-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:
Θα γίνω γραφική αλλά νιώθω καλύτερα με αυτά που μου έγραψες γιατί ως συνήθως έχεις σωστή επιχειρηματολογία. ❤️ Σε ευχαριστώ πολύ !
Θα έχω άδικο όμως να ξενερώσω αν τελικά τα χάσω ; Θα το έχω το άγχος το σκ, δε στο κρύβω. Έχω χαρεί που είχα 2 με φυσικό εντελώς! Στην άλλη ωοθηκικη είδαν λέει κ αρκετές καταβολές. Δε ξέρω που τις βρήκα.
Τα voltarene 75 που καθυστερούν λέει ωορρηξία τι ακριβώς κάνουν ; Εγώ αλλα voltarene ήξερα.
Κατάλαβα. Εγω γενικά υπάκουη είμαι αρκεί να εμπιστευτώ κάποιον. Είναι να μη φορτώσω μόνο. Θύμισε μου κορίτσι μου, πόσες ωοληψιες είχες κάνει εκεί;
Ε εντάξει δεν είπα να μου υπογράψουν συμβόλαιο αλλά εδώ ένιωσα πως το αφήνουμε στο φλου με την απάντηση που πήρα πως δε πάμε ενάντια στη φύση. Η φύση στη δική μου περίπτωση δε τα έφερε όλα όπως ήθελα, για αυτό κάνω εξωσωματική. Τεσπα, ξέρει καμία κοπέλα αν η ovitrelle ως trigger shot καθυστερεί την ωορρηξία για να γίνει στις επόμενες 36 ώρες; Ή την επισπεύδει ;
Καλέ εννοείται θα έχεις άγχος όλο το σαββατοκύριακο τι λέμε τώρα, θα έπρεπε να είσαι εντελώς αναίσθητη για να μην αγχώνεσαι! Σου λέω μπήκα για ωοληψία και μου λέει κάτσε να κάνω έναν υπέρηχο θα σε πονέσω λίγο γιατί δεν θέλω να βάλω λιπαντικό και του λέω πες μου μόνο ότι είναι εκεί αυτό με νοιάζει και γελούσε! Τι λες τώρα; Εννοείται θα απογοητευθείς αν κάτι πάει στραβά, είναι όλα απόλυτα φυσιολογικά αυτά. Αλλά δεν μπορεί να σου πει ναι θα γίνει όπως λέω, δεν είναι θεός, να λέει θα γίνει αυτό και είναι νόμος. Μπορεί σε ένα μικρό ποσοστό να μην σε πιάσει τίποτα, τι θα σου πει μετά αααα ναι τελικά έκανα λάθος; Όχι βέβαια, γι αυτό σου λέει εξ αρχής πως υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό το ενδεχόμενο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως έγινε κάτι λάθος, σημαίνει πως δεν μπορείς να ελέγξεις και την παραμικρή λεπτομέρεια όσο λεπτομερείς κι αν είσαι. Και ειλικρινά τα βήματα του είναι αρκετά λεπτομερή. Εγώ δεν βλέπω κάτι που θα με ανησυχούμε σε όσα μας μεταφέρεις.
Το voltarene 75 είναι η δοσολογία δραστική ουσίας μέσα σε κάθε σκεύασμα, αυτό σημαίνει το 75, δεν είναι κάτι. Αυτά ζήτα και πάρε την δόση που σου είπε ακριβώς. Το voltarene έχει μία ουσία που δρα σε κάποιες άλλες ουσίες που παίζουν ρόλο στην διαδικασία της ωορρηξίας. Γι αυτό στο δίνει για να γίνει ομαλά η ωορρηξία μετά την ovitrelle. Λαμβάνει όλα τα μέτρα για να γίνει η ωορρηξία όταν ακριβώς θέλει, για να πάρει τα ωάρια όπως ακριβώς τα θέλει. Είναι τόσο μεθοδευμένα τα βήματα του που δεν σου αφήνει περιθώρια αμφιβολίας. Λίγο καλύτερα να στα εξηγούσε, θα ένιωθες κι εσύ καλύτερα.
-
Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012
-
Θέματα
-
- 8.531 απαντήσεις
- 983.663 εμφανίσεις
-
- 950 απαντήσεις
- 479.785 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 131.913 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.176.427 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 38.086 εμφανίσεις
-
-
-
- 8.530 απαντήσεις
- 983.654 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 35 εμφανίσεις
-
- 28.303 απαντήσεις
- 3.538.141 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 55 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 73 εμφανίσεις
-
- 22 απαντήσεις
- 1.675 εμφανίσεις
-
- 28 απαντήσεις
- 798 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 250 εμφανίσεις
-
- 1.641 απαντήσεις
- 66.160 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 101 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα