Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εδω εχει λιγη ψυχρα αλλά πού λιγη, απο τη μια θελω να χειμωνιασει αλλα απο την αλλη δεν μπορω το κρυο,,, η αληθεια ομως πεθημΗσα βροχούλες,, αν ειχα τζακι σπιτι δεν θα με ενοχλούσε αλλα δεν εχει εδω η πεθερα μου.. ενα είναι ειναι σιγουρο οταν κανω σπιτι θα εχει τζακι να χουχουλιάζω εκει με τον αντρα μου και το παιδι μου...

ασε κανω ονειρα... σκεφτομαι οτι εχουμε το τζακι μας εξω ειναι κρυαδα εχουμε το τζακι αμοικτο και εμεις ψηνουμε πανω λουκανικα, μπεικον και τετοια,, με το κρασακι μας.... αχ τι ωραια ..... ΟΝΕΙΡΑ......

Όλα θα πραγματοποιηθούν κάποια στιγμή βρε!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Oσες φορες εχω φυλαξει ζυμη για πιτσα στην καταψυξη δικη μου, μετα δεν φουσκωνει στο ψησιμο.

Πριν τη φυλαξεις δεν την αφηνεις να φουσκωσει, ετσι δεν ειναι??

Μετα πως τη φιλας μπαλα η στρωμενη σε ταψακι?? Την ξεπαγωνεις τελειως πριν την ψησεις? Για πες μας λοιπον τα μυστικα σου!!:D:D

λοιπον παντα την αφηνω να φουσκωσει βαζω μεσα και μαγια, την φυλαω σε μπαλα και την αφηνω να ξεπαγωσει σχεδον τελειως ριχνω αλευρι και ανοιγω τη βαση,

αντωνια περαστικα ειναι οντως περιεργος ο καιρος κι εγω αυριο θα κατσω να φτιαξω τα ρουχα γιατι μετα θα εχω βαρυνει κι αλλο και θα δυσκολευομαι ιδιαιτερα εχει ρεπο κι ο αντρας μου και θα βοηθησει,

τα ονειρα ειναι για να πραγματοποιουνται γλυκια μου θα δεις ολα θα γινουν οπως θες στο ευχομαι

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Γεια σας και απο εμενα!!

Σημερα πηγα και εγω αργοστολι με τους αντρες μου, πηγα για καφε με μια φιλη μου, εκανα κατι δουλιτσες που ειχα και υστερα στο σχολασμα των παιδιων ειδα τις δασκαλες τους. Μετα πηγαμε σουπερ μαρκετ με τους αντρες που με βοηθησαν.Βασιλισσα νιωθω, παω καθε φορα σουπερ μαρκετ, βαζω τα πραγματα στο καροτσι το οποιο τσουλαει ο αντρας μου, φτανουμε ταμειο και εγω παω στο αυτοκινητο και τους περιμενω!!Αυτοι ταχτοποιουν τα πραγματα και τα φερνουν στο αμαξι.:P:pΜε εχουν καλομαθει μου φαινεται!!

Οταν φτασαμε σπιτι ηταν ηδη 2.30, μεχρι να φαμε και να ταχτοποιησουμε τα πραγματα περασε η ωρα.... Αυτα τα νεα μου, σημερα. Σας διαβασα ομως τωρα και εχω να πω Δωρα μου οτι αδικα ανησυχεις, ειναι παρα πολυ νωρις για να λεμε ποσο θα γεννηθουν τα μωρα μας!!

Δεν ανησυχώ για το πόσο θα βγει ανησυχώ για το πόσα γραμμ.είναι τώρα που ειναι το μικρότερο...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

εδω εχει λιγη ψυχρα αλλά πού λιγη, απο τη μια θελω να χειμωνιασει αλλα απο την αλλη δεν μπορω το κρυο,,, η αληθεια ομως πεθημΗσα βροχούλες,, αν ειχα τζακι σπιτι δεν θα με ενοχλούσε αλλα δεν εχει εδω η πεθερα μου.. ενα είναι ειναι σιγουρο οταν κανω σπιτι θα εχει τζακι να χουχουλιάζω εκει με τον αντρα μου και το παιδι μου...

ασε κανω ονειρα... σκεφτομαι οτι εχουμε το τζακι μας εξω ειναι κρυαδα εχουμε το τζακι αμοικτο και εμεις ψηνουμε πανω λουκανικα, μπεικον και τετοια,, με το κρασακι μας.... αχ τι ωραια ..... ΟΝΕΙΡΑ......

Υγεια να εχουμε και ολα γινονται!!

Αλλωστε μη νομιζεις και εγω που εχω τζακι σαμπως το αναβω???:tongue::tongue:

Το σπιτι ειναι 2 χρονων και σκεφτομαστε οτι αν το αναψουμε θα χαλασουν και οι κουρτινες οι οποιες ειναι και πανακριβες και επισης θα εχουμε βρωμια μεσα στο σαλονι. Εντωμεταξυ οταν το σπιτι ειναι και ζεστο δεν το αναβεις ευκολα το τζακι, εγω παντως το εχω για διακοσμηση!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

λοιπον παντα την αφηνω να φουσκωσει βαζω μεσα και μαγια, την φυλαω σε μπαλα και την αφηνω να ξεπαγωσει σχεδον τελειως ριχνω αλευρι και ανοιγω τη βαση

Εννοειται οτι βαζω και εγω μαγια.Οταν ξεπαγωσει ομως τελειως μετα ξαναφουσκωνει με το ψησιμο??

Υγεια να εχουμε και ολα γινονται!!

Αλλωστε μη νομιζεις και εγω που εχω τζακι σαμπως το αναβω???:tongue::tongue:

Το σπιτι ειναι 2 χρονων και σκεφτομαστε οτι αν το αναψουμε θα χαλασουν και οι κουρτινες οι οποιες ειναι και πανακριβες και επισης θα εχουμε βρωμια μεσα στο σαλονι. Εντωμεταξυ οταν το σπιτι ειναι και ζεστο δεν το αναβεις ευκολα το τζακι, εγω παντως το εχω για διακοσμηση!

οχι εγω δεν νομιζω να το βαλω και να μην το αναβω,, στο σπιτι μας εχουμε τζακι ( στους γονεις μου) καθε νυχτα ο μπαμπας μου το αναβει,,, και ειναι ζεστο όλο το σπίτι κατω και δεν ειναι μικρο, φοβερη οικονομια του πετρελαιου γιατι εχουμε θερμανση...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Δεν ανησυχώ για το πόσο θα βγει ανησυχώ για το πόσα γραμμ.είναι τώρα που ειναι το μικρότερο...

Τωρα ειναι το μικροτερο και σε ενα μηνα μπορει να ειναι σαν τα αλλα εδω, δεν το ξερεις!

Υπαρχουν ωστοσο πολλοι παραμετροι που δεν τους υπολογισες.

1ον, εγινε αργα η συλληψη μεσα στον κυκλο σου?

2ον, η καθεμια απο εμας εκανε β' επιπεδου σε διαφορετικη εβδομαδα απο μια αλλη.Π.χ εγω κανω β' επιπεδου στην 23η εβδομαδα παντα γιατι αυτη ειναι η τακτικη του γιατρου μου.Γι' αυτο και στον 1ο μου το βαρος του ηταν 540γρ. Καθε εβδ. εχει τεραστια διαφορα απο την αλλη. Τωρα που μιλαμε η μπεμπα σου μπορει να εχει παρει ηδη 100γρ. απο τη μερα που την ειδες! Μη τρελλαινεσαι!

3ον, ειναι και τα γονιδια, αλλες εδω μεσα ειναι ψηλες και αλλες 1.60 οπως εγω και εσυ! Και οι αντρες μας 1.75 .

4ον, αλλο βαρος εχει ενα αγορακι και αλλο ενα κοριτσακι:P:p

Τωρα ειναι το μικροτερο και σε ενα μηνα μπορει να ειναι σαν τα αλλα εδω, δεν το ξερεις!

Υπαρχουν ωστοσο πολλοι παραμετροι που δεν τους υπολογισες.

1ον, εγινε αργα η συλληψη μεσα στον κυκλο σου?

2ον, η καθεμια απο εμας εκανε β' επιπεδου σε διαφορετικη εβδομαδα απο μια αλλη.Π.χ εγω κανω β' επιπεδου στην 23η εβδομαδα παντα γιατι αυτη ειναι η τακτικη του γιατρου μου.Γι' αυτο και στον 1ο μου το βαρος του ηταν 590γρ. Καθε εβδ. εχει τεραστια διαφορα απο την αλλη. Τωρα που μιλαμε η μπεμπα σου μπορει να εχει παρει ηδη 100γρ. απο τη μερα που την ειδες! Μη τρελλαινεσαι!

3ον, ειναι και τα γονιδια, αλλες εδω μεσα ειναι ψηλες και αλλες 1.60 οπως εγω και εσυ! Και οι αντρες μας 1.75 .

4ον, αλλο βαρος εχει ενα αγορακι και αλλο ενα κοριτσακι:P:p

Ευχαριστώ ρε Αννούλα μου για την στήριξη..αλλά σήμερα γενικώς δεν είμαι στα καλύτερα μου! Τωρα με πήρε κ μια φίλη μου τηλ να έρθει για καφε και δεν έχω κέφι καθόλου.Της είπα βέβαια να έρθει..

Θα σας αφήσω λοιπόν γιατί μάλλον ήρθε ακούω αυτοκίνητο..

Φιλάκια και θα τα πούμε το βράδυ αν είμαι καλά...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

γεια σας κοριτσια!! πηγα γιατρο,ολα μια χαρα μας επιβεβαιωσε κ το φυλλο-κοριτσακι φυσικα! ειδε κ μια μικρη αποκολληση του πλακουντα, γι' αυτο ειχα καφε υγρα το Σαββατο αλλα ειπε οτι ειναι παρα πολυ μικρη κ καθολου ανησυχητικη, το πιο πιθανο ειναι να το εκανε το μωρο με τα ποδια του! καλα αυτο μου φανηκε απιστευτο!:shock:

εχει κ μακρια ποδια μου ειπε! κουνιοταν ολοκληρο, χερια ποδια κ εγω τιποτα δεν καταλαβαινα!σε λιγες μερες θα το νιωθω μου ειπε! α και η ζυγαρια της με εβγαζε +2 απο την προηγουμενη φορα,+4 συνολο δηλαδη! κ μου εβαλε χερι βρε κοριτσια μου ειπε να προσεχω! πολλα ειναι 4 κιλα? τελως παντων, θα προσπαθησω να μην τρωω πολλα γλυκα:rolleyes:

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!! πηγα γιατρο,ολα μια χαρα μας επιβεβαιωσε κ το φυλλο-κοριτσακι φυσικα! ειδε κ μια μικρη αποκολληση του πλακουντα, γι' αυτο ειχα καφε υγρα το Σαββατο αλλα ειπε οτι ειναι παρα πολυ μικρη κ καθολου ανησυχητικη, το πιο πιθανο ειναι να το εκανε το μωρο με τα ποδια του! καλα αυτο μου φανηκε απιστευτο!:shock:

εχει κ μακρια ποδια μου ειπε! κουνιοταν ολοκληρο, χερια ποδια κ εγω τιποτα δεν καταλαβαινα!σε λιγες μερες θα το νιωθω μου ειπε! α και η ζυγαρια της με εβγαζε +2 απο την προηγουμενη φορα,+4 συνολο δηλαδη! κ μου εβαλε χερι βρε κοριτσια μου ειπε να προσεχω! πολλα ειναι 4 κιλα? τελως παντων, θα προσπαθησω να μην τρωω πολλα γλυκα:rolleyes:

αντε δεν ειναι τίποτα ολα καλα θα πανε,,, ξεκουρασου λιγακι..... αντε με το καλο η μπεμπα σου!!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Γωγώ με το καλό η μπέμπα..ολα καλα ευτυχώς! μπράβο!!!

γιατι σου έβαλε χέρι τοσο γρήγορα;; πόνεσες? εμενα μου είχε βάλει στις 39 για να δει αν εχω διαστολή και πόνεσα παρα παρα πολύ.....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ευχαριστώ ρε Αννούλα μου για την στήριξη..αλλά σήμερα γενικώς δεν είμαι στα καλύτερα μου! Τωρα με πήρε κ μια φίλη μου τηλ να έρθει για καφε και δεν έχω κέφι καθόλου.Της είπα βέβαια να έρθει..

Θα σας αφήσω λοιπόν γιατί μάλλον ήρθε ακούω αυτοκίνητο..

Φιλάκια και θα τα πούμε το βράδυ αν είμαι καλά...

Παλι χαλιέσε βρε Δωρακι;; αν είναι για το βάρος του μωρού καλύτερα να πας στον γιατρο και να συζητησετε ότι σε απασχολεί γύρω απο το θέμα για να νιωσεις καλύτερα βρε παιδί μου.. κατα τ' άλλα συμφωνω με την Άννα..

Πιστεύω το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συζητήσεις με τον γατρό σου γιατι πολύ χαλια είσαι βρε παιδί μου μάλλον για το τίποτε....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Γωγώ με το καλό η μπέμπα..ολα καλα ευτυχώς! μπράβο!!!

γιατι σου έβαλε χέρι τοσο γρήγορα;; πόνεσες? εμενα μου είχε βάλει στις 39 για να δει αν εχω διαστολή και πόνεσα παρα παρα πολύ.....

καλε μεταφορικα το ειπα, μου εβαλε χερι , μου εκανε παρατηρηση δηλαδη επειδη πηρα 2 κιλα σε ενα μηνα!! οχι κυριολεκτικα !:D

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...