Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!Μολις εκανα και εγω την αυχενικη και ειναι ολα καλα!!Ευτυχως παει και αυτο το αγχος!Τωρα βεβαια περιμενω τα αποτελεσματα απο το αιμα αλλα θελω να πιστευω πως θα ειναι ολα καλα!Το νινι μου ηταν μπρουμητα και δεν ηθελε να μας δειξει τιποτε!:tongue:Τι να κανουμε, υπομονη για τον επομενο υπερυχο.Margo μου αν εχεις αγχος εσυ που εισαι 35, τοτε τι να πω εγω που ειμαι 38 και παω για αμνιοπαρακεντηση και 3η καισαρικη?Ειπαμε πανω απ'ολα αισιοδοξια!Αν εχεις θετικη σκεψη ολα καλα σου πανε:-P Παντως ευχομαι σε ολες μας, να μας πανε ολα καλα μεχρι το τελος και καθε φορα να εχουμε ευχαριστα νεα, οπως αρχισαμε ετσι να τελειωσουμε με τα μωρακια μας αγκαλια!!!

Dolphin τι τελεια τα νεα της αυχενικης!!! Μπραβο!!! Το θεμα ειναι οτι ειναι λιγο διαφορετικο να κανεις το τριτο παιδι η το δευτερο στα 35 η και μετα, και αλλο το πρωτο. και μην ξεχναμε εχω και το ιστορικο της παλλινδρομης οποτε ειμαι και λιγο παραπανω φοβισμενη..

και εγω ισως κανω αμνιοπαρακεντηση..δεν εισαι μεγαλη στα 38 ουτε εγω στα 35, ισως αυτες οι πολυ αυξημενες χωριακες της αρχης με εβαλαν σε παραξενες σκεψεις...τελος παντων ολα να πανε καλα ευχομαι για ολες μας!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχαχαχαχαχα................ειμαι κ 35.....ρε Μαργκο λες κ εισαι 65! χαχαχαχα.

Ενω εμεις οι παιδουλες ολες!χαχαχαχα!

τι κοροιδευετε κυρια μου???? :tongue::tongue::tongue::tongue:

εγω παντως ειμαι παιδουλα ετων 35!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Margo ειχες 60.000 χοριακη? στις ποσες μερες καθυστερηση?

δεν θυμαμαι ακριβως αλλα απο τους πινακες ειχα δει οτι η χωριακη επρεπε να ειναι το ανωτερο 35.000

τελος παντων αφου συνεχιζουμε καλα δεν πρεπει να ανησυχω!! δεν αργει η αυχενικη κ τοσο!!

κοριτσια γυρισα απο δουλεια εκανα εμετο (που δεν ειχα κ τιποτα δηλαδη) μετα μαγειρεψα μακαρονοια με κιμα εφαγα 2 πιατα κ τωρα τσακισα μια σνικερς..με τι πεινα ειναι αυτη???? νιωθω οτι δεν χορταινω με τιποτα... εσεις πως νιωθετε?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Eίμαστε στην Εύβοια στην Αιδηψό.

Τελικά για ραγάδες πήρα μια της Frezyderm δεν θυμαμαι το όνομα,αλλά είναι στα 27? και μυρίζει πολύ ωραία και δεν είναι λιπαρή!

Καλά περνάμε αν και αυτη την στιγμή έχει λιγα συννεφάκια!

κοριτσακι μου καλα εισαι? τι κανει η κοιλιτσα σου?? μακαρι να ερθουν κ εδω τα συννεφακια εχουμε λιωσει απο τον καυσωνα....

frezyderm λεω να παρω και εγω.. απο ποτε ξεκιναμε με τις κρεμες?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Γεια σας κοριτσια!Μολις εκανα και εγω την αυχενικη και ειναι ολα καλα!!Ευτυχως παει και αυτο το αγχος!Τωρα βεβαια περιμενω τα αποτελεσματα απο το αιμα αλλα θελω να πιστευω πως θα ειναι ολα καλα!Το νινι μου ηταν μπρουμητα και δεν ηθελε να μας δειξει τιποτε!:tongue:Τι να κανουμε, υπομονη για τον επομενο υπερυχο.Margo μου αν εχεις αγχος εσυ που εισαι 35, τοτε τι να πω εγω που ειμαι 38 και παω για αμνιοπαρακεντηση και 3η καισαρικη?Ειπαμε πανω απ'ολα αισιοδοξια!Αν εχεις θετικη σκεψη ολα καλα σου πανε:-P Παντως ευχομαι σε ολες μας, να μας πανε ολα καλα μεχρι το τελος και καθε φορα να εχουμε ευχαριστα νεα, οπως αρχισαμε ετσι να τελειωσουμε με τα μωρακια μας αγκαλια!!!

Dolphin τέλεια τα νέα σου άντε με το καλό και η επόμενη εξέταση. Πότε θα την κάνεις;

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

Τελικά για ραγάδες πήρα μια της Frezyderm δεν θυμαμαι το όνομα,αλλά είναι στα 27? και μυρίζει πολύ ωραία και δεν είναι λιπαρή!

Πάντως λένε ότι και αυτή κάνει δουλειά!

Όσο για τον καιρό είχανε πει ότι από σήμερα αύριο χαλάει. Μπορεί να πέσουν και βροχές.

Jfnqp3.png

κοριτσακι μου καλα εισαι? τι κανει η κοιλιτσα σου?? μακαρι να ερθουν κ εδω τα συννεφακια εχουμε λιωσει απο τον καυσωνα....

frezyderm λεω να παρω και εγω.. απο ποτε ξεκιναμε με τις κρεμες?

Εγώ πάντως από τώρα βάζω συνέχεια απλές ενυδατικές. Και επίσης κορίτσια μην ξεχνάμε την περιοχή του στήθους!

Κάποια στιγμή σύντομα θα παραγγείλων και την κρεμούλα για ραγάδες μέσω ίντερνετ. Θα ψωνίσω διάφορες κρεμούλες προσώπου κ.λ.π. και θα μου τα στείλουν σπίτι και θα τα πληρώσω και φθηνότερα.

Jfnqp3.png

απο οτι φαινεται θα βαλω κ@λο μεσα αναγκαστικα γιατι η πεθερα ξαναμπηκε νοσοκομειο. ακυρωσαμε διακοπες κ εγω παλι σπιτι κ ο αντρας νοσοκομειο. τι γκαντεμια, δεν γινεται να μας πανε ολα καλα εμας, παντα κατι παει στραβα! αν ξερατε ποσα καλοκαιρια εχω χασει λογω πεθερας! τελος παντων, ο πονος οτι κ αν ηταν περασε ευτυχως!

margo μια γνωστη μου γεννησε πρωτο στα 38 και δευτερο στα 40 χωρις προβληματα , καλε εσυ 35 εισαι μια χαρα ηλικια!

Η πεθερά σου έχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας; Είναι μεγάλη σε ηλικία;

Τι κρίμα που σας έτυχε τώρα αυτό.

Jfnqp3.png

Margo ειχες 60.000 χοριακη? στις ποσες μερες καθυστερηση?Μην ανησυχεις βρε, απο οτι καταλαβα λογω ηλικιας φοβασαι για τα ποσοστα. παντως τα ποσοστα ανεβαινουν αναλογικα με την ηλικια κ 35 δεν εισαι μεγαλη, μα καθολου λεμε. Σκεψου οτι 60% των γυναικων κανουν το 2ο παιδακι τους σε αυτην την ηλικια, γιατι να τυχει σε σενα η αναποδια.

Gwgw εκει που περιγραφεις δεν ειναι τα εντερα αλλα το σποράκι, τα εντερα μας πλεον ειναι καπου γυρω απο τον αφαλο. Τα πονακια κ τα τραβηγματακια ειναι νορμαλ αφου μεγαλωνει η μητρα. Οποτε νιωθεις ετσι...βαλε κ@λο μεσα, που λεει κ η November ......καλο...χαχαχαχα!

Ξεκινησα παλι μαθηματα κ ζεσταινομαι λεμεεεεεεεε!!!!!!!!

Θα έχεις πολλές ώρες τη μέρα;

Τι κάνουν τα κοριτσάκια σου;

Jfnqp3.png

δεν θυμαμαι ακριβως αλλα απο τους πινακες ειχα δει οτι η χωριακη επρεπε να ειναι το ανωτερο 35.000

τελος παντων αφου συνεχιζουμε καλα δεν πρεπει να ανησυχω!! δεν αργει η αυχενικη κ τοσο!!

κοριτσια γυρισα απο δουλεια εκανα εμετο (που δεν ειχα κ τιποτα δηλαδη) μετα μαγειρεψα μακαρονοια με κιμα εφαγα 2 πιατα κ τωρα τσακισα μια σνικερς..με τι πεινα ειναι αυτη???? νιωθω οτι δεν χορταινω με τιποτα... εσεις πως νιωθετε?

Συνήθως πόσα γεύματα τρως την μέρα; Εμένα βοηθάει να τρώω ενδιάμεσα από τα κύρια γεύματα κάτι. Φρουτάκι, γιαουρτάκι, παγωτάκι:)

Δεν κάνει να αφήνουμε πολύ ώρα το στομάχι μας άδειο γιατί μετά τρώμε μεγάλες ποσότητες. Εγώ βέβαια παρ' όλο που έχω λιγούρες και συνήθως για ανθιυγιεινά πράγματα όσο και να πέσω με τα μούτρα χορταίνω πολύ γρήγορα και σκάω. Έτσι αναγκαστικά σταματάω.

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

Συνήθως πόσα γεύματα τρως την μέρα; Εμένα βοηθάει να τρώω ενδιάμεσα από τα κύρια γεύματα κάτι. Φρουτάκι, γιαουρτάκι, παγωτάκι:)

Δεν κάνει να αφήνουμε πολύ ώρα το στομάχι μας άδειο γιατί μετά τρώμε μεγάλες ποσότητες. Εγώ βέβαια παρ' όλο που έχω λιγούρες και συνήθως για ανθιυγιεινά πράγματα όσο και να πέσω με τα μούτρα χορταίνω πολύ γρήγορα και σκάω. Έτσι αναγκαστικά σταματάω.

σημερα εχω φαει παρα πολυ!!! το πρωι ενα ποτηρι γαλα με δημητριακα μετα ενα τοστ μετα 4φρυγανιες μετα 2πιατα μακαρονια με κιμα και μια σνικερς ααα τωρα εφαγα και ενα ροδακινο!!! ενταξει πρωτη φορα το ξεσκισα τοσο ειναι η αληθεια:P:p:p

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

σημερα εχω φαει παρα πολυ!!! το πρωι ενα ποτηρι γαλα με δημητριακα μετα ενα τοστ μετα 4φρυγανιες μετα 2πιατα μακαρονια με κιμα και μια σνικερς ααα τωρα εφαγα και ενα ροδακινο!!! ενταξει πρωτη φορα το ξεσκισα τοσο ειναι η αληθεια:P:p:p

E εντάξει , ήταν και η πρώτη μέρα στη δουλειά... Που και που δικαιολογείται να ξεφευγούμε λίγο. Δεν μπορούμε να ζούμε συνεχώς στη στέρηση!

Jfnqp3.png

Dolphin τι τελεια τα νεα της αυχενικης!!! Μπραβο!!! Το θεμα ειναι οτι ειναι λιγο διαφορετικο να κανεις το τριτο παιδι η το δευτερο στα 35 η και μετα, και αλλο το πρωτο. και μην ξεχναμε εχω και το ιστορικο της παλλινδρομης οποτε ειμαι και λιγο παραπανω φοβισμενη..

και εγω ισως κανω αμνιοπαρακεντηση..δεν εισαι μεγαλη στα 38 ουτε εγω στα 35, ισως αυτες οι πολυ αυξημενες χωριακες της αρχης με εβαλαν σε παραξενες σκεψεις...τελος παντων ολα να πανε καλα ευχομαι για ολες μας!!!!

Margo μου δεν εχεις καταλαβει οτι εχω στο ιστορικο μου 3 παλινδρομες!!Και μαλιστα οι 2 μετα τα παιδια!Το αναφερω πιο πανω στα μυνηματα μου.Δεν εχω κατααλαβει ομως τι σχεση εχει η χοριακη με την αυχενικη?Σου το ειπε καποιος αυτο?Η χοριακη ειναι η τιμη που κοιταμε στην αρχη της εγκυμοσυνης:shock:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Και εγω αυτο ακολουθω, 5-6 γευματα τη μερα, γιατι ετσι εχω συνηθησει.Δηλαδη το πρωινο, τα ενδιαμεσα που κοιταω παντα να ειναι φρουτα, το μεσημεριανο και το βραδυ κατι ελαφρυ.Βεβαια 1 φορα την εβδομαδα που τρωμε εξω κανω ατασθαλιες αλλα δε μπορουμε να ειμαστε και συνεχεια στη στερηση!Και κανενα απογευματακι μπορει να φαω 1 γλυκακι:tongue:Ενταξει τωρα δικαιολογουμαστε στην κατασταση μας!Τελειωνω το 1ο τριμηνο και εχω παρει 1,5κ, ειμαι 60,5 με υψος 1,62.Στις προηγουμενες εγκυμοσυνες ειχα παρει καθε φορα 18-19κ. και παντα τα εχανα ολα μετα.Για να δουμε τωρα!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

την prevenstria εννοεις?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...