειναι οτι η ζωη αλλαζει απλα με απογοητευουν καποιοι ανθρωποι που νομιζα οτι ηταν τρομερα κοντα μου τοσα χρονια. επειδη μετακομισα πιο μακρια εδω και ενα χρονο κ τους κακοφανηκε... μην τυχον και παρουν τον πισ..ινο τους κ ερθουν παντα εμεις να τρεχουμε. τωρα κανω κ το πρωτο παιδι της παρεα αν και ολοι ειμαστε 32-35 και επισης βλεπω απομακρυνση... καλα που εχω το μαναρι μου...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ετσι ειναι μαργαριτα δυστυχως αλλα θα δεις οτι οταν θα εχεις το μωρο δεν θα σε νοιαζει τιποτα και κανεις θα αλλαξει η ζωη σου τα ενδιαφεροντα σου θα σου λειπει οταν θα εισαι στη δουλεια θα θελεις να γυρισεις σπιτι να το παρεις να πατε βολτα αργοτερα στην παιδικη χαρα οποτε μη στεναχωριεσαι σε λιγους μηνες ουτε που θα θυμασαι την τωρινη συμπεριφορα τους

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

ετσι ειναι μαργαριτα δυστυχως αλλα θα δεις οτι οταν θα εχεις το μωρο δεν θα σε νοιαζει τιποτα και κανεις θα αλλαξει η ζωη σου τα ενδιαφεροντα σου θα σου λειπει οταν θα εισαι στη δουλεια θα θελεις να γυρισεις σπιτι να το παρεις να πατε βολτα αργοτερα στην παιδικη χαρα οποτε μη στεναχωριεσαι σε λιγους μηνες ουτε που θα θυμασαι την τωρινη συμπεριφορα τους

Ναι ετσι νομιζω κ εγω Μελινα μου (σωστα ε?) απλα εχω μεγαλωσει με αυτους τουα ανθρωπους κ οπως κ να εχει με πειραζει λιγο. ε ειναι κ περιεργα τα πραγματα στη δουλεια... δεν ξερω μωρε...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ναι νηπιαγωγός και θα αργήσω να τελείωσω τωρα με την εγκυμοσύνη

Ωραια!!Δεν πειράζει Νίκη μου!Και γω οταν ημουν εγκυος στο πρωτο μου παιδι εκανα μεταπτυχιακα!!Όλα θα γινουν!!:)

Μαργαριτα μου κ γω και ολες μας πιστευω εχουμε παρατηρησει κατι αναλογο με απομακρυνση,,,δεν ξερω αν ειναι ζηλια ή αν νομιζουν οι αλλοι οτι τωρα αλλαζει η ζωη μας κ δεν ξερουν πως να φερθουν,,,τί να πω?!όποιοι σ αγαπανε αληθινα παντως θα σε πλησιάσουν γιατι κάποια στιγμη θα τους λείψεις!:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια δυστυχώς πάντα υπάρχει η απομάκρυνση απο τις φίλες ειδικά όταν αυτές δεν είναι στην φάση που είσαι εσυ... Το βλέπω και με τις δικές μου,χανόμαστε που και που...Και απο οταν αρραβωνιάστηκα επειδή ήμουν η πρώτη στην παρεά και μετα και με τον γάμο άρχισαν λίγο να απομακρύνονται...Και τώρα οκ ήρθαμε κοντά πάλι αλλά όσο να ναι θα χαθούμε πάλι μόλις έρθει το μωρο.. Η δικαιολογία τους ως τώρα ήταν να ην μας ενοχλούν και μπαίνουν ανάμεσα στο ζευγαρι(εμας δηλ)..Τωρα τι θα πουν αναρωτιέμαι? χα χα

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ετσι γινεται παντα.Απομακρυνομαστε γιατι ειναι αλλα τα ενδιαφεροντα της καθεμιας. Τωρα ας πουμε στη δικη μας φαση μπορουμε να βγουμε γυναικοπαρεα για ξενυχτι? Ενα καφε και αυτον κοιτας να μην εχεις παιδια μαζι σου, πραγμα δυσκολο αν δεν πηγαινουν παιδικο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ετσι είναι και η καθεμία έχει τις δουλειές της και παιδιά να μην έχει δηλ.

Κορίτσια θα σας αφήσω για λίγο πάω στην μαμά μου μια βόλτα.Θα μπώ μάλλον και απο το κινητο μου απο εκεί.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

το ασχημο ειναι οτι δεν ειναι κανενας αλλος απο την παρεα μου σε αυτη τη φαση. οποτε δεν συμβαδιζουμε κ πολυ με τους αλλους. αφηστε που ολο για ποτα και τσιγαρα θελουν να πανε πραγμα που δεν το αντεχω και τοσο πια. το εχω κανει παρα πολυ και το εχω βαρεθει. καλα τωρα ετσι κ αλλιως δεν μπαινω σε χωρο με τσιγαριλα δεν την αντεχω. αλλα κ μετα σκεφτομαι θα γυρναω στο μωρο μου βρωμοντας απο τις καφετεριες τσιγαριλα????? πραγματικα πολυ ασχημο για ενα μωρακι αυτο δεν ειναι? μακαρι να ειχα μερικες φιλες στη φαση που ειμαι κ εγω αλλα δυστηχως δεν μου εκατσε!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

το ασχημο ειναι οτι δεν ειναι κανενας αλλος απο την παρεα μου σε αυτη τη φαση. οποτε δεν συμβαδιζουμε κ πολυ με τους αλλους. αφηστε που ολο για ποτα και τσιγαρα θελουν να πανε πραγμα που δεν το αντεχω και τοσο πια. το εχω κανει παρα πολυ και το εχω βαρεθει. καλα τωρα ετσι κ αλλιως δεν μπαινω σε χωρο με τσιγαριλα δεν την αντεχω. αλλα κ μετα σκεφτομαι θα γυρναω στο μωρο μου βρωμοντας απο τις καφετεριες τσιγαριλα????? πραγματικα πολυ ασχημο για ενα μωρακι αυτο δεν ειναι? μακαρι να ειχα μερικες φιλες στη φαση που ειμαι κ εγω αλλα δυστηχως δεν μου εκατσε!

Μαργαριτα μου, οταν αποφασισεις να μπεις στη φαση αυτη, σιγουρα τα εχεις βαρεθει ολα αυτα και δεν συμβαδιζεις με τους αλλους.Αλλα πες μου οταν εισαι σε αυτη την ηλικια και χορτασμενος πλεον απο τα ξενυχτια , δεν σε γεμιζει περισσοτερο η δημιουργια μιας οικογενειας?? Αυτοι οι φιλοι σας, απλα μπορει να μην τους εκατσε ακομη να κανουν οικογενεια, γι'αυτο και περνανε τον καιρο τους ετσι, η απλως να μην εχουν χορτασει ολα αυτα ακομη.Και οταν μια γυναικα αποφασιζει στα 40 της να αλλαξει τροπο ζωης, τοτε ειναι και πολυ πιο δυσκολο να κανει παιδια.

Οσο για φιλες με κοινα ενδιαφεροντα θα βρεθουν στη πορεια της ζωης σου, μη νομιζεις.Εγω οταν ηρθα εδω απο την Αθηνα το 1999 που παντρευτηκα δεν ειχα φιλες.Σιγα σιγα ομως εκανα και μαλιστα στην ιδια φαση με εμενα δλδ παντρεμενες με παιδια και κοινα ενδιαφεροντα.Και μετα ξεκινοντας παιδικο σταθμο τα παιδια να δεις ποσες γνωστες εχω, και τωρα με το σχολειο.

Και οι πραγματικοι φιλοι σας, τωρα θα φανουν, αν ερχονται και σας βλεπουν η αν σας συναντουν και αλλου, οχι μονο στα μπαρακια.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...