Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ραγάδες δεν έχω κάνει και εγώ, στο στήθος είχα ανέκαθεν δεν νομίζω να αυξήθηκαν. Στην κοιλιά τίποτα ακόμη αλλά έχουμε καιρό. Στον γιο μου είχα κάνει 8,5 μηνών οι οποίες πλέον δεν φαίνονται καν. Ήταν και πολύ πολύ χαμηλά, λίγο πάνω από την ήβη.

Σοφία πρόβλημα με αιματοκρίτη και εσύ ε? Και εγώ 30,7 είχα,με 2 σιδήρους και λίγο καλή διατροφή πήγε 31,5 σιγά τα ωά! Τουλάχιστον δεν ζαλίζομαι,εσύ?

Γεωργία εμείς ξεκινήσαμε παιδικό. Είχα κάνει αίτηση και δεν τον πήραν και πριν λίγες μέρες έκανα ένσταση και τον πήραν, οπότε ξεκινήσαμε χθες. Καλά πάμε, λίγο γκρίνιαξε σήμερα αλλά είναι κοινωνικό παιδί και καλόφαγος, δεν έχει πρόβλημα.

Κορίτσια μην συγκρίνεται το βάρος των εμβρύων στην β' επιπέδου γιατί δεν το κάνουμε όλες την ίδια μέρα και σε αυτή την ηλικία και μια μέρα έχει διαφορά. Δηλαδή το ένα μπορεί να είναι 380γρ. πχ. στις 21 και το άλλο 430 στις 21+5, το δεύτερο στις 21 θα ήταν επίσης 380γρ. Σύγκριση μπορεί να γίνει μόνο αν η εξέταση γίνει ακριβώς την ίδια μέρα και πάλι γράφει ο υπέρηχος ό,τι μπορεί να έχει απόκλιση ένα +-15%.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

λοιπον....εγω πηγα χθες για το β επιπεδου! ολα καλα μας τα ειπε ο γιατρος. αλλα λιγο στο τελος κοιτουσε την καρδουλα του χωρις να μας πει τιποτα και τωρα που το σκεφτομαι προβληματιστηκα λιγο. εκεινη την ωρα δεν τον ρωτησα, αλλα αν εβλεπε κατι δεν θα μας ελεγε?

δελφινι μου!!!!!! που εισαι???? πρεπει να τσεκαρεις το συστημα προβλεψεων....ΑΓΟΡΙ τελικα!!!!!!! ο αντρας μου, οταν φυγαμε απο το γιατρο, μου λεει "ε, θα κανουμε ακομη ενα για να ειναι κοριτσι!!!!!!". ηθελε κοριτσι! εχει ερωτα με τη μικρη και ηθελε κι' αλλο!!! εγω αγορι ηθελα!! αλλα τελευταια ειχα αρχισει να πιστευω οτι θα ηταν κοριτσι!

Καλώς την! Με το καλό το αγοράκι σου λοιπόν, εγώ το είχα προβλέψει σωστά πάντως:tongue:

Την εξέταση στην έκανε ο γιατρός σου? Αν ναι και αν έβλεπε κάτι θα στο έλεγε. Συνήθως επειδή η καρδιά είναι ευαίσθητο όργανο την κοιτάζουν πολύ. Όλα καλά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Αννίτα, Ελευθερία ναι. Καλά είμαι. Κοιμούνται οι άντρες τώρα και 1ώρα και απολαμβάνω την ηρεμία!Εσύ?πήγες γιατρό?Δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες ακόμη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα Αννίτα, Ελευθερία ναι. Καλά είμαι. Κοιμούνται οι άντρες τώρα και 1ώρα και απολαμβάνω την ηρεμία!Εσύ?πήγες γιατρό?Δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες ακόμη.

nai eleutheria mou piga stin giatro mou kai meta piga na gnoriso mia pediatro ola mia xara me ton mpempi mou megalose egine 960 gr ime stin 28 ebdomada kai tha genniso stis 37 38 me kessariki o mpempis kathotan stin kisti mou.ola kala ipologizi lei oti tha gennithi giro sta 28oo den xero.i pediatros kali mou edose mia lista me simvoules gia to moro alla tha pao na do akoma enan na apofasiso

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

nai eleutheria mou piga stin giatro mou kai meta piga na gnoriso mia pediatro ola mia xara me ton mpempi mou megalose egine 960 gr ime stin 28 ebdomada kai tha genniso stis 37 38 me kessariki o mpempis kathotan stin kisti mou.ola kala ipologizi lei oti tha gennithi giro sta 28oo den xero.i pediatros kali mou edose mia lista me simvoules gia to moro alla tha pao na do akoma enan na apofasiso

Αννιτα σε ποιους παιδιατρους πήγες τελικα;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα!! τι κανετε κοριτσια;;

Μονο εγω πρωινη πρωινη!!

καλημερα αντωνια μου!!!και εγω πρωινη σημερα!!!εχτες ειχαμε μια ευχαριστη εκπληξη μας καλεσε η πεθερα να παμε και μας θελει και μας εδωσε 1000 ευρο για να βοηθηση για τα πραγμματα που θελω να πιασω του μωρου!!!!~

δεν το περιμενα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα αντωνια μου!!!και εγω πρωινη σημερα!!!εχτες ειχαμε μια ευχαριστη εκπληξη μας καλεσε η πεθερα να παμε και μας θελει και μας εδωσε 1000 ευρο για να βοηθηση για τα πραγμματα που θελω να πιασω του μωρου!!!!~

δεν το περιμενα!!

Καλημερα Έφη μου!!

Τι λες τώρα!! τελεια!! οντως ευχαριστη έκπληξη.. τι καλη η πεθερα σου!! μανα μου ρεεεεεεεε.......( που λεμε στην κύπρο:D) Θέλω και εγω:tongue::tongue::tongue: Θα ψωνισεις του μωρού ή θα τα φυλάξεις για την γέννα;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα Έφη μου!!

Τι λες τώρα!! τελεια!! οντως ευχαριστη έκπληξη.. τι καλη η πεθερα σου!! μανα μου ρεεεεεεεε.......( που λεμε στην κύπρο:D) Θέλω και εγω:tongue::tongue::tongue: Θα ψωνισεις του μωρού ή θα τα φυλάξεις για την γέννα;;

μαλλον θα ψωνισω τα πραγμματα που θελω με αυτα!!καροτσι και καθησμα αυτοκινιτου,μπανιο αλλαξιερα και ασυρματουσ και αποστηροτη νομιζω θα φτασουν!!!!θα μου δωσει και ο πατερας μου για την γεννα αρα ειμαι μια χαρα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μαλλον θα ψωνισω τα πραγμματα που θελω με αυτα!!καροτσι και καθησμα αυτοκινιτου,μπανιο αλλαξιερα και ασυρματουσ και αποστηροτη νομιζω θα φτασουν!!!!θα μου δωσει και ο πατερας μου για την γεννα αρα ειμαι μια χαρα!!!

Αχ τι καλα!!

Α! εσυ θα ψωνίσεις απο την αρχή.. δεν έχεις αυτά απο το πρώτο μωρο.

Ναι και εγω νομιζω θα φτάσουν..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...