Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα γίνω γραφική αλλά νιώθω καλύτερα με αυτά που μου έγραψες γιατί ως συνήθως έχεις σωστή επιχειρηματολογία. ❤️ Σε ευχαριστώ πολύ !

Θα έχω άδικο όμως να ξενερώσω αν τελικά τα χάσω ; Θα το έχω το άγχος το σκ, δε στο κρύβω. Έχω χαρεί που είχα 2 με φυσικό εντελώς! Στην άλλη ωοθηκικη είδαν λέει κ αρκετές καταβολές. Δε ξέρω που τις βρήκα.

Τα voltarene 75 που καθυστερούν λέει ωορρηξία τι ακριβώς κάνουν ; Εγώ αλλα voltarene ήξερα. 

Κατάλαβα. Εγω γενικά υπάκουη είμαι αρκεί να εμπιστευτώ κάποιον. Είναι να μη φορτώσω μόνο. Θύμισε μου κορίτσι μου, πόσες ωοληψιες είχες κάνει εκεί;

Ε εντάξει δεν είπα να μου υπογράψουν συμβόλαιο αλλά εδώ ένιωσα πως το αφήνουμε στο φλου με την απάντηση που πήρα πως δε πάμε ενάντια στη φύση. Η φύση στη δική μου περίπτωση δε τα έφερε όλα όπως ήθελα, για αυτό κάνω εξωσωματική. Τεσπα, ξέρει καμία κοπέλα αν η ovitrelle ως trigger shot καθυστερεί την ωορρηξία για να γίνει στις επόμενες 36 ώρες; Ή την επισπεύδει ;

Έχω κάνει 12 ωοληψίες σε ένα χρόνο. Δεν έκανα κάθε μήνα, αλλά έκανα διπλές κάποιους μήνες.

Η ovitrelle ωριμάζει τα ωάρια και ρυθμίζει χρονικά την ωορρηξία, δεν την επισπεύδει. 

Τα κανονικά βολταρέν είναι, και άλλη δοσολογία να πάρεις την κάνουν τη δουλειά. Εμένα μου είχαν πει κάποια στιγμή πάρε ό,τι βολταρέν έχεις. Τώρα με τι μηχανισμό δουλεύουν δεν ξέρω.

Αν μείνεις εκεί θα πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι θα ακολουθείς χωρίς πολλές εξηγήσεις, δυστυχώς. Αλλά όταν δεις ότι όλα θα πηγαίνουν καλά, θα γλυκαθείς...

Εγώ πουθενά αλλού δε θα μάζευα 24 αυγουλάκια, είμαι σίγουρη!

Βέβαια πρέπει να είσαι και επάγρυπνη, γιατί γι'αυτούς είμαστε απλώς πελάτισσες.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ε,μου είπε οτι δεν παιζει ρόλο αυτο στο πόσο θα βγει το μωρο και οτι δεν ειναι και στανταρ οι μετρησεις..Αλλά οσο να ναι ρε συ οκ κάπως νιώθω... Τωρα έχω ραντεβού Δευτέρα να δούμε πόσο θα πήρε...

φουσκιτσα, μην αγχωνεσαι. εγω παντως νομιζω ότι οι μετρησεις αυτες ειναι τελειως ανακριβεις. και ο λογος ειναι οτι οταν ημουν εγκυος στο πρωτο, 2 μερες πριν γεννησω, ο υπερηχος το εδειχνε 4 κιλα, συν/πλην 500γρ!!!!! ειναι δυνατον? μιλαμε για ενα κιλο διαφορα! και ηταν και τελειομηνο μωρο! οχι τωρα που ειναι μια σταλια!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον....εγω πηγα χθες για το β επιπεδου! ολα καλα μας τα ειπε ο γιατρος. αλλα λιγο στο τελος κοιτουσε την καρδουλα του χωρις να μας πει τιποτα και τωρα που το σκεφτομαι προβληματιστηκα λιγο. εκεινη την ωρα δεν τον ρωτησα, αλλα αν εβλεπε κατι δεν θα μας ελεγε?

δελφινι μου!!!!!! που εισαι???? πρεπει να τσεκαρεις το συστημα προβλεψεων....ΑΓΟΡΙ τελικα!!!!!!! ο αντρας μου, οταν φυγαμε απο το γιατρο, μου λεει "ε, θα κανουμε ακομη ενα για να ειναι κοριτσι!!!!!!". ηθελε κοριτσι! εχει ερωτα με τη μικρη και ηθελε κι' αλλο!!! εγω αγορι ηθελα!! αλλα τελευταια ειχα αρχισει να πιστευω οτι θα ηταν κοριτσι!

Τελικα δεν την γλύτωσα ούτε εγω... Με πονάει πολύ ο λαιμός μου σε σημειο να μην μπορω να μιλησω... πνιγομαι όταν μιλαω...φτερνίζομαι συνεχώς και είμαι μπουκωμένη τώρα..φοβάμαι να μην κολλήσω και τον γιο μου... αχ αυτός ο καιρός μας δεν ξέρει τι θέλει...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

λοιπον....εγω πηγα χθες για το β επιπεδου! ολα καλα μας τα ειπε ο γιατρος. αλλα λιγο στο τελος κοιτουσε την καρδουλα του χωρις να μας πει τιποτα και τωρα που το σκεφτομαι προβληματιστηκα λιγο. εκεινη την ωρα δεν τον ρωτησα, αλλα αν εβλεπε κατι δεν θα μας ελεγε?

δελφινι μου!!!!!! που εισαι???? πρεπει να τσεκαρεις το συστημα προβλεψεων....ΑΓΟΡΙ τελικα!!!!!!! ο αντρας μου, οταν φυγαμε απο το γιατρο, μου λεει "ε, θα κανουμε ακομη ενα για να ειναι κοριτσι!!!!!!". ηθελε κοριτσι! εχει ερωτα με τη μικρη και ηθελε κι' αλλο!!! εγω αγορι ηθελα!! αλλα τελευταια ειχα αρχισει να πιστευω οτι θα ηταν κοριτσι!

σημασία έχει οτι ολα είναι μια χαρα!! σιγουρα αν είχε κατι θα το έλεγε.. γιαυτό κάνουμε την Β επιπέδου.. μην φοβάσε στην συγκεκριμένη εξέταση όλα τα κοιτάζουν καπως..αφου εμας κοιτούσε πολύ ώρα τα νεφρα και της λεει ο άντρας μου έχει κάτι και του λέει όχι απλα δεν έχει καλη θέση και δεν μπορω να δω καλα..τελικα ολα οκ! και εμένα ο δικος μου κοριτσι ήθελε επειδή έχουμε ήδη ένα αγορι αλλα δεν μας χάλασε καθόλου.. φτάνει να είναι γερά και δοκιμάζουμε στο 3ο για την κόρη;)

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

σημασία έχει οτι ολα είναι μια χαρα!! σιγουρα αν είχε κατι θα το έλεγε.. γιαυτό κάνουμε την Β επιπέδου.. μην φοβάσε στην συγκεκριμένη εξέταση όλα τα κοιτάζουν καπως..αφου εμας κοιτούσε πολύ ώρα τα νεφρα και της λεει ο άντρας μου έχει κάτι και του λέει όχι απλα δεν έχει καλη θέση και δεν μπορω να δω καλα..τελικα ολα οκ! και εμένα ο δικος μου κοριτσι ήθελε επειδή έχουμε ήδη ένα αγορι αλλα δεν μας χάλασε καθόλου.. φτάνει να είναι γερά και δοκιμάζουμε στο 3ο για την κόρη;)

γερα πανω απ' ολα, δεν το συζηταω.

εγω προβληματιστηκα γιατι αυτο εγινε στο τελος της εξετασης. ενω δηλαδη την ειδε απο ολες τις πλευρες και μας ελεγε να, εδω ειναι το ετουτο της καρδιας, εδω ειναι το αλλο της καρδιας κτλ, μετα την κοιτουσε μονος του και εκανε και ζουμ, και μετα τον εκλεισε τον υπερηχο. σαν κατι να ηθελε να δει πιο καλα, αλλα δεν μας ειπε τιποτα...

κοριτσια, επειδη τελευταια δεν μπορω να μπαινω πολυ και σας εχασα λιγο, εχει καμια ανανεωμενη λιστα να τη δω?

επισης...που θυμαστε καλε τοσα ονοματα και μιλατε με ονοματα? εγω εκτος απο τη μαργαριτα που το λεει και το ψευδονυμο της, δεν μπορω να συγκρατησω ονοματα! γι'αυτο συγχωρεστε με...

Καλημέρα κορίτσια. Στα βιαστικά σας διαβάζω, δεν έχω πολύ χρόνο για πισί πια. Ξεκινήσαμε παιδικό σήμερα και έχουμε μια ανακατάταξη, αλλαγή μεγάλη για το παιδί και προσπαθώ να του συμπαρασταθώ.

female! εγω τα ξεκινησα και τα δυο παιδικο... ο μεγαλος εχει ενα μηνα που ξεκινησε και η μικρη τρεις μερες. ο μεγαλος, ενα μηνα με τα κλαματα ηταν. ηρεμησε οταν πηγε και η μικρη!!! ουφ...

γερα πανω απ' ολα, δεν το συζηταω.

εγω προβληματιστηκα γιατι αυτο εγινε στο τελος της εξετασης. ενω δηλαδη την ειδε απο ολες τις πλευρες και μας ελεγε να, εδω ειναι το ετουτο της καρδιας, εδω ειναι το αλλο της καρδιας κτλ, μετα την κοιτουσε μονος του και εκανε και ζουμ, και μετα τον εκλεισε τον υπερηχο. σαν κατι να ηθελε να δει πιο καλα, αλλα δεν μας ειπε τιποτα...

Αν είχε κατι θα στο έλεγε.. μην αγχώνεσε... ολα μια χαρά είναι!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Αν είχε κατι θα στο έλεγε.. μην αγχώνεσε... ολα μια χαρά είναι!

ετσι θελω να πιστευω. μπορει να παρω τηλ να τον ρωτησω για να μου φυγει. κακο οταν σου μπαινει κατι στο μυαλο.....

κοριτσια, επειδη τελευταια δεν μπορω να μπαινω πολυ και σας εχασα λιγο, εχει καμια ανανεωμενη λιστα να τη δω?

επισης...που θυμαστε καλε τοσα ονοματα και μιλατε με ονοματα? εγω εκτος απο τη μαργαριτα που το λεει και το ψευδονυμο της, δεν μπορω να συγκρατησω ονοματα! γι'αυτο συγχωρεστε με...

Εγω είμαι η Αντωνια! και μενα το λεει το ψευδόνυμο ένα περιπου δεν θα δυσκολευτεις;) εσενα πως σε λένε;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εγω είμαι η Αντωνια! και μενα το λεει το ψευδόνυμο ένα περιπου δεν θα δυσκολευτεις;) εσενα πως σε λένε;

α, και βλεπω να λενε αντωνια μου και αντωνια μου και δεν ξερω ποια ειναι!

χαρηκα! ενταξει, τωρα το συνδυασα με το νια και θα το θυμαμαι!

μαρια εγω!

α, και βλεπω να λενε αντωνια μου και αντωνια μου και δεν ξερω ποια ειναι!

χαρηκα! ενταξει, τωρα το συνδυασα με το νια και θα το θυμαμαι!

μαρια εγω!

χεχε! εσενα ευκολο είναι σιγουρα θα το θυμάμαι!! Αντε να μην σε καθυστερω..εγω εχω ακομα 1 ωρα στην δουλειά και μόνη μου θα μείνω εδω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...