Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

γεια σας κοπελες... μολις ηρθα σπίτι απο το μαθημα...

καλημερα!!πως ηταν??

Κοπέλες εσεις κανατε αυτην την μαύρη γραμμη στην κοιλια που κάνουν οι έγκυες ή είναι νωρις ακόμα;

εγω οχι ακομα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω αντωνία μου την εκανα απο τον 4ο αλλά δεν είναι εντονη είμαι και μελαχρινή, και φτανει μεχρι τον ομφαλό....

Εγω ούτε την πρώτη φορά είχα κάνει.. ήταν μια γραμμή που έπρεπε να βαλεις φακο για να την δεις..τωρα προς το παρον τιποτε ακόμα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

όλα μια χαρά....:D:D:D

εκλεισα και ραντεβου στη γιατρό μου την τρίτη να δούμε το μπεμπη και να δοουμε που πετρωνει η κοιλια μου...

Αντε τυχερή..παλι θα πας να το δεις... ρε μηπως είναι το παιδί που τουμπώνει; επειδη κάπου διάβασα ότι έγραψες ότι μαζευει η κοιλιά σου σε ένα σημείο λέω μήπως και κουβαρώνετε το παιδί σε ένα σημείο και φένετε ετσι... καλυτερα που θα πας για να σιγουρευτειτε.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κορίτσια ήρθε πριν η σπιτονοικοκυρά μου και της έκανα ενα καφε και δεν σας παρακολουθησα για λίγο... Τωρα θα σας αφήσω πάλι για να κανω το φαγάκι μας... Μπιφτέκια με πατατες στο φούρνο για σήμερα. Τα λέμε αργότερα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!! τι γινεται Νικη μου; πρωινη πρωινη βλέπω..

χτες μιλούσατε για ραγάδες...δεν έκανα ούτε εγω στην κοιλια αλλα στο στηθος εκανα λίγες.. Η Αννίτα έχει γιατρο σήμερα και ποια αλλη;;;;;:rolleyes:

αχ ατοιμες ραγαδες θα μας φάτε... χεχεχε.. μακαρι να μην κανουμε αλλες

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλημέρα κορίτσια!!Μια ΡΟΖ μέρα ξημέρωσε για μένα!!!Πιό αναλυτικά τώρα γιατι χθες τα έγραψα τηλεγραφικά.Το άγχος το είχα από τις 3 και μετά με αποτέλεσμα να με πιάσει τρομερός πονοκέφαλος γιατι για να μη το σκέφτομαι το είχα ρίξει στη δουλειά χωρίς σταματημό!Στις 6:30 πήγα στις 7 με πήραν ζήτησα και την εγγραφή της εξέτασης σε dvd και τώρα έχω τη μικρή μου μπλουμπλού να τη βλέπω!!Όλες οι μετρήσεις τέλειες είναι ψηλή μου είπε και 495 γρ θρεφταράκι!!!Στις 25 εβδομάδες θα κάνω την καμπύλη ζαχάρου ευτυχώς την μικρή γιατι έχω τη μεγάλη πρόσφατη και τοι ζάχαρό μου είναι πολύ χαμηλό.Αυτά!!Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και για την χθεσινή σας παρέα.Τις ευχές μου τώρα στην Αννίτα που είναι η επόμενη.Φιλιά

μπραβο όλα τελεια, και εμενα ο μπεμπης τόσα γραμμαρια ακριβως ήταν... και εμας ψηλός μας ειπε και ότι για μενα ειναι μεγαλοσομο μωρακι:P:p:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Kαλημερα σε ολες τις εγκυουλες!!!

Εγω σηκωθηκα κ προσπαθησα να μαζεψω το σπιτι..ευτυχως δεν εχω μαγειρεμα γιατι εχω λεμονατο απο χθες.Θα τηγανισω κ πατατουλες..

Εχθες το απογευμα πηρα τις εξετασεις αιματος κ ειδα οτι ο αιμοτοκριτης μου ειναι χαλια!!Πριν 1 μηνα ηταν 31,8 κ τωρα 30,3 !!Και παιρνω 2 χαπακια σιδηρου...αυριο εχω ραντεβου με την γιατρο κ θα δουμε το μπεμπεκι μας ...τι ωραια!!

Γεωργια συγχαρητηρια για τα καλα νεα..Τωρα τα βλεπεις ολα ροζ ε??

εχω παντως δεν εχω παρατηρησει ραγαδες μεχρι στιγμης, οποτε θυμαμαι βαζω μια κρεμα που εχω παρει..την fissan mama.ισως παιζουν ρολο κ τα κιλα ε?Μεχρι τωρα ειμαι +3 αρα εχουμε ακομη δρομο...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

αχ ατοιμες ραγαδες θα μας φάτε... χεχεχε.. μακαρι να μην κανουμε αλλες

Οι ραγαδες απο την αρχή με φόβηζαν πολύ...έλεγα ότι η χαλαρωση η κυτταριτιδα και τα κιλα με κάποιον τρόπο φεύγουν αλλά οι ραγάδες πως να φύγουν; και είδα και την κοιλια μιας φίλης μου που είχε γίνει σαν ψηφιδωτό και φοβήθηκα μην γίνω έτσι... την πρώτη φορα προσεχα παρα πολύ. και τώρα προσέχω δηλαδή αλλά μονο την νύχτα βάζω λαδι.. μακαρι να μην κανουμε άλλες:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κοπέλες εσεις κανατε αυτην την μαύρη γραμμη στην κοιλια που κάνουν οι έγκυες ή είναι νωρις ακόμα;

Έχω κάνει κι εγω αλλά πολύ αχνή προς το παρόν άσε που μου φαίνεται σαν να μην έχει φύγει ποτέ;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...