Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αχ τι καλα!!

Α! εσυ θα ψωνίσεις απο την αρχή.. δεν έχεις αυτά απο το πρώτο μωρο.

Ναι και εγω νομιζω θα φτάσουν..

ναι μονο το κρεβατακι εχω τα υπολοιπα δαλυθηκαν καπως και θελω να παρω καινουργια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια έφυγα λίγο απότομα χθες αλλα πλάκωσε δουλειά και ήρθε και η κουμπάρα μου να τη φιλοξενήσω και έτρεχα όλη μέρα μέχρι να τακτοποιηθούμε!Ο γιος μου τρελάθηκε που την είδε (μένει Βέροια και την βλέπουμε μια φορά το μήνα) Νονά μου την φώναζε και έλιωνε αυτή!!!Εσεις από ότι βλέπω όλες καλά η όρεξή μας δόξα το Θεό και οι εξετασούλες μας κομπλέ.Μπράβο κορίτσια τελικά πολλά κοριτσάκια φέτος να πάμε να ψωνίσουμε δε θα βρίσκουμε ούτε ροζ κάλτσα!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο 'μενα!!!!!:P
Καλημέρα κορίτσια έφυγα λίγο απότομα χθες αλλα πλάκωσε δουλειά και ήρθε και η κουμπάρα μου να τη φιλοξενήσω και έτρεχα όλη μέρα μέχρι να τακτοποιηθούμε!Ο γιος μου τρελάθηκε που την είδε (μένει Βέροια και την βλέπουμε μια φορά το μήνα) Νονά μου την φώναζε και έλιωνε αυτή!!!Εσεις από ότι βλέπω όλες καλά η όρεξή μας δόξα το Θεό και οι εξετασούλες μας κομπλέ.Μπράβο κορίτσια τελικά πολλά κοριτσάκια φέτος να πάμε να ψωνίσουμε δε θα βρίσκουμε ούτε ροζ κάλτσα!!

καλημερουδια!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα Γεωργία!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Άννα!! τι κάνεις; τι καλο θα ψαγειρέψεις σήμερα;

Καλα ειμαι!

Σημερα θα κανω κοτοπουλο κοκκινιστο με πιπεριες μεσα στη σαλτσα.Θα βρασω και ρυζι.Μιαμ, μιαμ!!

Καλημερα Γεωργια!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημέρα Αντωνία μου τι κάνεις σήμερα?

Καλα είμαι! πονάει ο λαιμός μου αλλα κατα τ' αλλα μια χαρα!!

Εχουμε εορταζον στο γραφειο σήμερα και έφερε μαζί του τούρτες και σοκολατακια...... μας ανοιξε την όρεξη για γλυκά απο τώρα.....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλα ειμαι!

Σημερα θα κανω κοτοπουλο κοκκινιστο με πιπεριες μεσα στη σαλτσα.Θα βρασω και ρυζι.Μιαμ, μιαμ!!

Καλημερα Γεωργια!

ωραια εγω σημερα θα κανω ρυζι με γλυκοξινη σαλτσα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Μπράβο!!Τι καλά άντε με το καλό να είναι γερό και καλότυχο.

σε ευχαριστω!!!

Καλα είμαι! πονάει ο λαιμός μου αλλα κατα τ' αλλα μια χαρα!!

Εχουμε εορταζον στο γραφειο σήμερα και έφερε μαζί του τούρτες και σοκολατακια...... μας ανοιξε την όρεξη για γλυκά απο τώρα.....

μια χαρα!!θα φατε καλα!!:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...