Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια ειμαι απο χτες σπιτι με πυρετο μπουκωμα και πονο στα κοκκαλα...Δεν μπορω ουτε να κουνηθω,ευτυχως σημερα εχω μεχρι στιγμης μονο δεκατα,αυτο που με πειραζει πιο πολυ ειναι οτι πηρε η μαμα μου τον αγγελουκο σπιτι της για να μην τον κολλησω.

Καλημέρα αχ περαστικά σου ο καιρός είναι ύπουλος τώρα όλο ιώσεις περστικά σου και ξεκουράσου λίγο αφού έχεις και βοήθεια να γίνεις πιο γρήγορα καλά γιατι εμένα ο δικός μου μια βδομάδα και ακόμα έχει καταρροή το καημένο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγώ έτσι πίστευα Νία μου ότι είχα δοκιμάσει τα πάντα και τελικά συνειδητοποίησα οτι απλά δεν άντεχα άλλο να προσπαθω και γι'αυτό κατέφυγα σε αυτα τα χάπια...Εγω έχω 2χρονια που τα σταμάτησα και δεν ολοκλήρωσα την θεραπεία γιατί είχε αρχίσει να με πονάει απίστευτα η πλάτη μου σε σημείο να μην μπορώ να ξαπλώσω ανάσκελα... Τωρα πάλι έχω πρόβλημα ακμής αλλά εμένα είναι θέμα πολυκιστικών τελικά και ευελπιστώ μετά την γέννα να καθαρίσω... Δυσκολα να τα ξαναπάρω πάντως αυτά!! Ειναι πολύ επικύνδυνα ρε Αντωνία και στο λέω εγώ που τα πήρα... Ασε που πρέπει να ελέγχεις κάθε τρεις και λίγο το συκώτι σου..

Δωράκι εχει απο τα 20 μου που προσπαθω να θεραπευτω... 6 χρόνια δεν είναι και λίγα... βαρεθηκα και κουράστηκα.. προτιμω να ταλαιπωρηθώ για ακόμα 6 μήνες και μετα να είμαι εντάξει παρα να ταλαιπωρούμε μια ζωή και να πετώ άδικα λεφτα σε καθαρισμούς και διαφορα προιόντα που δεν κάνουν τίποτα...

Οταν πήγα στον δερματολογο μου το είπε ότι θα ελέγχουμε το συκώτι 1 φορά τον μηνα. δεν με πειράζει όμως ας ταλαιπωρηθώ λιγάκι ακόμα αλλα να ξεμπερδεύω μια και καλη.. βλέπω και τον έξάδελφο του άντρα μου.. Εγινε το μαγουλο του σαν τον πωπω του μωρού:P

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα κουκλες,

γεωργια συγχαρητηρια ειδες τελικα ολα καλα και με την κορακλα αγκαλια μπραβο κοπελα μου με το καλο,

αννιτα καλως ηρθες να σου ζησουν οι τρεις πριγκιπες και με το καλο και η μικρη σας πριγκιπισσα,

καλη επιτυχια σε οσες εχουν σημερα γιατρο,

ουτε εγω εχω κανει ραγαδες αλλα ουτε στην πρωτη εγκυμοσυνη εκανα θα δειξει βεβαι εχω αλλους 3 μηνες, σημερα μαγειρευω γιγαντες με λουκανικα στο φουρνο καλη μερα να εχουμε

Μέλίνα καλημέρα, είδες άλλαξα τα tickers που μου έφτιαξες με θαυμάζω πάτησα πάνω στα δικά και ταρατατά τα κατάφερα!!!Είμαι πολύ περήφανη και όλα αυτά για να κάνω το ticker της μικρής μου ΡΟΖΖΖΖΖ!Κόλλημα κι αυτό!Γίγαντες ε καλή ιδέα θα το κάνω αύριο εγω τους κάνω με κομματάκια χοιρινό μιαμ μιαμ

zxG9p3.png

owokp3.png

Δωράκι εχει απο τα 20 μου που προσπαθω να θεραπευτω... 6 χρόνια δεν είναι και λίγα... βαρεθηκα και κουράστηκα.. προτιμω να ταλαιπωρηθώ για ακόμα 6 μήνες και μετα να είμαι εντάξει παρα να ταλαιπωρούμε μια ζωή και να πετώ άδικα λεφτα σε καθαρισμούς και διαφορα προιόντα που δεν κάνουν τίποτα...

Οταν πήγα στον δερματολογο μου το είπε ότι θα ελέγχουμε το συκώτι 1 φορά τον μηνα. δεν με πειράζει όμως ας ταλαιπωρηθώ λιγάκι ακόμα αλλα να ξεμπερδεύω μια και καλη.. βλέπω και τον έξάδελφο του άντρα μου.. Εγινε το μαγουλο του σαν τον πωπω του μωρού:P

Στους άντρες να ξέρεις αυτά τα χάπια δεν είναι τόσο επικύνδυνα... Ναι όντως 6 χρόνια είναι πολλά να ταλαιπωρείσαι,αλλά και η θεραπεία δεν είναι καθαρά 6 μηνές απο την στιγμή που ξεκινάς... Το καλοκαίρι απαγορεύεται να τα παιρνεις τα χάπια,δεν κάνει να σε βλέπει ο ηλιος!! Κι εσείς εκεί έχετε πολύ ήλιο... Δεν σου είπε κατι τέτοιο ο γιατρός σου?Θα σου πάρει πολύ περισσότερο καιρό να ξέρεις να τελειώσεις την θεραπεία!!! Αλλα οκ αν την τελειώσεις θα γλιτώσεις!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αννίτα καλημέρα και σε σένα!!! Αντε θα δείς πάλι το μπεμπάκι σου!!!

Εγώ έχω ραντεβού την Δευτέρα στο γιατρό μου και έχω κι εγώ αγωνία να δω πόσα γραμμάρια είναι η μικρούλα μας,γιατί έχω το άγχος που είναι το πιο μικρό εμβρυάκι προς το παρόν εδώ μέσα!

γιατι ποσο μικρο ειναι? εμενα μου ειπε στο περιπου οτι ειναι 300 γρ.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!! διαβασα τοσα πολλα που μπερδευτηκα! οποτε, συγχαρητηρια σε οποια πηγε γιατρο , περαστικα στην αρρωστουλα κ καλη επιτυχια σε οποια εχει γιατρο σημερα! εχω κ εγω στις 3,30!

ραγαδες δεν εχω κανει ακομα, βαζω καθε μερα μια κρεμα της elancyl , ετσι γραφεται νομιζω!μυριζει τελεια κ απορροφιεται αμεσως! στα κιλα ειμαι +3,5 με τη δικη μου ζυγαρια αλλα θα ζυγιαστω κ στη γιατρο σημερα για να ειμαι σιγουρη. εμεις θα φαμε παστιτσιο που εκανα χθες!

διαβαζα που λεγατε για τριτο παιδακι! εγω νομιζω πως αν κανω δευτερο θα αρχισουμε να κλεβουμε για να ζησουμε! :D

οποτε ας γεννηθει με το καλο το πρωτο κ για δευτερο ισως μετα απο χρονια, ισως ποτε οπως παει η κατασταση:-(

BJVqp3.png

Αννίτα καλημέρα και σε σένα!!! Αντε θα δείς πάλι το μπεμπάκι σου!!!

Εγώ έχω ραντεβού την Δευτέρα στο γιατρό μου και έχω κι εγώ αγωνία να δω πόσα γραμμάρια είναι η μικρούλα μας,γιατί έχω το άγχος που είναι το πιο μικρό εμβρυάκι προς το παρόν εδώ μέσα!

Μην άγχεσαι κοπέλα μου όλα καλά θα είναι τι θα γίνει όλα τα μωρά θα γεννιούνται πάνω από 3200 εξάλλου λένε ότι αυτές οι μετρήσεις δεν παίζουν ρόλο στο πόσο θα γεννηθεί εμένα στο doppler μου έδωσαν πρόβλεψη όταν είχα μπει πια στο 8ο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Πολυ ταλαιπωρια βρε κοριτσακι μου...

ευχομαι να ξεμπερδεψεις μια και καλη

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

γιατι ποσο μικρο ειναι? εμενα μου ειπε στο περιπου οτι ειναι 300 γρ.

Στην 22η εβδομάδα στην Β επιπέδου ήταν 386γρ. Μικρούλα δηλ... Μου είπε οτι ειναι φυσιολογικό αλλά θα είναι απο τα μικρά μωράκια... Πως θα το πιάνω ρε κορίτσια αν ειναι μικρο πολύ και εύθραυστο?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Μακαρι Αντωνια μου! να φανταστεις με επιασε παλι τρελλη πεινα και εφτιαξα μια τεραστια σαλατα γιατι δεν ειχα ορεξη για ψωμια τυρια κλπ..

πρωι πρωι σαλατα!!!! χαχαχαχαχα

και εγω δεν ειμαι καλη με τις κρεμες οποτε το θυμαμαι βαζω...:(

Ασε για τα κιλα μου εχω αγχωθει απο προχτες... αν και το περιμενα επειδη τρώω αρκετα...εφαγα στην δουλεια της 2 σοκολατες και οταν πήγα σπιτι είχε cheesecake εφαγα και απο αυτό και εφαγα και 1 κουτι πατατακια.... μετα όταν τα έφαγα όλα αυτά θυμήθηκα ότι πήρα 3 κιλα μεσα σε 1 μήνα και με πήραν οι τύψεις...σήμερα έφαγα μόνο ενα σαντουιτς.. στο ψυγειο της δουλειάς έχει σοκολάτες και εγω ξέρω πως κρατιέμαι να μην παρω έστω ένα κομματακι:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εγω γιατρο εχω μονο, β' εχω 25/10! Μαργαριτα ειμαστε ακριβως το ιδιο τωρα στις βδομαδες!!!

ναι παμε μαζι! εγω εξακολουθω να μην το νιωθω συχνα αλλα τωρα που το ειδα ηρεμησα....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...