Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα γίνω γραφική αλλά νιώθω καλύτερα με αυτά που μου έγραψες γιατί ως συνήθως έχεις σωστή επιχειρηματολογία. ❤️ Σε ευχαριστώ πολύ !

Θα έχω άδικο όμως να ξενερώσω αν τελικά τα χάσω ; Θα το έχω το άγχος το σκ, δε στο κρύβω. Έχω χαρεί που είχα 2 με φυσικό εντελώς! Στην άλλη ωοθηκικη είδαν λέει κ αρκετές καταβολές. Δε ξέρω που τις βρήκα.

Τα voltarene 75 που καθυστερούν λέει ωορρηξία τι ακριβώς κάνουν ; Εγώ αλλα voltarene ήξερα. 

Κατάλαβα. Εγω γενικά υπάκουη είμαι αρκεί να εμπιστευτώ κάποιον. Είναι να μη φορτώσω μόνο. Θύμισε μου κορίτσι μου, πόσες ωοληψιες είχες κάνει εκεί;

Ε εντάξει δεν είπα να μου υπογράψουν συμβόλαιο αλλά εδώ ένιωσα πως το αφήνουμε στο φλου με την απάντηση που πήρα πως δε πάμε ενάντια στη φύση. Η φύση στη δική μου περίπτωση δε τα έφερε όλα όπως ήθελα, για αυτό κάνω εξωσωματική. Τεσπα, ξέρει καμία κοπέλα αν η ovitrelle ως trigger shot καθυστερεί την ωορρηξία για να γίνει στις επόμενες 36 ώρες; Ή την επισπεύδει ;

Έχω κάνει 12 ωοληψίες σε ένα χρόνο. Δεν έκανα κάθε μήνα, αλλά έκανα διπλές κάποιους μήνες.

Η ovitrelle ωριμάζει τα ωάρια και ρυθμίζει χρονικά την ωορρηξία, δεν την επισπεύδει. 

Τα κανονικά βολταρέν είναι, και άλλη δοσολογία να πάρεις την κάνουν τη δουλειά. Εμένα μου είχαν πει κάποια στιγμή πάρε ό,τι βολταρέν έχεις. Τώρα με τι μηχανισμό δουλεύουν δεν ξέρω.

Αν μείνεις εκεί θα πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι θα ακολουθείς χωρίς πολλές εξηγήσεις, δυστυχώς. Αλλά όταν δεις ότι όλα θα πηγαίνουν καλά, θα γλυκαθείς...

Εγώ πουθενά αλλού δε θα μάζευα 24 αυγουλάκια, είμαι σίγουρη!

Βέβαια πρέπει να είσαι και επάγρυπνη, γιατί γι'αυτούς είμαστε απλώς πελάτισσες.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εσυ τρωως πολλα γλυκα παρα πολλά:P:p....

εμενα μου αρεσουνε πολυ οι σοκολατες αλλά τωρα στην εγκυμοσύνη εφαγα 3-4 απο την αρχη μεχρι τωρα....

πως αντεχεις???:shock::shock:

εγω κ πριν την εγκυμοσυνη ετρωγα καθε μερα γλυκο!! οταν παω σουπερ μαρκετ θα νομιζουν οτι εχω παιδακια στο σπιτι με τοσες βλακειες που αγοραζω!:D

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γλυκαααα??Αχ τα αγαπημενα μου...Δεν τρελαινομαι ομως για τις σοκολατες!

Αγαπω τις παστες...Χθες πηγαμε ζαχαροπλαστειο κ πηρα 4 διαφορετικες να εχω να τσιμπολογω οταν πειναω...Τρωω μια κουταλιτσα απο την καθεμια...τι ωραια!!

αληθεια?? οι παστες και οι τουρτες ειναι τα μοναδικα γλυκα που δεν τρωω!

BJVqp3.png

Κορίτσια έβαλα το φαγάκι στο φούρνο!!!!

Αγάπες μου μπορείτε να μου κάνετε σας παρακαλώ μια χάρη...Αν θέλετε και σας είναι εύκολο,να μην συζητάτε για τα γραμμαρια των μωρών σας γιατί βλέπω οτι μόνο το δικό μου είναι τοοοσο μικρό και αγχώνομαι.... Ελάτε λίγο στη θέση μου!! Τωρα ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε που σας το είπα.. Σορρυ!!! Δεν σας αναγκάζω απλά το ζητάω αν μπορείτε έστω μέχρι να ξαναπάω στο γιατρό μου και να δω πόσο πήρε...

Επίσης με τα κιλά ρε κορίτσια τι κάνουμε διαγωνισμό ποια πήρε τα περισσότερα ή τα λιγότερα?? Στο τέλος θα δείξει,τώρα ότι και να λέμε...!!!

Αυτά...Αν έγινα λιγο παράξενη και πάλι ζητάω συγνώμη αλλά μάλλον κάτι με έπιασε κι εμένα με τις ορμόνες μου!! Συνεχίστε να με αγαπάτε παρακαλώ..!!!!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αληθεια?? οι παστες και οι τουρτες ειναι τα μοναδικα γλυκα που δεν τρωω!

Προ εγκυμοσυνης μου αρεσαν κανονικα αλλα τωρα που ειμαι εγκυος τρελαινομαι..μην φανταστειτε δεν μπορω να φαω ποσοτητα αλλα θελω 2-3 κουταλιτσες μετα το γευμα μου...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

πως αντεχεις???:shock::shock:

εγω κ πριν την εγκυμοσυνη ετρωγα καθε μερα γλυκο!! οταν παω σουπερ μαρκετ θα νομιζουν οτι εχω παιδακια στο σπιτι με τοσες βλακειες που αγοραζω!:D

απορρω κι εγω που δεν τις αναζήτισα τόσο πολύ όσο πιστευα.... πάντως λατρευω τις σοκολατες.... ίσως είναι επειδή περιμενω αγοράκι....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Αγάπες μου μπορείτε να μου κάνετε σας παρακαλώ μια χάρη...Αν θέλετε και σας είναι εύκολο,να μην συζητάτε για τα γραμμαρια των μωρών σας γιατί βλέπω οτι μόνο το δικό μου είναι τοοοσο μικρό και αγχώνομαι.... Ελάτε λίγο στη θέση μου!! Τωρα ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε που σας το είπα.. Σορρυ!!! Δεν σας αναγκάζω απλά το ζητάω αν μπορείτε έστω μέχρι να ξαναπάω στο γιατρό μου και να δω πόσο πήρε...

Επίσης με τα κιλά ρε κορίτσια τι κάνουμε διαγωνισμό ποια πήρε τα περισσότερα ή τα λιγότερα?? Στο τέλος θα δείξει,τώρα ότι και να λέμε...!!!

Αυτά...Αν έγινα λιγο παράξενη και πάλι ζητάω συγνώμη αλλά μάλλον κάτι με έπιασε κι εμένα με τις ορμόνες μου!! Συνεχίστε να με αγαπάτε παρακαλώ..!!!!!!!!!!

σα αγπαμε ακομα μην φοβάσε :P:p:p:p.............

ότι θες καλε κανενα προβλημα, αλλά η μπεμπουλα σου μια χαρα θα ειναι.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

εγω δεν το ενιωσα ακομα!:mad:

μην ανυσηχεις θα το νιωσεις οπου να ναι. εγω σημερα το ενιωσα 3 φορες! κουνηθηκε κανονικα παλι! χορευτρια θα μου γινει? αν βγει αντρας να ανυσηχω? χαχαχαχχαχχαα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αχ βρε Δωρα μερες τωρα ηθελα να σου το πω! μην επηρεαζεσαι απο τις συζητησεις εδω κ στενοχωριεσαι για το μωρο! σκεψου, αν δεν υπηρχε το ιντερνετ θα ακουγαμε μονο τους γιατρους μας που αυτο πιστευω ειναι το σωστο κ δεν μας μπαινανε χαζες ιδεες. οποτε διαβαζω κ εγω κατι ασχημο, αγχωνομαι κ μετα σκεφτομαι οτι αν δεν ειχα το χαζοιντερνετ δεν θα τα ηξερα αυτα κ θα ημουν μια χαρα. περιττο να σου πω οτι αν πω τον αντρα μου τι διαβαζω με φωναζει κ λεει οτι θελεις να ρωταμε τον γιατρο γιατι αλλιως θα χαζεψεις!!

BJVqp3.png

αχ βρε Δωρα μερες τωρα ηθελα να σου το πω! μην επηρεαζεσαι απο τις συζητησεις εδω κ στενοχωριεσαι για το μωρο! σκεψου, αν δεν υπηρχε το ιντερνετ θα ακουγαμε μονο τους γιατρους μας που αυτο πιστευω ειναι το σωστο κ δεν μας μπαινανε χαζες ιδεες. οποτε διαβαζω κ εγω κατι ασχημο, αγχωνομαι κ μετα σκεφτομαι οτι αν δεν ειχα το χαζοιντερνετ δεν θα τα ηξερα αυτα κ θα ημουν μια χαρα. περιττο να σου πω οτι αν πω τον αντρα μου τι διαβαζω με φωναζει κ λεει οτι θελεις να ρωταμε τον γιατρο γιατι αλλιως θα χαζεψεις!!

Βρε δεν διαφωνώ...Δίκιο έχεις δεν πρέπει να επηρεάζομαι... Αλλά πιστεύω οτι οποιαδήποτε κοπελα εδω ήταν στη θέση μου το ίδιο θα ένιωθε... Οπως και να έχει είμαστε εδώ για να αλλάζουμε απόψεις πάνω σε πραγματικα γεγονότα και είναι γεγονός οτι μόνο εγώ εχω μπεμπούλα μικρούλα!! Ελα λίγο στη θεση μου και θα με νιώσεις.......

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

μην ανυσηχεις θα το νιωσεις οπου να ναι. εγω σημερα το ενιωσα 3 φορες! κουνηθηκε κανονικα παλι! χορευτρια θα μου γινει? αν βγει αντρας να ανυσηχω? χαχαχαχχαχχαα

ειναι αυτο που ελεγα τωρα κ στη Δωρα. η γιατρος μου ειπε μετα την 21η θα το νιωσω. αν δεν διαβαζα οτι ολες το νιωθουν νωριτερα δεν θα αγχωνομουν καθολου!:)

BJVqp3.png

ειναι αυτο που ελεγα τωρα κ στη Δωρα. η γιατρος μου ειπε μετα την 21η θα το νιωσω. αν δεν διαβαζα οτι ολες το νιωθουν νωριτερα δεν θα αγχωνομουν καθολου!:)

Υπάρχει μια διαφορά εδω .... Δεν είπαν όλες οτι πρέπει να το νιώσεις στην 18 ή 19η βδομάδα..Ισα ισα μερικές λέγαμε οτι το νιώθεις στην 21-22η. Ενω στην δική μου περίπτωση ΟΛΕΣ έχουν μεγαλύτερα γραμμαρια στα μωρά τους!!!!!:(

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Βρε δεν διαφωνώ...Δίκιο έχεις δεν πρέπει να επηρεάζομαι... Αλλά πιστεύω οτι οποιαδήποτε κοπελα εδω ήταν στη θέση μου το ίδιο θα ένιωθε... Οπως και να έχει είμαστε εδώ για να αλλάζουμε απόψεις πάνω σε πραγματικα γεγονότα και είναι γεγονός οτι μόνο εγώ εχω μπεμπούλα μικρούλα!! Ελα λίγο στη θεση μου και θα με νιώσεις.......

σε καταλαβαινω , ειναι πολυ δυσκολο! οπως κ εγω που δεν το νιωθω κ φοβαμαι!αλλες κοπελες θυμαμαι στη βδομαδα μου το νιωθανε πολυ εντονα! μην αγχωνεσαι βρε:Dμια χαρα μεγαλη θα γινει η μπουμπου σου!!

BJVqp3.png

Υπάρχει μια διαφορά εδω .... Δεν είπαν όλες οτι πρέπει να το νιώσεις στην 18 ή 19η βδομάδα..Ισα ισα μερικές λέγαμε οτι το νιώθεις στην 21-22η. Ενω στην δική μου περίπτωση ΟΛΕΣ έχουν μεγαλύτερα γραμμαρια στα μωρά τους!!!!!:(

αντε καλε ξεχνα το!! κλεισε τον υπολογιστη κ πες καμια βλακεια μετα τον αντρα σου τωρα που θα γυρισει να σου φτιαξει η διαθεση!! :D

BJVqp3.png

βρε κορίτσια το καθε μωρακι είναι δοαφορετικο όπως και ο καθε οργανισμός... εγω το μπεμπη μου τον ενιωσα αρκετα γρηγορα μπορω να πω, και τωρα το νιωθω σχεδον συνεχια, καποια άλλη μπορει να το νιωθω ειτε λιγοτερο ειτε περισσοτερο δεν σημαινει όμως οτι κατι συμβαινει....

και με τα γραμμαρια του μωρου της δωρας η μπέμπα εγω λεω μια χαρα ειναι, ισως τα κιλακια της τα βάλει αργοτερα.... δεν συμαινει οτι η μοεμουλα εχει κατι προς θεου.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...