Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Koritsia as min agxonomaste gia ta kila ton moron mas kai mikroulia an vgoun tha ta megalosoume min anisxate gera na ine kai ola ginonte.thelete kati na rotiso tin pediatro pou tha pao simera?

Γεια σου Αννίτα τι κάνεις;; Για ρώτα τον γιατρο για να μας φύγει η απορία...αν και νομιζω οτι στην βδομαδα που βρσκομαστε δεν έχει και τοση σημασία...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας!! Φάγαμε,μάζεψα το τραπέζι κ έφερα τα χειμωνιάτικο παπούτσια από την αποθήκη... Μάζεψα τα καλοκαιρινα και τακτοποιησα την παπουτσοθηκη. Όλα καλά αλλά με πόνεσε η μέση και λίγο η κοιλία... Τι το ήθελα? Αμάν κ αυτό με τις αλλαγές από σεζόν σε σεζόν...ταλαιπωρία σκέτη!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γειά σας!! Φάγαμε,μάζεψα το τραπέζι κ έφερα τα χειμωνιάτικο παπούτσια από την αποθήκη... Μάζεψα τα καλοκαιρινα και τακτοποιησα την παπουτσοθηκη. Όλα καλά αλλά με πόνεσε η μέση και λίγο η κοιλία... Τι το ήθελα? Αμάν κ αυτό με τις αλλαγές από σεζόν σε σεζόν...ταλαιπωρία σκέτη!

Γεια σου Δώρα!! Αχ θέλω και εγω να κανω αυτά που λές αλλα εμας ακόμα καλοκαίρι είναι ρε παιδί μου.... την νύχτα κρυωνουμε και την μέρα με τα τελαντωτα είμαστε. πως να μην αρρωστησουμε....καλα εκανες και τα εκανες τώρα. σε λιγο που θα μεγαλωσει κιαλλο η κοιλια μας θα είναι πιο δύσκολο για μας...

Na rotiso tin giatro mou kai ton pediatro an ta kila tou morou ston iperixo mporoun na prosdiorisoun ta telika kila pou tha gennithi diladi?ok

απλα ρωτα κατα πόσο πεφτουν μέσα στα προγνωστικά.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Καποιος ζητησε την λιστα ??Εφτασεεεεε!!!!

1.Αννιτα -πητ 15/12/2012 Ιασω Λαρισας κοριτσακι

2.Αννιτα Τσουπανη- πητ 17-20/12/2012 αγορακι

3.trianmeli ΠΗΤ 9/1/2012 κοριτσακι

4.anastasaki-melissaki -πητ 18/1/2012 -αγορακι

5.female πητ 19/1/2012 στο Μητέρα Κρήτης κοριτσακι

6.toulala -πητ 30/1/2012 άγνωστο που αγοράκι

7.fouskitsa82 -πητ 02/02/2012 σε ιδιωτική κλινική της Κοζάνης κοριτσι

8.nikou - πητ 2/2/2012 αγορακι

9.geomi-πητ 2/2/2012 φυλο δεν ξερουμε!

10.sophie jolie - πητ 3/2/2012 Ελενα αγορακι

11.minaki - πητ 3/2/2012 κοριτσι

12.morfia -πητ 6/2/2012 Ιασω Λαρισας αγορακι-κοριτσακι

13.dolphin73 -πητ 10/02/2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω κοριτσακι

14.tsourekimou -πητ 11/2/12 προγρ. Κ.Τ.-Θεσ/νικη αγορακι

15. Νια - πητ 11/02/12 αγορι

16.labc81 -πητ 12/2 Μητερα κοριτσάκια

17.xristina83 -πητ 14/2 ΡΕΑ αγορι Φ.Τ(ελπιζω)

18.litsa 84- ΠΗΤ 14/02/2012 ΙΑΣΩ Αθηνα,κοριτσακι

19.taspaa-πητ16/2,Iπποκρατειο Θεσ/νικης-Ελπιζω Φ.Τ.,κοριτσι..(κατα 80%)

20.εφακη!!πητ 18/2/2012 καισαρικη αχιλλειων λεμεσο-αγορακι!!!!

21.ggwgw-πητ 24/2/12 κλινικη Υγεια-Λαρισα-κοριτσακι(μαλλον)

22.margo4-4 -πητ περιπου 25/2/12 μαλλον λογω καισαρικης κοριτσακι!

23.november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

24.Blublu - πητ τελη Φλεβαρη,προγρ. Κ.Τ. -Θεσ.νικη- κοριτσι

25. Kassandra81 πητ 04/03/2012 μάλλον Φ.Τ. Νοσ. Αλεξάνδρα φύλο άγνωστο ακόμα

26.ΗΛΙΑΝΝΑ25 πητ 10/3/2012 αγορακι

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Κοριτσια εχω πονακια στην κοιλια και με πιεζει κ το τζιν αν και ειναι εγκυμοσυνης. γιατι??? τι να φοραω δηλαδη?

πονακια χαμηλά δηλαδη; νιωθω και εγω πονάκια και προσεξα ότι οταν κοντεύω να αλλάξω μήνα μου συμβαίνει.. δεν είναι κατι σοβαρο.. ολες νιωθουμε πόνους καθως ανοίγει η μήτρα μας...

αν σε πιέζει το τζιν καλυτερα να το αποφυγεις.. εγω προτιμώ τα κολαν..με βολευουν παρα πολυ τώρα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

πονακια χαμηλά δηλαδη; νιωθω και εγω πονάκια και προσεξα ότι οταν κοντεύω να αλλάξω μήνα μου συμβαίνει.. δεν είναι κατι σοβαρο.. ολες νιωθουμε πόνους καθως ανοίγει η μήτρα μας...

αν σε πιέζει το τζιν καλυτερα να το αποφυγεις.. εγω προτιμώ τα κολαν..με βολευουν παρα πολυ τώρα...

ναι ρε γμτ δεν με βολευει ειδικα αν καθομαι πολυ ωρα. νιωθω οτι με πιεζει ακριβως εκει που σταματανε οι τριχες. καταλαβες. και εγω κολαν προτιμω αλλα εχω ενα μονο κ λερωθηκε. θα παω να παρω και καμια ωραια φορμιτσα. κ κανενα κολαν εξτρα.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοπελες....

ειναι καμια μεσα;;;

αννιτα μου οταν ερθεις πες μας τι σου ειπε ο παιδιατρος να ξερουμε κι εμεις...

Γειά σου Νίκη μου! Εδω κι εγώ..τελειώσαν τα πανηγύρια μας και μαζεύτηκα σπίτι μου!!! χε χε!!!:tongue::tongue::tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αντε καιρος ηταν.... αστειυομαι!!!!!:D:D:D

Βασικά εδώ πάλι έχει μια συννεφιά!! Και η φάση είναι οτι έδωσα το χαλί που πήρα για το παιδικό στην μαμά μου να το πλύνει για να γλιτώσω 60 ? που παίρνουν έξω αλλά απ'ότι βλέπω θα μας βρέξει...:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Βασικά εδώ πάλι έχει μια συννεφιά!! Και η φάση είναι οτι έδωσα το χαλί που πήρα για το παιδικό στην μαμά μου να το πλύνει για να γλιτώσω 60 ? που παίρνουν έξω αλλά απ'ότι βλέπω θα μας βρέξει...:rolleyes:

εδω εχει λιγη ψυχρα αλλά πού λιγη, απο τη μια θελω να χειμωνιασει αλλα απο την αλλη δεν μπορω το κρυο,,, η αληθεια ομως πεθημΗσα βροχούλες,, αν ειχα τζακι σπιτι δεν θα με ενοχλούσε αλλα δεν εχει εδω η πεθερα μου.. ενα είναι ειναι σιγουρο οταν κανω σπιτι θα εχει τζακι να χουχουλιάζω εκει με τον αντρα μου και το παιδι μου...

ασε κανω ονειρα... σκεφτομαι οτι εχουμε το τζακι μας εξω ειναι κρυαδα εχουμε το τζακι αμοικτο και εμεις ψηνουμε πανω λουκανικα, μπεικον και τετοια,, με το κρασακι μας.... αχ τι ωραια ..... ΟΝΕΙΡΑ......

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Γεια σας και απο εμενα!!

Σημερα πηγα και εγω αργοστολι με τους αντρες μου, πηγα για καφε με μια φιλη μου, εκανα κατι δουλιτσες που ειχα και υστερα στο σχολασμα των παιδιων ειδα τις δασκαλες τους. Μετα πηγαμε σουπερ μαρκετ με τους αντρες που με βοηθησαν.Βασιλισσα νιωθω, παω καθε φορα σουπερ μαρκετ, βαζω τα πραγματα στο καροτσι το οποιο τσουλαει ο αντρας μου, φτανουμε ταμειο και εγω παω στο αυτοκινητο και τους περιμενω!!Αυτοι ταχτοποιουν τα πραγματα και τα φερνουν στο αμαξι.:P:pΜε εχουν καλομαθει μου φαινεται!!

Οταν φτασαμε σπιτι ηταν ηδη 2.30, μεχρι να φαμε και να ταχτοποιησουμε τα πραγματα περασε η ωρα.... Αυτα τα νεα μου, σημερα. Σας διαβασα ομως τωρα και εχω να πω Δωρα μου οτι αδικα ανησυχεις, ειναι παρα πολυ νωρις για να λεμε ποσο θα γεννηθουν τα μωρα μας!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...