Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπραβο όλα τελεια, και εμενα ο μπεμπης τόσα γραμμαρια ακριβως ήταν... και εμας ψηλός μας ειπε και ότι για μενα ειναι μεγαλοσομο μωρακι:P:p:p

Άντε να δούμε εμένα ο μεγάλος γεννήθηκε 3300 και δεν με ταλαιπώρησε πολύ έκανα και την επισκληρίδιο και ήμουν super να δούμε η μπλουμπλου μου πόσο θα βγει κάπου στον 8ο γίνεται το doppler και σου δίνουν μια εκτίμηση βάρους.

zxG9p3.png

owokp3.png

Έχω κάνει κι εγω αλλά πολύ αχνή προς το παρόν άσε που μου φαίνεται σαν να μην έχει φύγει ποτέ;)

αληθεια;; δεν ξερω επειδη οπως σου είπα δεν έκανα στον 1ο μου...και της κουμπαρας μου στα 2 χρονια δεν ειχε φύγει...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Kαλημερα σε ολες τις εγκυουλες!!!

Εγω σηκωθηκα κ προσπαθησα να μαζεψω το σπιτι..ευτυχως δεν εχω μαγειρεμα γιατι εχω λεμονατο απο χθες.Θα τηγανισω κ πατατουλες..

Εχθες το απογευμα πηρα τις εξετασεις αιματος κ ειδα οτι ο αιμοτοκριτης μου ειναι χαλια!!Πριν 1 μηνα ηταν 31,8 κ τωρα 30,3 !!Και παιρνω 2 χαπακια σιδηρου...αυριο εχω ραντεβου με την γιατρο κ θα δουμε το μπεμπεκι μας ...τι ωραια!!

Γεωργια συγχαρητηρια για τα καλα νεα..Τωρα τα βλεπεις ολα ροζ ε??

εχω παντως δεν εχω παρατηρησει ραγαδες μεχρι στιγμης, οποτε θυμαμαι βαζω μια κρεμα που εχω παρει..την fissan mama.ισως παιζουν ρολο κ τα κιλα ε?Μεχρι τωρα ειμαι +3 αρα εχουμε ακομη δρομο...

Χα χα ναι Σοφία μου ΡΟΖΖΖΖ!!!Τι άλλο να κάνεις με το σίδηρο καλή διατροφή μου είπε εμένα πολύ μοσχάρι και το συμπλήρωμα.Να μην ξεχνάτε την κρέμα κάθε βραδάκι μετα το ντους να βάζετε ή το πρωι όποτε βολεύει αλλά να την βάζετε βέβαια το έχει και το δέρμα λέει ο γιατρός μου αλλά ότι γλυτώσουμε.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Αντε τυχερή..παλι θα πας να το δεις... ρε μηπως είναι το παιδί που τουμπώνει; επειδη κάπου διάβασα ότι έγραψες ότι μαζευει η κοιλιά σου σε ένα σημείο λέω μήπως και κουβαρώνετε το παιδί σε ένα σημείο και φένετε ετσι... καλυτερα που θα πας για να σιγουρευτειτε.

ε ναι ίσως είναι ο μπεμπης... οταν πάω θα δούμε...

αυριο θα κάνω αναλύση αιματος και αναλυση ουρων πάλι....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Άντε να δούμε εμένα ο μεγάλος γεννήθηκε 3300 και δεν με ταλαιπώρησε πολύ έκανα και την επισκληρίδιο και ήμουν super να δούμε η μπλουμπλου μου πόσο θα βγει κάπου στον 8ο γίνεται το doppler και σου δίνουν μια εκτίμηση βάρους.

κι εγω με επισκληριδιο λεω να γεννησω,,,,, από τι διαβασα απο άλλες κοπελες σπάνια έπεσαν μεσα στην εκτιμιηση για το ΄ποσο βάρος θα εχει το μωρακι οταν γεννηθει

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Koritsia ti tha fate simera?ego pali fakes olo to fai skeftome teleuteos.pses skeftomoun to galaktompoureko alla an kano tha to fai to perissotero o marios:D

εγω έχω φάει μακαρονάκια .....

αλλά θα θελα να φαω μια σοκολατιτσα

θα παρω τον αντρα μου να μου φέρει θα έρθει σε λίγο.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

κ εγω τρωω πολλες σοκολατες, παντα ετρωγα βασικα! πολλα γλυκα γενικα. χθες εφαγα 1 λιλα παουζε, 3-4 μινι μαρς, γλυκο του κουταλιου και κερασι και συκο κ το βραδυ μου εφερε κουραμπιεδες ο κουμπαρος απο τη μαμα του κ εφαγα 3-4. δεν με βλεπω καλα, ευτυχως ζαχαρο δεν ειχα στην τελευταια εξεταση

BJVqp3.png

κ εγω τρωω πολλες σοκολατες, παντα ετρωγα βασικα! πολλα γλυκα γενικα. χθες εφαγα 1 λιλα παουζε, 3-4 μινι μαρς, γλυκο του κουταλιου και κερασι και συκο κ το βραδυ μου εφερε κουραμπιεδες ο κουμπαρος απο τη μαμα του κ εφαγα 3-4. δεν με βλεπω καλα, ευτυχως ζαχαρο δεν ειχα στην τελευταια εξεταση

εσυ τρωως πολλα γλυκα παρα πολλά:P:p....

εμενα μου αρεσουνε πολυ οι σοκολατες αλλά τωρα στην εγκυμοσύνη εφαγα 3-4 απο την αρχη μεχρι τωρα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Γλυκαααα??Αχ τα αγαπημενα μου...Δεν τρελαινομαι ομως για τις σοκολατες!

Αγαπω τις παστες...Χθες πηγαμε ζαχαροπλαστειο κ πηρα 4 διαφορετικες να εχω να τσιμπολογω οταν πειναω...Τρωω μια κουταλιτσα απο την καθεμια...τι ωραια!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...