Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•  

12 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

12 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Και εγώ κορίτσια μου αν δεν πάει καλά και αυτήν η ετ σκέφτομαι να προχωρήσω με δοτρια ,42 χρόνων δεν έχω άλλες αντοχές στα φάρμακα έτσι νιώθω τουλάχιστον... αλλά θεωρώ ότι είναι το ίδιο ακριβώς ,όπως ακριβώς είπες σαν να μπαίνουμε σε μια θεραπεία είναι και αυτό 

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στην 22η εβδομάδα στην Β επιπέδου ήταν 386γρ. Μικρούλα δηλ... Μου είπε οτι ειναι φυσιολογικό αλλά θα είναι απο τα μικρά μωράκια... Πως θα το πιάνω ρε κορίτσια αν ειναι μικρο πολύ και εύθραυστο?

Μια χαρά θα το κουμαντάρεις στην αρχή ακόμα και τα πιο μεγάλα φοβάσαι να τα πιάσεις εμένα της αδερφής μου και τα δυο 2500 δεν πόναγε και η μέση της από το βάρος;)

zxG9p3.png

owokp3.png

και εγω 25/10 εχω την β επιπεδου!!!

Καλημέρα Έφη οπότε έχουμε δύο εβδομάδες ανάπαυλα και μετά θα πάρουν φωτιά τα πληκτριλόγια για να δω αν το έχω 25/10 έχεις εσύ η Γωγώ και 26/10 η Μαργαρίτα?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά θα το κουμαντάρεις στην αρχή ακόμα και τα πιο μεγάλα φοβάσαι να τα πιάσεις εμένα της αδερφής μου και τα δυο 2500 δεν πόναγε και η μέση της από το βάρος;)

Συμφωνω. στην αρχή όσο μεγάλα ή μικρά και να΄είναι φοβάσε μην τους κανεις κάτι (την πρώτη φορά) απο την δευτερη φορα που θα πας να το πιασεις θα γίνεις εξπερτ!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Συμφωνω. στην αρχή όσο μεγάλα ή μικρά και να΄είναι φοβάσε μην τους κανεις κάτι (την πρώτη φορά) απο την δευτερη φορα που θα πας να το πιασεις θα γίνεις εξπερτ!!

ετσι ειναι!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω δεν το ενιωσα ακομα!:mad:

Γωγούλα όπου να'ναι έρχεται και η σειρά σου τα λέγαμε και στην Μαργαρίτα που ανησυχούσε και είδες?Σήμερα που θα πας στο γιατρό θα ηρεμήσεις και σιγα σιγα θα το αισθάνεσαι.:-)

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερα αντωνια!!!να κανω τες δουλειες μου το πρωι και το απογευμα με το μικρο!!!μια χαρα ειναι η αδεια!!!

Αχ μπράβο Έφη μου πως τα πάει ο μικρός στον παιδικό του αρέσει?Πως και αποφασίσατε να τον ξεκινήσετε τώρα?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Αχ μπράβο Έφη μου πως τα πάει ο μικρός στον παιδικό του αρέσει?Πως και αποφασίσατε να τον ξεκινήσετε τώρα?

της ελευθεριας ο μικρος πηγε παιδικο εμενα ειναι 6 χρονο το αγορι μου πηγαμε δημοτικο φετος!!!καλα τα παμε!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κοπέλες εσεις κανατε αυτην την μαύρη γραμμη στην κοιλια που κάνουν οι έγκυες ή είναι νωρις ακόμα;

εγω αντωνία μου την εκανα απο τον 4ο αλλά δεν είναι εντονη είμαι και μελαχρινή, και φτανει μεχρι τον ομφαλό....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...