Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια! εχω κ εγω τη γευση που λετε στο στομα, κυριως το πρωι αλλα νομιζω οτι ματωνει καπου το ουλο μου! σημερα θα φαμε σουπα λαχανικων, θα την κανει ο αντρας μου, αντε να δουμε τι βγει!

εχω στενοχωρηθει με τα κιλα, δεν το περιμενα οτι θα μου πει οτι πηρα πολλα ρε γμτ, κ τωρα προσπαθω να καταπιεστω κ να μη τρωω παχυντικα !εχω ξενερωσει, εκοψα καπνισμα, εκοψα αλκοολ, ελλατωσα τον καφε, μας ειπε και οχι επαφες για λιγο λογω αποκολλησης, ε να κοψω και το φαι????κριμα δεν ειναι??:-(

πωπω μ'επιασε γκρινια πρωι πρωι!

Σε παράφραση της ατάκας της Θεοπούλας ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΦΑΪ????;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειμαι στο γραφειο και βρηκα λιγο χρονο. οι δουλειες εχουν συσσωρευτει αλλα δεν εχω ορεξη για δουλεια ρε κοριτσια. αντε να περασει ο καιρος να σταματησω....

Γεια σου Μαρια!! Συγχαρητηρια για το γιο σου!!Επεσα εξω τελικα εεε??

Χα, χα!!:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γωγω είχες πρόβλημα με τα κιλα σου προ εγκυμοσύνης; Ποσα πήρες δηλαδη;; Εγω επειδή ήμουν ελλιποβαρής:rolleyes: (ύψος 1,69 και βάρος 53 ενω έπρεπε να ήμουν 59-60) δεν μου είπε κάτι. το μόνο που μου είπε στην πρώτη εγκυμοσύνη να μην ξεπερασω τα 10-12 κιλα..ασχετο το ότι εγω πήρα 16!!!!) τωρα σε αυτό τον μήνα πήρα 3 ολοκληρα αρα σύνολο 5 μέχρι τώρα. δεν μου είπε κατι..χαμογέλασε και μου είπε "μα είναι δυνατόν εσυ να πηρες 3 κιλα;;;" ε με τοσο φαι που τρώω πως να μην είναι δυνατον χαχαχαχα... Η αλήθεια είναι οτι και εγω αρχισα να ψηλοαγχώνομαι λίγο με τα κιλα γιατι αποτι μου είπαν στην 2η εγκυμοσύνη πιο δύσκολα τα χάνεις:confused::confused:

αστα ειναι πονεμενη ιστορια τα κιλα μου. ολη μου τη ζωη ειχα τελειο μεταβολισμο!σαβουριαζα οτι ηθελα( σοκολατες, γυρους κτλ) κ με υψος 1,60 ποτε δεν ειχα ξεπερασει τα 48-50 κιλα. ξαφνικα ομως εναμιση χρονο πριν μεινω εγκυος περιπου αρχισα να παιρνω-πιναμε κ πολυ αλκοολ με τον αντρα μου-κ οταν εμεινα εγκυος ειχα φτασει τα 62!!!:shock:

τωρα ειμαι 66 αλλα τα 2 τα πηρα κ εγω σε ενα μηνα γι'αυτο δεν της αρεσε. ειναι πολυ αυστηρη με το θεμα των κιλων! ετσι κ αλλιως εγω διαιτα θα χρειστω αμετα τη γεννα μπας κ επιστρεψω στα 50 παλι! ονειρα....:D

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα κοριτσάκιααααα!!!!!!:)

Καλημέρα Λαμπρινή! τι κάνεις;

ειμαι στο γραφειο και βρηκα λιγο χρονο. οι δουλειες εχουν συσσωρευτει αλλα δεν εχω ορεξη για δουλεια ρε κοριτσια. αντε να περασει ο καιρος να σταματησω....

Καλη σου μέρα Μαρία! Τι γίνετε;; Μην ανησυχείς Μαρία μου..νομιζω καμια μας δεν έχει όρεξη για δουλειά...και εγω εχω δουλεια μιας και κοντεύει Παρασκευή και πρέπει να ετοιμαστουν όλες οι αποδείξεις για καταθεση των χρημάτων και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιι............. δεν λέμε παλι καλα που βρεθήκαμε εδώ στο φορουμακι και περάει και εμας η ώρα μας πιο ευχάριστα;)

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αααχ Αννούλα μπράβο κοπέλα μου ανατρίχιασα γερή και καλότυχη και σενα η κοράκλα σου!!!Έχω περάσει τη φάση και αυτό του Ουφ μόυ γέμισε την ψυχή σαν να μη ζούσα ήταν μέχρι αυτό το τηλέφωνο σαν να με είχαν stand by.Και πάλι συγχαρητήρια.:-P:razz::-P

Ειδες πως ειναι βρε παιδι μου??

Ενω τα 1α αποτελεσματα μου τα ειχαν πει και ειχα χαρει πριν 2 εβδομαδες, μετα ειχα αρχισει να αγχωνομαι για τα 2α γιατι αργουσαν!!

Κοριτσια, δε θα το πιστεψετε τι βρηκαν στη μπεμπα με την αμνιο..

Οτι οταν ερθει η ωρα της να γινει μαμα, θα παθει αποβολες οπως εγω ,(εχω παθει 3)!!! Και μου ειπαν να της το πω να το ξερει, και να εχει στα χερια της την εκθεση αυτη (της αμνιο).Ακου να δεις τι βρισκουν!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημέρα κοριτσάκια και μωράκια στις κοιλίτσες!!!!

Αννα μου,μπράβο!!! Πολύ χάρηκα με τα αποτελέσματά σου!!! Αντε με το καλό να δείς το μωρό σου όπως επιθυμείς!!

Εγώ σήμερα κορίτσια θα μαγειρέψω τουρλιού!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

αστα ειναι πονεμενη ιστορια τα κιλα μου. ολη μου τη ζωη ειχα τελειο μεταβολισμο!σαβουριαζα οτι ηθελα( σοκολατες, γυρους κτλ) κ με υψος 1,60 ποτε δεν ειχα ξεπερασει τα 48-50 κιλα. ξαφνικα ομως εναμιση χρονο πριν μεινω εγκυος περιπου αρχισα να παιρνω-πιναμε κ πολυ αλκοολ με τον αντρα μου-κ οταν εμεινα εγκυος ειχα φτασει τα 62!!!:shock:

τωρα ειμαι 66 αλλα τα 2 τα πηρα κ εγω σε ενα μηνα γι'αυτο δεν της αρεσε. ειναι πολυ αυστηρη με το θεμα των κιλων! ετσι κ αλλιως εγω διαιτα θα χρειστω αμετα τη γεννα μπας κ επιστρεψω στα 50 παλι! ονειρα....:D

Γιατι καλε; η αδελφη μου ακολουθησε διαιτα διαιτολογου και έχασε 7-8 κιλα σε 3 μηνες... δεν απέκτησες θυρωειδη ε;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Γεια σου Μαρια!! Συγχαρητηρια για το γιο σου!!Επεσα εξω τελικα εεε??

Χα, χα!!:P

ευχαριστω!!!

ευχαριστω και για τη λιστα κοριτσια. ενημερωθηκα! και βλεπω πολυ κοριτσομανι ε?! με το καλο ευχομαι σε ολες τα μπεμπακια μας!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Γιατι καλε; η αδελφη μου ακολουθησε διαιτα διαιτολογου και έχασε 7-8 κιλα σε 3 μηνες... δεν απέκτησες θυρωειδη ε;

δεν εχω κανει ποτε διαιτα οποτε φανταζομαι θα δυσκολευτω! θα παω παντως σε διαιτολογο κ θα το προσπαθησω! το χω βαλει σκοπο!!:)

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...