Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοιταξε να δεις, πιστευω καλυτερα που το ειπαν για να της το πω οταν ερθει η ωρα της, να'μαστε καλα βεβαια!!

Αν βεβαια ηταν καμμια αρρωστια καλυτερα να μην το ηξερα!

εγω λεω παντως καλυτερα να μην το ξερει γιατι θα αγχωνεται. οσο πιο χαλαρη εισαι στην εγκυμοσυνη και κατα τη διαρκεια της συληψης, τοσο καλυτερα. κατσε να ερθει εκεινη η ωρα βεβαια και αποφασιζεις!

ναι δικιο εχεις, αν ηταν αρρωστια χτυπα ξυλο καλυτερα να μην το ξερουμε γιατι θα αγχωνομαστε με το παραμικρο...

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω λεω παντως καλυτερα να μην το ξερει γιατι θα αγχωνεται. οσο πιο χαλαρη εισαι στην εγκυμοσυνη και κατα τη διαρκεια της συληψης, τοσο καλυτερα. κατσε να ερθει εκεινη η ωρα βεβαια και αποφασιζεις!

ναι δικιο εχεις, αν ηταν αρρωστια χτυπα ξυλο καλυτερα να μην το ξερουμε γιατι θα αγχωνομαστε με το παραμικρο...

Μα η αποβολη δεν ειναι θεμα αγχους , η συλληψη ειναι.Και αν μια γυναικα ξερει οτι μπορει να προλαβει μια αποβολη ακομη καλυτερα, γιατι υπαρχουν τροποι σημερα, οπως π.χ. οι ενεσεις ηπαρινης που κανω και εγω τωρα.

Εντωμεταξυ μετα απο 30 χρονια ποιος ξερει τι αλλο θα εχουν ανακαλυψει περι αποβολων!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Έχεις και δυο παιδιά εσύ βρε λογικό είναι να κουράζεσαι πιο πολύ!!Εδω σερνόμαστε εμείς κάποιες φορές!:tongue:

αχ, δικιο εχεις. τελοσπαντων, συνεχιζω ακαθεκτη, και βλεπουμε. ολα θα γινουν, απλα πιο αργα απο ο,τι θελω. δεν πειραζει. προς το παρον αρκουμαι στο να εχω ετοιμα τα ρουχα για την επομενη μερα για ολους, και οσο για τα χειμωνιατικα....αν καμια μερα ξυπνησουμε το πρωι και εχει παγωνια, κατι θα βρουμε να βαλουμε!!!! και στο σπιτι τα βασικα. μια εκκαθαριση τη θελουμε παντως. παιχνιδια απο εδω, παιχνιδια απο εκει....

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Τα νεύρα μου με την τεχνολογία!!! Εχω πρόβλημα με το mail μου ρε κορίτσια!! Δεν με βάζει μέσα!! Εισαι προστατευμένος χρήστης λέει!!Δεν θέλω προστασία πια....ααααααααα!!!!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Κοιταξε να δεις, πιστευω καλυτερα που το ειπαν για να της το πω οταν ερθει η ωρα της, να'μαστε καλα βεβαια!!

Αν βεβαια ηταν καμμια αρρωστια καλυτερα να μην το ηξερα!

Συμφωνω....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα σε ολες! τωρα τελειωσα το διαβασμα! Κι εγω δεν μπορω να πω μεχρι να σας διαβασω εκανα μιση ωρα

Εγω στη πρωτη εγκυμοσυνη πηρα 19 κιλια και γεννησα και 21 μερες νωριτερα λογω αποκολλησης βεβαια ξεκινησα κι εγω πολυ αδυνατη ημουν 54 κιλα με 1.80 υψος, ο γιατρος μου ποτε δεν μου ειπε τιποτα για τα κιλα ουτε τωρα μου εχει πει κατι που εχω παρει ηδη 6 πριν 1 μηνα οποτε κι εγω δεν τρελαινομαι θα τα χασω μετα οπως εχασα και τα 16 μεσα σε 5 μηνες που ξαναεμεινα εγκυος.

Δωρα θα δεις οταν ξαναπας στον γιατρο ποσο θα εχει μεγαλωσει το μωρακι σου μην αγχωνεσαι.

Αννα εαν το λεω σωστα γιατι ακομα σας μαθαινω συγχαρητηρια για την αμνιο,

Οσο για το ζυμαρι της πιτσας εμενα ο αντρας μου τη θελει λεπτη τη ζυμη οποτε την ανοιγω πολυ ψιλη και μου φουσκωνει λιγο

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλημερα σε ολες! τωρα τελειωσα το διαβασμα! Κι εγω δεν μπορω να πω μεχρι να σας διαβασω εκανα μιση ωρα

Εγω στη πρωτη εγκυμοσυνη πηρα 19 κιλια και γεννησα και 21 μερες νωριτερα λογω αποκολλησης βεβαια ξεκινησα κι εγω πολυ αδυνατη ημουν 54 κιλα με 1.80 υψος, ο γιατρος μου ποτε δεν μου ειπε τιποτα για τα κιλα ουτε τωρα μου εχει πει κατι που εχω παρει ηδη 6 πριν 1 μηνα οποτε κι εγω δεν τρελαινομαι θα τα χασω μετα οπως εχασα και τα 16 μεσα σε 5 μηνες που ξαναεμεινα εγκυος.

Δωρα θα δεις οταν ξαναπας στον γιατρο ποσο θα εχει μεγαλωσει το μωρακι σου μην αγχωνεσαι.

Αννα εαν το λεω σωστα γιατι ακομα σας μαθαινω συγχαρητηρια για την αμνιο,

Οσο για το ζυμαρι της πιτσας εμενα ο αντρας μου τη θελει λεπτη τη ζυμη οποτε την ανοιγω πολυ ψιλη και μου φουσκωνει λιγο

Σωστα με ειπες Αννα, σε ζαλισα με τη ζυμη εεε??

Χα, χα ,χα!!:P

καλε που χαθηκατε ολες? εγω βαραω μυγες σημερα κ μου ειπε το αφεντικο να σχολασω στη 1!!!!

το απογευμα λεω να παω στο h&m να παρω κανενα παντεlονι εγκυμοσυνης γιατι βαρεθηκα να κυκλοφορω με ανοιχτο κουμπι κ φερμουαρ! Πεμπτη σημερα αλλα ευτυχως τα πολυκαταστηματα ανοιγουν!!

bye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

καλε που χαθηκατε ολες? εγω βαραω μυγες σημερα κ μου ειπε το αφεντικο να σχολασω στη 1!!!!

το απογευμα λεω να παω στο h&m να παρω κανενα παντεlονι εγκυμοσυνης γιατι βαρεθηκα να κυκλοφορω με ανοιχτο κουμπι κ φερμουαρ! Πεμπτη σημερα αλλα ευτυχως τα πολυκαταστηματα ανοιγουν!!

bye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σου Γωγω, καλα ψωνια! και μη ξεχασεις να βαρεσεις και τη μυγα στο avatar σου!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαβάστε και θυμώστε ελεύθερα.Με κάλεσε σήμερα το πρωι πρώτη μου ξαδέρφη από Κρήτη να με ρωτήσει για το μωρό.ΣΗΜΕΙΩΣΗ είναι παντρεμένη 4 χρόνια προσπαθούν να κάνουν ένα παιδάκι αλλά έχει κάποιο πρόβλημα με το αίμα της κάνει ενέσεις κλπ γενικά το παλεύουν α!και 1 χρόνο πιο μεγάλη από μένα έτσι για να έχετε το προφίλ.Με ρωτάει λοιπόν πήγατε στο γιατρό τι φύλλο είναι?(όχι όλα καλά τι φύλλο είναι) είναι υγιειέστατο κοριτσάκι της λέω εγω ανυποψίαστη μες την τρελή χαρά και μου απαντάει με το Ε!Δε πειράζει έχεις το Γιώργο!!!!!!!!!!!!Και μένω κάγκελο!!!!!Και το μόνο που με τσατίζει είναι που σεβάστηκα την κατάστασή της και δε της απάντησα με όλες τις κακίες που πέρασαν από το μυαλό μου.Ουστ!!Και προσπαθώ να μείνω ήρεμη για τη μπλουμπλου μου....

zxG9p3.png

owokp3.png

Που ειστε κοριτσακια??

Εχθες το απογευμα στον σκαι στην εκπομπη που εχει 3.00-5.00, ελεγε ενας χημικος παλι για τα πλαστικα μπιμπερο και την αποστειρωση.Αυτο δλδ που σας ειχα πει και εγω οτι τα πλαστικα μπιμπερο με την αποστειρωση που στην ουσια τα βραζει, βγαζουν μια ουσια που δεν ειναι καλη.Γι'αυτο ειναι προτιμοτερα τα γυαλινα τους πρωτους μηνες.

Το ιδιο βεβαια ισχυει με καθε ειδους πλαστικο σκευος που ερχεται σε επαφη με υψιλη θερμοκρασια, γι'αυτο αλλωστε απαγορευονται τα πλαστικα σκευη στο πληντυριο πιατων και ας το γραφουν επανω.

Δεν το ειδε καμμια??Στις 4.30 τον ειχαν καλεσμενο.

Διαβάστε και θυμώστε ελεύθερα.Με κάλεσε σήμερα το πρωι πρώτη μου ξαδέρφη από Κρήτη να με ρωτήσει για το μωρό.ΣΗΜΕΙΩΣΗ είναι παντρεμένη 4 χρόνια προσπαθούν να κάνουν ένα παιδάκι αλλά έχει κάποιο πρόβλημα με το αίμα της κάνει ενέσεις κλπ γενικά το παλεύουν α!και 1 χρόνο πιο μεγάλη από μένα έτσι για να έχετε το προφίλ.Με ρωτάει λοιπόν πήγατε στο γιατρό τι φύλλο είναι?(όχι όλα καλά τι φύλλο είναι) είναι υγιειέστατο κοριτσάκι της λέω εγω ανυποψίαστη μες την τρελή χαρά και μου απαντάει με το Ε!Δε πειράζει έχεις το Γιώργο!!!!!!!!!!!!Και μένω κάγκελο!!!!!Και το μόνο που με τσατίζει είναι που σεβάστηκα την κατάστασή της και δε της απάντησα με όλες τις κακίες που πέρασαν από το μυαλό μου.Ουστ!!Και προσπαθώ να μείνω ήρεμη για τη μπλουμπλου μου....

Καλα απο τετοιες παλαβομαρες εχεις να ακουσεις πολλες! Δλδ εκεινη θελει να μας πει οτι παρολλο που προσπαθει τοσα χρονια αν της τυχει κοριτσι θα στεναχωρεθει??

Εγω οταν ημουν εγκυος στον 2ο οταν ειπα στον πατερα μου πως ειναι αγορι, τι γυριζει και μου λεει, <<βρε τι τραβας και εσυ!!>>:confused::confused:

Ακου πραγματα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...