Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες! τωρα τελειωσα το διαβασμα! λαλιστατες ειστε δεν μπορω να πω!

Γωγω εχω πηρα 6 αλλα ξεκινησα 7 κιλα κατω απο το υψος που για μενα ηταν τα περισσοτερα που ειχα ποτε! δεν ειχα ξαναπαει τοσα! αλλα παρολα αυτα ο γιαττρος μου λεει ειμαι αδυνατη (!!!) κ να μην ανυσηχω παμε καλα οποτε και εγω δεν τρελαινομαι. Αφου ειχες ηδη παχυνει πριν μεινεις εγκυος γι αυτο μαλλον στο λεει για να μην ξεφυγεις υπερβολικα. το ξερω στερουμαστε πολλα αλλα φαντασου αλλες γυναικες παλευουν χρονια κ χρονια για να μεινουν εγκυες! οποτε ειμαστε απο τις τυχερουλες! ας κανουμε κ εμεις την προσπαθεια μας σε οτι χρειαζεται! παντως μπραβο που εκοψες το καπνισμα. ειναι το πιο σημαντικο απο ολα.

Δωρακι πως εισαι σημερα? ελπιζω πιο αισιοδοξη! ακου και την Αννουλα μου φανηκαν πολυ σωστα αυτα που σου ειπε. το αγχος βεβαια δεν θα σου φυγει αλλα ετσι ειμαστε εμεις οι μανουλες!

Αννα μου κ εγω εχω τζακι κ το αναβω οταν εχει γερα κρυα αλλα ρε γμτ πανακριβα τα ξυλα εδω στην αθηνα! δηλαδη δεν συμφερει καθολου να το εχεις ως μεσο θερμανσης. κ φαντασου το εχουμε ψαξει κιολας. τι να πεις.

Εφακη τελειο το δωρο της πεθερας! και εμας μας βοηθανε πολυ οι γονεις του αντρα μου δεν μπορω να πω.. ειναι και μοναχοπαιδι κ

καλομαθημενος...εχει κ τα καλα του αυτο!!!

καλημερα !! καλε το τσιγαρο λογω εγκυμοσυνης το εκοψα, πως κ πως περιμενω να γεννησω για να ξανακαπνισω! εχεις δικιο παντως, δεν ειμαι αχαριστη, εννοειται οτι δεν ειναι τιποτα αυτες οι στερησεις προκειμενου να γεννησουμε γερα παιδια! αλλα ας γκρινιαξουμε κ λιγο,δεν κανει κακο:D

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πω πω κάτι κορίτσαροι!!!Νόμιζα ότι τα δίδυμα ήταν πιο ελαφριά!!!χι χι και εγω πρώτη εβδομάδα Νοέμβρη θα πάω μαζι με τα αποτελέσματα της καμπύλης της μικρής ευτυχώς!

Αντε να δουμε ποσο θα ειναι την αλλη φορα...εγω προς το παρον κοιτω το λευκωμα και την πιεση..

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Καλη σου μέρα Μαρία! Τι γίνετε;; Μην ανησυχείς Μαρία μου..νομιζω καμια μας δεν έχει όρεξη για δουλειά...και εγω εχω δουλεια μιας και κοντεύει Παρασκευή και πρέπει να ετοιμαστουν όλες οι αποδείξεις για καταθεση των χρημάτων και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιι............. δεν λέμε παλι καλα που βρεθήκαμε εδώ στο φορουμακι και περάει και εμας η ώρα μας πιο ευχάριστα;)

ναι αλλα τα κιτρινα χαρτακια μαζευονται και γω ουτε που ανοιγω να δω τι γραφουν! και οταν με ρωτανε μαρια τι εγινε με εκεινο, τι εγινε με το αλλο, ολο αμαν το ξεχασα λεω. μου φαινεται θα με απολυσουν πριν προλαβω να σταματησω!!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

καλημερα !! καλε το τσιγαρο λογω εγκυμοσυνης το εκοψα, πως κ πως περιμενω να γεννησω για να ξανακαπνισω! εχεις δικιο παντως, δεν ειμαι αχαριστη, εννοειται οτι δεν ειναι τιποτα αυτες οι στερησεις προκειμενου να γεννησουμε γερα παιδια! αλλα ας γκρινιαξουμε κ λιγο,δεν κανει κακο:D

Μια απ'τα ίδια:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Αντε να δουμε ποσο θα ειναι την αλλη φορα...εγω προς το παρον κοιτω το λευκωμα και την πιεση..

Να ρωτήσω κάτι?Το λεύκωμα στα ούρα για ποιον λόγο το κοιτάς συχνα? Σου είχε βγάλει κάτι?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αχ ρε κοριτσια φαγητοσυζητηση παλι πιασατε! και γω ολο πειναω! τελευταια ολο θελω να φαω και ολο κατι γινεται και δεν τρωω! και το βραδυ που πεφτω με τα μικρα, ολο λεω να κρατηθω να μην κοιμηθω για να σηκωθω να φαω, αλλα ολο με παιρνει ο υπνος και μενω νηστικη...

Να ρωτήσω κάτι?Το λεύκωμα στα ούρα για ποιον λόγο το κοιτάς συχνα? Σου είχε βγάλει κάτι?

όχι αλλα το κοιτω προληπτικα,,και στην πρωτη εγκυμοσυνη το κοιτούσα...αν εμφανιστει κατι ειναι επικινδυνο και θα πρεπει να παω νοσοκομειο μου ειπε η μαια..προς το παρον δεν εχω τπτ...εσυ δεν το κοιτάς?

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

ναι αλλα τα κιτρινα χαρτακια μαζευονται και γω ουτε που ανοιγω να δω τι γραφουν! και οταν με ρωτανε μαρια τι εγινε με εκεινο, τι εγινε με το αλλο, ολο αμαν το ξεχασα λεω. μου φαινεται θα με απολυσουν πριν προλαβω να σταματησω!!!!!

Αμαν! πολύ τεμπέλες καταντήσαμε! λετε να φταίει και γι' αυτό η εγκυμοσύνη;:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

όχι αλλα το κοιτω προληπτικα,,και στην πρωτη εγκυμοσυνη το κοιτούσα...αν εμφανιστει κατι ειναι επικινδυνο και θα πρεπει να παω νοσοκομειο μου ειπε η μαια..προς το παρον δεν εχω τπτ...εσυ δεν το κοιτάς?

Το κοιτάω..απλά σε ρώτησα γιατι εμένα γράφει στην τελευταία μετρηση ίχνη ελάχιστα..

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εμένα μου είπε (στην 21η εβδομάδα που ήμουν όταν πήγα για Β' Επιπέδου) ότι απο τώρα και στο εξής πρέπει να πέρνω ούρα κάθε φορά που πηγάινω.. Βασικα εμενα στην κλινικη εχει 1 δωματιάκι με τουαλέτα και μπαινω μεσα κανω εκεινη την ώρα και τα δίνω μιας νοσοκόμας η οποία κάνει την ανάλυση και ενημερώνει την γιατρό.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αμαν! πολύ τεμπέλες καταντήσαμε! λετε να φταίει και γι' αυτό η εγκυμοσύνη;:D

η εγκυμοσυνη σιγουρα! πριν δεν ημουν ετσι. πετουσα! μου εχει πεσει και πολυ ο αιματοκριτης και η φεριτινη ειναι στον πατο και κουραζομαι με το παραμικρο. και το μυαλο μου δεν το εχω στη δουλεια. θα προτιμουσα να ειμαι σπιτι. να φτιαξω τα δωματια των παιδιων, τα ρουχα, τα παιχνιδια. να κατεβασω τα χειμωνιατικα, εχουμε να βαψουμε τα δωματια. γινεται ενας χαμος γενικα, και γω δεν προλαβαινω να κανω τιποτα γιατι γυρναω κουρασμενη απο τη δουλεια και μετα θελω να ασχοληθω με τα παιδια και οχι με το σπιτι. και ολο λεω θα τα κοιμησω και θα σηκωθω, αλλα σπανια τα καταφερνω...

η εγκυμοσυνη σιγουρα! πριν δεν ημουν ετσι. πετουσα! μου εχει πεσει και πολυ ο αιματοκριτης και η φεριτινη ειναι στον πατο και κουραζομαι με το παραμικρο. και το μυαλο μου δεν το εχω στη δουλεια. θα προτιμουσα να ειμαι σπιτι. να φτιαξω τα δωματια των παιδιων, τα ρουχα, τα παιχνιδια. να κατεβασω τα χειμωνιατικα, εχουμε να βαψουμε τα δωματια. γινεται ενας χαμος γενικα, και γω δεν προλαβαινω να κανω τιποτα γιατι γυρναω κουρασμενη απο τη δουλεια και μετα θελω να ασχοληθω με τα παιδια και οχι με το σπιτι. και ολο λεω θα τα κοιμησω και θα σηκωθω, αλλα σπανια τα καταφερνω...

Έχεις και δυο παιδιά εσύ βρε λογικό είναι να κουράζεσαι πιο πολύ!!Εδω σερνόμαστε εμείς κάποιες φορές!:tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αννα αλήθεια βρήκαν τέτοιο πράγμα?? Βασικά δεν ξέρω αν συμφωνώ που σου το είπαν κιόλας...Ευτυχώς όλα τα άλλα ειναι καλά!

Το τουρλιού ειναι το μπριάμ.Εμείς έτσι το λέμε εδώ..

Κοιταξε να δεις, πιστευω καλυτερα που το ειπαν για να της το πω οταν ερθει η ωρα της, να'μαστε καλα βεβαια!!

Αν βεβαια ηταν καμμια αρρωστια καλυτερα να μην το ηξερα!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημερα σε ολες! τωρα τελειωσα το διαβασμα! λαλιστατες ειστε δεν μπορω να πω!

Γωγω εχω πηρα 6 αλλα ξεκινησα 7 κιλα κατω απο το υψος που για μενα ηταν τα περισσοτερα που ειχα ποτε! δεν ειχα ξαναπαει τοσα! αλλα παρολα αυτα ο γιαττρος μου λεει ειμαι αδυνατη (!!!) κ να μην ανυσηχω παμε καλα οποτε και εγω δεν τρελαινομαι. Αφου ειχες ηδη παχυνει πριν μεινεις εγκυος γι αυτο μαλλον στο λεει για να μην ξεφυγεις υπερβολικα. το ξερω στερουμαστε πολλα αλλα φαντασου αλλες γυναικες παλευουν χρονια κ χρονια για να μεινουν εγκυες! οποτε ειμαστε απο τις τυχερουλες! ας κανουμε κ εμεις την προσπαθεια μας σε οτι χρειαζεται! παντως μπραβο που εκοψες το καπνισμα. ειναι το πιο σημαντικο απο ολα.

Δωρακι πως εισαι σημερα? ελπιζω πιο αισιοδοξη! ακου και την Αννουλα μου φανηκαν πολυ σωστα αυτα που σου ειπε. το αγχος βεβαια δεν θα σου φυγει αλλα ετσι ειμαστε εμεις οι μανουλες!

Αννα μου κ εγω εχω τζακι κ το αναβω οταν εχει γερα κρυα αλλα ρε γμτ πανακριβα τα ξυλα εδω στην αθηνα! δηλαδη δεν συμφερει καθολου να το εχεις ως μεσο θερμανσης. κ φαντασου το εχουμε ψαξει κιολας. τι να πεις.

Εφακη τελειο το δωρο της πεθερας! και εμας μας βοηθανε πολυ οι γονεις του αντρα μου δεν μπορω να πω.. ειναι και μοναχοπαιδι κ καλομαθημενος...εχει κ τα καλα του αυτο!!!

Καλημέρα Μαργαρίτα είμαστε από τις τυχερές και εγω αδύνατη ξαναξεκίνησα οπότε δε με μαλώνει ακόμα ο γιατρός.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...