Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kοριτσια χαθηκα για λιγο, γιατι με πηραν τηλεφωνο για τα 2α αποτελεσματα της αμνιο.Ειναι ολα καλααααααα!!! ΟΥΦ!!

Μου εφυγε ενα βαρος!!!:D:D

Αυτο με τη μεταλλικη γευση στο στομα, ετσι το ονομαζουν οι γιατροι, το ξερω και εγω.Εγω το ειχα τους πρωτους 4 μηνες.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Kοριτσια χαθηκα για λιγο, γιατι με πηραν τηλεφωνο για τα 2α αποτελεσματα της αμνιο.Ειναι ολα καλααααααα!!! ΟΥΦ!!

Αυτο με τη μεταλλικη γευση στο στομα, ετσι το ονομαζουν οι γιατροι, το ξερω και εγω.Εγω το ειχα τους πρωτους 4 μηνες.

τελεια μπραβο αννα!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Μπράβο Αννα! όλα καλα συγχαρητηρια!!!!!!:D

Κατι έτσι σαν μεταλλο, εμενα μου φέρνει παραπανω σαν αίμα.... το νιώθω σχεδον καθημερινά σε όλη την εγκυμοσύνη προς το παρον... και στον 1ο μου μεχρι να γεννησω το ένιωθα.. είναι φυσιολογικο ετσι;; απο που προέρχετε; ξερει καμια;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Αννα! όλα καλα συγχαρητηρια!!!!!!:D

Κατι έτσι σαν μεταλλο, εμενα μου φέρνει παραπανω σαν αίμα.... το νιώθω σχεδον καθημερινά σε όλη την εγκυμοσύνη προς το παρον... και στον 1ο μου μεχρι να γεννησω το ένιωθα.. είναι φυσιολογικο ετσι;; απο που προέρχετε; ξερει καμια;

Μαλλον απο το στομαχι θα ειναι...

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! εχω κ εγω τη γευση που λετε στο στομα, κυριως το πρωι αλλα νομιζω οτι ματωνει καπου το ουλο μου! σημερα θα φαμε σουπα λαχανικων, θα την κανει ο αντρας μου, αντε να δουμε τι βγει!

εχω στενοχωρηθει με τα κιλα, δεν το περιμενα οτι θα μου πει οτι πηρα πολλα ρε γμτ, κ τωρα προσπαθω να καταπιεστω κ να μη τρωω παχυντικα !εχω ξενερωσει, εκοψα καπνισμα, εκοψα αλκοολ, ελλατωσα τον καφε, μας ειπε και οχι επαφες για λιγο λογω αποκολλησης, ε να κοψω και το φαι????κριμα δεν ειναι??:-(

πωπω μ'επιασε γκρινια πρωι πρωι!

BJVqp3.png

Αααχ Αννούλα μπράβο κοπέλα μου ανατρίχιασα γερή και καλότυχη και σενα η κοράκλα σου!!!Έχω περάσει τη φάση και αυτό του Ουφ μόυ γέμισε την ψυχή σαν να μη ζούσα ήταν μέχρι αυτό το τηλέφωνο σαν να με είχαν stand by.Και πάλι συγχαρητήρια.:-P:razz::-P

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερα κοριτσια! εχω κ εγω τη γευση που λετε στο στομα, κυριως το πρωι αλλα νομιζω οτι ματωνει καπου το ουλο μου! σημερα θα φαμε σουπα λαχανικων, θα την κανει ο αντρας μου, αντε να δουμε τι βγει!

εχω στενοχωρηθει με τα κιλα, δεν το περιμενα οτι θα μου πει οτι πηρα πολλα ρε γμτ, κ τωρα προσπαθω να καταπιεστω κ να μη τρωω παχυντικα !εχω ξενερωσει, εκοψα καπνισμα, εκοψα αλκοολ, ελλατωσα τον καφε, μας ειπε και οχι επαφες για λιγο λογω αποκολλησης, ε να κοψω και το φαι????κριμα δεν ειναι??:-(

πωπω μ'επιασε γκρινια πρωι πρωι!

Γωγω είχες πρόβλημα με τα κιλα σου προ εγκυμοσύνης; Ποσα πήρες δηλαδη;; Εγω επειδή ήμουν ελλιποβαρής:rolleyes: (ύψος 1,69 και βάρος 53 ενω έπρεπε να ήμουν 59-60) δεν μου είπε κάτι. το μόνο που μου είπε στην πρώτη εγκυμοσύνη να μην ξεπερασω τα 10-12 κιλα..ασχετο το ότι εγω πήρα 16!!!!) τωρα σε αυτό τον μήνα πήρα 3 ολοκληρα αρα σύνολο 5 μέχρι τώρα. δεν μου είπε κατι..χαμογέλασε και μου είπε "μα είναι δυνατόν εσυ να πηρες 3 κιλα;;;" ε με τοσο φαι που τρώω πως να μην είναι δυνατον χαχαχαχα... Η αλήθεια είναι οτι και εγω αρχισα να ψηλοαγχώνομαι λίγο με τα κιλα γιατι αποτι μου είπαν στην 2η εγκυμοσύνη πιο δύσκολα τα χάνεις:confused::confused:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...