Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

πρίν από 31 λεπτά , Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Και εγω αυτο ακολουθω, 5-6 γευματα τη μερα, γιατι ετσι εχω συνηθησει.Δηλαδη το πρωινο, τα ενδιαμεσα που κοιταω παντα να ειναι φρουτα, το μεσημεριανο και το βραδυ κατι ελαφρυ.Βεβαια 1 φορα την εβδομαδα που τρωμε εξω κανω ατασθαλιες αλλα δε μπορουμε να ειμαστε και συνεχεια στη στερηση!Και κανενα απογευματακι μπορει να φαω 1 γλυκακι:tongue:Ενταξει τωρα δικαιολογουμαστε στην κατασταση μας!Τελειωνω το 1ο τριμηνο και εχω παρει 1,5κ, ειμαι 60,5 με υψος 1,62.Στις προηγουμενες εγκυμοσυνες ειχα παρει καθε φορα 18-19κ. και παντα τα εχανα ολα μετα.Για να δουμε τωρα!

Αν στο πρώτο τρίμηνο έχεις πάρει μόνο 1,5 κιλό είσαι μια χαρά. Πιστεύω αν προσέχεις λίγο δεν παίρνεις υπερβολικά κιλά. Το λέω βλέποντας κοπέλες από τον περίγυρο μου. Ελπίζω να συμβεί και σε μένα το ίδιο!

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Margo μου δεν εχεις καταλαβει οτι εχω στο ιστορικο μου 3 παλινδρομες!!Και μαλιστα οι 2 μετα τα παιδια!Το αναφερω πιο πανω στα μυνηματα μου.Δεν εχω κατααλαβει ομως τι σχεση εχει η χοριακη με την αυχενικη?Σου το ειπε καποιος αυτο?Η χοριακη ειναι η τιμη που κοιταμε στην αρχη της εγκυμοσυνης:shock:

ναι πραγματι δεν ηξερα οτι εχεις περασει ολα αυτα κ λυπαμαι πολυ..ημουν διακοπες οταν πρωτομπηκες νομιζω και δεν διαβαζα τα παντα.

η αυχενικη διαφανεια γινεται συνδιαστικα με μια εξεταση αιματος. Αυτη μετραει την χοριακη και την πρωτεινη papp-a σε συνδιασμο μεταξυ τους και δινουν πιθανοτητες. Επειδη ειχα πολυ υψηλη χωριακη μου ειχε φανει παραξενο.

δεν ξερω ομως αν εχω ουσιαστικα λογο να ανυσηχω, εχω να δω την χωριακη μου αρκετες εβδομαδες οποτε δεν εχω ιδεα σε τι επιπεδα ειναι. κ εκτος αυτου ολα πανε καλα μεχρι τωρα οποτε προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη!

Τι είναι το τεστ PAPP-a;

Είναι ο προσδιορισμός στο αίμα της πρωτεϊνης PAPP-a και της ελεύθερης β χοριακής γοναδοτροπίνης. Γυναίκες που κυοφορούν έμβρυα με σύνδρομο Down έχουν χαμηλή πρωτεϊνη PAPP-a και υψηλή β-χοριακή γοναδοτροπίνη. Αν η συγκεκριμένη μέτρηση συνδυαστεί με το υπερηχογράφημα αυχενικής διαφάνειας, τότε η ευαισθησία ανίχνευσης του συνδρόμου Down αυξάνεται κατά πολύ (πάνω από 90%).

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Και εγω αυτο ακολουθω, 5-6 γευματα τη μερα, γιατι ετσι εχω συνηθησει.Δηλαδη το πρωινο, τα ενδιαμεσα που κοιταω παντα να ειναι φρουτα, το μεσημεριανο και το βραδυ κατι ελαφρυ.Βεβαια 1 φορα την εβδομαδα που τρωμε εξω κανω ατασθαλιες αλλα δε μπορουμε να ειμαστε και συνεχεια στη στερηση!Και κανενα απογευματακι μπορει να φαω 1 γλυκακι:tongue:Ενταξει τωρα δικαιολογουμαστε στην κατασταση μας!Τελειωνω το 1ο τριμηνο και εχω παρει 1,5κ, ειμαι 60,5 με υψος 1,62.Στις προηγουμενες εγκυμοσυνες ειχα παρει καθε φορα 18-19κ. και παντα τα εχανα ολα μετα.Για να δουμε τωρα!

Εγω εχω παρει 1,5 με 2 κιλα. ειναι καλα? στην αρχη παιρνεις λιγα κιλα η πρεπει να αρχισω να προσεχω πιο πολυ? ειμαι 65 κιλα και 1.70. ξεκινησα 63 αλλα τα κανονικα μου κιλα ειναι 58. ειχα παρει στη προηγουμενη εγκυμοσυνη 2 κιλακια και τα χριστουγεννα αλλα 2 που μου εκατσαν. νομιζω πρεπει να προσεξω περισσοτερο! δεν παω και συχνα τουαλετα και επιβαρυνει οπως και να το κανουμε...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Η πεθερά σου έχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας; Είναι μεγάλη σε ηλικία;

Τι κρίμα που σας έτυχε τώρα αυτό.

καλημερα!! ναι η πεθερα μου εχει καρκινο εδω και 4 χρονια, 73 χρονων ειναι. επισης εχει χασει τελειως την ακοη της και το μυαλο της δεν λειτουργει κ πολυ καλα. αστα να πανε!

χθες που λετε κατα τις 7 με επιασε παλι ενας πονος στην κοιλια,σηκω λεει ο αντρας μου παμε νοσοκομειο. εγω τα δημοσια τα μισω. ουτε τη γιατρο ηθελα να παρω, διακοπες ειναι η γυναικα μην τη πρηζω. τελικα καταληξαμε στο Ιασω. αποδειχτηκε οτι ειχα δικιο ,τζαμπα με κουβαλησε ο αντρας μου. το μωρο ειναι τελειο, 4,5 εκ.περιπου,με κεφαλακι, μυτη απ'ολα. ο γιατρος μου ειπε οτι δεν εχω κανενα προβλημα , ο πονος ειναι κρυωμα στο εντερο μαλλον. μου ειπε να παω διακοπες, γενικα οτι θελω.

ευτυχως το ακουσε ο αντρας μου να μη με ζαλιζει!

BJVqp3.png

Εγω εχω παρει 1,5 με 2 κιλα. ειναι καλα? στην αρχη παιρνεις λιγα κιλα η πρεπει να αρχισω να προσεχω πιο πολυ? ειμαι 65 κιλα και 1.70. ξεκινησα 63 αλλα τα κανονικα μου κιλα ειναι 58. ειχα παρει στη προηγουμενη εγκυμοσυνη 2 κιλακια και τα χριστουγεννα αλλα 2 που μου εκατσαν. νομιζω πρεπει να προσεξω περισσοτερο! δεν παω και συχνα τουαλετα και επιβαρυνει οπως και να το κανουμε...

Νομίζω μέχρι δύο κιλά είναι καλά να πάρεις στο πρώτο τρίμηνο. Συνήθως σου λένε 1 με 1,5 κιλό το μήνα. Αλλά καλά είναι να προσέχεις στην αρχή που τα πολλά κιλά κυρίως προέρχονται από αυτά που τρως ενώ καθώς προχωρά η εγκυμοσύνη βάζεις χωρίς να το καταλαβαίνεις γιατί είναι κυρίως του μωρού που μεγαλώνει περισσότερο τους τελευταίους μήνες.

Κι εγώ πάντως εκεί κυμαίνομαι. Είμαι 1,69 όταν πρωτοέμεινα έγκυος ήμουν 62,5 και τώρα έχω φτάσει μέχρι 64.

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

Α! Ξέχασα να σας πω ότι τελικά πήγα σήμερα στο νοσοκομείο.

Όλα μια χαρά το φασολάκι είναι 3,35 εκ. και ακούσαμε καθαρότατα την καρδούλα. Απλά ο γιατρός μου είπε ότι φάνηκε σε ένα σημείο ότι μάλλον είχα ελαφριά αποκόλληση η οποία τώρα επουλώνεται και γενικά δεν πρέπει καθόλου να κουράζομαι. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που μου είπε με άγχωσε αλλά αφού τώρα είναι όλα καλά πρέπει να είμαι περισσότερο αισιόδοξη.

Τώρα αναμένω κι εγώ την αυχενική στις 23 Αυγούστου.

Jfnqp3.png

καλημερα!! ναι η πεθερα μου εχει καρκινο εδω και 4 χρονια, 73 χρονων ειναι. επισης εχει χασει τελειως την ακοη της και το μυαλο της δεν λειτουργει κ πολυ καλα. αστα να πανε!

χθες που λετε κατα τις 7 με επιασε παλι ενας πονος στην κοιλια,σηκω λεει ο αντρας μου παμε νοσοκομειο. εγω τα δημοσια τα μισω. ουτε τη γιατρο ηθελα να παρω, διακοπες ειναι η γυναικα μην τη πρηζω. τελικα καταληξαμε στο Ιασω. αποδειχτηκε οτι ειχα δικιο ,τζαμπα με κουβαλησε ο αντρας μου. το μωρο ειναι τελειο, 4,5 εκ.περιπου,με κεφαλακι, μυτη απ'ολα. ο γιατρος μου ειπε οτι δεν εχω κανενα προβλημα , ο πονος ειναι κρυωμα στο εντερο μαλλον. μου ειπε να παω διακοπες, γενικα οτι θελω.

ευτυχως το ακουσε ο αντρας μου να μη με ζαλιζει!

Μπράβο, ωραία να ηρεμήσεις κι εσύ και κυρίως και ο σύζυγος.

Και εμένα παρ' όλο που το παίζει ψύχραιμος σε κάποια πράγματα φαίνεται ότι αγχώνεται περισσότερο από εμένα και με αγχώνει και μένα μετά!

Jfnqp3.png

Μπράβο, ωραία να ηρεμήσεις κι εσύ και κυρίως και ο σύζυγος.

Και εμένα παρ' όλο που το παίζει ψύχραιμος σε κάποια πράγματα φαίνεται ότι αγχώνεται περισσότερο από εμένα και με αγχώνει και μένα μετά!

καλε ναι, ή θα πηγαιναμε χθες για εξεταση ή θα σκαγε!! με επηρεασε κ εμενα !

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Και τελικά είναι κάποιο πονάκι από το έντερο; Ή Μήπως μεγαλώνει η μήτρα;

συνδυασμος των δυο μου ειπε! απλα επειδη χθες πονουσα προς αριστερα μου ειπε πιο πολυ εντερο.πολυ καλος γιατρος παντως, μια ωρα με κοιτουσε για να μας πει το φυλλο, δεν ειδε τιποτα ομως. σωτηρια παντως το Ιασω, πας οτι ωρα θες αλλα δεν εχει την ταλαιπωρια του δημοσιου!

BJVqp3.png

συνδυασμος των δυο μου ειπε! απλα επειδη χθες πονουσα προς αριστερα μου ειπε πιο πολυ εντερο.πολυ καλος γιατρος παντως, μια ωρα με κοιτουσε για να μας πει το φυλλο, δεν ειδε τιποτα ομως. σωτηρια παντως το Ιασω, πας οτι ωρα θες αλλα δεν εχει την ταλαιπωρια του δημοσιου!

δηλαδη πως πας? απλα πας? και τι πληρωσατε? και τι πας και λες θελω υπερηχο? και εγω εχω κατι πονακια απο χτες στην κοιλια σαν τουαλετα και σαν περιοδος ενδιαμεσα..με εχει τρελανει και η ναυτια σημερα και εχω μεγαλη κοπωση.. παντως Γωγω και κασσανδρα ολα καλα με τα μωρακια μας!!! τελεια εχουν και ιδιο μηκος!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

θα κάνω μια χαζή ερώτηση. Βρίσκεσαι Αθήνα; Ή έχει Ιασώ και η Λάρισα;

Jfnqp3.png

δηλαδη πως πας? απλα πας? και τι πληρωσατε? και τι πας και λες θελω υπερηχο? και εγω εχω κατι πονακια απο χτες στην κοιλια σαν τουαλετα και σαν περιοδος ενδιαμεσα..με εχει τρελανει και η ναυτια σημερα και εχω μεγαλη κοπωση.. παντως Γωγω και κασσανδρα ολα καλα με τα μωρακια μας!!! τελεια εχουν και ιδιο μηκος!!

Α ναι; Και εσάς γύρω στα 3 εκ. είναι; Αυτό σημαίνει ότι όλα πηγαίνουν καλά!

Πάντως θέλει προσοχή. Εμένα αυτός ο γιατρός μου είπε ότι σε μια μεριά του σάκου φαίνεται ότι είχα αποκόλληση αλλά τώρα επουλώνεται. Αγχώθηκα βέβαια. Αυτός είπε ότι όλα καλά τώρα απλά γενικά να προσέχω. Εγώ βέβαια δεν τον παίρνω και πολύ στα σοβαρά γιατί όπως σας είπα δεν φημίζονται εδώ όλοι για την επιστημοσύνη τους!

Πάντως χαίρομαι. Φαίνεται να είναι γουρλίδικο το θεματάκι μας!

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...